Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω την ερώτηση σου αλλά μπορεί να δεχτεί ίντερνετ μέσω wifi.. Έπειτα να κάνεις τη συσκευή σου wifi hotshot.. Να παίρνει ίντερνετ συνδεδεμένο στο pc χωρίς wifi νομίζω δεν γίνεται χωρίς να παίρνω όρκο.

να περνει ίντερνετ μεσω wifi απο αλλο ρουτερ και να το δινει στο pc μεσω usb... στα μπερδεψα λιγο... μαλλον δεν γίνεται αυτό..

IPhone 15 Pro 

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα παιδια.Σας παρακαλω πολυ ας με διαφωτισει καποιος...Εχθες αποφασισα να παρω και εγω ενα nexus 5...μπηκα λοιπον να ψαξω για παρτιδες και επεσα πανω στο προβλημα που εχει με το video recording αλλα και με τις κλησεις.Και εδω θελω να ρωτησω οσους εχουν το κινητο...ειναι τελικα υπαρκτο το προβλημα σε καθε συσκευη και σε ολες τις παρτιδες (401) ???Εχετε προβλημα με την κλησεις??Το βιντεο μπορω να το παραβλεψω αλλα το να αγοραζεις ενα κινητο αυτη την εποχη και να μην μπορεις να μιλησεις σαν ανθρωπος το θεωρω απαραδεκτο και φυσικα λογω μη αγορας του κινητου.

Αυτά πιθανότατα υπάρχουν όπως αντιλήφθηκες αλλά αποτελούν την εξαίρεση κι όχι τον κανόνα. Θα σε παροτρυνα να πάρεις τη συσκευή χωρίς φόβο. Αυτό τουλάχιστον κάνω σε ξανά δύο γνωστός που ενδιαφέρονται.

Αυτά πιθανότατα υπάρχουν όπως αντιλήφθηκες αλλά αποτελούν την εξαίρεση κι όχι τον κανόνα. Θα σε παροτρυνα να πάρεις τη συσκευή χωρίς φόβο. Αυτό τουλάχιστον κάνω σε ξανά δύο γνωστός που ενδιαφέρονται.

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου.Να φανταστω πως εσυ δεν εχεις αυτα τα προβληματα?Ποια παρτιδα εχεις?

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου.Να φανταστω πως εσυ δεν εχεις αυτα τα προβληματα?Ποια παρτιδα εχεις?

Με 311 παρτίδα Νοεμβρίου και κανένα πρόβλημα. Όπως είπε ο φίλος είναι η εξαίρεση όχι ο κανόνας.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Καλημερα παιδια.Σας παρακαλω πολυ ας με διαφωτισει καποιος...Εχθες αποφασισα να παρω και εγω ενα nexus 5...μπηκα λοιπον να ψαξω για παρτιδες και επεσα πανω στο προβλημα που εχει με το video recording αλλα και με τις κλησεις.Και εδω θελω να ρωτησω οσους εχουν το κινητο...ειναι τελικα υπαρκτο το προβλημα σε καθε συσκευη και σε ολες τις παρτιδες (401) ???Εχετε προβλημα με την κλησεις??Το βιντεο μπορω να το παραβλεψω αλλα το να αγοραζεις ενα κινητο αυτη την εποχη και να μην μπορεις να μιλησεις σαν ανθρωπος το θεωρω απαραδεκτο και φυσικα λογω μη αγορας του κινητου.

Ναι είναι υπαρκτό σε όλες τις παρτίδες. Προτείνω να περιμένεις αν δε το βιάζεσαι, εκτός άμα νιώθεις πολύ τυχερός.

Ναι είναι υπαρκτό σε όλες τις παρτίδες. Προτείνω να περιμένεις αν δε το βιάζεσαι, εκτός άμα νιώθεις πολύ τυχερός.

βρε παιδια παρτιδα 401 κ ειναι μια χαρα η ομιλια.κ το ξαναπαραγγειλα που θελω να το κανω δωρο.εφερε το public.λογικα καινουργια παρτιδα θα εχει κ αυτο λογου συνεργασιας με την wind.

Εγώ πάντως δεν είχα κανένα απολύτως θέμα με τη συσκευή. Ναι ένας θόρυβος στα βίντεο υπάρχει αν τραβάς στις 3 το βράδυ μέσα στο δωμάτιο σου αλλά σε Νορμάλ χρηση είναι ανεπαίσθητος. Όσο για τον ήχο στις κλήσεις δεν μου το έχει πει κανένας μέχρι τώρα

το πρόβλημα είναι σχεδόν γενικό, ακόμα και στην 401 παρτίδα (όπως το δικό μου). Πολύ πιθανόν κάπιοι να μην το έχετε καταλάβει, ειδικά αν δεν σας έχουν παραπονεθεί οι συνομιλητές σας. Παίζει επίσης το γεγονός, να μην συμβαίνει πάντα. Αναμένεται fix.

Όπως λέει κι ο Nikos_s3, όλα τα Nexus 5 το έχουν αυτό το πρόβλημα ανεξαρτήτου παρτίδας, μοντέλου κλπ. Όσοι νομίζετε ότι δεν το έχετε, τότε δεν το έχετε καταλάβει ακόμα ή δε σας έχουν κάνει ακόμα παράπονα οι συνομιλητές σας. Πάτε σε ένα δωμάτιο μόνοι σας με απόλυτη ησυχία, κάντε μια κλήση, μιλήστε κανονικά όπως μιλάτε πάντα και ρωτήστε το συνομιλητή σας πόσο % καθαρά σας ακούει. Ή με κάποιο άλλο κινητό κάντε κλήση στο Nexus 5 και θα καταλάβετε. Ή, πιο απλά, κάντε μια ηχογράφηση με οποιαδήποτε εφαρμογή και θα δείτε ότι την ώρα που μιλάτε θα ακούγεται ένα "σσσσσσσσ".

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Όπως λέει κι ο Nikos_s3, όλα τα Nexus 5 το έχουν αυτό το πρόβλημα ανεξαρτήτου παρτίδας, μοντέλου κλπ. Όσοι νομίζετε ότι δεν το έχετε, τότε δεν το έχετε καταλάβει ακόμα ή δε σας έχουν κάνει ακόμα παράπονα οι συνομιλητές σας. Πάτε σε ένα δωμάτιο μόνοι σας με απόλυτη ησυχία, κάντε μια κλήση, μιλήστε κανονικά όπως μιλάτε πάντα και ρωτήστε το συνομιλητή σας πόσο % καθαρά σας ακούει. Ή με κάποιο άλλο κινητό κάντε κλήση στο Nexus 5 και θα καταλάβετε. Ή, πιο απλά, κάντε μια ηχογράφηση με οποιαδήποτε εφαρμογή και θα δείτε ότι την ώρα που μιλάτε θα ακούγεται ένα "σσσσσσσσ".

θα παρουμε update fix καποια στιγμη ειπαν.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οποιος εχει παρει απο public ας μου στειλει Pm.

το πρόβλημα είναι σχεδόν γενικό, ακόμα και στην 401 παρτίδα (όπως το δικό μου). Πολύ πιθανόν κάπιοι να μην το έχετε καταλάβει, ειδικά αν δεν σας έχουν παραπονεθεί οι συνομιλητές σας. Παίζει επίσης το γεγονός, να μην συμβαίνει πάντα. Αναμένεται fix.

Έτσι ακριβώς!

Μάλιστα είναι χειρότερα τα πράματα απ του G2 που όταν το είχα είχε και αυτό το ίδιο πρόβλημα δυστυχώς.

Επηρεάζεται δε πολύ απ το τρόπο που κρατάς το τηλέφωνο.

Εγώ πολλές φορές αράζω στο καναπέ ή στο κρεβάτι όταν μιλάω και αλλάζει η γωνία που κρατάω τη συσκευή(πιο πλάγια, οριζόντια) τότε μετά από λίγο το έκανε αλλά όχι πάντα.

Είναι σαν να βυθίζεται η φωνή σου στο συνομιλητή ή και να σε χάνει τελείως.

Κρίμα γιατί είναι σούπερ το τηλέφωνο αλλά αυτό πιθανών είναι software πρόβλημα που θα λυθεί πιστεύω σύντομα όπως και το θέμα με το noise στο βίντεο.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις.Με λιγα λογια δηλαδη μαλλον πρεπει να περιμενω...Δεν θελω να το ρισκαρω και στο τελος να βγει hardware προβλημα

Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις.Με λιγα λογια δηλαδη μαλλον πρεπει να περιμενω...Δεν θελω να το ρισκαρω και στο τελος να βγει hardware προβλημα

Ένας google employee είπε πιθανώς είναι θέμα software. Δες εδώ το τρίτο quote του post μου.

spacer.png

Παιδια μηπως μπορει καποιος που εχει nexus 5 ελληνικο απο wind να κανει τον κοπο και να μου πει ο γνησιος φορτιστης ποιο ειναι το μοντελο του ακριβως; mcs-01er ;;; και ποσα αμπερ output δινει; Ευχαριστω πολυ!

Ακριβως αυτό το μοντελο και output δίνει 1,2Α

OnePlus 5t

Με Bluetooth υπάρχει το πρόβλημα; Γενικά η ποιότητα κλήσεων με Bluetooth handsfree πως είναι;

Όχι. Μόνο στο μικρόφωνο της συσκευής υπάρχει το πρόβλημα. Όταν μίλησα μέσω bluetooth με ένα φίλο μου, με το που το σήκωσε μου είπε ότι ακούγομαι πεντακάθαρα.

spacer.png

Μόλις ετοιμάστηκα να το "χτυπήσω" και μ' αυτά τα τελευταία που διάβασα φοβήθηκα λίγο.

Τί γίνεται τώρα; Ρίσκο...

Μόλις ετοιμάστηκα να το "χτυπήσω" και μ' αυτά τα τελευταία που διάβασα φοβήθηκα λίγο.

παρτο φιλε μου,μια χαρα συσκευη ειναι,πεσανε ολοι με τα μουτρα να το φανε.

Αν δε βιάζεσαι περιμένεις.

Είναι αρκετά ενοχλητικό καθώς πάνω απ όλα είναι και πρέπει να είναι τηλέφωνο και δυστυχώς δεν είναι αξιόπιστο.

Φίλου μου ήταν παλαιότερο αλλά εμένα ήταν 401 παρτίδα και το έκανε.

Ξαναλέω το ίδιο θέμα είχα και με το 32αρι άσπρο G2 που είχα πάρει και το είχα ψιλιαστεί μια και έχουν πολλά κοινά οι 2 συσκευές.

Το είχα γράψει και στο νήμα εδώ στο my phone που έως τότε δε το είχε καταλάβει κανένας ή δε το παραδεχόταν κανένας και μετά βρέθηκαν άτομα που όντως συμφωνούσαν ότι υπάρχει θέμα.

Ξανά κρίμα και ελπίζω να διορθωθεί με software update όπως λένε γιατί κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι σούπερ ειδικά σε smooth και ποιότητα λειτουργίας.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Λέτε ότι όλα το κάνουν σε όλες τις παρτίδες χωρίς εξαίρεση και έχει φοβηθεί ο κόσμος.. Έκλεισα 2 μήνες με το κινητό έχω κάνει πάμπολλες κλήσεις και κανένας δεν μου παραπονέθηκε πότε.. Είτε μίλαγα με 3g είτε με 2g είτε οτιδήποτε. Έχω 311 παρτίδα και δεν θα την άλλαζα και ολοκαίνουρια να μου έδιναν για κανένα λόγο. Τόσο καιρό έχουμε πάρει παιδιά από το εξωτερικό και αυτό με τις κλήσεις να έχει ακουστεί από 1-2 άτομα. Κυκλοφορεί η συσκευή 3 μήνες και του λέτε του παιδιού να περιμένει.

Πάρτο φίλε μου και κοίτα να χαρείς τη συσκευή σου. Προφανώς μέρα από 2 μήνες αν δεν ακουγομουν σίγουρα κάποιος θα μου το έλεγε ιδίως η γυναίκα μου..

Η συσκευή απλά πετάει και είναι απόλαυση να την έχεις στην ιδιοκτησία σου..

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Λέτε ότι όλα το κάνουν σε όλες τις παρτίδες χωρίς εξαίρεση και έχει φοβηθεί ο κόσμος.. Έκλεισα 2 μήνες με το κινητό έχω κάνει πάμπολλες κλήσεις και κανένας δεν μου παραπονέθηκε πότε.. Είτε μίλαγα με 3g είτε με 2g είτε οτιδήποτε. Έχω 311 παρτίδα και δεν θα την άλλαζα και ολοκαίνουρια να μου έδιναν για κανένα λόγο. Τόσο καιρό έχουμε πάρει παιδιά από το εξωτερικό και αυτό με τις κλήσεις να έχει ακουστεί από 1-2 άτομα. Κυκλοφορεί η συσκευή 3 μήνες και του λέτε του παιδιού να περιμένει.

Πάρτο φίλε μου και κοίτα να χαρείς τη συσκευή σου. Προφανώς μέρα από 2 μήνες αν δεν ακουγομουν σίγουρα κάποιος θα μου το έλεγε ιδίως η γυναίκα μου..

Η συσκευή απλά πετάει και είναι απόλαυση να την έχεις στην ιδιοκτησία σου..

πεστα αδερφε,αρκετα μας φοβηζουν.

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)