kostas1976 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Έρχεται εντός εβδομάδας μάλλον η 4.1.1με βελτιώσεις ειδικά στην κάμερα... Μάλλον η 4.4.1 έρχεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 που το ειδατε ρε παίδες?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 http://m.androidcentral.com/android-441-update-coming-nexus-5-camera-fixes Γράφετε πλέον παντού... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 http://m.androidcentral.com/android-441-update-coming-nexus-5-camera-fixes Γράφετε πλέον παντού... για μεσα στην εβδομαδα δεν νομιζω....τοσο γρηγορα... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 για μεσα στην εβδομαδα δεν νομιζω....τοσο γρηγορα... http://pocketnow.com/2013/12/05/nexus-5-camera-fix?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 http://pocketnow.com/2013/12/05/nexus-5-camera-fix?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook μακαρι αντε να δουμε!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Για ηχο και led δεν ακουω ομως:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Ναι, δηλαδή με ευρωπαϊκό Ν5 δε θα έχεισ 4G στο Αμέρικα! ευχαριστώ :) Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 μην γκρινιάζετε για τις αναβαθμίσεις έχοντας nexus.... τι να πούν και οι άλλοι μετά; πιστεύω πως τον ήχο δε θα τον φτιάξουν ποτέ ίσως με το νεξους 6, όπως και Led και να δουλεύει σωστά σε νεξους δεν εχω δει και δεν ξέρω γιατί περιμένετε να φτιάξουν αυτό. πάντως σε σχέση με τα προηγούμενα τουλάχιστον δουλευει σωστά σε κάποιες εφαρμογές μήνυμα εμαιλ... αν ήταν όλα τέλεια θα έκλειναν οι άλλες εταιρίες και επίσης τι θα κανανε οι χομπιστες στο xda και τι ενδιαφέρον θα ειχε για τους developers... είπαμε είμαστε πειραματόζωα της Google αγοράζοντας nexus. προσωπικά το γουστάρω τρελά το κινητό με τα ελαττώματα του, και εγω μεσα μου εύχομαι να τα φτιάξουν αλλα ποτέ ως τωρα ιστορικά δεν εχει γίνει οποτε βαδιζουμε με οτι έχουμε και εις καλύτερα. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 http://m.androidcentral.com/android-441-update-nexus-5-now-live Καλως τα δεχτηκαμε Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smichalis Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Γνωρίζει κανείς εαν η LG ελλάδας παρέχει υποστήριξει για Nexus 5 αγορασμένο απο το εξωτερικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Γνωρίζει κανείς εαν η LG ελλάδας παρέχει υποστήριξει για Nexus 5 αγορασμένο απο το εξωτερικό? Δεν νομίζω να μην ισχύει η εγγύηση για οτιδήποτε έχει αγοραστεί εντός Ε.Ε. Πιστεύω ότι δεν θα παρέχει υποστήριξη για συσκευές από Αμερική. Αν κάνω κάπου λάθος,ας με διορθώσει κάποιος φίλος που το κατέχει καλύτερα. Το link για το νέο update : http://android.clients.google.com/packages/ota/google_hammerhead/7ed504f678cea49ecf0974e8cd956e2974e3f943.signed-hammerhead-KOT49E-from-KRT16M.7ed504f6.zip Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) μην γκρινιάζετε για τις αναβαθμίσεις έχοντας nexus.... τι να πούν και οι άλλοι μετά; πιστεύω πως τον ήχο δε θα τον φτιάξουν ποτέ ίσως με το νεξους 6, όπως και Led και να δουλεύει σωστά σε νεξους δεν εχω δει και δεν ξέρω γιατί περιμένετε να φτιάξουν αυτό. πάντως σε σχέση με τα προηγούμενα τουλάχιστον δουλευει σωστά σε κάποιες εφαρμογές μήνυμα εμαιλ... αν ήταν όλα τέλεια θα έκλειναν οι άλλες εταιρίες και επίσης τι θα κανανε οι χομπιστες στο xda και τι ενδιαφέρον θα ειχε για τους developers... είπαμε είμαστε πειραματόζωα της Google αγοράζοντας nexus. προσωπικά το γουστάρω τρελά το κινητό με τα ελαττώματα του, και εγω μεσα μου εύχομαι να τα φτιάξουν αλλα ποτέ ως τωρα ιστορικά δεν εχει γίνει οποτε βαδιζουμε με οτι έχουμε και εις καλύτερα. Εχουμε πει οτι οποιος παιρνει nexus ξερει τι παιρνει. Θυσιαζει καποια καλυτερα χαρακτηριστικα αλλων συσκευων και παιρνει αυτο που δινουν τα nexus. Αυτο ειναι κατι αλλο απο αυτο που λες εσυ ομως. Δεν ειναι παραλογο να ζητας να φτιαχτει κατι που δεν λειτουργει καθολου η σωστα. Χρηματα εδωσες, δεν στο χαρισανε. Και ενας λογος παραπανω να ζητας τα update στα συγκεκριμενα θεματα πολυ γρηγορα αφου γι'αυτην την πολυτελεια εκανες (και γι'αλλες) την συγκεκριμενη επιλογη. Για να δουμε τι θα δουμε αν και 'γω νομιζω οτι μονο για την cam θα ειναι και θα συμφωνησω με τον φιλο οτι τα αλλα 2 μαλλον δεν θα τα φτιαξουν. Edited December 5, 2013 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Διαβάζω στο XDA για βελτίωση και στον ήχο.Για να δούμε...τί άλλο θα βελτιώνει αυτη η ενημέρωση. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Αντε τωρα να μπει και το update στην katalyst μαζι με τον r17 by franko που ερχετε και ειμαστε κομπλε... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Και στο android central λενε για βελτιωση στον ηχο. Edited December 5, 2013 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Για να δουμε τι θα δουμε αν και 'γω νομιζω οτι μονο για την cam θα ειναι και θα συμφωνησω με τον φιλο οτι τα αλλα 2 μαλλον δεν θα τα φτιαξουν. μα και εγώ γι αυτό ακριβώς είπα ότι είπα. παντα μας κοροϊδεύουν οι εταιρείες πουλανε κάτι το οποίο δεν ανταποκρινεται 100 σε αυτό που πληρώνεις. κακώς ναι πολύ κακώς όμως αν δε τους τιμωρησεις ως καταναλωτής απλά θα πρέπει να μη το λες. το να το πούμε δε θα λύσει το πρόβλημα. αμα το απαιτήσουμε όλοι μαζί ίσως ναι. και την οθόνη να δεις του lg g2 θα διαπιστώσεις ότι η δική μας είναι υποβαθμιμενη άσχετα αν στα χαρτιά είναι ιδια για την LG. αυτό το θεωρώ μεγαλύτερη απάτη από τον ήχο. η μήπως εσκεμμενα δεν βάλανε μεγαλύτερη μπαταρία μη μου πεις ότι το κάνανε για το κόστος η για το διαστημικό ντιζάιν. μας δουλεύουν λοιπόν γενικότερα το τι αγοράζουμε εμείς είναι καθαρά δικό μας θέμα, αυτοί πουλάνε απλά. επίσης να θυμίσω ότι ολα του τα προβλήματά έγιναν γνωστά μεσω ίντερνετ μεσα σς 24 ώρες από την κυκλοφορία του. γιατί πλέον ζούμε στην εποχή της αμεσης παγκοσμιας πληροφόρησης. κι όμως όλοι όπως και εγω παραβλεψαμε αυτό που λεγανε όλοι και το παραγγειλαμε παρόλο που γβωριζαμε τα σφαλματα του δεν περιμεναμε να τα φτιάξουν για να το αγοράσουμε όπως και εκατομμύρια αλλοι σε ολο τον πλανήτη, οπότε έτσι και κάπως έτσι δε τους νοιάζει να το φτιάξουν σωστό γιατί ξέρουν ότι είμαστε "ηλιθιοι" καταναλωτές. αρα ποιος φταίει για την αγορά σου; εγω πιστεύω μόνο εγω που γνωριζα και το πλήρωσα. επίσης μην μου πεις ότι από τωρα αμα βγει ένα καλύτερο νεξους 6 δε θα θέλεις να το αποκτήσεις. είναι βαθύτερο το πρόβλημα μας. και δυστυχώς αυτοί με τόσο χρήμα το γνωρίζουν και το εκμεταλλευοντε. αυτα τα λίγα. παρόλα αυτά και εγώ μαζί σου είμαι μακάρι να τα φτιάξουν όλα δε διαφωνώ όμως οπως εξηγησα και πιο πάνω εμείς φταίμε περισσότερο. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 επειγον που τσεκαρο αν με ιμει αν ειναι ευρωπαικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 μα και εγώ γι αυτό ακριβώς είπα ότι είπα. παντα μας κοροϊδεύουν οι εταιρείες πουλανε κάτι το οποίο δεν ανταποκρινεται 100 σε αυτό που πληρώνεις. κακώς ναι πολύ κακώς όμως αν δε τους τιμωρησεις ως καταναλωτής απλά θα πρέπει να μη το λες. το να το πούμε δε θα λύσει το πρόβλημα. αμα το απαιτήσουμε όλοι μαζί ίσως ναι. και την οθόνη να δεις του lg g2 θα διαπιστώσεις ότι η δική μας είναι υποβαθμιμενη άσχετα αν στα χαρτιά είναι ιδια για την LG. αυτό το θεωρώ μεγαλύτερη απάτη από τον ήχο. η μήπως εσκεμμενα δεν βάλανε μεγαλύτερη μπαταρία μη μου πεις ότι το κάνανε για το κόστος η για το διαστημικό ντιζάιν. Ειναι μεγαλο λαθος η συγκριση με το LG G2 διοτι λανσαριστηκαν σε διαφορετικες τιμες. Ασχετα οτι τωρα το LG εχει πεσει πολυ. Αν ειχε αυτα που λες η τιμη του θα ηταν διαφορετικη. Οσον αφορα την οθονη εχω διαβασει οτι το N5 φοραει ακριβως το ιδιο panel με το HTC Droid DNA χωρις το φιλτρο που καλυτερευει τις γωνιες θεασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Παιδια αποφασισα να παραγγειλω το νεξους , τι χρωμα προτεινεται εσεις ως κατοχοι ? Προτιμουσα το μαυρο αλλα λογο καθυστερησης του θα το παρω μαλλον μετα τις γιορτες αν καταληξω σε αυτο, σε ανιθεση με το λευκο που θα το εχω τα χριστουγεννα. Η γνωμη σας για τη συγκριση τους ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Απ'οτι φαινεται, με το update λυθηκε και το bug που ξεκλειδωνε η οθονη οταν ειχες αναπαντητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Πάντως έτσι για να μην ξεχνιόμαστε μιλάμε ίσως για το καλύτερο κινητό που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια... Απίστευτα γρήγορο με τέλειο touch και η μπαταρία του για εμένα τουλάχιστον έκπληξη... Εχω στο μυαλό μου την περσινή αποτυχία(n4 )γι αυτό και η έκπληξη μου για το φετινό πραγματικά εκπληκτικό τηλέφωνο... Επίσης οι 5 ίντσες πλέον είναι μονόδρομος... Μπράβο στην google αλλά και στην lg... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 απο την στιγμη που εισαχθει στην ελληνικη αγορα θα παρεχει αρκει να ειναι το ιδιο σε χρωμα και specs Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 αν γινει αυτη η βελτιωση αφου εγινε κ η καμερα το πηρα Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Τελικά εκτός τις κάμερας που η βελτίωση είναι αισθητή, βελτίωση υπάρχει και στο ηχείο αλλά και στο led ... Πραγματικά γρήγορη η αντίδραση της google... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts