rip Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Την ίδια απορία έχω κι εγώ.. Τελικά το 4g δουλεύει στην Ελλάδα ? Σε ρωταω γιατί εχεις αμερικανική συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 αν ψάξεις στο zedge θα βρεις οτι θες απο message tones και πολυ πιο δυνατούς.... Oντως. Να 'σαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που σταμάτησε να λειτουργεί το viber; έχει 2 μέρες που μόλις παω να το ανοιξω κρασαρει. :( Δεν έχω πρόβλημα με το viber.Δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα.Δοκίμασε να το ξαναπεράσεις,από το playstore. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Την ίδια απορία έχω κι εγώ.. Προφανώς κρατάω μια μικρή πισινή αφού δεν το έχω στα χέρια μου, αλλά τα χαρακτηριστικά του λένε ότι έχει μόνο μια μπάντα 4G που δουλεύει στην Ευρώπη και αυτή δεν χρησιμοποιείται στην Ελλάδα. Οπότε με σχετική ασφάλεια μπορούμε να πούμε ότι το Αμερικάνικο δεν δουλεύει σε 4G στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Ποιος ξέρει ποτ είναι το MTP ρε παιδιά... Το ξεκλικαρα και δεν μπορω να το βρω... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Ποιος ξέρει ποτ είναι το MTP ρε παιδιά... Το ξεκλικαρα και δεν μπορω να το βρω... Σύνδεσε το τηλέφωνο στο pc κατέβασε την notification και θα το δεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ποιος ξέρει ποτ είναι το MTP ρε παιδιά... Το ξεκλικαρα και δεν μπορω να το βρω... Settings->storage πατάς τις τρεις τελιες πάνω δεξιά και διαλέγεις το USB computer connection. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardassa Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) Πως θα δω εάν το κινήτο μου δουλεύει σε δίκτυο 4G γιατί δεν γνωρίζω? Ενεργοποίησα την επιλογή 4G από το μενού αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά.Πείτε μου για να το δοκιμάσω και να σας πω. Edited December 1, 2013 by ardassa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Πως θα δω εάν το κινήτο μου δουλεύει σε δίκτυο 4G γιατί δεν γνωρίζω? Ενεργοποίησα την επιλογή 4G από το μενού αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά.Πείτε μου για να το δοκιμάσω και να σας πω. Οταν εισαι με data on,επανω δεξια διπλα στις μπαρες του σηματος θα πρεπει να σου γραφει αντι για Η το 4G (αν εισαι cosmote).Mε voda νομιζω γραφει LTE Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardassa Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Είμαι συνδρομητής της Wind και αυτή την στιγμή βρίσκομαι σε χωριό και δεν έχω σήμα 3G.Οταν πάω στην πόλη θα βάλω μία κάρτα Cosmote και θα το δοκιμάσω.Ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 παιδια εχει παρει κανενας usb μινι για το κιν ;; αν το μπορεις να το εχεις εχεισ επαν και οταν τραβασ φωτο να της βαζει εκει;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboldhead Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Την ίδια απορία έχω κι εγώ.. Μπορείς να πάρεις από Αμερική την ευρωπαϊκή έκδοση; νομίζω η 821 είναι για ευρωπαϊκό 4τζι. Έχω φίλο εκεί και θέλω το ευρωπαϊκό. Η εγγύηση θέλω να πιστεύω θα ισχύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zong Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Καλησπέρα και από εμένα.Θα ήθελα να αναφέρω και εγώ με την σειρά μου ορισμένα πράγματα για το Nexus 5 αγορασμένο από Αμερικη προερχόμενος από Nexus 4 και με 2 μόνο ημέρες χρήσης: 1)Λοιπόν κατασκευή σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο χωρίς τριξίματα στην δική μου συσκευή τουλάχιστον. 2)Γενική εικόνα συσκευής πολύ θετική με άμεση απόκριση σε ότι κάνεις και με ανοιχτές όσες εφαρμογές θέλεις. 3) Κάμερα νομίζω λίγο καλύτερη από το Nexus 4 χωρίς όμως κάτι το ξεχωριστό(προσωπικά ποτέ δεν με ενδιέφεραν και πολύ τα camera phones). 4) Μπαταρία για τις 2 μέρες χρήσης θα έλεγα ελαφρώς καλύτερη από το 4 χωρίς να περιμένετε να βγάλετε πάνω από 1 ημέρα με αρκετή χρήση. 5)Ηχείο με μια λέξη "απογοητευτικό" ακόμη και σε σύγκριση με το 4αρι πάντα. 6) Παρατήρησα ότι με ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές εγκατεστημένες και στα 2 Nexus στο 5αρι έχω μεγαλύτερη κατανάλωση μνήμης Ram χωρίς να γνωρίζω τον λόγο. Εν κατακλείδι δεν το συζητώ ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε σχέση τιμής-απόδοσης. Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα! Το 5 με "σκοτώνει" σαν υποψήφιο αγοραστή και βλέπω οτι αρκετοί σχολιάζετε αρνητικά το ηχείο του. Ηλπιζα οτι θα είναι τουλάχιστον σαν του Nexus 4 Που έχω τώρα σαν ένταση και ποιότητα.....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Το 5 με "σκοτώνει" σαν υποψήφιο αγοραστή και βλέπω οτι αρκετοί σχολιάζετε αρνητικά το ηχείο του. Ηλπιζα οτι θα είναι τουλάχιστον σαν του Nexus 4 Που έχω τώρα σαν ένταση και ποιότητα.....:( Φοβάμαι ότι θα είναι πιο πολύ σαν του Galaxy Nexus, αν και δεν έχω δει συγκρίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Φοβάμαι ότι θα είναι πιο πολύ σαν του Galaxy Nexus, αν και δεν έχω δει συγκρίσεις... Τόσο άθλιο???δεν νομίζω κι ελπίζω να μην έκαναν τόσο μεγάλο fault. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Φοβάμαι ότι θα είναι πιο πολύ σαν του Galaxy Nexus, αν και δεν έχω δει συγκρίσεις... Ε οχι δα.Σε εκεινο ακουγες το ανοιγμα κλεισιμο του ηχειου. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερο αλλά δεν είναι και τόσο χάλια.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Μπορείς να πάρεις από Αμερική την ευρωπαϊκή έκδοση; νομίζω η 821 είναι για ευρωπαϊκό 4τζι. Έχω φίλο εκεί και θέλω το ευρωπαϊκό. Η εγγύηση θέλω να πιστεύω θα ισχύει Όχι απο το play store όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Φοβάμαι ότι θα είναι πιο πολύ σαν του Galaxy Nexus, αν και δεν έχω δει συγκρίσεις... Δεν ξερω εσεις τι λετε,αλλα προσωπικα εγω δεν εχω κανενα προβλημα με το ηχειο το Galaxy Nexus....Ενα χρονο το εχω και δεν εχω ποτε χασει κληση λογο της εντασης....να χτυπησει και να μην το ακουσω.....σιγουρα δεν ειναι το πιο δυνατο ηχειο,αλλα οχι και τοσο χαλια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 παιδια νομιζω για να δεις αν εχεις 4G πρεπει να το ενεργοποιησεις πρωτα απο την εκαστοτε εταιρια (cosmote,vodafone,wind) και σε αυτες εδω:http://www.4gltemall.com/blog/tag/4g-lte-frequency-in-greece/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardassa Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Εγώ πάντως που είμαι λάτρης της Nexus σειράς μετά από σύγκριση και των 2 συσκευών εντελώς υποκειμενικά δεν θα αγόραζα το 5άρι γιατί δεν βλέπω καμία ουσιαστική διαφορά με το 4άρι εάν βέβαια εξαιρέσουμε την καλύτερη του οθόνη και την λίγο καλύτερη "Smooth" εμπειρία που σου προσφέρει.Κατά τα άλλα δεν διακρίνω καμία σημαντική διαφορά που να δικαιολογούν την αγορά του.Για να μην παρεξηγηθώ όλα αυτά τα λέω καλοπροέραιτα και χωρίς σκέψη να ματαιώσω την αγορά οποιουδήποτε υποψήφιου αγοραστή του Nexus 5 και ειμαι σε θέση να τα αναφέρω γιατί τα έχω μπροστά μου και τα 2 τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Λογικο :)) για μένα που είναι η πρωτη φορά όμως το 5αρι ειναι οτι καλυτερο έχω πιασει. Ξεμπερδεψαμε απο Sammy και γλιτωσαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. December 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Λογικο :)) για μένα που είναι η πρωτη φορά όμως το 5αρι ειναι οτι καλυτερο έχω πιασει. Ξεμπερδεψαμε απο Sammy και γλιτωσαμε :yahoo::yahoo::dance::google: ποσο δικιο εχεις Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 καλησπερα εβαλε κανενας μεσα το igo primo;:wacko: Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 για τα παιδια που ρωτανε για τον ηχο, αλλαξα ηχους και εβαλα αφτερμαρκετ:lol: η ενταση πλεον ειναι μια χαρα στις κλησεις κτλ, στο youtube σιγουρα δεν ειναι απο τα δυνατοτερα ηχεια, εξακολουθω να το θεωρω μετριο και μαλλον το μεγαλυτερο μειον του Ν5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts