Barlost Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Εκει ειναι το παραλογο στο Jiayu f1 εχει δυο διαφορετικα ΙΜΕΙ, στο G2F ενα και το αυτο. Αλλα και οι δυο καρτες δουλευοιυν, που ειναι διαφορετικης εταιριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Το ίδιο IMEI σε διαφορετική εταιρία κινητής, δεν είναι πρόβλημα, πρόβλημα είναι να βάλεις δύο ίδιες κάρτες, θα σε πετάει συνέχεια έξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party68 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 σημερα παρελαβα το κιν... Αρκετα εμφανισιμο.. ηρθε με δευτερο καπακι, silicon case, flip cover και την sd.. οπως ηθελα.. αν και τυχαια ζητησα την sd παλι καλα διοτι φανταζομαι γνωριζεται οτι χωρις αυτη δεν... εχω ενα θαματακι με το wifi... δεν μπαινει σε youtube και ειναι αρκετα αργο.. τα θεματακια που εχω λοιπον ειναι 1) πρεπει να διαγραψω τις κινεζιες? "οχι οτι με πολυνοιαζουν μιας και το κινητο προοριζεται για εφηβη 2) πηγα να κανω το εξης Settings (more) > Mobile Networks > APN > New, ... αλλα η επιλογη mobile net δεν ειναι επιλεξιμη καμμια ιδεα? πως μπορω να δω αν πιανω 3g? 3) επισης θα ηθελα μερικα προγραμματα για διευκολυνση 1) Καλυτερο browser 2) Για να γραφει μεγαλυτερα μηνυματα! "καπου διαβασα κατι αλλα μαλλον ειναι αρτικολεξο γιατι ακομα και στο google δεν το βρισκει" εβαλα και ειμαι ευχαριστημενος :) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.chrome https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καλησπερα ενας φίλος το εχει το κινητό και εκανε αυτες τις μερες το εξής περίεργο...Ενω πηγαινε να ανοίξει το wifi δεν ανοιγε. Δηλαδη δεν γινοταν μπλε η μπαρα του wifi ωστα να βρει επειτα τα δίκτυα....Επίσης σταματησε να του βγαζει στο μητρώο κλήσεων τους νεότερους αριθμούς. Ειχε σταματήσει σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία απο τοτε δεν εβγαζε ουτε στις αναπαντητες ουτε στις εξερχόμενες ουτε στις εισερχομενες το αριθμό....Το εχει παθει κανείς???τι να φταίει...του καναμε μια επαναφορα στις εργοστασιακές και ολα οκ τωρα αλλα λεω μήπως το ξανακανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καλησπερα ενας φίλος το εχει το κινητό και εκανε αυτες τις μερες το εξής περίεργο...Ενω πηγαινε να ανοίξει το wifi δεν ανοιγε. Δηλαδη δεν γινοταν μπλε η μπαρα του wifi ωστα να βρει επειτα τα δίκτυα....Επίσης σταματησε να του βγαζει στο μητρώο κλήσεων τους νεότερους αριθμούς. Ειχε σταματήσει σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία απο τοτε δεν εβγαζε ουτε στις αναπαντητες ουτε στις εξερχόμενες ουτε στις εισερχομενες το αριθμό....Το εχει παθει κανείς???τι να φταίει...του καναμε μια επαναφορα στις εργοστασιακές και ολα οκ τωρα αλλα λεω μήπως το ξανακανει... Δεν χρειαστηκε επαναφορα. Στο Κουμποτ μου το ειχε κανει και επανηλθαν ολα με ενα ρεσετ. Καθαρισες τις κινεζικες εφαρμογες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ένοειτε ότι πρώτα κάναμε επανεκκίνηση. Αλλά δεν δούλεψε. Το παρατήρησε κανείς αυτό το bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Από το Σάββατο που μας πέρασε είμαι και εγώ κάτοχος του τηλεφώνου Όλα δείχνουν να εξελίσσονται ομαλά Root=ok / recovery =ok / rom by Panosvo = ok :thanks: Το τηλ. μου αρέσει πολύ :D Εάν παραμείνει ως έχει, αποτελεί πολύ καλό deal Αγοράστηκε καινούργιο από φίλο του forum (ευχαριστώ Κώστα) Μια πάρα πολύ τίμια συναλλαγή με κόστος 95€ (περιλαμβάνει θήκη σιλικόνης) Εν τω μεταξύ περιμένω άλλο ένα από VickMall :D Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Καλησπερα ενας φίλος το εχει το κινητό και εκανε αυτες τις μερες το εξής περίεργο...Ενω πηγαινε να ανοίξει το wifi δεν ανοιγε. Δηλαδη δεν γινοταν μπλε η μπαρα του wifi ωστα να βρει επειτα τα δίκτυα.... Το εχει παθει κανείς???τι να φταίει...του καναμε μια επαναφορα στις εργοστασιακές και ολα οκ τωρα αλλα λεω μήπως το ξανακανει... παρελαβα σημερα και εγω απο vickmall. Μου το εκανε αυτο με το wifi μια στιγμη δεν ανοιγε αλλα προς το παρον εστρωσε με reboot. Ζητησα να βγαλουν τις κινεζιες αλλα απο οτι βλεπω τις εκαναν απλα disable εκτος απο ενα κινεζικο πακετο εφαρμογων baidu. Τα κανω disable ολα αυτα ή θα επηρεαστει τιποτα αλλο? εχει baidu browser - input - store και ενα αλλο. Μειον για μενα ειναι η απουσια φωτισμου στα 3 κουμπια κατω. Στο σκοταδι ειναι καπως να τα πατας και να μη φωτιζουν. Κατα τα αλλα παει σφαιρα Antutu εγραψε 21150 :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 παρελαβα σημερα και εγω απο vickmall. Μου το εκανε αυτο με το wifi μια στιγμη δεν ανοιγε αλλα προς το παρον εστρωσε με reboot. Ζητησα να βγαλουν τις κινεζιες αλλα απο οτι βλεπω τις εκαναν απλα disable εκτος απο ενα κινεζικο πακετο εφαρμογων baidu. Τα κανω disable ολα αυτα ή θα επηρεαστει τιποτα αλλο? εχει baidu browser - input - store και ενα αλλο. Μειον για μενα ειναι η απουσια φωτισμου στα 3 κουμπια κατω. Στο σκοταδι ειναι καπως να τα πατας και να μη φωτιζουν. Κατα τα αλλα παει σφαιρα Antutu εγραψε 21150 :D Μπορείς εύκολα να περάσεις τη rom του panosvo (βλέπε 1ο post) που είναι απαλλαγμένη από κινεζιές Θα συμφωνήσω για τα φωτιζόμενα πλήκτρα :mad: Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Καλησπέρα παίδες! Θέλω να αγοράσω ένα φτηνό και όσο γίνεται κάλο κινητό για τη γυναίκα μου. Αυτό εκτός από τα μη φωτιζόμενα πλήκτρα τι άλλο μείον έχει. Ρωτάω φυσικά εσάς που ήδη το έχετε... Και αν δε παίρνατε αυτό ποιο άλλο σε αυτά τα λεφτά και με αυτά τα χαρακτηριστικά θα παίρνατε;;; Ευχαριστώ! Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Σε αυτά τα λεφτά, αυτό και μόνο αυτό. Γενικότερα η Jiayu είναι πιο πάνω από τους υπόλοιπους Κινέζους στην ποιότητα κατασκευής, υπολειπόμενη -ίσως- μόνο των κολοσσών (Xiaomi, ZTE, Huawei, Coolpad) και των premium εταιριών (Meizu, Oppo). Κι αυτό λόγω διαφοράς τιμής κυρίως. Την ποιότητά της την βλέπεις και στο Loyalty των πελατών της. Όποιος παίρνει jiayu, συχνά μένει στην εταιρία. Αν η γυναίκα σου δεν έχει απαιτήσεις αλλά το χρησιμοποιεί κυρίως ως τηλέφωνο και 1-2 εφαρμογές, δες και το Jiayu F1. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 χτες εβαλα να το φορτισω με αλλο φορτιστη και αρχισε να επιλεγει απ το μενου ασταματητα σαν να εχεις πατημενο δηλαδη καποιο πληκτρο συνεχομενα! μου το εκανε με 2 που δοκιμασα. ο δικος του εβγαζε ενα σφυριγμα και επειδη το ειχα διπλα φοβηθηκα μη κανει μπαμ. πληκτρολογιο αλφαριθμητικο 3Χ4 πως βαζουμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 χτες εβαλα να το φορτισω με αλλο φορτιστη και αρχισε να επιλεγει απ το μενου ασταματητα σαν να εχεις πατημενο δηλαδη καποιο πληκτρο συνεχομενα! μου το εκανε με 2 που δοκιμασα. ο δικος του εβγαζε ενα σφυριγμα και επειδη το ειχα διπλα φοβηθηκα μη κανει μπαμ. πληκτρολογιο αλφαριθμητικο 3Χ4 πως βαζουμε? Αυτο το κολλημα ειναι θεμα φορτιστη.Αλλαξε φορτιστη και θα σαι οκ. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party68 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Αυτο το κολλημα ειναι θεμα φορτιστη.Αλλαξε φορτιστη και θα σαι οκ. εχει δικιο και εμενα σφυριζε ο δικος του και εβαλα αλλον εναν της LG και ειναι κανονι :kill: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Αυτο το κολλημα ειναι θεμα φορτιστη.Αλλαξε φορτιστη και θα σαι οκ. εστρωσε τωρα ευτυχως. παρατηρησα οτι ζεστενεται αρκετα στη περιοχη γυρω απο τη πισω καμερα. γινεται σε κανεναν αλλο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 εστρωσε τωρα ευτυχως. παρατηρησα οτι ζεστενεται αρκετα στη περιοχη γυρω απο τη πισω καμερα. γινεται σε κανεναν αλλο? Γενικά και εγώ έχω την εντύπωση ότι ζεσταίνεται λιγάκι εύκολα, ειδικά με παιχνιδάκια :( Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ο φορτιστης τους ειναι λιγακι γιουχου, αλλα με ενα της σαμσουγκ, παει σφαιρα. Οντως και σε μενα οταν παιζω παιχνιδια *soccer stars), zεσταινετε γυρω απο την καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Αυτό το θέμα με το wi fi και το ότι καμια φορά δεν ανοίγει παρά μόνο με επανεκκίνηση πως λύνεται ρε παιδιά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 κενο sms πως στελνουμε?? υπαρχει τροπος να παρω screenshot με καποιο συνδιασμο πληκτρων? διαβασα για volume down + on/off αλλα δεν πιανει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Αυτό το θέμα με το wi fi και το ότι καμια φορά δεν ανοίγει παρά μόνο με επανεκκίνηση πως λύνεται ρε παιδιά;; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.roamingsoft.manager ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κενο sms πως στελνουμε?? υπαρχει τροπος να παρω screenshot με καποιο συνδιασμο πληκτρων? διαβασα για volume down + on/off αλλα δεν πιανει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καλημέρα σε όλους. Είμαι κοντά να το παραγγείλω για τη σύζυγο, από to2c, καθώς βλέπω ότι δίνει το πιο συμφέρον πακέτο. Η χρήση του θα είναι απλή: Κλήσεις, μηνύματα, λίγο ιντερνετ και αναπαραγωγή μουσικής. Μερικές ερωτήσεις πριν οριστικοποιήσω την παραγγελία: 1. Η μαμίσια ROM θα έχει μέσα Ελληνικά ή θα πρέπει να τους το ζητήσω κατά την παραγγελία; 2. Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω απροβλημάτιστα το κινητό με τη ROM που θα έρθει (και πιθανές online αναβαθμίσεις που θα υπάρχουν) ή θα χρειαστεί να περάσω manual άλλη ROM; 3. Να το ζητήσω rooted; Θα μου χρειαστεί κάπου; 4. Η original leather case, που έχει αυτοκόλλητη πλάτη, συγκρατεί με ασφάλεια το κινητό; (όπως πχ η αντίστοιχη του Honor 3c, που έχει σκληρή πλαστική πλάτη-θήκη που ενθυλακώνει το κινητό) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 1. Η μαμίσια ROM θα έχει μέσα Ελληνικά ή θα πρέπει να τους το ζητήσω κατά την παραγγελία; 2. Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω απροβλημάτιστα το κινητό με τη ROM που θα έρθει (και πιθανές online αναβαθμίσεις που θα υπάρχουν) ή θα χρειαστεί να περάσω manual άλλη ROM; 3. Να το ζητήσω rooted; Θα μου χρειαστεί κάπου; 4. Η original leather case, που έχει αυτοκόλλητη πλάτη, συγκρατεί με ασφάλεια το κινητό; (όπως πχ η αντίστοιχη του Honor 3c, που έχει σκληρή πλαστική πλάτη-θήκη που ενθυλακώνει το κινητό) Εχει Ελληνικά Ναι, δεν χρειάζεται καμια αλλαγή Αν έσυ έχεις δει οτι χρειάζεσαι root, να το ζητήσεις - αν όχι, αστο - γίνεται και αργότερα Η αυτοκόλλητη ταινία κολλάει εξαιρετικά, μην ανησυχείς Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ευχαριστώ φίλε μου. Το προχωράω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 To ότι το To2C δίνει τυπική εγγύηση 7 ημερών δεν σε πειράζει καθόλου φαντάζομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.roamingsoft.manager ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot Ευχαριστω για την απαντηση. Τι ακριβως κανει ομως αυτη η εφαρμογη στο προβλημα του wifi? Με ποιο τροπο το λυνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts