Jump to content

Διαθεσιμότητα συσκευών LG

DonJuan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φυγε ρε φαντασμα .. εσυ το εχεις στο avatar το 925 :lol:

Σοβαρα τωρα αυτο το θεμα με τις αντιπροτασεις αλλων συσκευων ισχυει επισημα απο την εταιρια ή απλα αναφερθηκε απο ασχετο χωρις να εχει επιβεβαιωθει ? Αν ισχυει ξερουμε λεπτομερειες οσον αφορα συσκευες ?

Ναι σωστα μονο στο avatar οχι στη πραξη.....οτι λεει η υπογραφη μου ισχυει παντα,ποτέ τα avatar μου.:p

Τιποτα δεν εχει επιβεβαιβωθει με αντιπροτασεις απο πλευρας vodafone,ολα που αναφερονται ειναι εικασιες εκτος αν η ιδια η εταιρια ανακοινωσει κατι διαφορετικο στους συνδρομητες που δεν θα παρουν το G σαν αντισταθμισμα

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 389
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα μου επιτρέψετε να κάνω μία παρέμβαση σε όσους πλέον ζητάνε στις αγγελίες να αγοράσουν τη συσκευή από κατόχους της. Βλέποντας τις αγγελίες έχει γεμίσει ζητήσεις του κινητού που υποδεικνύουν και πόσο πρέπει να πουλήσει κάποιος επειδή λέει το έκανε προσφορά η vodafone στα 129 ευρώ, ενώ στο σκρουτζ το φθηνότερο παραεισαγωγής έχει 360 ευρώ. Ως κάτοχος της συσκευής και όχι μέσω της προσφοράς της βοντα με προσβάλλει αφάνταστα κάποιοι να θέλουν να εκμεταλλευτούν την όλη κατάσταση. Δλδ αν το έδινε η βόντα τσάμπα θα έπρεπε να τους το πουλήσουν οι κάτοχοι στα 50 ευρώ; Εγώ όπως και πολλοί άλλοι που το αγοράσαμε από 350-599 ευρώ και κάποια στιγμή αν θέλουμε να το πουλήσουμε και επειδή η βόντα έκανε μία περιορισμένη προσφορά πόσο θα πρέπει να το δώσουμε; μήπως να τους πληρώσουμε και από πάνω; Λίγο σεβασμός στους κατόχους του κινητού και στο ίδιο το ''μηχανάκι'' δεν βλάπτει!!!!!!!!!

ΥΓ

Ας με συγχωρέσουν οι mods για το off topic άλλα δεν άντεξα τα είπα... Ευχαριστώ πολύ !!!!!!

Πάντα γίνονται αντίστοιχες προσφορές....και παλιά με το galaxy s που χε πάει στα 200 κοκ. Ο καθένας πουλάει όσο μπορεί να πιάσει.

Δηλαδή εγώ να δω με λογική κάποιον να πουλάει αντίστροφα s2 στα 250 με extra 2 θήκες και όχι σε τέλεια κατάσταση όταν ολοκαίνουργιο είχε τόσο και σαν plus έχει 200; Να πω ότι δείχνει σεβασμο σε όσους το πήραμε στα 600;;;

παιδια πως βλεπουμε την πορεια της παραγγελιας??

Βαζεις τον κωδικο παραγγελιας εδω: http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/loadOrderTracking.action# ή στελνεις μηνυμα στην σελιδα τους στο facebook να σου πουν τι παιζει.

@enigma84: Το προβλημα δεν ειναι το ποσο. Ο καθενας μπορει να πουλαει οσο θελει και να ζηταει να αγορασει οσο θελει. Η αιτιολογια ομως ειναι αστεια ;)

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Πήγα στο κατάστημα που έβαλα παραλαβή και τα παιδιά μου είπανε ότι τους έχει πάει email ότι η συσκευή έχει καταργηθεί και δεν έχουν απόθεμα οπότε και η παραγγελία ακυρώθηκε....ούτε αντιπρόταση ούτε τίποτα άλλο...έτσι απλά....

Οταν μια προσφορα λεει μονο μεσω ιντερνετ,τοτε σημαινει πως ειναι μονο μεσω ιντερνετ.Που σημαινει οτι πας σπιτι και μπαινεις στο ιντερνετ και το παραγγελνεις.Και ΠΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ απο το καταστημα.Μ αυτον τον τροπο δεν υπαρχουν μπερδεματα.Σε παρομοιες προσφορες στο παρελθον παντα ετσι γινοταν.Το τοπικο καταστημα της καθε αλυσιδας δεν εμπαινε καν στην διαδικασια να ασχοληθει με το θεμα ,και οπως φαινεται εκ των υστερων, καλα εκανε.

Τωρα οσοναφορα τα περι μαζικης καταγγελιας και "αλυσιδα-εταιρια-βρωμα" αυτης της χωρας ,ε ακουγονται τουλαχιστον τραγελαφικα.Οποιος δεν θα παραλαβει, απλα επαιξε και εχασε.Ουτε καν εχασε δηλαδη,απλα επαιξε και δεν κερδισε.Δεν του κατσε.Δεν ειναι τοσο τραγικο.Κρατηστε και λιγο δυναμεις για να κανετε νεα επανασταση αν παει ο φρεντο στα 5 ευρω.Εγω αν ημουνα πρωθυπουργος, 1 ωρα πριν απο καθε μεγαλη διαδηλωση θα βγαζα 4-5 ελικοπτερα στον ουρανο να πετανε δωρεαν κινητα στον κοσμο απο κατω.

Γιατι τοση ειρωνια,θα αναρωτηθει καποιος.Γιατι με συμπεριφορα σαν μερικων εδω μεσα,θα το ξανασκεφτει πολυ η βονταφον και η καθε βονταφον να ξαναβγαλει καποια προσφορα.Η πιο λογικη συμπεριφοαρα θα ταν να πας σε ενα μαγαζι να δωσεις τα 130, ξεροντας οτι ισως να μην προλαβεις. Και να ξαναπας σε 3 μερες και αν σου πει ο υπαλληλος ,σορρυ φιλε τελικα δεν το προλαβαμε,ε εχει καλως.Παιρνεις πισω τα 130 ξεροντας οτι απο την αρχη ειχες 20% πιθανοτητα να σαι στους τυχερους.ΟΙ ΥΠΟΛΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ OPTIMUS G ME 130 ΕΥΡΩ...ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ,ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΡΑΧΤΕ ΜΕ ΚΑΝΑ SAMSUNG GALAXY ACE ΣΤΑ 130,ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.

Οταν μια προσφορα λεει μονο μεσω ιντερνετ,τοτε σημαινει πως ειναι μονο μεσω ιντερνετ.Που σημαινει οτι πας σπιτι και μπαινεις στο ιντερνετ και το παραγγελνεις.

Αυτό ακριβώς έκανα κι εγώ...κι έφαγα άκυρο... Άλλο πράγμα η κοροϊδία όμως και άλλο έχασα την προσφορά...και φυσικά δεν χάθηκε ο κόσμος...Ψιλικατζίδικος ήταν ο τρόπος που έγινε η προσφορά.....Κάποια άλλα που έγραψες τα αφήνω ασχολίαστα...

παιδια κακα τα ψεματα τις μισες συσκευες τις φαγανε οι ιδιοι οι πωλητες γιαυτο να ειστε σιγουροι...;) οπως θα εκανε και ο καθενας φανταζομαι....

Εγώ δεν θέλω να το πιστεύω αυτό. Αν δεν με πάρουν τηλέφωνο για αντιπροσφορά τότε θα μπορώ να υποθέσω ότι μου το φάγανε....

Οταν μια προσφορα λεει μονο μεσω ιντερνετ,τοτε σημαινει πως ειναι μονο μεσω ιντερνετ.Που σημαινει οτι πας σπιτι και μπαινεις στο ιντερνετ και το παραγγελνεις.Και ΠΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ απο το καταστημα.Μ αυτον τον τροπο δεν υπαρχουν μπερδεματα.Σε παρομοιες προσφορες στο παρελθον παντα ετσι γινοταν.Το τοπικο καταστημα της καθε αλυσιδας δεν εμπαινε καν στην διαδικασια να ασχοληθει με το θεμα ,και οπως φαινεται εκ των υστερων, καλα εκανε.

Τωρα οσοναφορα τα περι μαζικης καταγγελιας και "αλυσιδα-εταιρια-βρωμα" αυτης της χωρας ,ε ακουγονται τουλαχιστον τραγελαφικα.Οποιος δεν θα παραλαβει, απλα επαιξε και εχασε.Ουτε καν εχασε δηλαδη,απλα επαιξε και δεν κερδισε.Δεν του κατσε.Δεν ειναι τοσο τραγικο.Κρατηστε και λιγο δυναμεις για να κανετε νεα επανασταση αν παει ο φρεντο στα 5 ευρω.Εγω αν ημουνα πρωθυπουργος, 1 ωρα πριν απο καθε μεγαλη διαδηλωση θα βγαζα 4-5 ελικοπτερα στον ουρανο να πετανε δωρεαν κινητα στον κοσμο απο κατω.

Γιατι τοση ειρωνια,θα αναρωτηθει καποιος.Γιατι με συμπεριφορα σαν μερικων εδω μεσα,θα το ξανασκεφτει πολυ η βονταφον και η καθε βονταφον να ξαναβγαλει καποια προσφορα.Η πιο λογικη συμπεριφοαρα θα ταν να πας σε ενα μαγαζι να δωσεις τα 130, ξεροντας οτι ισως να μην προλαβεις. Και να ξαναπας σε 3 μερες και αν σου πει ο υπαλληλος ,σορρυ φιλε τελικα δεν το προλαβαμε,ε εχει καλως.Παιρνεις πισω τα 130 ξεροντας οτι απο την αρχη ειχες 20% πιθανοτητα να σαι στους τυχερους.ΟΙ ΥΠΟΛΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ OPTIMUS G ME 130 ΕΥΡΩ...ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ,ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΡΑΧΤΕ ΜΕ ΚΑΝΑ SAMSUNG GALAXY ACE ΣΤΑ 130,ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.

Φιλε μου ωραια ολα αυτα αλλα νταξει δεν ειμαστε προβατα, τουλαχιστον οι περισσοτεροι, αυτο που δεν καταλαβες ειναι οτι δεν ειναι οτι δεν προλαβαμε το κινητο, αν ηταν ετσι οκ κλάιν, το θεμα ειναι οτι δεν εγινε σωστα η ολη φαση και δεν υπηρξε ενημερωση αυτο που λες για προσφορα μεσω ιντ. πιστευω πως δεν ισχυει αλλα ας πουμε οτι ισχυει ας μας το πουν στο καταστημα να ξερουμε "κανε παραγγελια μεσω ιντ. οταν ειναι διαθεσιμο και θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας ΑΟΥ" αν δε μπορουν να εχουν συστημα που λειτουργει να μην πουλανε προλογο, εμενα μου ειπαν οτι φυσικα γινεται να μου το παραγγειλουν επιτοπου σε αυτην την τιμη και ακομη και σημερα που εγω ξερω τι θα γινει μου λενε οτι περιμενουν την αποθηκη και οτι αφου εγινε η παραγγελια ειμαι καλυμμενος αλλους τους ακυρωσαν, να μην τα λεω ολα και κουρασω αλλα τα ξερουμε, αυτη η αδιαφορια και η αντιμετωπιση απο τους υπαλληλους οτι δεν ξερουμε και να περιμενετε και θα ενημερωσουμε αυτο με εξοργιζει και θα με εξοργιζε ακομη και αν επροκειτω για μια σοκολατα, την κοροιδια δε γουσταρω και αυτο ηταν κοροιδια στην τελικη αυτη ειναι η δουλεια τους να εξυπηρετουν και δεν το κανουν γι αυτο τα περι ελικοπτερων κινητων και διαδηλωσεων που λες τα χαρακτηριζω απλα ανοητα φιλικα παντα και οφ τοπικ (που λεμε στο και στο χωριο μου) δε θελουμε να μας χαριζουν και δε μπορουν με αυτον τον τροπο να μας αποπροσανατολισουν να μην μας κοροιδευουν θελουμε. Να ειναι καλα τα παιδια που παρελαβαν και να τα χαρουν!

ναι ομως φιλε μου εγω που πηγα στο καταστημα για παραδειγμα εβαλα τον υπαλληλο να κανει την ηλεκτρονικη παραγγελια για μενα αν δεν κανω λαθος, οποτε το ιδιο δεν ειναι?

παιδια κακα τα ψεματα τις μισες συσκευες τις φαγανε οι ιδιοι οι πωλητες γιαυτο να ειστε σιγουροι...;) οπως θα εκανε και ο καθενας φανταζομαι....

Αυτό είπε μια υπάλληλος σε ένα φίλο μου που πήγε στη vodafone στο mall το Σάββατο. Κατά λέξη, μην ελπίζεις καθώς 4 υπάλληλοι έχουν κλείσει ήδη τα κινητά γι'αυτούς.

Σιγουρακι και ηθελα να το γραψω κι εγω αλλα αν το καναν σωστα σαν παραγγελια αφου ηξεραν πρωτοι την προσφορα καλα εκαναν τι να κανουμε τωρα ειχαν το προνομιο, αλλα αν φανε τις παραγγελιες των αλλων αυτο ειναι ας μην πω καλυτερα γιατι πολλοι υπαλληλοι δε γνωριζαν την προσφορα και μια χαρα θα τους πεσουν τα G των καταναλωτων!

Αυριο το πρωι θα παω στο καταστημα, πιστευω οτι για να μου πουν σημερα στις 18.00 που πηρα τηλ οτι το περιμενουν, δεν θα μου το φανε.

ο καθένας έχει δικαίωμα να πουλά όσο θέλει και να ζητά ότι τιμή θέλει, πολύ απλά όποιος δεν θέλει να το δώσει στην ζητούμενη τιμή δεν απαντά.

Το ότι κάποιοι το παράγγειλαν (και επαγγελματίες) μονο και μόνο για να το πουλήσουν είναι ποιο σωστό?

και οι δύο το κέρδος έχουν στο μυαλό τους παιδιά και καλά κάνουν ο καθένας απ' την μεριά του.

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Τοτε να μην δεχοταν τις παραγγελειες τα καταστηματα φιλε μου, απο τι στιγμη που της δεχοταν και διαβεβαιωναν για παραλαβη πεμπτη το αργοτερο, να κοψουν το λαιμο τους και να βρουν κινητα να δωσουν στον κοσμο, φτανει τοσο η κοροιδια οσο και οι μετοχοι-φορουμιτες!

Σε παραγγελία που η κατάσταση είναι στο ανορθόγραφο "εστάλει" πώς μπορούν να σου φάνε το κινητό; Τις παραγγελίες τις κάναμε ηλεκτρονικά στα κεντρικά, από εκεί φεύγουν οι συσκευές και πηγαίνουν ονομαστικά στα ανά τόπους καταστήματα. Αν καλέσει κάποιος στο 13830 δε θα μπορέσει να διαπιστώσει τί ακριβώς συνέβη;

Φίλε μου δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Όταν μια εταιρία κάνει μια τόσο δυνατή προωθητική είναι αναμενόμενο το ενδιαφέρον και η πίεση που θα δεχθεί το σύστημα, το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν δεν μπόρεσαν να το υποστηρίξουν. Σε μια τέτοια ενέργεια, πρέπει να γνωρίζεις άμεσα πόσες συσκευές έχεις και να την κλείσεις όταν τις δώσεις, να έχεις έτοιμο το σύστημα να μην καταχωρεί άλλες παραγγελίες και να σου βγάζει ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ , τα άλλα περί ψιλικατζήδων κλπ είναι ασχολίαστα διότι το χόμπι μας το πληρώνουμε με συσκευές των 800€, εάν μια εταιρεία δεν μπορεί να υποστηρίξει την ενέργεια είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ, όχι του καταναλωτή. Οσο για το ότι κάποιοι ήθελαν Optimus G με 129€, καλά έκαναν και το θέλουν διότι πρώτη η Vodafone ξεφτίλησε τον κατασκευαστή και το μηχανάκι με την τιμή που το έβγαλε, όχι ο καταναλωτής....το μέγεθος της προσφοράς το κατάλαβαν όλοι έβαλαν παραγγελία, όπως κατάλαβε και η Vodafone ότι ο μόνος τρόπος για να τα ξεστοκάρει ήταν σχεδόν να τα χαρίσει...κλείνοντας το πρόβλημα το δημιούργησε η Vodafone με την προσφορά απαξίωση της συσκευής και με την χείριστη προετοιμασία που είχαν κάνει, τόσο απλά...όταν θα τελείωναν οι συσκεύες ΑΜΕΣΩΣ να έβγαζε μνμ κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας, το προϊον εξαντλήθηκε και ειναι μη διαθέσιμο, ευχαριστούμε για την ανταπόκριση...γενικά για τις εταιρείες ΔΕΝ τις έχω σε καμία εκτίμηση, πελάτης από πάντα στην Vodafone μου έβγαλαν τα συκώτια να μου δώσουν 15% επιπλέον έκπτωση σε τρεις γραμμές συμβολαίου που έχω και μετά από ένα μήνα όταν έτρεξε η προσφορά της cosmote, για να μην φύγω μου έκαναν τα πάντα όλα και στο red 1, εκπτώσεις παντου, HOL, Δωρεάν πάγιο κλπ όταν όμως ήταν να φύγω, όχι πριν...τόσο σέβονται τους πελάτες τους...μόνο όταν ειναι να φύγουν, πριν είναι πρόβατα...!

Πολιτισμένος είναι αυτός που φέρεται πολιτισμένα, όταν δεν το βλέπουν οι άλλοι...

φιλε μου τελειως φιλικα μπερδευεσαι...ειμαι ενας απο αυτους που το παρηγγειλαν μεσω καταστηματος και ειλικρινα δεν θα ειχα κανενα προβλημα να χασω την προσφορα στο ιντερνετ και να μην παρω το κινητο. Εξαλλου δεν θα ηταν η πρωτη καλη προσφορα που χανω και σιγουρα οχι η τελευταια! Αλλα οταν ρωταω εναν υπαλληλο αν μπορουμε να το παραγγειλουμε απο το καταστημα, και επειδη γνωριζοντας απο την εποχη που εκανα προπαραγγελια τα iphone απο την βοντα οπου ναι μεν εκανες κρατηση αλλα δεν ησουν υποχρεωμενος να αγορασεις το προιον οπως και η βοντα κρατουσε απλες λιστες προτεραιοτητας και τιποτα παραπανω, και αυτος με διαβεβαιωνει οτι φυσικα και γινεται και οταν επιμενω και τον ξαναρωταω ειναι κρατηση ή παραγγελια μου απανταει με φρασεις του στυλ "καλα την δουλεια μου δεν ξερω; να οριστε συμπληρωσα τα στοιχεια σου σε φορμα παραγγελιας και οχι κρατησης" δεν δεχομαι να χασω μια προσφορα ή εστω και ενα προιον που θελω να παρω σε κανονικη τιμη.

Θα σου απαντησω και εγω με πιο λιγα λογια απο τους υπολοιπους..

Δεν ειναι οτι παιξαμε και χασαμε,ειναι οτι καναμε παραγγελεια,μας εμφανισε οτι ολοκληρωθηκε,μας εδωσε κωδικο παραγγελεια,μας εμφανισε οτι θα παραλαβουμε μεχρι την πεμτη 7/11/2013 και παρ'ολα αυτα...χασαμε..Μας λενε οτι η παραγγελεια δεν ολοκληρωθηκε..

Συγνωμη,,τι *#%@# συστημα εχουν εκει στη vodafone??και να πω οτι το προβλημα εμφανιστηκε στους τελευταιους κωδικους,που ισως πεσανε ταυτοχρονα 5-10 ατομα μαζι στο ιδιο δευτερο να πω οκ(παλι παραλογο ειναι αλλα τελοσπαντων)..εδω αλλοι εχουν κωδικο παραγγελειας 1194χχχ και θα παραλαβουν,και αλλοι με 1193χχχ δεν θα παραλαβουν.η αριθμηση δεν υποδηλωνει και την σειρα προτεραιοτητας σε αυτους?

τεσπα,προσωπικα δεν με πειραξε ιδιαιτερα,μιας και το κινητο ηταν για τον πατερα μου,οποτε ενα Lumia πιστευω θα τον βολεψει περισσοτερο,αλλα μας δουλεουν κι ολας..

Και οπως λενε και τα παιδια,η vodafone ξεφτίλισε το κινητο και οχι εμεις που το θελουμε στα 129 ευρω,και αν δεν ξεραμε το μεγεθος της προσφορας δεν θα πεφταμε ολοι να το παρουμε.(ακομα και τωρα πιστευω πως πρόκειται περι φαρσας.)

edit,σορρυ αλλα τελικα βγηκε μεγαλύτερο απότι υπολογιζα.

Edited by leftko

Απο ολη αυτη τη φασαρια παντως επιβεβαιωνεται η αντιληψη για το τι παστα ανθρωπου ειναι ο Ελληναρας αγοραστης και γι αυτο δικαιωνονται οι vodafone,cosmote,Γερμανος κτλ. που πουλανε τις συσκευες ακριβοτερα απο ολο τον κοσμο.

Η ελληνικη αγορα ειναι μικρη σε μεγεθος αλλα το περιθωριο κερδους ανα καταναλωτη ειναι μεγαλο. Ο ελληνας εχει να διαθεσει 750 ευρω για iphone π.χ. Απλα σε αυτη την τιμη θελει να παρει 5 iphone μαζι και θα προσπαθησει να σε πεισει οτι δικαιουται και τα 5 :D

Πλάκα κάνεις έτσι? Κανένας δεν δικαιούται τίποτα όπως δεν δικαιούται και η Vodafone να κοροίδεύει....Χαίρομαι πάντως να βλέπω υποστηρικτές των εταιριών ακόμη και στις @@@@ έστω και έμμεσα....

το κανονικο θα ητανε να ξερει η βοντα και καθε βοντα, οτι εχει να δωσει 500 συσκευες και μετα που ανοιγει το σαιτ για παραγγελιες οι 500 πρωτοι που θα κανουν την παραγγελια θα παραλαβουν και συσκευη και μολις τελειωσει το νουμερο των συσκευων προς διαθεση να μην δεχεται αλλες παραγγελιες. τα αλλα ειναι ******ες.

Μην μπερδεύεστε η βόνταφον και η κάθε βόνταφον ξέρει ανα πασα στιγμή το στοκ όλων των συσκευών....το σύστημα είναι online και ενημερώνεται.δεν είναι το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς.δεν υπαρχει εμπορικο προγραμμα στην αγορα συνδεδεμενο με e-shop που να μην ενημερωνει αυτοματα τις ποσοστητες και να σταματαει τις παραγγελιες.η όλη προσφορά έγινε για προωθητικούς λόγους και όχι για να ξεστοκαρει το optimus g που απο ότι φαίνεται δεν είχε καν σε μεγάλες ποσότητες.....το σίγουρο είναι ότι τώρα έχουν και αρκετά από τα στοιχεία σας για να σας πρήξουν στις προσφορές συμβολαίων.

Πιστεύω ότι τα παιδιά που λένε τα πράγματα υπέρ της voadafon πρέπει να δουλεύουν εκεί!

Αν το αναφέρουν δεν υπάρχει πρόβλημα, το ψωμί τους στηρίζουν, δεκτό κατανοητό!

Μπήκα το μεσημέρι και βλέπω την προσφορά αλλά είχε λήξει.... Τι έκανα ?? Καταγγελία βρισίδι κτλ??

Όχι, όπως όλος ο κόσμος είπαμε κρίμα ήταν καλή προσφορά!!

Μαθαίνουμε μετά ότι ανοίγει πάλι η προσφορά προλαβαίνουμε και παίρνουμε ένα, μας λέει ότι η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε επιτυχώς !

Την επόμενη μέρα λένε ότι εξαντλήθηκε και θα πάρετε τα @@@@@ μας (αυτό δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα :lol:)

Τι πρέπει να πούμε τώρα μπράβο στην vodafone που μας δούλεψε ψιλό γαζί ???

• The title was changed to Διαθεσιμότητα συσκευών LG