neo24gr Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 η γνωμη μου ειναι πως, ειναι καθαρα θεμα μπαταριας. τζαμπα πειραζεται ρομ. εχει φαει τα ψωμια της και ας ειναι νωρις. ισως λογο του τροπου φορτισης . δοκιμασε μια νεα μπαταρια η μια αλλη μπαταρια απο καποιον φιλο,γνωστο. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 η γνωμη μου ειναι πως, ειναι καθαρα θεμα μπαταριας. τζαμπα πειραζεται ρομ. εχει φαει τα ψωμια της και ας ειναι νωρις. ισως λογο του τροπου φορτισης . δοκιμασε μια νεα μπαταρια η μια αλλη μπαταρια απο καποιον φιλο,γνωστο. Δεν το κάνει πάντα άρα δεν φταίει η μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Δεν το κάνει πάντα άρα δεν φταίει η μπαταρία... δεν χρειαζεται να το κανει παντα για να ειναι η μπαταρια... ιδιο φαινομενο ειχα με αλλο κινητο και με αλλαγη μπαταριας εστρωσε.. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 η γνωμη μου ειναι πως, ειναι καθαρα θεμα μπαταριας. τζαμπα πειραζεται ρομ. εχει φαει τα ψωμια της και ας ειναι νωρις. ισως λογο του τροπου φορτισης . δοκιμασε μια νεα μπαταρια η μια αλλη μπαταρια απο καποιον φιλο,γνωστο. δυστυχως δεν υπαρχει καποιος γνωστος να γινει αυτη η δοκιμη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 δυστυχως δεν υπαρχει καποιος γνωστος να γινει αυτη η δοκιμη.... δοκιμασε αυτο το προγραμμα >>> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BoshBashStudios.batterydoctorrepair στο neov που ειχα εκανε θαυματα !!! μπορει να ειναι και πλασεμπο εφαρμογη...εγω παντως ειδα θετικα αποτελεσματα. φουλαρε την μπαταρια και μετα τρεξε το προγραμμα. και οταν σου ζητησει καποια στιγμη να κατεβασεις καποια εφαρμογη για να στηριξεις το προγραμμα,(κατι σαν το donate )πατα αποδοχη στην αρχη αλλα μετα κανε πισω(μην κανεις την εγκατασταση ) για να συνεχισει το προγραμμα την δουλεια του. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Υπαρχει καμια πυξιδα που να δουλευει ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Υπαρχει καμια πυξιδα που να δουλευει ? δεν εχει πυξιδα το s650 Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Λοιπον οσο κι αν εχω καλη θεληση τελικα δεν ηθελε να προκοψει το κινητο μου..... Σημερα βγηκε απο τη φορτιση στις 9 το πρωι....πληρως φορτισμενο.... Με περιπου κανα 20λεπτο χρηση Gps και αλλο τοσο ιντερνετ αντε και κατι κλησεις φτασαμε το απογευμα να καιει το πισω καπακι απο τη μπαταρια προφανως και το επιπεδο της να ειναι στο 6% ετοιμο να κλεισει.... Ειμαι εκτος σπιτιου και λεω ας το κλεισω να το ξανανοιξω σπιτι οπου και θα το φορτισω.....Αυτο ηταν...τετελεσθαι! Απο τη στιγμη που ξανανοιξε καμια Sim δεν αναγνωριζεται ( ευτυχως δεν τις κατεστρεψε και δουλευουν σε αλλη συσκευη... ). Εκανα επαναφορα μπας και δω φως αλλα τιποτα...Ηταν το πρωτο που πηρα απο τους φιλους μας και εμελλε να ειναι και το τελευταιο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 δεν εχει πυξιδα το s650 ναι το ξερω Λεω μηπως παιζει καμια που να λειτουργει μεσω gps ή με αλλο τροπο Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 ναι το ξερω Λεω μηπως παιζει καμια που να λειτουργει μεσω gps ή με αλλο τροπο Πρακτικά όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) δεν χρειαζεται να το κανει παντα για να ειναι η μπαταρια... ιδιο φαινομενο ειχα με αλλο κινητο και με αλλαγη μπαταριας εστρωσε.. Καμία μπαταρία δεν πέφτει 30% σε 5 λεπτά αν δεν έχει "τελειώσει" η ζωή της. Δεν μιλάμε για 5%. Από την στιγμή που κρατάει 1,5 μέρα, είναι καθαρά θέμα ένδειξης της rom Αλλωστε μιλάμε για 4-5 μηνών μπαταρίες. Edited January 3, 2015 by VeRDe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roukou Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλησπέρα παρέλαβα τα δύο τηλέφωνα χθές, το ενα οκ δουλεύει κανονικά, το άλλο παρουσιάζει πρόβλημα. Ανοιξε όρισα γλώσσα καί thame, το άφησα ανοικτό για να αδειάζει η μπαταρία να κάνω το κανονικό φόρτισμα, αλλά οταν προσπάθησα να το ξανα ανοίξω!!! μαύρη οθόνη, τα κουμπιά αναμένα οι ήχοι ακούγοντε κανονικά, τι μπορεί να συμβαίνει, καμιά λύση κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasrigas Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλησπέρα παρέλαβα τα δύο τηλέφωνα χθές, το ενα οκ δουλεύει κανονικά, το άλλο παρουσιάζει πρόβλημα. Ανοιξε όρισα γλώσσα καί thame, το άφησα ανοικτό για να αδειάζει η μπαταρία να κάνω το κανονικό φόρτισμα, αλλά οταν προσπάθησα να το ξανα ανοίξω!!! μαύρη οθόνη, τα κουμπιά αναμένα οι ήχοι ακούγοντε κανονικά, τι μπορεί να συμβαίνει, καμιά λύση κάποιος? Αυτό που μπορεί να έχει το κινητό είναι: Πρώτον ότι έχει πρόβλημα η οθόνη, δεύτερον ότι έχει μπλοκάρει και τέλος να έχει πρόβλημα η πλακέτα του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roukou Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 αν είναι μπλοκάρισμα πως το διορθώνουμε? εκανε στην αρχή ενα κόλημα στο boot καί έκανα επανεκίνηση, κόλαγε μετά σε εντολές πού του έδινα, μετά δούλεψε κανονικά, το άφησα ανοικτό γιά να αδειάσει η μπαταρία να τού κάνω το κανονικό φόρτισμα, το βράδυ το ανοιξα γιά να δώ αν άδειασε η μπαταρία δεν άναβε η οθόνη, του έκανα επανεκίνηση ξανά καί ξανά τα κουμπιά ανάβουν κανονικά ο ηχος της εισαγωγής ακούγεται κανονικά αλλά η οθόνη δεν λέει να ξεκινήσει, την γνώμη σας!!:(:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 αν είναι μπλοκάρισμα πως το διορθώνουμε? εκανε στην αρχή ενα κόλημα στο boot καί έκανα επανεκίνηση, κόλαγε μετά σε εντολές πού του έδινα, μετά δούλεψε κανονικά, το άφησα ανοικτό γιά να αδειάσει η μπαταρία να τού κάνω το κανονικό φόρτισμα, το βράδυ το ανοιξα γιά να δώ αν άδειασε η μπαταρία δεν άναβε η οθόνη, του έκανα επανεκίνηση ξανά καί ξανά τα κουμπιά ανάβουν κανονικά ο ηχος της εισαγωγής ακούγεται κανονικά αλλά η οθόνη δεν λέει να ξεκινήσει, την γνώμη σας!!:(:cry::cry: Δες και σιγουρέψου αν έχει φορτίσει η μπαταρία του. Αντάλλαξε μπαταρίες αφού έχεις δύο συσκευές και ξαναδοκιμάζεις. Δοκίμασε να μπεις σε recovery mode. Αν μπει σε recovery κάνε boot από εκεί. Σύνδεσε το με τον υπολογιστή να δεις αν το αναγνωρίζει. Δοκίμασε να περάσεις την rom από την αρχή. Αν κάνεις όλα αυτά και εξακολουθεί να μην ανοίγει τότε έχει θέμα το τηλέφωνο και πρέπει να μιλήσεις με το μαγαζί που το πήρες. Από που το πήρες και αν επιτρέπετε σε τι τιμή? Υ.Γ. Πια δεν πρέπει να αφήσουμε τις μπαταρίες να τελειώσουν για να τις φορτίσουμε. Τις φορτίζουμε κανονικά από την πρώτη φορά. Και χωρίς να φτάσουν στο 0% γιατί κάνει κακό στις μπαταρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roukou Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Πήρα 2 με την προσφορά του minideal στα 100$ το ένα, το δεύτερο τηλέφωνο το έφερα στον ξάδερφό μου, το δικό μου δουλεύει κανονικά το έχει η κόρη μου, εγώ εχω το Zopo999, λοιπόν αυτό πού εχει ο ξάδερφός μου εχει το πρόβλημα, προσπάθησε να του κανει rycovery αλλά από οτι μού είπε τίποτα, το σύνδεσε στο pc αλλά όλοι οι φάκελοι από ότι μου λέει είναι κενοί δεν εχουν αρχεία, τι στο καλό μπορεί να είναι, θα του πώ να μου το φέρει εδώ να το δοκιμάσω καί εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasrigas Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Πήρα 2 με την προσφορά του minideal στα 100$ το ένα, το δεύτερο τηλέφωνο το έφερα στον ξάδερφό μου, το δικό μου δουλεύει κανονικά το έχει η κόρη μου, εγώ εχω το Zopo999, λοιπόν αυτό πού εχει ο ξάδερφός μου εχει το πρόβλημα, προσπάθησε να του κανει rycovery αλλά από οτι μού είπε τίποτα, το σύνδεσε στο pc αλλά όλοι οι φάκελοι από ότι μου λέει είναι κενοί δεν εχουν αρχεία, τι στο καλό μπορεί να είναι, θα του πώ να μου το φέρει εδώ να το δοκιμάσω καί εγώ Η οθόνη ανοίγει; Όταν βάζεις το τηλέφωνο στη φόρτιση ανάβει το κόκκινο led; Όταν μπαίνει recovery βλέπεις το μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Πήρα 2 με την προσφορά του minideal στα 100$ το ένα, το δεύτερο τηλέφωνο το έφερα στον ξάδερφό μου, το δικό μου δουλεύει κανονικά το έχει η κόρη μου, εγώ εχω το Zopo999, λοιπόν αυτό πού εχει ο ξάδερφός μου εχει το πρόβλημα, προσπάθησε να του κανει rycovery αλλά από οτι μού είπε τίποτα, το σύνδεσε στο pc αλλά όλοι οι φάκελοι από ότι μου λέει είναι κενοί δεν εχουν αρχεία, τι στο καλό μπορεί να είναι, θα του πώ να μου το φέρει εδώ να το δοκιμάσω καί εγώ Αφού το PC το βλέπει κανονικά αυτό θα πει πως το κινητό ανοίγει κανονικά και μάλλον έχει θέμα η οθόνη του. Για να το επιβεβαιώσεις κάνε και μια δοκιμή. Βάλε μέσα μια sim χωρίς pin, άνοιξε το και κάνε μια κλήση στην sim να δεις αν χτυπάει. Αν χτυπάει τότε το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά και φταίει η οθόνη του. Πάει για επιστροφή. Το υποψιάστηκα ότι θα είναι από minideal με τα 100$. Οι φθηνές τιμές έχουν και τα ρίσκα τους. Το τηλέφωνο ήταν 100% καινούργιο? Καλή καθαρή συσκευασία? Εργοστασιακό screen protector, παρελκόμενα, σημάδια, βρομιές, αυτοκόλλητο ασφαλείας σε βίδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roukou Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Σας ευχαριστώ γιά την άμεση απάντηση θα περιμένω να μου το φέρει ο ξάδερφός μου, καί θα ελέξω αυτά πού μου είπατε!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Επειδη εξακολουθω να εχω προβλημα με την ROW 305 που εχω βαλει στο κινητο μου, εχει δοκιμασει κανεις αυτη τη rom ; http://www.needrom.com/download/lenovo-s650-vibeui-2-0/ Να θυμισω οτι το προβλημα ειναι το εξης : Εχω δυο καρτες sim μεσα κι ενω μου εμφανιζει οτι εχω κανονικο σημα και στις δυο, ειναι φορες που δεν μπορω να δεχτω κλησεις ουτε και sms. Σε οσους με καλουν δειχνει οτι το τηλεφωνο ειναι κλειστο. Κανω επανεκκινηση και λειτουργει παλι κανονικα μεχρι να ξαναμπλοκαρει. Εχω παρατηρησει οτι αυτο συμβαινει ειτε οταν χανεται το σημα (ειμαι πχ μεσα σε ενα ασανσερ) ειτε οταν ανοιγω τα δεδομενα. Λυση δεν εχω βρει ακομα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasrigas Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Επειδη εξακολουθω να εχω προβλημα με την ROW 305 που εχω βαλει στο κινητο μου, εχει δοκιμασει κανεις αυτη τη rom ; http://www.needrom.com/download/lenovo-s650-vibeui-2-0/ Να θυμισω οτι το προβλημα ειναι το εξης : Εχω δυο καρτες sim μεσα κι ενω μου εμφανιζει οτι εχω κανονικο σημα και στις δυο, ειναι φορες που δεν μπορω να δεχτω κλησεις ουτε και sms. Σε οσους με καλουν δειχνει οτι το τηλεφωνο ειναι κλειστο. Κανω επανεκκινηση και λειτουργει παλι κανονικα μεχρι να ξαναμπλοκαρει. Εχω παρατηρησει οτι αυτο συμβαινει ειτε οταν χανεται το σημα (ειμαι πχ μεσα σε ενα ασανσερ) ειτε οταν ανοιγω τα δεδομενα. Λυση δεν εχω βρει ακομα :wacko: Φίλε μου έχω δοκιμάσει αυτή τη ρομ, αλλά έβαλα και εγώ την 305 γιατί δεν μου δούλευε το led της ειδοποίησης των χαμένων sms και κλήσεων. Τώρα για τα υπόλοιπα δεν παρατήρησα πρόβλημα. Θα ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κανείς την: http://www.needrom.com/download/vibeui-v2-0-1439-650-v1/ ή http://www.needrom.com/download/android-l-mod-s650/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 ψάχνω ρομ, να χει ελληνικά χωρις προβλήματα και χωρις προβλημα στα sms με το +30 ποια προτείνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasrigas Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 ψάχνω ρομ, να χει ελληνικά χωρις προβλήματα και χωρις προβλημα στα sms με το +30 ποια προτείνεται? Βάλε την ROW 305 φίλε, οδηγίες θα βρεις στις προηγούμενες σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Επειδη εξακολουθω να εχω προβλημα με την ROW 305 που εχω βαλει στο κινητο μου, εχει δοκιμασει κανεις αυτη τη rom ; http://www.needrom.com/download/lenovo-s650-vibeui-2-0/ Να θυμισω οτι το προβλημα ειναι το εξης : Εχω δυο καρτες sim μεσα κι ενω μου εμφανιζει οτι εχω κανονικο σημα και στις δυο, ειναι φορες που δεν μπορω να δεχτω κλησεις ουτε και sms. Σε οσους με καλουν δειχνει οτι το τηλεφωνο ειναι κλειστο. Κανω επανεκκινηση και λειτουργει παλι κανονικα μεχρι να ξαναμπλοκαρει. Εχω παρατηρησει οτι αυτο συμβαινει ειτε οταν χανεται το σημα (ειμαι πχ μεσα σε ενα ασανσερ) ειτε οταν ανοιγω τα δεδομενα. Λυση δεν εχω βρει ακομα :wacko: Διαβασε λίγο πιο πανω τι έχω γράψει για το συγκεκριμένο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roukou Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 καλησπέρα!! το τηλέφωνο τελικά μού το έφερε ο ξάδερφός μου, λοιπόν το ενεργοποιώ ακούγεται ο ήχος έναρξης αλλά δεν ανάβει η οθόνη, ανάβει ελαφρά φωτεινό μαύρο, δηλαδή αω γυρίσεις το τηλέφωνο πρός το πλάι βλέπεις οτι δείνει ρεύμα ψηλοφωτίζει από κάτω αν το καταλαβαίνετε!! το σύνδεσα στο PC το βλέπει, φαίνονται μέσα 5 φάκελοι αλλά είναι όλοι άδειοι, σύνδεσα συχρόνως καί το άλλο s650 πού δουλεύει κανονικά καί αντέγραψα όλους τους φακέλους αντιγραφή επικόληση......... εκανα μήμπως μαμα..α????????? αλλά καί πάλι το ίδιο, πατώντας σε διάφορα σημεία στην οθόνη τράβηξε καί φωτογραφίες, μπήκα μετά από το pc καί τίς είδα. συνεχίζω.....:(:cry: ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- συνεχίζω...έστειλα λοιπόν email στο minideal καί μού απάντησαν αμέσως θα ανεβάσαω αυτό πού έστειλα καί την απάντηση, μού λένε να κάνω backup τα αρχεία καί να κάνω επανεκίνηση σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, πώς αφού τούς λέω οτι η οθόνη δεν ανάβει!!!! (Comment: Hello. I received the order concerning the two lenovo s650 phones yesterday. We would like to thank you for it, but one of the two phones is not functioning properly. When I opened it for the first time I tried setting it up but abouy 5 minutes letter it shutted down by itself. Now the screen does not light up while the buttons at the bottom of the phone are lighting up and sounds are playing. Foe example the sound when starting the phone is playing. Please inform us what must be done! Thanks in advance!) η απάντηση.... Hello, dear customer Thanks for your email. Can you please take a vedio to me and let me confirm?? Thanks a lot. I await your reply!! Please you back up the datas and restore factory settings as an attempt. Thanks again. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts