dr_sakis Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Καλησπέρα παιδιά εδώ και κάποιος μήνες έχω πάρει το εν λόγο κινητό για την γυναίκα μου από minideal και έχει το εξης πρόβλημα όταν πάει να πάρει τηλέφωνο η όταν την καλούνε βγάζει μνμ ο πομπος είναι απενεργοποιημενος κ κλείνει η σιμ ξέρεις κάποιος τπτ;το χρήσιμοποιει με μια κάρτα της γουιντ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 VibeUI 4.4 με Ελληνικά + Gapps + root (custom βασισμένη στην VIBEUI_V1.5_1421_DEV_S650) από NeedROM: http://www.needrom.com/mobile/lenovo-s650-4-4-2-multilang/ Όποιος έχει όρεξη για δοκιμές μας λέει εντυπώσεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ο φίλος σου ή έκανε update στην τελευταία ρομ ή του το έστειλαν έτσι. Μια λύση είναι να περάσει αλλη ρομ απο needrom. Προσωπικά οσες και να δοκίμασα γύρισα στην S650_S119_131014 γιατί στις αλλες είχα προβλήματα. Καλησπέρα, η S650_S119_131014 έχει ελληνικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 ναι έχει αλλα είναι 4.2.2 Αυτή έχω τώρα και δουλεύουν ολα αρκεί όταν την βάλεις να μην κάνεις update ούτε στη ρομ ούτε στο contactmanager. Αλλα έχουν βγει τώρα πολλές ρομ (19) δεν ξέρω αν σου πουν τα παιδιά για καμία πιο καινούργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Καλησπέρα, η S650_S119_131014 έχει ελληνικά ? H s123 εχει ελληνικα, και δεν σου βγαζει ενημερωση για ROM update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 H s123 εχει ελληνικα, και δεν σου βγαζει ενημέρωση για ROM update. Παιδιά αυτη εχω βαλη και εγω εδω και 2 εβδομάδες είναι απροβλημάτιστη, πραγματικά ηρέμησα! Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Έχει δοκιμάσει κανένας κάποιο απ τα lightflow , lightmanager και ledblinker και να δουλεψε για το notification led? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 (edited) Καλημέρα σε όλους. Νέα έκδοση διαθέσιμη S650 version : VIBEUI_V1.5_1423_ST_S650 ( Stable version ) στο needrom. Και εδώ υπάρχει http://vibeui.com/xiazai_s650_nk.html Edited June 6, 2014 by gmd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Καλημέρα σε όλους. Νέα έκδοση διαθέσιμη S650 version : VIBEUI_V1.5_1423_ST_S650 ( Stable version ) στο needrom. Και εδώ υπάρχει http://vibeui.com/xiazai_s650_nk.html Oποιος τη δοκιμασει, ας μας πει αν ειναι οσο smooth ειναι και η 4.2 Γιατι εγω που δοκιμασα την kitkat, ειχε αρκετο stuttering πχ οταν ανοιγες τους φακελους (που δεν υπηρχε στην 4.2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Oποιος τη δοκιμασει, ας μας πει αν ειναι οσο smooth ειναι και η 4.2 Γιατι εγω που δοκιμασα την kitkat, ειχε αρκετο stuttering πχ οταν ανοιγες τους φακελους (που δεν υπηρχε στην 4.2) Μια χαρά είναι.. εδώ και πολύ καιρό.. Αν δεν σε ενοχλεί που δεν έχει ελληνικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Και εγώ δεν παραπονιέμαι για κάτι....τις έχω περάσει διαδοχικά όλες τις 4.4.2 cn εκδόσεις, όπως και την τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Παιδιά αυτη εχω βαλη και εγω εδω και 2 εβδομάδες είναι απροβλημάτιστη, πραγματικά ηρέμησα! ποια ακριβως ειναι φιλε? ενα λινκ να την κατεβασω? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Μια χαρά είναι.. εδώ και πολύ καιρό.. Αν δεν σε ενοχλεί που δεν έχει ελληνικά.. Και εγώ δεν παραπονιέμαι για κάτι....τις έχω περάσει διαδοχικά όλες τις 4.4.2 cn εκδόσεις, όπως και την τελευταία. Καλα, μια χαρα δεν ειναι, ειναι χειροτερη σε αποδοση απο την 4.2 Δοκιμασα και την πρωτη official kitkat, αλλα και μια custom που βασιζοταν στην τελευταια dev. Και στις 2 το ιδιο, παταγες το φακελο να ανοιξει και το stuttering ηταν απο εδω μεχρι το Λαυριο. Εσας μπορει να μην σας ενοχλει και ειναι ok, δεκτο. Εγω το βλεπω σαν χειροτερο απο την 4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Καλησπέρα παιδιά εδώ και κάποιος μήνες έχω πάρει το εν λόγο κινητό για την γυναίκα μου από minideal και έχει το εξης πρόβλημα όταν πάει να πάρει τηλέφωνο η όταν την καλούνε βγάζει μνμ ο πομπος είναι απενεργοποιημενος κ κλείνει η σιμ ξέρεις κάποιος τπτ;το χρήσιμοποιει με μια κάρτα της γουιντ... Πολύ περίεργο πρόβλημα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Καλα, μια χαρα δεν ειναι, ειναι χειροτερη σε αποδοση απο την 4.2 Δοκιμασα και την πρωτη official kitkat, αλλα και μια custom που βασιζοταν στην τελευταια dev. Και στις 2 το ιδιο, παταγες το φακελο να ανοιξει και το stuttering ηταν απο εδω μεχρι το Λαυριο. Εσας μπορει να μην σας ενοχλει και ειναι ok, δεκτο. Εγω το βλεπω σαν χειροτερο απο την 4.2 Για να είμαι ειλικρινής, δεν σε αντιλαμβάνομαι... Αφότου πέρασα την πρώτη kitkat (1415) είχε κάποια θεματάκια, δοκίμασα όλες τις 4.2, μαμίσιες και custom, row και cn, οι οποίες δεν έκλεισαν μέρα στο εργαλειάκι μου... Μετά την 1421 ούτε που το ξανασκέφτηκα! Με την 1423 τέλος, σε κανά χρόνο πάλι και μόνο για stable AOSP 4.4.2!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Οι πρώτες 4.4 είχαν όντως κάποιες καθυστερήσεις σε σχέση με τις τελευταίες 4.2 αλλά οι πρόσφατες kitkat έχουν βελτιωθεί παρά πολύ και όσο βγαίνουν νέες εκδόσεις τελειοποιούνται. Πλέον θεωρώ ότι έχουν φτάσει σε επίπεδο τέτοιο που είναι εφάμιλλες με τις τελευταίες 4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Οι πρώτες 4.4 είχαν όντως κάποιες καθυστερήσεις σε σχέση με τις τελευταίες 4.2 αλλά οι πρόσφατες kitkat έχουν βελτιωθεί παρά πολύ και όσο βγαίνουν νέες εκδόσεις τελειοποιούνται. Πλέον θεωρώ ότι έχουν φτάσει σε επίπεδο τέτοιο που είναι εφάμιλλες με τις τελευταίες 4.2 Τωρα το εδιωξα το κινητο απο τα χερια μου, ειναι πολυ αργα :p Me kitkat, εχει κανα θεμα με το contact manager κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Η κοπελα που το εχει θελει να βαλει την δικια της εικονα στην lockscreen. Γινεται ή μπορει να βαλει μονο τις προκαθορισμενες; Δεν την εχω εδω κοντα δυστυχως να το ψαξω εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 VibeUI 4.4 με Ελληνικά + Gapps + root (custom βασισμένη στην VIBEUI_V1.5_1421_DEV_S650) από NeedROM: http://www.needrom.com/mobile/lenovo-s650-4-4-2-multilang/ Όποιος έχει όρεξη για δοκιμές μας λέει εντυπώσεις. ;) Μια χαρά είναι.. εδώ και πολύ καιρό.. Αν δεν σε ενοχλεί που δεν έχει ελληνικά.. Άψογη και έχει κι ελληνικά. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 ωραια ειναι αλλα δεν μου διαβαζει το backup απο το titanium backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Η κοπελα που το εχει θελει να βαλει την δικια της εικονα στην lockscreen. Γινεται ή μπορει να βαλει μονο τις προκαθορισμενες; Δεν την εχω εδω κοντα δυστυχως να το ψαξω εγω. Γίνεται, μπορεί να βάλει ότι εικόνα θέλει. Αρκεί να βάλει την φωτο στο φάκελο sdcard 0->download->pictures->lockscreen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zchrisz Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Η κοπελα που το εχει θελει να βαλει την δικια της εικονα στην lockscreen. Γινεται ή μπορει να βαλει μονο τις προκαθορισμενες; Δεν την εχω εδω κοντα δυστυχως να το ψαξω εγω. Θα βρεις το φάκελο Lockscreen και θα βάλεις μέσα τις φωτογραφίες που θες . Μετα απο τις ρυθμίσεις συστήματος - ταπετσαρία - Lockscreen , θα διαλέξεις την φώτο που θες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Me kitkat, εχει κανα θεμα με το contact manager κλπ; Αν εννοείς για το +30, ναι το έχει το γνωστό πρόβλημα. Η κοπελα που το εχει θελει να βαλει την δικια της εικονα στην lockscreen. Γινεται ή μπορει να βαλει μονο τις προκαθορισμενες; Δε ξέρω ποια ROM φοράει, στη VIBE πάντως βάζεις όποια εικόνα θες ανεξάρτητα που είναι αποθηκευμένη με την ίδια διαδικασία που βάζεις και wallpaper στην αρχική οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Άψογη και έχει κι ελληνικά. Ξεπέρασε το πρόβλημα με την κάμερα στις πρόσθετες γλώσσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Έβαλα την VIBEUI_V1.5_1421_DEV_S650_0DF9_baralajbi_V2 και μπορώ να πω σίγουρα οτι είναι καλύτερη σε διαχείριση RAM και μπαταρίας απο την s119 που ειχα πριν. Ομως εχει και αυτη κάποια μικρά θέματα. -Δεν του αρέσει η Ελληνική γραμματοσειρά. -Δεν κάνει restore στο titanium backup (τα παλιά backup απο αλλη ρομ) -Μερικές εφαρμογές τις κλείνει. -Το Handcent sms ενω το δηλώνεις σαν κύρια εφαρμογή για sms και γλυτώνεις τα διπλά μηνύματα αυτο μερικες φορές το χάνει και πρέπει να το δηλώσεις πάλι. Σε αλλες vibe έχετε πρόβλημα με την Ελληνική γραμματοσειρά; Οχι στο μενού αλλα στις ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts