VeRDe Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 (edited) @verde, ο ergalios έχει δίκιο, έχει αναφερθεί και παλαιότερα το πρόβλημα αυτό. Στο s820 πως δουλεύει; Μπορείς να μας πεις βήμα βήμα πως δουλεύει; κυρίως ποια είναι εκεί η ΜΙΑ εφαρμογή και πως ακριβώς την απ εγκατέστησες. . Παιδιά υπομονή να μου έρθει το κινητό γιατί το S820 που το έκανα, το έχει μια φίλη στην Αθήνα και δεν ανεβαίνει συχνά Πάτρα. Όταν το κάνω στο δικό μου (ή αν εντομεταξύ έρθει Πάτρα) θα σας πω ακριβώς ποιον dialer έχω βάλει. Ξέρω όμως ότι δουλεύει ΑΨΟΓΑ. :) ΥΓ. Εντομεταξύ αφού το κάνατε δοκιμάστε και Dialer+ (νομίζω αυτός ήταν) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.contapps.android.dialer ή GoContacts https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jbapps.contact Edited May 9, 2014 by VeRDe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 αυτο το TWRP recovery,καποιοι το κανετε εγκατασταση με mobileuncle και αλλοι με flashtool. ποια διαδιακασια ειναι ποιο ευκολη ,σωστη και ποιο ανωδυνη.. ? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Δυστυχώς, έχει ημερομηνία λήξης. Την πάτησα σε άλλο κινητό και σκέφτομαι να το βγάλω Να το πληρωσεις, ουτε καν, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Να το πληρωσεις, ουτε καν, ε; Δεν σκέφτομαι να πληρώνω όταν υπάρχουν δωρεάν εναλλακτικές λύσεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Σήμερα παρατήρησα ότι δεν έχω ήχο στα εισερχόμενα SMS. Μέσα από τις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι και έκανα επαναφορά αλλά δεν έφτιαξε. Κάπου πίσω νομίζω έχει αναφερθεί αλλά είμαι έξω και δυσκολεύομαι στην αναζήτηση. Θυμάται κανείς τον τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatbear Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Σήμερα παρατήρησα ότι δεν έχω ήχο στα εισερχόμενα SMS. Μέσα από τις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι και έκανα επαναφορά αλλά δεν έφτιαξε. Κάπου πίσω νομίζω έχει αναφερθεί αλλά είμαι έξω και δυσκολεύομαι στην αναζήτηση. Θυμάται κανείς τον τρόπο; Αν έχεις απενεργοποιήσει την ειδοποίηση ενημερώσεων του contact manager για την (s119) αυτό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Νομίζω έχεις απενεργοποιήσει τα notifications για update (contact manager) ενεργοποίησε τα και εισαι οκ EDIT αργησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Σήμερα παρατήρησα ότι δεν έχω ήχο στα εισερχόμενα SMS. Μέσα από τις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι και έκανα επαναφορά αλλά δεν έφτιαξε. Κάπου πίσω νομίζω έχει αναφερθεί αλλά είμαι έξω και δυσκολεύομαι στην αναζήτηση. Θυμάται κανείς τον τρόπο; θα πας σε στης εφαρμογες. ολες οι εφαρμογες. θα βρεις το contacts manager. και θα ενεργοποιησεις της ειδοποιησεις! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Ωραία έφτιαξε αμέσως, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Δυστυχώς, έχει ημερομηνία λήξης. Την πάτησα σε άλλο κινητό και σκέφτομαι να το βγάλω Σοβαρα; Ε οχι ρε γ@μ%το!:cry: Και γω αυτο κατεβασα και με βολεψε πολύ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatbear Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Καλησπέρα. Ψάχνοντας βρήκα εγκατέστησα το PC Suite SnapPea . Επισυνάπτω και μία Φώτο. Στο τέλος έχω τσεκαρισμένες δύο Κινέζικες εφαρμογές. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι ακριβός είναι αυτές…; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex82 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Έχετε διαβάσει αν μπορώ να συνδέσω την συσκευή με αυτή την ζώνη παλμών? http://www.aliexpress.com/item/Smart-4-0-LE-chest-strap-bluetooth-heart-rate-monitor-for-Samsung-Galaxy-S3-android-phone/1791325080.html Ή γνωρίζεται καμία άλλη συσκευή σε αυτά τα λεφτά να ενώνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos19 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Καλησπέρα. Ψάχνοντας βρήκα εγκατέστησα το PC Suite SnapPea . Επισυνάπτω και μία Φώτο. Στο τέλος έχω τσεκαρισμένες δύο Κινέζικες εφαρμογές. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι ακριβός είναι αυτές…; ειναι επιλογες για το τροπο γραφης fonts των γραματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Στο τέλος έχω τσεκαρισμένες δύο Κινέζικες εφαρμογές. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι ακριβός είναι αυτές…; Ακόμα και το εικονίδιο του είναι κινέζικο... κάτι άχρηστο; Έχετε διαβάσει αν μπορώ να συνδέσω την συσκευή με αυτή την ζώνη παλμών? http://www.aliexpress.com/item/Smart-4-0-LE-chest-strap-bluetooth-heart-rate-monitor-for-Samsung-Galaxy-S3-android-phone/1791325080.html Ή γνωρίζεται καμία άλλη συσκευή σε αυτά τα λεφτά να ενώνεται? 3 Works with Samsung Galaxy S3 with BLE function running the latest Android OS w/ no custom ROMs ; manage and track your exercise with HR monitoring apps. :fool: Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zchrisz Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Παιδία μια βοήθεια! Ενω χθές το εκανά Root με το Vroot και στον ελεγχο με το " root checker " μου έδειχνε οτι ειναι εντάξει σήμερα το " root checker μου " λέει οτι δεν είναι. Ξανακάνω την διαδικασία με το Vroot αλλα και παλί δεν καταφέρνω ΤΙΠΟΤΑ ! Το τηλέφωνο δεν γίνεται Root . Τι κάνω λάθος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatbear Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 ειναι επιλογες για το τροπο γραφης fonts των γραματων Ευχαριστώ...!!!! Ακόμα και το εικονίδιο του είναι κινέζικο... κάτι άχρηστο; Τα αφήνουμε προς το παρών ως έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatbear Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Παιδία μια βοήθεια! Ενω χθές το εκανά Root με το Vroot και στον ελεγχο με το " root checker " μου έδειχνε οτι ειναι εντάξει σήμερα το " root checker μου " λέει οτι δεν είναι. Ξανακάνω την διαδικασία με το Vroot αλλα και παλί δεν καταφέρνω ΤΙΠΟΤΑ ! Το τηλέφωνο δεν γίνεται Root . Τι κάνω λάθος ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377159 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex82 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Ακόμα και το εικονίδιο του είναι κινέζικο... κάτι άχρηστο; 3 Works with Samsung Galaxy S3 with BLE function running the latest Android OS w/ no custom ROMs ; manage and track your exercise with HR monitoring apps. :fool: Ναι φίλε μου τα έχω διαβάσει αυτά, Απλά δεν θέλω να δώσω πάνω απο 150 ευρώ για καινούρια συσκευή, κ θέλω να υποστηρίζει κάποια από την ζώνη καρδιακών παλμών που υπάρχουν στο εμπόριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Καλησπέρα. Ψάχνοντας βρήκα εγκατέστησα το PC Suite SnapPea . Επισυνάπτω και μία Φώτο. Στο τέλος έχω τσεκαρισμένες δύο Κινέζικες εφαρμογές. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι ακριβός είναι αυτές…; τα βρήκα μέσα στα theme center. είναι τα boot animation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zchrisz Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377159 Με αυτον τον οδηγο το προσπαθω αλλά τιποτα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatbear Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 τα βρήκα μέσα στα theme center. είναι τα boot animation. Έχεις απόλυτο δίκιο τα είδα. Σε όλες τις εφαρμογές στο τηλ. δεν τα έβλεπα, μόνο με το PC Suite ήταν ορατά. Με αυτον τον οδηγο το προσπαθω αλλά τιποτα ! Πρέπει να περάσεις και SurerSU. Αφού κάνεις τα βήματα από 1-6 και τσεκάρεις ότι είναι Root, συνέχισε 7-15. Στις Γενικές οδηγίες για το Lenovo S650 στην πρώτη σελίδα υπάρχουν και άλλοι τρόποι, ρίξε μια ματιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldameldo Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 το θεμα ειναι πως αν απεγκατασταθει η original εφαρμογη, τοτε ακομα και με exdialer σαν system app, δεν μπορεις να εισαγεις νεα επαφη στον καταλογο. μολις το δοκιμασα και δεν... οποτε επανεφερα το αντιγραφο ασφαλειας της lenovo που ειχα κρατησει με το titanium. Η μόνη εφαρμογή που μπορείς ΚΑΙ να κάνεις προσθήκη επαφών είναι το GoContacts Pro. Δεν ξέρω γιατί. Αν θες δοκιίμασέ το και πες μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Υπάρχει κανένα πρόβλημα με καμιά συγκεκριμένη micro sd? Να προτιμήσω kingston , adata ,transcend class 10 πάντα ή κάτι άλλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Υπάρχει κανένα πρόβλημα με καμιά συγκεκριμένη micro sd? Να προτιμήσω kingston , adata ,transcend class 10 πάντα ή κάτι άλλο?? Είχα ρωτήσει και εγω παλιότερα αλλα δεν εχει αναφερθεί κατι. Επειδή εχω τον Κωτσο κοντά και δεν ήθελα να περιμένω πήρα TDK Micro SD 16GB Class 10 στα 15€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Δεν έχεις κανένα θέμα απο ταχύτητα έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts