Jump to content

Lenovo S650 VIBE

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχετε δικιο σε ολα τα παραπανω απλα εγω δοκιμασα αυτο και πετυχε στο κινητο μου ελπιζω να πετυχει και σε εσας. Μετα απο ολα που περιεγραψε ο φιλος πιο πανω κατεβαζουμε το http://download.chainfire.eu/396/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v1.94.zip?retrieve_file=1 και βαζουμε το αρχειο στο τηλεφωνο μας (εγω το εβαλα στις ληψεις) μετα απο το system upgrade του τηλεφωνου σερνουμε αριστερα την οθονη και εμφανιζονται καποιες επιλογες παταμε την επιλογη toolkit και μετα reboot into recovery αφου μπουμε στο recovery παμε εκει που λεει install και βρισκουμε το σχετικο αρχειο το τρχουμε και κανουμε reboot απο system και αυτο ηταν o supersu λειτουργει κανονικα

ολα καλα, αλλα δεν εχω το system upgrade!!! εχει την σ123...

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ολα καλα, αλλα δεν εχω το system upgrade!!! εχει την σ123...

εγω εχω την s119 κατι αναλογο θα εχει και σε εσενα.ειναι εφαρμογη του τηλεφωνου οχι google play

παιδια εχετε δικιο σε ολα τα παραπανω απλα εγω δοκιμασα αυτο και πετυχε στο κινητο μου ελπιζω να πετυχει και σε εσας. Μετα απο ολα που περιεγραψε ο φιλος πιο πανω κατεβαζουμε το http://download.chainfire.eu/396/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v1.94.zip?retrieve_file=1 και βαζουμε το αρχειο στο τηλεφωνο μας (εγω το εβαλα στις ληψεις) μετα απο το system upgrade του τηλεφωνου σερνουμε αριστερα την οθονη και εμφανιζονται καποιες επιλογες παταμε την επιλογη toolkit και μετα reboot into recovery αφου μπουμε στο recovery παμε εκει που λεει install και βρισκουμε το σχετικο αρχειο το τρχουμε και κανουμε reboot απο system και αυτο ηταν o supersu λειτουργει κανονικα

jimakos19 συνεχίζω αλλά δεν λειτούργησε σε εμένα.

Τα στοιχεία του τηλεφώνου μου, είναι: S650_S119_131014

Μάλλον κάπου κάνω λάθος., ζητώ την προσοχή σου και διόρθωσε και οποίος άλλος φίλος γνωρίζει ας βοηθήσει.

7. κατεβαζουμε το http://download.chainfire....etrieve_file=1 και βάζουμε το αρχείο στο τηλέφωνο μας. (εγώ το έβαλα στις λήψεις).

8. Από το system upgrade του τηλεφώνου σέρνουνε προς τα δεξιά την οθόνη και εμφανίζονται αριστερά επιλογές, πατάμε την επιλογή toolkit και μετά πατάμε reboot into recovery (εικόνα 5).

9. Το τηλέφωνο κάνει Reboot όταν ανοίξει επιλέγουμε την γλώσσα, Αγγλικά (εικόνα 6).

Στην συνέχεια……

Εσύ έγραψες (πάμε εκεί που λέει install και βρίσκουμε το σχετικό αρχείο και το τρέχουμε)

Σε εμένα (εικόνα 7) αν πατήσω το install upadate package έχω (εικόνα 8) που λέει ότι θα εγκαταστήσει….. πατάω Yes και

(εικόνα 9) Αποτυχία.

Που κάνω λάθος???? Εσύ αναφέρεις ότι επιλέγεις, από πού επιλέγεις???

Κανε μια δοκιμή να δεις αν έχεις TWRP με κλειστό κινητό πάτα ταυτόχρονα 3 κουμπιά.

volume +

volume -

power

Αν δεν το έχεις ψάξε να το βάλεις θα σου χρειαστεί.

O πιο εύκολος τρόπος είναι με flash tool

τα καταφερα και με τις παραπανω οδηγιες (βαζοντας TWRP) εχει root! Edited by Ergaleios
Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

3) Εάν εννοείς ROW (Rest of the World) ROM, ναι υπάρχει και για το S650 αλλά εφόσον δε σε ενοχλούν τα Αγγλικά ιδανική επιλογή είναι η νέα official VIBE UI rom της Lenovo η οποία για μένα είναι ό,τι καλύτερο και μπορείς να επιλέξεις είτε 4.2.2 jelly bean λειτουργικό είτε 4.4.2 kitkat, ανάλογα ποια θα εγκαταστήσεις. Επίσης αναμένεται στο άμεσο μέλλον να γίνουν multilanguage.

4) To S650 έχει 8GB μνήμη, 1.3 επεξεργαστή, 10+ ευρώ φθηνότερο, ελαφρύτερο. Το S820 4GB, 1.2 επεξεργαστή, έχει καλύτερες κάμερες, καλύτερη ανάλυση οθόνης και corning gorilla glass.

να φανταστω οτι η latest ειναι η KitKat;

Με τις φωτογραφιες εχετε παρατηρησει καποιο προβλημα στην φωτομετρηση ?

Δηλ οταν βγαζουμε κατι σε σκια ενω πισω ειναι ηλιος πρεπει να εστιασουμε στο πιο σκοτεινο σημειο της εικονας αλλιως βγαινει η φωτογραφια πιο σκοτεινη απο οτι φαινεται στην οθονη

Γενικα το κανει αυτο οτι βλεπεις βγαινει πιο σκοτεινο

Η jelly είναι η vibe v1.0 και η kitkat είναι η vibe v1.5

Ναι, εψαξα και βρηκα περισοτερες πληροφοριες, εχει ακομα θεματα η kitkat.

Εσυ εχεις KK για καθημερινη χρηση;

Ναι, εψαξα και βρηκα περισοτερες πληροφοριες, εχει ακομα θεματα η kitkat.

Εσυ εχεις KK για καθημερινη χρηση;

Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι εγώ έχω s820. Την έβαλα την kitkat αλλά επειδή όπως είπες έχει ακόμα θέματα να λύσει γύρισα πάλι στην 1413 jelly. Θα τη ξαναβάλω μόλις βγει μία καλή stable έκδοση.

Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι εγώ έχω s820. Την έβαλα την kitkat αλλά επειδή όπως είπες έχει ακόμα θέματα να λύσει γύρισα πάλι στην 1413 jelly. Θα τη ξαναβάλω μόλις βγει μία καλή stable έκδοση.

Aυτο διαβασα στα forums της Lenovo, εχουν ακομα θεματα!! Και ενα που μπορει να μην συναντησες (και λογικα θα ισχυει και για το 820) ειναι οτι δεν δουλευει καλα το recovery σε KK, γιατι εχει διαφορετικα partitions!!

Για να πω του στραβου το δικιο, εχοντας δει KitKat σε Nexus 4 που ειχα για 3 βδομαδες, δεν ειδα κατι που να ζηλεψω εγω που εχω 4.2.1 με gravity box. Moνο καποια apps που δεν ειναι συμβατα, αλλιως και με 4.2.1 ειμαστε jet!

Και τωρα που το ανεφερα, gravitybox παιζει σε stock S650 rom;

Τι θέματα σου παρουσιάζει; Στο S650 την χρησιμοποιώ καθημερινά και δεν έχω βρει κάτι ακόμη. Το έχω λιώσει 10 μέρες τώρα..

Αγόρασα τελικά μια SD και επιτελούς έκανα full backup με twrp την s119 και είμαι έτοιμος για φλασαρισματα. :lol::lol::lol:

2,5GB το αρχείο δεν χώραγε στο κινητό.

Η τελευταία multilang είναι η s123;

fatbear έχεις αυτή την recovery TWRP_v2.6.3.0_S650_CN.7z που αναφέρει ο drnick εδώ ?

Καλημέρα.

Ναι την έχω, αλλά δεν με αφήνει το WinRar να κάνω extract μάλλον είναι κλειδωμένο ή δεν ξέρω……

Κανε μια δοκιμή να δεις αν έχεις TWRP με κλειστό κινητό πάτα ταυτόχρονα 3 κουμπιά.

volume +

volume -

power

Αν δεν το έχεις ψάξε να το βάλεις θα σου χρειαστεί.

O πιο εύκολος τρόπος είναι με flash tool

Καλημέρα

Δεν έχω στο τηλέφωνο, στο PC υπάρχει.

Ίσως να έχεις δίκιο με το flash tool.

Εγώ το πήρα από φόβο, έπαθα ζημιά (προφανέστατα από δικό μου λάθος) και δεν θέλω να πάρω στο λαιμό μου και άλλους, γι’ αυτό προσπαθώ να φτιάξουμε με την βοήθεια όλων σας έναν οδηγό Root με το πρόγραμμα VRoot. ( ….αν τελικά μπορεί να ολοκληρωθεί)

Όσα έχω γράψει αναφέρονται στην S119_131014 με την οποία και ήλθε το τηλέφωνο.

Καλημέρα.

Ναι την έχω, αλλά δεν με αφήνει το WinRar να κάνω extract μάλλον είναι κλειδωμένο ή δεν ξέρω……

Ουτε εμένα έκανε extract το recovery το winrar..κάποιο error έβγαζε παρόλο που είναι ρυθμισμένο και για 7zip αρχεια. Σκέφτηκα και κατέβασα το 7zip, έγινε κανονικά το extract και προχώρησα τη διαδικασία μια χαρά.

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Τι θέματα σου παρουσιάζει; Στο S650 την χρησιμοποιώ καθημερινά και δεν έχω βρει κάτι ακόμη. Το έχω λιώσει 10 μέρες τώρα..

Ομοίως και εγώ την έχω μέρες τώρα και δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα........ούτε γύρισα πίσω.

Εγώ είχα βάλει τη πρώτη kitkat V1.5 1415 DEV που είχε βγει και το σημαντικότερο θέμα που αντιμετώπισα (και διάβασα και σε ξένα forums ότι αντιμετώπισαν οι περισσότεροι) είναι το σχετικά μεγάλο lag που είχε, αργούσε να ανοίξει εφαρμογές ή να γυρίσει πίσω σε προηγούμενη επιλογή. Επίσης λίγα κρασαρίσματα σε κάποιες εφαρμογές, μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας, μεγάλη κατανάλωση ram σε σχέση με την V1.0. Γενικώς καμία σχέση με τη ταχύτητα και το smooth της V1.0. Για αυτό και γύρισα πίσω στη V1.0 1413 (δε ξέρω εάν δουλέψατε καθόλου V1.0 VIBE για να έχετε μέτρο σύγκρισης). Φυσικά τέτοια φαινόμενα ήταν αναμενόμενα να εμφανιστούν στις πρώτες εκδόσεις, οπότε αναμένω τις πιο σταθερές versions για να περάσω σε kitkat.

Edited by AndreasQTEK

Ουτε εμένα έκανε extract το recovery το winrar..κάποιο error έβγαζε παρόλο που είναι ρυθμισμένο και για 7zip αρχεια. Σκέφτηκα και κατέβασα το 7zip, έγινε κανονικά το extract και προχώρησα τη διαδικασία μια χαρά.

Πολύ ωραία.!!!

Αυτά τα βήματα περιέγραψε και τελειώσαμε……!!!

Δεν έχει πρόβλημα το αρχείο. Χρειάζεται είτε η τελευταία έκδοση του winrar ή η εφαρμογή 7zip.

Επίσης, για όσους έχουν εγκαταστήσει την TWRP, όταν μπουν στο recovery (power + volUP + volDOWN) από κλειστή συσκευή, το TWRP προτείνει να rootάρει τα unrooted κινητά και το θέμα λύνεται με 1 κίνηση του αντίχειρα!

LeEco Le Max 2 - AOSiP

jimakos19 συνεχίζω αλλά δεν λειτούργησε σε εμένα.

Τα στοιχεία του τηλεφώνου μου, είναι: S650_S119_131014

Μάλλον κάπου κάνω λάθος., ζητώ την προσοχή σου και διόρθωσε και οποίος άλλος φίλος γνωρίζει ας βοηθήσει.

7. κατεβαζουμε το http://download.chainfire....etrieve_file=1 και βάζουμε το αρχείο στο τηλέφωνο μας. (εγώ το έβαλα στις λήψεις).

8. Από το system upgrade του τηλεφώνου σέρνουνε προς τα δεξιά την οθόνη και εμφανίζονται αριστερά επιλογές, πατάμε την επιλογή toolkit και μετά πατάμε reboot into recovery (εικόνα 5).

9. Το τηλέφωνο κάνει Reboot όταν ανοίξει επιλέγουμε την γλώσσα, Αγγλικά (εικόνα 6).

Στην συνέχεια……

Εσύ έγραψες (πάμε εκεί που λέει install και βρίσκουμε το σχετικό αρχείο και το τρέχουμε)

Σε εμένα (εικόνα 7) αν πατήσω το install upadate package έχω (εικόνα 8) που λέει ότι θα εγκαταστήσει….. πατάω Yes και

(εικόνα 9) Αποτυχία.

Που κάνω λάθος???? Εσύ αναφέρεις ότι επιλέγεις, από πού επιλέγεις???

εχω βαλει το team win recovery project(twrp)v2.6.3.0 compiled by javun (lenovo-forums.ru)

Δεν έχει πρόβλημα το αρχείο. Χρειάζεται είτε η τελευταία έκδοση του winrar ή η εφαρμογή 7zip.

Επίσης, για όσους έχουν εγκαταστήσει την TWRP, όταν μπουν στο recovery (power + volUP + volDOWN) από κλειστή συσκευή, το TWRP προτείνει να rootάρει τα unrooted κινητά και το θέμα λύνεται με 1 κίνηση του αντίχειρα!

Έχεις δίκιο με το 7zip όλα καλά.

Σε ευχαριστώ πολύ….!!!!!!!!!

Ενημερώθηκε το # 1393 στην σελίδα 93,

Καλή επιτυχία σε όσους το χρειάζονται και το τολμήσουν.

Εγώ είχα βάλει τη πρώτη kitkat V1.5 1415 DEV που είχε βγει και το σημαντικότερο θέμα που αντιμετώπισα (και διάβασα και σε ξένα forums ότι αντιμετώπισαν οι περισσότεροι) είναι το σχετικά μεγάλο lag που είχε, αργούσε να ανοίξει εφαρμογές ή να γυρίσει πίσω σε προηγούμενη επιλογή. Επίσης λίγα κρασαρίσματα σε κάποιες εφαρμογές, μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας, μεγάλη κατανάλωση ram σε σχέση με την V1.0. Γενικώς καμία σχέση με τη ταχύτητα και το smooth της V1.0. Για αυτό και γύρισα πίσω στη V1.0 1413 (δε ξέρω εάν δουλέψατε καθόλου V1.0 VIBE για να έχετε μέτρο σύγκρισης). Φυσικά τέτοια φαινόμενα ήταν αναμενόμενα να εμφανιστούν στις πρώτες εκδόσεις, οπότε αναμένω τις πιο σταθερές versions για να περάσω σε kitkat.

Την 1.0 την πέρασα πάνω στην 119 για να την δω αλλά μόλις είδα την κινεζούρα που έπρεπε να απεγκαταστήσω απογοητεύτηκα. Πέρασα κατευθείαν την 1417 stripped με τις οδηγίες του bluerichblue στα forum της lenovo και του xda και από τότε έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου.. Το μόνο που πρόσθεσα είναι ο nova launcher γιατι το vibeui είναι λίγο εκνευριστικό. Μπορεί να δίνει 18000 στο antutu αλλά χρειάζεται χρόνο για να το στήσεις. Lags ή άλλα θέματα δεν έχω αντιμετωπίσει..

Με το UI τι παίζει; Ξέρω ότι έχει ένα launcher της lenovo. Είναι βολικός; και γενικά παίρνει άλλους launcher απ το google play;

Με το UI τι παίζει; Ξέρω ότι έχει ένα launcher της lenovo. Είναι βολικός; και γενικά παίρνει άλλους launcher απ το google play;

Παίρνει ότι launcher θέλεις. Το κυριο πρόβλημα με αυτόν της Lenovo είναι ότι δεν εχει "συρταρια" και εχει ουσιαστικά όλες της εφαρμογές στις αρχικές οθόνες (σαν να ειναι ολα στο desktop ένα πραγμα ). Μπορείς να τα οργανώσεις σε φακελους, αλλά και πάλι στους περισσότερους (συμπεριλαμβανομένου και του ιδιου) δεν τους βολευει. Εφόσον όμως όπως προειπα μπορεις να βάλεις ότι θες, μικρο έως ανύπαρκτο το κακό.