takisf Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 PENNY DREADFUL ποιος βλέπει; Καλό το τέλος της σεζόν, αλλά πολύ κουλη η τελευταία σκηνή. Αφού ο πιστολέρο έχει τέτοιες δυνατότητες, γιατί δεν τις χρησιμοποίησε πριν; Είδα τα 2 πρώτα επεισόδια και το παράτησα. Δεν ξέρω δεν με κράτησε. :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Εμένα αν και μ' αρέσει πάρα πολύ η Eva Green (το 300 2 το είδα μόνο και μόνο γι' αυτή), το Penny Dreadful επ. 1 το είδα με τα χίλια ζόρια και το παράτησα. Μου φάνηκε βλακεία. Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Βλεπει κανεις Falling skies ; Μετριοτατη η 4η μεχρι τωρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Βλεπει κανεις Falling skies ; Μετριοτατη η 4η μεχρι τωρα... Το έχουμε συζητήσει πριν λίγες μέρες. Εμένα μου αρέσει για ξεκίνησε με φουλ δράση από το πρώτο επεισόδιο. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Δράση ναι, αλλά το τραβανε απο τα μαλλιά πλέον. Ελπίζω να στρώσει στα επόμενα επεισόδια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Θα συμφωνησω με τον phonez. Τις 3 πρωτες σαιζον τις ειδα μονορουφι. Η τεταρτη δεν με τραβαει ακομα, με το ζορι τη βλεπω. Επισης προτεινω με κλειστα ματια το The Bridge (Bron/Broen) το δανεζικο/σουηδικο. Ωραιοι χαρακτηρες και διαλογοι. Επισης ξεκινησα να βλεπω Sons of Anarchy. Πολυ δυνατη σειρα μεχρι το 7ο που εχω δει και αποτι διαβαζω και ακουω γινεται ακομα καλυτερη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Θα συμφωνησω με τον phonez. Τις 3 πρωτες σαιζον τις ειδα μονορουφι. Η τεταρτη δεν με τραβαει ακομα, με το ζορι τη βλεπω. Επισης προτεινω με κλειστα ματια το The Bridge (Bron/Broen) το δανεζικο/σουηδικο. Ωραιοι χαρακτηρες και διαλογοι. Επισης ξεκινησα να βλεπω Sons of Anarchy. Πολυ δυνατη σειρα μεχρι το 7ο που εχω δει και αποτι διαβαζω και ακουω γινεται ακομα καλυτερη. Άσε με το Sons έχω κόλλημα. Έχω κλάψει έχω γελάσει τα έχω κάνει όλα με αυτή τη σειρά. Η αλήθεια είναι ότι έχει χαλάσει τη τελευταία σεζόν ίσως και δύο αλλά προσωπικά μου αρέσει ακόμα και έτσι. Αυτή θα είναι η τελευταία και καλά θα κάνουν γιατί το τράβηξαν δυστυχώς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Βλεπει κανεις The Leftovers? Πολυ καλη σειρα παρολο που το plot δεν σου λεει πολλα πριν αρχισεις να βλεπεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Το STRAIN του Del Toro το βλέπει κανείς; Το ανακάλυψα εχτές και μονομιας είδα τα 4 πρώτα επεισόδια! Τρομερός συνδυασμός scifi με θρίλερ! ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Το STRAIN του Del Toro το βλέπει κανείς; Το ανακάλυψα εχτές και μονομιας είδα τα 4 πρώτα επεισόδια! Τρομερός συνδυασμός scifi με θρίλερ! Εγώ το βλέπω, εντάξει τώρα για το καλοκαίρι καλό είναι βλέπεται ευχάριστα. SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnteGeia13 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Falling Skies έχει στρώσει αρκετά. κάθε σεζόν είναι και καλύτερη Leftovers δεν άντεξα πάνω από 1 επισόδειο. ίσως μετά γίνεται καλύτερο. Helix πολύ καλή θριλεριά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Είδε κανείς το πρώτο επισόδειο του The Knick? Κάτι από House (το 1900). Ελπίζω στη συνέχεια να αποβάλουν την αντιγραφή και να του δώσουν δικό του χαρακτήρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 The Legends Με τον ηθοποιό που έπαιζε τον Ned Stark στο Game of Thrones. Ξεκίνησε προχτές και είχε πολύ δυνατό πρώτο επεισόδιο με έναν undercover Fbi Agent που είναι πολύ καλός στο να αλλάζει προσωπικότητα, ανάλογα την αποστολή που αναλαμβάνει. Αλλά κάτι φαίνεται ότι και η κανονική του ζωή να είναι άλλος ένας ρόλος. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Καμία άποψη για το Fargo? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Καμία άποψη για το Fargo? Μαύρη κωμωδία. Ξεκινάει νωχελικα αλλά ανεβάζει απότομα ρυθμούς. Αν σου αρέσει το είδος μη το σκέφτεσαι καν. Κορυφαία στο είδος της Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Το STRAIN του Del Toro το βλέπει κανείς; Το ανακάλυψα εχτές και μονομιας είδα τα 4 πρώτα επεισόδια! Τρομερός συνδυασμός scifi με θρίλερ! Τρομερη σειρα !Τhe straim το under the dome και το resurrection ειναι οι σειρες που με εχουν καθηλωσει. Οποιος δεν εχει δει χανει. KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos80 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Το The Strain βασίζεται σε βιβλίο, τριλογία νομίζω. Διαβάστε τα θα πάθετε πλάκα. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doom4 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Μετά το Vikings, αγαπημένη είναι η Da Vinci's Demons. απλά top Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 To the last ship (2014) τι σας λέει; Απόψεις κανείς; http://www.imdb.com/title/tt2402207/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Τελείωσα και τη δεύτερη season του δανέζικου The Bridge (Bron.Broen). Πραγματικά εξαιρετικό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 To the last ship (2014) τι σας λέει; Απόψεις κανείς; http://www.imdb.com/title/tt2402207/ Τη σειρά τη βλέπω και για καλοκαίρι είναι σούπερ. Βλέπεται ευχάριστα με ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Η πλοκή δεν μπορεί να γίνει ευέλικτη και νιώθεις πως αναλώνονται σε μπελάδες απλά για να περνάνε τα επεισόδια. Κρίνεται γενικότερα σαν "αμερικανια". Αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό το είδος, εγώ καθόλου, αξίζει. Θα περάσεις ευχάριστα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελείωσα και τη δεύτερη season του δανέζικου The Bridge (Bron.Broen). Πραγματικά εξαιρετικό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Έχω ακούσει θετικά σχόλια αλλά οι βαθμολογίες για τη σειρά από μεγάλα σάιτ είναι χαμηλές και με αποτρεψαν στο να την αρχίσω. Ίσως το κάνω κάποια στιγμή αλλά προέχουν άλλες. Να προτείνω μια κι εγώ με τη σειρά μου; 'Luther' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Να προτείνω μια κι εγώ με τη σειρά μου; 'Luther' Χε χε, συνηθως οταν ρωτας, περιμενεις καποιον έστω εναν να σου απαντησει καταφατικα και μετα προχωρας στην προταση. Εννοω οτι αν εχεις σκοπο να κανεις μια οποιαδηποτε προταση σωστη ή οχι, κανε την απευθειας κι οχι θετοντας προηγουμενως ρητορικες ερωτησεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Χε χε, συνηθως οταν ρωτας, περιμενεις καποιον έστω εναν να σου απαντησει καταφατικα και μετα προχωρας στην προταση. Εννοω οτι αν εχεις σκοπο να κανεις μια οποιαδηποτε προταση σωστη ή οχι, κανε την απευθειας κι οχι θετοντας προηγουμενως ρητορικες ερωτησεις Χαχα ρε συ που κολλας τώρα; Μου αρέσει που το σοβαρευεις στο τέλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 btw, το Luther είναι πολύ καλό και κρίμα που σταμάτησε γιατί σήκωνε άνετα και 4 σεζόν! Ο Idris Elba απλά ηθοποιάρα! (όποιος θέλει μπορεί να τον απολαύσει και στο πολύ καλό για την εποχή του "The Wire" στον ρόλο του Russell 'Stringer' Bell)!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 btw, το Luther είναι πολύ καλό και κρίμα που σταμάτησε γιατί σήκωνε άνετα και 4 σεζόν! Ο Idris Elba απλά ηθοποιάρα! (όποιος θέλει μπορεί να τον απολαύσει και στο πολύ καλό για την εποχή του "The Wire" στον ρόλο του Russell 'Stringer' Bell)!! Μαζί σου όσο δεν πάει και για τον ηθοποιό αλλά και για το the wire που ηταν απιστευτος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts