ddr2 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Τελικά πέρασε κάποιος κάτοχος την αναβάθμιση σε 7.1.2 και αν εχει παρατηρήσει κάποιο αρνητικό ετςι ώστε να κάτσω στα αυγά μου και μην την κάνω. Χθες το βραδυ την περασα και μεχρι τωρα (με λιγη χρηση) δεν εχω δει καποια διαφορα. Θα σου πω σε λιγες μερες, αλλα δεν νομιζω να εχει καποια θετικη ή αρνητικη επιδραση στο ταμπλετ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Χθες το βραδυ την περασα και μεχρι τωρα (με λιγη χρηση) δεν εχω δει καποια διαφορα. Θα σου πω σε λιγες μερες, αλλα δεν νομιζω να εχει καποια θετικη ή αρνητικη επιδραση στο ταμπλετ. Οκ θα περιμένω λίγες ημέρες εώς κρίνεις καλύτερα και αν ειναι θα την περάσω και εγώ. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Οκ θα περιμένω λίγες ημέρες εώς κρίνεις καλύτερα και αν ειναι θα την περάσω και εγώ. Δεν έχω παρατηρήσει καμία διαφορά Αλέξη. Ούτε στην αυτονομία. Τα ίδια ακριβώς μου φαίνονται. Οπότε, την έκανα και στο Iphone. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Δεν έχω παρατηρήσει καμία διαφορά Αλέξη. Ούτε στην αυτονομία. Τα ίδια ακριβώς μου φαίνονται. Οπότε, την έκανα και στο Iphone. Οκ Γιάννη θα την περάσω και εγώ. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ειτε την περασεις ειτε οχι, δεν θα δεις διαφορα. Απλα θα φυγει ο εκθετης 1 απο το εικονιδιο των ρυθμισεων :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiotisg Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Kαλησπέρα Παιδιά! Κάτοχος του εν λόγω ταμπλετ μόλις εδώ και 2,3 ώρες. Ρε παιδιά, μου κρασάρει αρκετά, κάνει μαυρίσματα κλπ και ειδικά όταν είμαι στις ρυθμίσεις. Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα που το πήρα και μου είπαν ότι σε πολλούς όταν κάνει updates έτσι κάνει. Του είπα όμως ότι δεν είχα συνθεθεί ακόμα στο store. Και μου λέει μερικές ενημερώσεις δεν χρειάζονται να είσαι στο store για να γίνουν. Τι γίνεται; Όντως αυτό γίνεται ή παίζεται κάτι άλλο; Εν τω μεταξύ έχει ένα χτυπιματάκι στη γωνία το κουτί που σημαίνει ότι είχε πτώση. Αλλά πρόβλημα στο λειτουργικό; Edited July 8, 2014 by Panagiotisg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Kαλησπέρα Παιδιά! Κάτοχος του εν λόγω ταμπλετ μόλις εδώ και 2,3 ώρες. Ρε παιδιά, μου κρασάρει αρκετά, κάνει μαυρίσματα κλπ και ειδικά όταν είμαι στις ρυθμίσεις. Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα που το πήρα και μου είπαν ότι σε πολλούς όταν κάνει updates έτσι κάνει. Του είπα όμως ότι δεν είχα συνθεθεί ακόμα στο store. Και μου λέει μερικές ενημερώσεις δεν χρειάζονται να είσαι στο store για να γίνουν. Τι γίνεται; Όντως αυτό γίνεται ή παίζεται κάτι άλλο; Εν τω μεταξύ έχει ένα χτυπιματάκι στη γωνία το κουτί που σημαίνει ότι είχε πτώση. Αλλά πρόβλημα στο λειτουργικό; Μιας που μόλις το πήρες κάνε ένα restore και setup as new στη συνέχεια αν δεν διορθωθεί απαίτησε άμεση αντικατάσταση με σφραγισμένη συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiotisg Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Μιας που μόλις το πήρες κάνε ένα restore και setup as new στη συνέχεια αν δεν διορθωθεί απαίτησε άμεση αντικατάσταση με σφραγισμένη συσκευή! Πάτησα το hold και το home παρατεταμένα και ξεκίνησε απο την αρχή όπως μου είπαν στο κατάστημα. Μάλιστα τώρα κολλάει χειρότερα. Τόσα κολλήματα και κρασαρίσματα ούτε android 4 χρονών δεν κάνει... Εποικηνώνησα μαζί τους και μου είπαν να τους το επιτρέψω. Μου είπαν θα το στείλουν για σερβις κλπ κλπ μόλις λάβουν ειδοποίηση απο την apple. Απ'ότι φαίνεται θα περιμένω καιρό... Γίνεται να ζητήσω άμεση αντικατάσταση του προιόντος; Edited July 8, 2014 by Panagiotisg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πάτησα το hold και το home παρατεταμένα και ξεκίνησε απο την αρχή όπως μου είπαν στο κατάστημα. Μάλιστα τώρα κολλάει χειρότερα. Τόσα κολλήματα και κρασαρίσματα ούτε android 4 χρονών δεν κάνει... Εποικηνώνησα μαζί τους και μου είπαν να τους το επιτρέψω. Μου είπαν θα το στείλουν για σερβις κλπ κλπ μόλις λάβουν ειδοποίηση απο την apple. Απ'ότι φαίνεται θα περιμένω καιρό... Γίνεται να ζητήσω άμεση αντικατάσταση του προιόντος; Ναι γίνεται επικοινώνησε με την I square.gr να σε κατευθύνουν, εγώ είπα για restore κι όχι restart zπου σου πρότειναν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiotisg Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ναι γίνεται επικοινώνησε με την I square.gr να σε κατευθύνουν, εγώ είπα για restore κι όχι restart zπου σου πρότειναν :) Μίλησα με την I square και μου είπαν ότι θα μου δώσουν ανακατασκευασμένη συσκευή και όχι νέα! Είναι δυνατόν; Πλήρωσα 360 ευρώ για τέτοια δουλειά;;;;;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Μίλησα με την I square και μου είπαν ότι θα μου δώσουν ανακατασκευασμένη συσκευή και όχι νέα! Είναι δυνατόν; Πλήρωσα 360 ευρώ για τέτοια δουλειά;;;;;:blink: Η ανακατασκευασμένη είναι καινούρια η οποία δεν πέρασε με την πρώτη τον έλεγχο ποιότητας ανακατασκευάστηκε και δίδεται προς αντικατάσταση, η συσκευή που αγόρασε στα 360€ Ήταν σφραγισμένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiotisg Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Η ανακατασκευασμένη είναι καινούρια η οποία δεν πέρασε με την πρώτη τον έλεγχο ποιότητας ανακατασκευάστηκε και δίδεται προς αντικατάσταση, η συσκευή που αγόρασε στα 360€ Ήταν σφραγισμένη; Ναι ήταν σφραγισμένη. Αλλά και πάλι όμως δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από ένα ανακατασκευασμένο προιόν.... Edited July 8, 2014 by Panagiotisg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ναι ήταν σφραγισμένη. Αλλά και πάλι όμως δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από ένα ανακατασκευασμένο προιόν.... Εάν η isquare δίνει ανακατασκευασμένη ως εγγύηση απαίτησε από το κατάστημα καινούρια. Λόγου του χρόνου αγοράς μην το αφήσεις! Επέλεξε ώρα με κόσμο και μίλησε λίγο πιο δυνατά από το συνηθισμένο ιδιαίτερα για το πότε αγόρασες τη συσκευή ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ναι ήταν σφραγισμένη. Αλλά και πάλι όμως δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από ένα ανακατασκευασμένο προιόν.... Η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να απευθυνθεις στο καταστημα αγορας και μα ζητησεις ειτε να σου δωσουν αλλο σφραγισμενο κομματι, ειτε να παρεις τα χρηματα σου πισω, υπαναχωρωντας. Αυτα ειναι τα δικαιωματα σου. Καλυτερα μην μπλεκεις με σερβις, γιατι το σερβις δεν μπορει να κανει κατι παραπανω απο το ανακατασκευασμενο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiotisg Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Εάν η isquare δίνει ανακατασκευασμένη ως εγγύηση απαίτησε από το κατάστημα καινούρια. Λόγου του χρόνου αγοράς μην το αφήσεις! Η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να απευθυνθεις στο καταστημα αγορας και μα ζητησεις ειτε να σου δωσουν αλλο σφραγισμενο κομματι, ειτε να παρεις τα χρηματα σου πισω, υπαναχωρωντας. Αυτα ειναι τα δικαιωματα σου. Καλυτερα μην μπλεκεις με σερβις, γιατι το σερβις δεν μπορει να κανει κατι παραπανω απο το ανακατασκευασμενο. Aυτό θα κάνω. Έχετε δίκιο. Μόλις τους το έστειλα πίσω. Στην τελευταία μου επικοινωνία με το κατάστημα τους ξεκαθάρισα ότι δεν θέλω ανακατασκευασμένο αλλά καινούριο και είπαν ότι έτσι θα γίνει. Διαφορετικά τα χρήματα μου πίσω. Για να δούμε... Με ότι εξελίξεις προκύψουν θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Aυτό θα κάνω. Έχετε δίκιο. Μόλις τους το έστειλα πίσω. Στην τελευταία μου επικοινωνία με το κατάστημα τους ξεκαθάρισα ότι δεν θέλω ανακατασκευασμένο αλλά καινούριο και είπαν ότι έτσι θα γίνει. Διαφορετικά τα χρήματα μου πίσω. Για να δούμε... Με ότι εξελίξεις προκύψουν θα ενημερώσω. αυτό θα σου έλεγα να μας ενημερώσεις για την εξέλιξη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiotisg Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 αυτό θα σου έλεγα να μας ενημερώσεις για την εξέλιξη! Για να ξέρω, πώς θα καταλάβω αν είναι ανακατασκευασμένο ή καινούριο σε περίπτωση που μου πουν καινούριο; Και το ρωτάω αυτό, γιατί το κατάστημα μου είπε για καινούρια συσκευή, αλλά η isquire για ανακατασκευασμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Η ανακατασκευασμένη δεν είναι σφραγισμένη σε κουτί και δεν έχει παρελκόμενα φορτιστή δηλαδή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Τα έχουμε πει χίλιες φορές την περίοδο DOA δεν μπλεκουμε με αντιπροσωπιες αλλα μόνο με το κατάστημα και ζητάμε ειτε αντικατάσταση με καινούργιο σφραγισμένο η πίστωση χρημάτων. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiotisg Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Τα έχουμε πει χίλιες φορές την περίοδο DOA δεν μπλεκουμε με αντιπροσωπιες αλλα μόνο με το κατάστημα και ζητάμε ειτε αντικατάσταση με καινούργιο σφραγισμένο η πίστωση χρημάτων. Συμφωνώ με τα λεγόμενα, μου είπαν ότι για να προβούν σε οποιαδήποτε κίνηση πρέπει να το πάνε στο σέρβις για να διαπιστώσουν και οι ίδιοι το πρόβλημα. Μπορώ να απαιτήσω να λάβω ένα καινούριο χωρίς να περιμένω; Αν ναι αυτό θέλω, αλλά γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) Εάν η isquare δίνει ανακατασκευασμένη ως εγγύηση απαίτησε από το κατάστημα καινούρια. Λόγου του χρόνου αγοράς μην το αφήσεις! Επέλεξε ώρα με κόσμο και μίλησε λίγο πιο δυνατά από το συνηθισμένο ιδιαίτερα για το πότε αγόρασες τη συσκευή !Μα ειναι δυνατον να αγοραζεις ενα ολοκαινουριο προιον και αν σου βγει προβληματικο (που ειναι παντα πιθανο και δεν φταει σε τιποτα ο χρηστης που εδωσε ενα σκασμο λεφτα για καινουριο) να σου δινουν ανακατασκευασμενο αντι για αλλο ολοκαινουριο??Τι ταλιμπανιες ειναι αυτες??? Edited July 9, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Μα ειναι δυνατον να αγοραζεις ενα ολοκαινουριο προιον και αν σου βγει προβληματικο (που ειναι παντα πιθανο και δεν φταει σε τιποτα ο χρηστης που εδωσε ενα σκασμο λεφτα για καινουριο) να σου δινουν ανακατασκευασμενο αντι για αλλο ολοκαινουριο??Τι ταλιμπανιες ειναι αυτες??? Ναι δυστυχώς εάν έχει περάσει η περίοδος DOA που δίνει το κατάστημα, σν δίνει, μπορούν να σου δώσουν refurbrized το ξαναλέω η συσκευή δεν είναι μεταχειρισμένη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ναι δυστυχώς εάν έχει περάσει η περίοδος DOA που δίνει το κατάστημα, σν δίνει, μπορούν να σου δώσουν refurbrized το ξαναλέω η συσκευή δεν είναι μεταχειρισμένη!Απλα απαραδεκτο!!Αυτο ισχυει για ολες τις apple συσκευες? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Απλα απαραδεκτο!!Αυτο ισχυει για ολες τις apple συσκευες? Αυτό ισχύει για όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές σχετικά με DOA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Απλα απαραδεκτο!!Αυτο ισχυει για ολες τις apple συσκευες? Γιατί ρε Πάρη, για τα άλλα κινητά τι ισχύει? Αν πάς ένα κινητό 20 ημέρών στο σέρβις, τι θα σου δώσουν? σφραγισμένο κουτι?? Όχι. Θα στο επισκευάσουν, πράγμα πολύ χειρότερο από ανακατασκευασμένη συσκευή που έρχεται κατευθείαν από το εργοστάσιο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts