Jump to content

iPad Air (1st gen - 2013)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σοφον το σαφες...

Ευχαριστω.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω πηρα αυτο http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=261459941500&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 που εγραφε πανω στη συσκευασια 0.33mm.

Το αποτελεσμα παααρα πολυ καλο.Δοκιμη με stylus, δεν εκανα.

http://www.ebay.com/itm/171332852015 αυτό πήρα εγώ φίλε μου και ειναι παρά πολύ καλό.

με γραφίδα το δοκίμασα όχι ότι την χρησιμοποιώ αλλά για να δω τι δουλειά κάνει.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Ρώτησα για τη γραφίδα, γιατι το air με το wacom bamboo 2 δεν δουλεύει καλά (θέλει αρκετή πίεση για να γράψεις) ενώ με το bamboo 1 ή κάποιο άλλο stylus είναι οκ, σε αντίθεση με το ipad 2 που αποκρινόταν καλά με όλα τα stylus.

Τι να την κανείς την γραφίδα αυτό το μηχανάκι πετάει πιστεύω κάτι adroid συσκευές επώνυμες θα κάνουν περίπου 100 χρόνια απο σήμερα για να την πιάσουν.

Ποτέ ξανά κάτι άλλο εκτός apple παιδιά ποτέ ξανά όλα στα αλλά ειναι απλά σούπα :lol::lol:

Κάτι άλλο ρε παιδιά πως μπορώ να κάνω συγχρονισμό με wifi χωρίς να χρειάζεται να συνδέω καλώδιο στο PC μου.

Οποίος ξέρει λίγο αναλυτικά σας παρακαλώ

Ευχαριστώ

Edited by Itchrist86
HAVE FUN AND ENJOY LIFE

Κάτι άλλο ρε παιδιά πως μπορώ να κάνω συγχρονισμό με wifi χωρίς να χρειάζεται να συνδέω καλώδιο στο PC μου.

Οποίος ξέρει λίγο αναλυτικά σας παρακαλώ

Ευχαριστώ

1ον θα το συνδεσεις με τον υπολογιστη σου και στο itunes θα τσεκαρεις την επιλογη "συγχρονισμος μεσω wifi" (ειναι στην πρωτη καρτελα).

Μετα θα συγχρονιζει οταν ειναι στο φορτιστη και εφοσον ειναι ανοιχτο το itunes στον υπολογιστη σου.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Βασικά είναι λίγο μπερδεμένο το iTunes θα μπορούσε να ειναι πιο απλό και εύκολο στην χρήση .οχι βάλε στην βιβλιοθήκη μουσική μετά σύγχρονησε το :X
HAVE FUN AND ENJOY LIFE

Βασικά είναι λίγο μπερδεμένο το iTunes θα μπορούσε να ειναι πιο απλό και εύκολο στην χρήση .οχι βάλε στην βιβλιοθήκη μουσική μετά σύγχρονησε το :X

Ειναι, ειναι....

Πως θα θέλατε να είναι drag and drop and sync δημιουργία ληστών για όλες τις ώρες ή genius lists τι σας λείπει ;

Να ήταν όπως ακριβώς το android και τα Windows. Να βλέπεις με file Manager τον φάκελο της μουσικής, να προσθέτεις ότι θες όποτε θες και από όπου θες. Όχι να χάνεις ότι έχεις επειδή έκανες συγχρονισμό σε άλλο PC. Το iTunes είναι απλά ελεεινό για μένα!
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Να ήταν όπως ακριβώς το android και τα Windows. Να βλέπεις με file Manager τον φάκελο της μουσικής, να προσθέτεις ότι θες όποτε θες και από όπου θες. Όχι να χάνεις ότι έχεις επειδή έκανες συγχρονισμό σε άλλο PC. Το iTunes είναι απλά ελεεινό για μένα!

Τότε θα πρέπει να κάνει λίγο υπομονή έως τον Σεπτέμβριο που έρχεται το iCloud drive :)

Αυτό μάλιστα. Βασικά αυτο που λέει ξεκινάς μια εργασία στο PC σου και την τελειώνεις στο ipad σου πως γίνετε ρε παιδιά περνάς δηλαδή την εργασία σου στο iTunes και μετά το δουλεύεις απο εκεί ? ώστε να το συγχρονιζει?

Δώστε μου λιγο τα φώτα σας:O

Edited by gerolikos282
HAVE FUN AND ENJOY LIFE

Τότε θα πρέπει να κάνει λίγο υπομονή έως τον Σεπτέμβριο που έρχεται το iCloud drive :)

Δηλαδή για να καταλάβω γιατί αυτό είναι πανάκεια, αν π.χ. είμαι κάπου στο εξωτερικό, παρέα με το λάπτοπ μου και τον εξωτερικό σκληρό μου γεμάτο με 1TB μουσικής, αλλά και το iphone μου. Θέλω λοιπόν να περάσω πολλά νέα τραγούδια (ας πούμε 20GBs) από το δίσκο μου στο iphone. Ως νέα αυτά δεν υπάρχουν αποθηκευμένα στο cloud. Τη μουσική,δε, που είναι ήδη αποθηκευμένη στο iphone, την έχω συγχρονίσει στο desktop, πίσω στην πατρίδα. Τι κάνω; Και ακόμη, πείτε πόσο θα κοστίζει η αποθήκευση τεράστιων αρχείων στο cloud της Apple, αλλά και τι κόστος θα έχει το κατέβασμα και ο συγχρονισμός αυτών, τόσο σε χρόνο, όσο κυρίως και σε χρήμα. Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω κάποιες επιλογές της Apple, όταν υπάρχουν εύκολες και δοκιμασμένες πρακτικές...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Δηλαδή για να καταλάβω γιατί αυτό είναι πανάκεια, αν π.χ. είμαι κάπου στο εξωτερικό, παρέα με το λάπτοπ μου και τον εξωτερικό σκληρό μου γεμάτο με 1TB μουσικής, αλλά και το iphone μου. Θέλω λοιπόν να περάσω πολλά νέα τραγούδια (ας πούμε 20GBs) από το δίσκο μου στο iphone. Ως νέα αυτά δεν υπάρχουν αποθηκευμένα στο cloud. Τη μουσική,δε, που είναι ήδη αποθηκευμένη στο iphone, την έχω συγχρονίσει στο desktop, πίσω στην πατρίδα. Τι κάνω; Και ακόμη, πείτε πόσο θα κοστίζει η αποθήκευση τεράστιων αρχείων στο cloud της Apple, αλλά και τι κόστος θα έχει το κατέβασμα και ο συγχρονισμός αυτών, τόσο σε χρόνο, όσο κυρίως και σε χρήμα. Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω κάποιες επιλογές της Apple, όταν υπάρχουν εύκολες και δοκιμασμένες πρακτικές...

Κωνσταντίνε μην την ψάχνεις δεν γίνονται αυτά. Το ios είναι φτιαγμένο για να εξαρτάται από κάποιον υπολογιστή που έχει iTunes.

Η σύζυγος μου δεν χρειάζεται υπολογιστή στην δουλειά της. Ένα tablet της είναι αρκετό. Αναγκαστικά όμως πρέπει να έχει και ένα λάπτοπ για να εισάγει η να εξάγει αρχεία.

Για μουσική υπάρχει λύση αλλά κοστίζει 25 ευρω το χρόνο νομίζω, μέσω του iTubes match αλλά τι να το κάνεις στο εξωτερικό με roaming.

Απλά το νεο iCloud θα σου επιτρέπει πρόσβαση μέσω της συσκευης σου σε αρχεία που έχεις στον υπολογιστή σου. Πχ ένα αρχείο Excel θα μπορείς να το συγχρονίσεις με όποια εφαρμογή office έχεις στο ipad.

Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω ότι θα λειτουργεί γιατί διαφορετικά δεν έχει νόημα.

Το κόστος δεν είναι τρομερό αν δουλεύει όπως περιεγραψα.

Για μένα είναι βασική προϋπόθεση για να επιστρέψω σε ipad.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Eκανα ενα 100% -> 10% τεστ γιατι εβλεπα οτι η μπαταρια μου επεφτε καπως γρηγορα.

Αποτελεσμα

c6Q8ZA7l.png

Browsing, λιγες ωρες μουσικη μεσω spotify, λιγο teamviewer και reddit app. Οχι games.

Καλα δεν ειναι? :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eκανα ενα 100% -> 10% τεστ γιατι εβλεπα οτι η μπαταρια μου επεφτε καπως γρηγορα.

Αποτελεσμα

c6Q8ZA7l.png

Browsing, λιγες ωρες μουσικη μεσω spotify, λιγο teamviewer και reddit app. Οχι games.

Καλα δεν ειναι? :p

Το θέμα δεν είναι αν είναι καλά ή κακά. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα που να το πλησιάζει!

Α, υπάρχει, το mini2.:p

Μόνο αν έχεις safari στον υπολογιστή όμως, σωστά;

Σωστά κι αν χρησιμοποιείς windows για να γίνεται συγχρονιςμος θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει το iCloud control panel :)

Με λίγα λόγια, ανάλογα τι χρησιμοποιείς στον υπολογιστή, αποφασίζεις :p

Μόνο αν έχεις σαφάρι στο mac.

Aν έχεις safari στο pc, με το icloud cp συγχρονίζονται οι σελιδοδείκτες (το ίδιο συμβαίνει και με οποιονδήποτε άλλον browser βέβαια).

Οι ανοιχτές σελίδες δεν συγχρονίζονται μεταξύ pc και iphone/ipad με κανέναν τρόπο, αν χρησιμοποιείς σαφάρι.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με. :)

Καλησπέρα .

Κάποιες εφαρμογές δεν μπορούν να κάνουν update απο το AppStore .Παταω update ,βγάζει τον κύκλο με το τετράγωνο στη μέση και μένει εκεί .Δεν προχωράει καθόλου . Τωρα έχω δυο update που δεν μπορούν να γίνουν . Αν σβήσω την εφαρμογή και την ξαναεγκαταστησω θα εγκατασταθεί χωρίς προβλημα. Έχω 2.5 gb ελεύθερα.

Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει ;

Καλησπέρα .

Κάποιες εφαρμογές δεν μπορούν να κάνουν update απο το AppStore .Παταω update ,βγάζει τον κύκλο με το τετράγωνο στη μέση και μένει εκεί .Δεν προχωράει καθόλου . Τωρα έχω δυο update που δεν μπορούν να γίνουν . Αν σβήσω την εφαρμογή και την ξαναεγκαταστησω θα εγκατασταθεί χωρίς προβλημα. Έχω 2.5 gb ελεύθερα.

Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει ;

Μήπως έχετε χρησιμοποιήσει άλλο account στη συσκευή, αν όχι τότε δοκιμάστε ένα log out και sign in again από το λογαριασμό σας στο iTunes

Μήπως έχετε χρησιμοποιήσει άλλο account στη συσκευή, αν όχι τότε δοκιμάστε ένα log out και sign in again από το λογαριασμό σας στο iTunes

Οχι δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλο account ποτε.

Έκανα αυτο που μου είπες αλλα δεν άλλαξε τιποτα.

Σ ευχαριστω οπως και να χει...

Οχι δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλο account ποτε.

Έκανα αυτο που μου είπες αλλα δεν άλλαξε τιποτα.

Σ ευχαριστω οπως και να χει...

Μήπως τα updates είναι μεγάλα και δεν γίνονται OTA? μέσω WiFi;

Μήπως τα updates είναι μεγάλα και δεν γίνονται OTA? μέσω WiFi;

Τι εννοείς ; Μπορούν να γίνουν και αλλιώς τα update των εφαρμογών ;

Τωρα κάνει μια 700 mb ενώ δεν κάνει άλλη 12 mb ...

Δεν ξέρω...μυστήρια πράματα ....

Τι εννοείς ; Μπορούν να γίνουν και αλλιώς τα update των εφαρμογών ;

Τωρα κάνει μια 700 mb ενώ δεν κάνει άλλη 12 mb ...

Δεν ξέρω...μυστήρια πράματα ....

Φυσικά μέσω iTunes από τη στιγμή που έχεις κάνει Authorized computer με το Apple ID σου!

Φυσικά μέσω iTunes από τη στιγμή που έχεις κάνει Authorized computer με το Apple ID σου!

Θα το δοκιμάσω κι αυτο κάποια στιγμή να δώ .

Προς το παρών το PC ειναι σε διακοπές !!!

Σ ευχαριστώ και πάλι .

Παιδιά γεια σας βάζω μέσω συγχρονισμού κάποια αρχεία numbers και μερικά βίντεο στο iMovie ώστε να τα επεξεργαςτω (αλλιώς δεν Μπορώ να καταλάβω πως περνάς βίντεο )και όμως ενώ συγχρονιζει και φαίνεστε ότι ειναι. Μέσα στο ipad δεν ειναι ούτε το ένα ούτε τ άλλο μερικά numbers όμως τα περνάει
HAVE FUN AND ENJOY LIFE

Παιδιά γεια σας βάζω μέσω συγχρονισμού κάποια αρχεία numbers και μερικά βίντεο στο iMovie ώστε να τα επεξεργαςτω (αλλιώς δεν Μπορώ να καταλάβω πως περνάς βίντεο )και όμως ενώ συγχρονιζει και φαίνεστε ότι ειναι. Μέσα στο ipad δεν ειναι ούτε το ένα ούτε τ άλλο μερικά numbers όμως τα περνάει

Video μπορείς τα κάνεις convert για iPad και τα συγχρονίσεις από το iTunes. Εναλλακτικά καρέ βάζεις την εφαρμογή VLC και περνάς οποιοδήποτε format video από το iTunes

Όσο αφορά αρχεία excel - numbers τα κάνεις import μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής numbers στο iTunes ή τα ανεβάζεις στο iCloud κι εμφανίζονται κατευθείαν στη εφαρμογή numbers στη συσκευή σου. http://Www.icloud.com

Edited by DINFUN

Αν τα βάλω sto vlc δεν μπορεί να τα δει το imovie οποτε πήγα και το εΒάλα από τις εφαρμογές στο iMovie εκεί φαίνεστε ότι ειναι οκ μέσα αλλά στο ipad δεν είναι.όσο για το number φόρτωσα 3 τα δυο οκ το ένα ότι κ να έχω κανει δεν το παίρνει
HAVE FUN AND ENJOY LIFE

• The title was changed to iPad Air (1st gen - 2013)
  • The topic was unpinned