Jstllucky Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Εννοείς το doa του Public? γιατί αυτο το χρησιμοποίησα 3 φορες δεν είχε νόημα να το ξανακάνω. Υπάρχει κάποιο λινκ για να ενημερωθώ? Μπορώ να το επιστρέψω δηλαδή στην lg και να πάρω τα χρήματα μου? Αυριο θα ερθουν να το παρουν απο το σπιτι να δω τι θα μου πουν ΚΑΙ αυτη τη φορά , ελπιζω να μη μου στείλουν παλι μια καινουρια αναφορά που να λεει οτι το φιαξαν και να το στείλουν χωρίς να το ελενξουν με το ίδιο πρόβλημα. Απαράδεκτοι πραγματικά Οχι το doa. Έχεις το δικαίωμα να επιστρεψεις τη συσκευη και να παρεις τα χρηματα σου πίσω, ειτε να παρεις κάποιο αλλο προϊόν..δε θυμαμαι ακριβώς το πως και το γιατι, παει κανα 2 μηνο που το εψαχνα, κανε μια βολτα απ το σάιτ θα βρεις σιγουρα πληροφοριες.. Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgs Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Μια ερωτηση γιατι ψαχνω για αγορα κινητου κ ειμαι αναμεσα στο L9 και το Sony sp... Προσεξα στο κινητο l9 του καταστηματος public,οταν ημουν στο ιντερνετ,,στο κατω μερος της οθονης εβγαζε μια μπαρα με βελακια μπρος πισω κ κατι αλλο. Στο κινητο στο καταστημα media markt δεν ειχεαυτη τη μπαρα... Για ποιο λογο ;;; Ειναι θεμα αναβαθμισης η ρυθμισης ;;; Δευτερη μπαταρια υπαρχει στην αγορα ;; μπορει καποιος να μου πει τον κωδικο της;; Νομιζω οτι ειναι θεμα με ποια εφαρμογη εισαι στο internet κ οτι αν πατησεις απλα full screen δεν υπαρχουν κουμπια...για τν μπαταρια δεν τοχω ψαξει αν υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Οχι το doa. Έχεις το δικαίωμα να επιστρεψεις τη συσκευη και να παρεις τα χρηματα σου πίσω, ειτε να παρεις κάποιο αλλο προϊόν..δε θυμαμαι ακριβώς το πως και το γιατι, παει κανα 2 μηνο που το εψαχνα, κανε μια βολτα απ το σάιτ θα βρεις σιγουρα πληροφοριες.. δε βρήκα τίποτα στο σαιτ :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Μια ερωτηση γιατι ψαχνω για αγορα κινητου κ ειμαι αναμεσα στο L9 και το Sony sp... Προσεξα στο κινητο l9 του καταστηματος public,οταν ημουν στο ιντερνετ,,στο κατω μερος της οθονης εβγαζε μια μπαρα με βελακια μπρος πισω κ κατι αλλο. Στο κινητο στο καταστημα media markt δεν ειχεαυτη τη μπαρα... Για ποιο λογο ;;; Ειναι θεμα αναβαθμισης η ρυθμισης ;;; Δευτερη μπαταρια υπαρχει στην αγορα ;; μπορει καποιος να μου πει τον κωδικο της;; Κανεις swipe up στον μαμισιο launcher ,στο κάτω μέρος της οθόνης ξεκινώντας όμως έξω από την οθόνη και συνεχίζεις ένα κλικ μες στην οθόνη κι εμφανίζεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 δε βρήκα τίποτα στο σαιτ :/ Βασικά, απ ότι είδα, μες τα πλαίσια του doa είναι και αυτό που σου λέω-δεν το θυμόμουν έτσι, γι αυτό σου είπα όχι doa.. Είναι στην ''πολιτική επιστροφών'' στο σάιτ τους..φαντάζομαι θα το έχεις δει αυτό (?) Ρώτα και στο κατάστημα, φαντάζομαι θα πάρεις πιο συγκεκριμένες πληροφορίες. Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Βασικά, απ ότι είδα, μες τα πλαίσια του doa είναι και αυτό που σου λέω-δεν το θυμόμουν έτσι, γι αυτό σου είπα όχι doa.. Είναι στην ''πολιτική επιστροφών'' στο σάιτ τους..φαντάζομαι θα το έχεις δει αυτό (?) Ρώτα και στο κατάστημα, φαντάζομαι θα πάρεις πιο συγκεκριμένες πληροφορίες. Ναι αυτο το εχω δει αλλα τώρα είναι λιγο αργά έχουν περάσει οι ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Κανε μια ερωτηση face to face δεν εχεις να χασεις τπτ..αν και βασικα κατσε να το παραλαβεις απ την LG μπορει και να στο χουν φτιαξει-στο εύχομαι :) Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFdrake Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 προχθες εφερε και το e-click.gr θηκες http://www.e-click.gr/index.php?target=categories&category_id=2511 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannistsiou Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 παιδια εχω ενα προβλημα..απο χθες παταω να ανοιξω την καμερα ανοιγει,μου πεταει ενα μηνυμα ''δυστυχως η καμερα εχει σταματησει'' κ μεσα αε 2 δευτερολεπτα με πεταει εξω...το εκλεισα το ξανα ανοιξα τιποτα..τι παιζει?τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeanfookey Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Τα μαθατε τα χαρμοσυνα; http://www.phonearena.com/news/LG-to-skip-Android-4.3-and-update-many-of-its-devices-to-Android-4.4_id51571#2-LG-G-Pad-8.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFdrake Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 αστα να πανε...εγω πηρα απο amazon.uk...4.50 ευρω.. απλα ειδα οτι εφερε το e-click και το ανεβασα ...που δε θ' αργήσει να μετανοιώσει την τακτική του να ζητάει, εν έτει 2014, οκτώ ευρώ για τις S-Shaped κινεζιές που αγοράζει 50 λεπτά από το Alibaba! H εποχή για νταηλίκια έχει περάσει δια παντός! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannistsiou Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 παιδια εχω ενα προβλημα..απο χθες παταω να ανοιξω την καμερα ανοιγει,μου πεταει ενα μηνυμα ''δυστυχως η καμερα εχει σταματησει'' κ μεσα αε 2 δευτερολεπτα με πεταει εξω...το εκλεισα το ξανα ανοιξα τιποτα..τι παιζει?τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rispa Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Γεια σας και από μένα μετά από αρκετή ώρα που διάβασα όλες τις σελίδες του συγκεκριμένου thread παράγγειλα το l9 ii και το περιμένω με αρκετή ανυπομονησία, διάβασα πολλά περίεργα και η αλήθεια είναι πως μερικές φορές δίστασα αλλα μετά από αρκετό ψάξιμο βλέποντας επίσης όλα τα κινητά στην κατηγορια του διαπίστωσα πως είναι η καλύτερη λύση μονο και μονο άμα σκεφτεί κανεις ότι συγκρίνετε με ακριβότερα κινητά πιστεύω πως value for money είναι η καλύτερη επιλογή στα κυβικά του. παρακαλάω πως όταν μου έρθει δεν θα έχει κανένα ελάττωμα με όλα αυτά που διαβάζω! βρήκα αυτή την θήκη μέσο amazon που με εντυπωσίασε και την παράγγειλα, γιατί άμα περιμένουμε από τους δικούς μας θα έχουμε αλλάξει συσκευή !!! http://www.amazon.co.uk/dp/B00HCE457G/ref=pe_385721_37986871_TE_item Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Αυτήν την θήκη μόλις σήμερα την παρέλαβα και είναι πολύ κομψή. Είναι καταπληκτική. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Να κάνω μία ερώτηση γενικού ενδιαφέροντος σχετικά με το android επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός. Εφαρμογές από που μπορεί να κατεβάσει κάποιος από το google play ή και από αλλού; Όλα τα κινητά ανεξαρτήτου μάρκας έχουν πρόσβαση στο google play; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Ναι απο το Google play κατα κύριο λογο..υπαρχουν και αλλες εφαρμογές οπώς το aptoide ή μπορείς να βρεις απο το ίντερνετ το αρχειο .apk και να το εγκαταστάσεις μονος σου.. Οσα τρέχουν android διαθέτουν και Google play.. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Αντιμετωπίζω την πρώτη "βλάβη" μετά από 5 μέρες χρήσης. Εξηγούμαι: Το γυροσκόπιο (ή ο αισθητήρας κίνησης γενικότερα) του κινητού δυσλειτουργεί. Σε όλα τα παιχνίδια και εφαρμογές που χρησιμοποιούν το γυροσκόπιο (Real Racing 3, Temple Run 2 κτλ) για να στρίβει ο παίχτης, πρέπει να έχω το κινητό με τουλάχιστον 45μοίρες κλίση δεξιά για να πηγαίνει ευθεία (αν το κρατήσω σε κανονική οριζόντια θέση, ο παίχτης στρίβει φουλ αριστερά). Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα εμφανές και στο μενού του κινητού όπου όταν γυρίζει σε landscape, πολύ δυσκολα επαναφέρεται σε portrait. Μέχρι χθες λειτουργούσε άψογα. Το κινητό δεν έχει πέσει, δεν έχει χτυπήσει, δεν τρέχει καμία "περίεργη" εφαρμογή στο παρασκήνιο, έχει υποστεί restart (και βγάλσιμο μπαταρίας) μήπως και επανέλθει, αλλά δυστυχώς καμία βελτίωση... Δοκίμασα να περάσω και μία εφαρμογή (σε στυλ Compass) που έκανε reset το γυροσκόπιο, αλλά η επίδραση ήταν μόνο για τη συγκεκριμένη εφαρμογή και δεν υπήρξε βελτίωση πουθενά αλλού. Εάν κάποιος γνωρίζει κάποιον τρόπο μέσω εφαρμογής ή software (κάποιο κρυφό μενού με *# κτλ μέσω keypad) να φτιαχτεί, έχει καλώς... αλλιώς μπαίνω στο δίλημμα να το στείλω για service ή να το επιστρέψω για πάντα και να πάρω τα λεφτά μου πίσω στην περίπτωση που καλύπτομαι από την ρύθμιση για επιστροφή χρημάτων (η απόδειξη αναγράφει 8/1/2014). Τελικά το κινητό αντικαταστάθηκε με ένα καινούριο από την Vodafone, αμέσως μόλις βρέθηκε κάποιο διαθέσιμο (χθες). Ο αισθητήρας κίνησης δουλεύει ρολόι και όλα καλά μέχρι στιγμής. Bonus το καπάκι που δεν τρίζει αυτή τη φορά. :) Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Τα turbo x δεν εχουν play srore! :banghead: Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 τυχερός (θέλω να πιστεύω) κάτοχος από σήμερα. καπάκι μια χαρά, γυροσκόπιο μια χαρά, αφύπνιση μια χαρά, όλα δουλεύουν ρολόι και το τηλέφωνο πάει τέζα. οθόνη είναι απίστευτη, το touch του είναι πολύ απαλό και χρηστικό, το UI με βολεύει μια χαρά. σήμα τέζα, wifi τέζα, αυτονομία δεν το συζητώ καν, χειρισμός με το ένα χέρι, βρείτε μου άλλο στις 4.7 που να το κάνει αυτό... + οτι είναι μακράν (για εμένα πάντα) μια από τις πιό κομψές συσκευές που κυκλοφορούν, πανέμορφο το άτιμο... αύριο θα επανέρθω με ενημέρωση για το γπς. Value for money? LG OPTIMUS L9 II (D605)!!! Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFdrake Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 πολυ ωραια η θηκη απο amazon uk!!! εφαρμοζει τελεια! πηρα αυτη με το stylus pen και ειχε μεσα και screen protector! ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επισης επισημη ανακοινωση απο LG HELLAS http://www.digitallife.gr/kitkat-update-g2-optimus-l9-ii-78494 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Καλά νέα!!! http://techblog.gr/mobile/lg-g2-and-l9-ii-smartphones-0922/comment-page-1/#comment-384321 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Όσοι το κάναμε root θα γίνει αυτόματα η αναβάθμιση όταν με το καλό; Ή θα πρέπει να το κάνουμε ανroot πρώτα; Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Όσοι το κάναμε root θα γίνει αυτόματα η αναβάθμιση όταν με το καλό; Ή θα πρέπει να το κάνουμε ανroot πρώτα; Δεν επηρεαζει το root τις επισημες αναβαθμισεις....Οποτε θα την παρεις κανονικα οταν ερθει με το καλο.... Αν ξεκλειδωσεις bootloader τοτε δεν περνεις επισημες αναβαθμισεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wheenythepooh Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 οταν μιλατε στο κινητο με ακουστκα π δεν εχουν μικροφωνο, δηλαδη ακουτε απο τα ακουστικα αλλα μιλατε στ κανονικο μικροφωνο του κινητου, ακουτε τη φωνη σας η μονο σε μενα συμβαινει ?( ή μηπως κανω κατι λαθος...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 @wheenythepooh: μου το κάνει κι εμένα, ελάχιστες φορές φυσικά. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι κάτι συμβαίνει με τον πάροχο και το πώς «στέλνει»την κλήση στο άλλο άκρο, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... :p Έχω ένα εκνευριστικό πρόβλημα. :worry: Όταν έχω δεύτερη γραμμή ενώ μιλάω και την απαντήσω, όταν την τερματίσω δεν μπορώ να επιστρέψω στην αρχική κλήση: πατάω το κουμπί Unhold με το γαλάζιο βελάκι κάτω αριστερά και βγάζει μήνυμα «Cannot switch calls». :blink: Πρέπει αναγκαστικά να τερματίσω και την πρώτη κλήση, δε με αφήνει να κάνω τίποτε άλλο, πράγμα ιδιαίτερα ενοχλητικό. Έχει τύχει σε άλλον και αν ναι πώς το έλυσε/παρέκαμψε; Edit: το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται και όταν σε μια κλήση πατήσω το κουμπάκι Hold (με το σύμβολο Pause), που ναι μεν τη βάζει σε αναμονή (χωρίς να έχω δεύτερη γραμμή) αλλά δεν μπορώ να την επαναφέρω και πρέπει να την τερματίσω. Άκρως σπαστικό! :mad: Σχετικά με το θέμα αυτό, δεν έχει κανείς άποψη; Όλα δουλεύουν ρολόι; Επικοινώνησα με την LG, στην αρχή μου είπαν να το πάρουν για τεχνικό έλεγχο, τους είπα ότι είναι αδύνατον, πόσο δε μάλλον από την ώρα που πρόκειται καθαρά για sw issue, μου είπαν ότι θα στείλουν τα παράπονά μου στη «μαμά» LG για να διαπιστώσει αν πρόκειται για κάποιο σφάλμα στον κώδικα προγραμματισμού ή whatever. Οψόμεθα... Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts