Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντάξει έχει κάποια μικροπροβλήματα, αλλά όλα τα κινητά έχουν.

Αυτο που με ενοχλεί στο δικό μου είναι ότι κατά την διάρκεια μιας κλήσης, άμα δυναμώσω τέρμα την ένταση παραμορφώνει ο ήχος, οπότε το έχω στα 2/3 της έντασης. Επίσης το ίδιο συμβαίνει και όταν ακούω μουσική από το μεγάφωνο.

Το πρώτο δεν με ενοχλεί όπως και το δεύτερο γιατί χρησιμοποιώ ακουστικά, και στα 200 euro που το πήρα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.

Ημουν ανάμεσα στο L9 ii και στο Moto G της Motorola, αλλά και για το moto g ακούγονται προβλήματα οπότε διάλεξα LG γιατί έχει καλύτερη υποστήριξη.

Ένα λεπτάκι...

Η ποιότητα μιας τηλεφωνικής κλήσης δε θα έπρεπε να μην απασχολεί τον εκάστοτε κάτοχο, εφ' όσον μιλάμε για κινητό ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Το ότι έκανε μόλις 200 ευρώ δε μου λέει τίποτε αν δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ικανοποιητικά για να παίρνω τηλέφωνα.

Το λέω αυτό διότι πολλοί από εμάς έχουν ξεχάσει ότι οι συσκευές αυτές είναι πρωτίστως μέσο τηλεφωνικής επικοινωνίας για κάποιους χρήστες. Δεν ενδιαφέρονται όλοι για τα benchmarks του επεξεργαστή ή τα viewing angles της οθόνης. Σίγουρα όμως κάποιοι (ανάμεσά τους κι εγώ) κάνουν την ίδια χρήση που έκαναν και δέκα χρόνια πριν: παίρνουν τηλέφωνα / στέλνουν μηνύματα / βάζουν ξυπνητήρι. Ως εκ τούτου, προσωπικά με προβληματίζει να δώσω 200 ευρώ (ή 250 ή 180 ή 400) για μία συσκευή και να μην μπορώ να κάνω τα βασικά πράγματα με την πιστότητα (πχ ακουστική ηχείου) και την ευκολία (πχ out of the box ξυπνητήρι που θα χτυπάει στην ώρα του και όχι με 3rd app) που έχω συνηθίσει.

:shifty:

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι ανάλογα τις προτιμήσεις του καθενώς πχ εγώ ειχα την οικονιμικη δυνατότητα το καλοκαίρι που περασε και πηρα το S4 δεν υπάρχει σύγκριση μεταξυ των 2 συσκευων αλλα εμενα με εχει βολέψει απίστευτα το l9 ii διοτι απο τη μιση μερα που αντεχε η μπαταρια του s4 τώρα κανω 3 μερες εκτος πρίζας με τη χρήση που του κανω! του εκανα root εσβησα οτι ηταν αχρηστο για εμενα, το κινητο με τη δικη μου χρήση τρέχει μια χαρά..ως τώρα το μονο αρνητικο ειναι στα παρελκομενα το εχω 1,5 μηνα και δεν εχω μια θηκη να το βάλω δλδ τι περιμενουν; να τις φέρει ο άγιος βασιλης; έχω αρχίσει και εκνευριζομαι πανω σε αυτο!

Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου,

γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου!

Ψαραντώνης.

Κάτι τέτοια διαβάζω και λέω να ακυρώσω (ή τελοσπάντων να αγνοήσω, όταν αποφασίσουν να ξαναπαρουσιάσουν απόθεμα) την παραγγελία μου από τα Public: δε μου χρειάζεται μια συσκευή που

- δεν μπορώ να την ακούσω όταν με καλεί κάποιος

- τρίζει από την πρώτη μέρα

- θα μου γλιστράει από τα χέρια

- θα με αναγκάσει να βρω το παλιό ραδιορολόι μου προκειμένου να ξυπνάω για τη δουλειά

- κολλάει η οθόνη στον τερματισμό μιας κλήσης

- ούτε το κωλoραδιόφωνο δε δουλεύει σωστά κι ας μην ακούσω ποτέ από το κινητό

Άραγε το L9 P760 κάνει τίποτε από αυτά ή είναι πιο σταθερό ως κινητό τηλέφωνο;

- Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την κλήση

- Το τρίξιμο διορθώνεται υπερβολικά, δεν λύνεται εντελώς, με σωστή τοποθέτηση στο καπάκι και με τη χρήση κάθεται πιο σωστά.

- Δεν μου γλυστράει αντίθετα αυτή η επιφάνεια που έχει κάπως "κολλάει" στο χέρι οπότε με βολεύει, καμία σχέση με πλάτες με ειδική επένδυση βέβαια, μιλάμε για απλό πλαστικό με μία επίστρωση.

- Με το stock ρολόι δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο θέμα αλλά υπάρχουν και 100δες εναλλακτικές στο Play.

- H οθόνη μου χει κολλήσει 1 φορά σε κλήση και με 15 ανοιχτές apps

- FM ακούω σπάνια αλλά στο test ΟΚ ήταν δεν μπορώ να βοηθήσω.

Για εμένα σε τίμη κάτω από 250 δεν βρήκα κάτι καλύτερο σε Ευρωπαϊκή αγορά καινούριο και με HD οθόνη. Κρατάω μια επιφύλλαξη για το Moto G αλλά ο περιορισμός στα 11 GB για χρήση δεν μου αρκεί. Του έχω περάσει αρκετά δεν είδα κανένα κόλλημα σε γνωστή εφαρμογή ακόμα και με full RAM όλα τρέχουν καλά. Εκτός από 1 παιχνίδι που μου έκλεινε δεν είχα άλλο θέμα. Ο Firefox φορτώνει smooth και με 6-7 tabs και με τον συνδυασμό Swype και Jotterpad X γράφω υπερβολικά άνετα και γρήγορα. Το μοναδικό σταθερό lag είναι στην επιστροφή στη homescreen που θέλει 1-2 secs να ανοίξει αλλά έχω και 3-4 widgets μουσικής. Από τα δικά μου IEMs o ήχος είναι μια χαρά και σηκώνει και τα πιο απαιτητικά full ακουστικά, φυσικά ένα EQ χρειάζεται σε όλα τα smartphones για μουσική. Εννοείται πως τα hf που είχε μέσα είναι για πέταμα στο κομμάτι μουσικής. Σύνολο 102 apps και με πολλές να τρέχουν στο background.

Edited by New_Yorker_

Ένα λεπτάκι...

Η ποιότητα μιας τηλεφωνικής κλήσης δε θα έπρεπε να μην απασχολεί τον εκάστοτε κάτοχο, εφ' όσον μιλάμε για κινητό ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Το ότι έκανε μόλις 200 ευρώ δε μου λέει τίποτε αν δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ικανοποιητικά για να παίρνω τηλέφωνα.

Το λέω αυτό διότι πολλοί από εμάς έχουν ξεχάσει ότι οι συσκευές αυτές είναι πρωτίστως μέσο τηλεφωνικής επικοινωνίας για κάποιους χρήστες. Δεν ενδιαφέρονται όλοι για τα benchmarks του επεξεργαστή ή τα viewing angles της οθόνης. Σίγουρα όμως κάποιοι (ανάμεσά τους κι εγώ) κάνουν την ίδια χρήση που έκαναν και δέκα χρόνια πριν: παίρνουν τηλέφωνα / στέλνουν μηνύματα / βάζουν ξυπνητήρι. Ως εκ τούτου, προσωπικά με προβληματίζει να δώσω 200 ευρώ (ή 250 ή 180 ή 400) για μία συσκευή και να μην μπορώ να κάνω τα βασικά πράγματα με την πιστότητα (πχ ακουστική ηχείου) και την ευκολία (πχ out of the box ξυπνητήρι που θα χτυπάει στην ώρα του και όχι με 3rd app) που έχω συνηθίσει.

Στα 2/3 της έντασης που το χρησιμοποιώ είναι ποιό δυνατό από το προηγούμενο κινητό που είχα σε τέρμα ένταση. Είναι ποιό πολύ ψυχολογικό το θέμα, όλοι θέλουμε το κινητό που αγοράζουμε να είναι τέλειο και με το δίκιο μας. Αλλά τέτοια θέματα υπάρχουν και σε πολύ ακριβότερα κινητά, δεν το παρουσιάζω σαν κάτι φυσιολογικό, αλλά σε αυτή την τιμή δεν με απασχολεί προσωπικά.

Είχα το Xperia Ion το οποίο είναι ανώτερο από το Arc S στα πάντα. Τώρα με το L9 II το μόνο που μου λείπει είναι η ποιότητα κατασκευής και η εμφάνιση (μεγάλος έρωτας το Ιοn). Σε όλα τα άλλα L9 II > Ion > Arc S

Παιδια για το ξυπνητηρι προσεξτε νσ ειναι ενεργοποιημενο, Το περιβσλλον του ξυπνητηριου ειναι χαλια. Οταν ειναι απενεργοποιημενο , το συμβολο ειναι πιο εντονο απο οταν ειναι ενεργοποιημενο!!! Σ εμενα δουλευει σεολα τα τεστ που του εκανα

Να σας ενημερώσω οτι έχω ταλαιπωρηθεί απίστευτα με το κινητό, έχω αλλάξει 2 κινητα, τα πρώτα 2 έκαναν παρασιτα στο ακουστικό τα αλλαξα στο public και το 3ο που πήρα επίσης κάνει αλλά οχι συνέχει και οχι σε τοσο μεγάλη ένταση, δε ξέρω τι να πω πραγματικά

για μισο λιγακι γιατι ο καθενας γραφει οτι να 'ναι....

το κινητο ειναι αριστο σε εμενα,κανενα απολυτως προβλημα και εχω τεσταρει τα παντα και κανενα τριξιμο στο καπακι

επειδη εψαχνα για ενα μηνα,μεχρι 250 δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο στα σοβαρα καταστηματα...

και που το πηρα 228 νοιωθω πολυ τυχερος!

και οσο γι αυτους που λενε οτι η σχεδιαση του ειναι χαλια,τι να πω,μαλλον δεν εχουν ωραιο γουστο...οι διαστασεις του ειναι τελειες,ειναι το μικροτερο με οθονη 4.7 στην αγορα, και μικροτερο απο πολλα 4.3 οπως καποιες παλιατζουρες που πουλαει η samsung στα ιδια λεφτα (και μιλαμε για κινητα που κυκλοφορουν 1 χρονο ηδη και με πολυ χειροτερα χαρακτηριστικα) και ειναι και πολυ κομψο,οταν το πηρα ολοι μου ελεγαν πολυ ομορφο κινητο...

Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12

Λοιπόν...ας γράψω και γω όσο γίνεται αντικειμενικο review για αυτη την συσκεύη. Αρχικα την συσκευή την έχω περίπου 5 μέρες και πραγματίκα τα θετικά που βρίσκω σε αυτην υπερκαλύπτουν τα οποια αρνητικά. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, με το που κανώ unboxing την συσκευή την επεξεργάζομαι για λιγο γυρω γυρω για τυχόν καποια ατέλεια . Το καπακι κουμπομένο μια χαρα η οθονη μια χαρα γενίκα όλα τέλεια. Με το που βγάζω όμως το καπάκι για να βάλω την μπαταρία και το ξανά τοποθετώ παρατηρώ πως η πανω γωνιά στο καπάκι απο την πλευρά του power button δεν κουμπωνε καλα, κατα συνέπεια να τρίζει. Βέβαια το καπακι το βαλα με απειρους τροπους αλλα τιποτα ακομα τριζει, κάτι αρκετά σημαντικο ειναι πως στο βιβλιο οδηγιών που ειχε στο κουτι του έλεγε πως το καπακι πρεπει να ανηγει απο κατω στο κενο που κανει η θύρα micro usb, ενώ εγώ το πρωτο άνοιξα απο το κενο που κανει το power button με το καπάκι + πως οταν πηγα στο public και η συσκευη που είχαν για παρουσιαση έτριζε και αυτη σε αυτο το σημείο. Τέλος για να συνοψισουμε με την εξωτερική εμφανιση της συσκευης, η οθονή φοράει πολυ καλο γυαλι για digitizer δεν ξερω αν ειναι gorilla glass αλλα για τετοιο μου κανει, το γυρω γυρω ειναι μεταλλικο οποτε σου προσδιδει μια αισθηση στιβαροτητας και το καπακι ενα απλο πλαστικο χωρις πολλα πολλα με το μειονεκτημα πως πολυ πιθανο να τριζει σε καποιο σημειο. Κατι πολυ σημαντικο ειναι οι διαστάσεις της συσκευης δηλαδη κατα την γνωμη μου αμα συγκρινουμε μεγεθος ο8ονης και συσκευης ειναι ενα "G2 mini" οσο βαρυ και αν ακουγεται.Τωρα ας παμε στα ενδοτερα της συσκευης. Με το πρωτο power on που της έκανα μαγευτηκα απο την οθόνη της, παρα πολυ καλη οθονη με ωραια φυσική αναπαράσταση χρωματων και με αρκετη καλη φωτεινοτητα. Εδω να σημειωσω πως την οθόνη την εχω κυριως στο 0 % φωτεινοτητα ενω οταν ειμαι εξω παιζω απο 30% εως 50% και ειμαι απόλυτα ικανοποιημενος. Οτι αφορά την αποκριση της οθονης στην αρχη μεχρι να την συνη8ισω ενω την παταγα δεν εκανε τιποτα βεβαια τωρα την συνη8ισα και δεν μου το κανει πια. Το κινητο παραμένει και σημερα απιστευτα smooth παροτι του εχω περασει πολλες εφαρμογες, το μονο αρνητικο που κανει ειναι οταν ειμαι αρκετη ωρα σε καποια εφαρμογη οταν βγαίνω κάνει 1-2 sec να μου εμφανισει τις οθονιες αλλα μονο εαν ειμαι πολυ ωρα σε καποια εφαρμογη. Οτι παιχνιδια του χω βαλει τα παιζει απροβληματιστα χωρις κανενα lag. Τωρα ας πουμε την στιγμη που μιλαμε ακουω μουσικη απο το μλε δοντι απο το spotify ενω κατεβαζει μουσικη με ανοιχτο facebook και ενα προγραμμα για την ενταση της μουσικης χωρις να κανει κανενα lag. To ui του ειναι αρκετα καλο και παραμετροποιησιμο (android 8a μου πεις :P) με μονο μειονεκτημα το πολυ λευκο στα menu που και αυτο ειναι καπως υποκειμενικο. Το ακουστικο για τις κλησεις ειναι πολυ δυνατο κατα την γνωμη μου και για τον λογο αυτο οταν δεν μιλαει κανεις κατα την διαρκεια της κλησης ακουγεται ενα zzzzzzzz βεβαια εμενα δεν μου το κανει παντα... Το μεγαφωνο ειναι αρκετα μετριο οπως και η φωτογραφικη. Συνοψιζοντας αυτη η συσκευη σου προσφερει τεχνολογικα οτι καλυτερο υπαρχει για το 2013 που ειμαστε με καποια μειονεκτηματα τα οποια κατα την γνωμη μου χανονται στο ολο πακετο οπως επισης συσκευη του κουτιου σαν και αυτην στα 200-250 δεν υπαρχει.

Να σας ενημερώσω οτι έχω ταλαιπωρηθεί απίστευτα με το κινητό, έχω αλλάξει 2 κινητα, τα πρώτα 2 έκαναν παρασιτα στο ακουστικό τα αλλαξα στο public και το 3ο που πήρα επίσης κάνει αλλά οχι συνέχει και οχι σε τοσο μεγάλη ένταση, δε ξέρω τι να πω πραγματικά

Τα παράσιτα ακούγονται όταν έχεις την ένταση τέρμα κατά την διάρκεια κλήσης? Αν ναι τότε πιστεύω ότι είναι γενικό το κακό, δοκίμασε να χαμηλώσεις την ένταση 2 κλικ, 8α καθαρίσει ο ήχος αρκετά.

Για τα lag στο μενου που κανει καμιά φορα μολις εβγαλα τον καιρο της lg εφτιαξε εβαλα το hd widget και ολα τζαμι.

Το καπακι κουμπομένο μια χαρα η οθονη μια χαρα γενίκα όλα τέλεια. Με το που βγάζω όμως το καπάκι για να βάλω την μπαταρία και το ξανά τοποθετώ παρατηρώ πως η πανω γωνιά στο καπάκι απο την πλευρά του power button δεν κουμπωνε καλα, κατα συνέπεια να τρίζει.

Συμφωνώ σχεδόν σε όλα με όσα γράφεις. Για το καπάκι αν προσπαθήσεις να το βάλεις πρώτα στο κέντρο και μετά να κουμπώσεις σιγά τις γωνίες μία μία με τελευταία του power το τρίξιμο θα μειωθεί αισθητά. Εμένα μου το κάνει λίγο αριστερά στο κέντρο αλλά μόνο ανάλογα με το πως το κρατάω όχι το ίδιο ενοχλητικό με την αρχή στο Power. Επίσης μέσα σε 10 μέρες το καπάκι παίρνει καλύτερη "φόρμα" και κάθεται πιο φυσικά νομίζω.

Για τη μουσική έχω βάλει όλα τα IEMs μου και τα full headphones και είμαι εντυπωσιασμένος πως δεν χρειάζεται κάποιον Amp για να τα σηκώσει. Το φοβόμουν γιατί χωρίς OTG πρέπει να βασιστώ σε όποιον DAC έχει η συσκευή. Έχω δοκιμάσει αρκετές άλλες συσκευές με δύσκολα IEMs και έπαιρνα αναιμικό ήχο στο τέρμα της έντασης. Αναφέρομαι πάντα για το stock ήχο και χωρίς κάν EQ. Για μένα αν κάποιος καταφέρει να ενεργοποιήσει το OTG θα είναι ιδανικό.

Επίσης δεν είχα ποτέ το πρόβλημα με το κατέβασμα της notification bar που είδα σε αρκετά hands on και το ανέφεραν και εδώ. Κανείς τέλος δεν είχε γράψει/αναφέρει κάπου πως (λόγω LG UI?) μπορώ να έχω Home Screen και Apps να εμφανίζονται οριζόντια (όπως σε tablet) που το θεωρώ υπερβολικά χρήσιμο όταν δουλεύεις έτσι το κινητό, αν και η περιστροφή δίνει ένα μικρό lag. To UI μ'αρέσει πάρα πολύ δεν έχω λόγο να το αλλάξω.

το lag στις αρχικες οθονες το κανει οντως λογω προβληματικου widget,οταν το εκανες ανανεωση κ επαιζε το animation του καιρου τοτε λαγκαρε .Εχθες πηρα το G Pad κ ειχε παρομοιο widget με το ιδιο lag!!! Mετα ομως εκανε ενημερωση στις προεγκατεστημενες εφαρμογες του και εγινε update στο widget κ ρολλαρε μετα απροβληματιστα. Αnyway εγω εβαλα το Υahoo weather κ ολα κομπλε.

Τωρα για το lag στο στατους μπαρ το εχω δει οταν κατεβαζω την μια εφαρμογη μετα την αλλη κ λιγο εκει για καποια δευτερολεπτα κολλαει αλλα μετα ολα κομπλε.

Κατι που ανακαλυψα σημερα στο playstore, αμα γραψετε LGhome σας εμφανιζει μερικα θεματακια για την stock αρχικη του LG. Εχει κ kitkat!!

Ετρεξα κ το asphalt 8 και παιζει απροβληματιστα.

σε λιγους μηνες θα βλεπουμε παντου l9 ii οπως καποτε (και ακομα) με το χperia neo v που αν θυμαστε καλα το ειχε βγαλει τοτε 200 ευρω η vodafone

Αν θα παρει και kitkat τον επομενο χρονο θα αξιζει πολυ.

H Home Screen έχει lags αλλά έχω 3 widgets από 3 διαφορετικούς players που είναι λογικό να κολλάει αφού φορτώνει παράλληλα και τα 3 διαφορετικά κομμάτια. Με το widget του circa επίσης είχα κάποια θέματα αλλά είναι active και αρκετά βαρύ επίσης. Το accuweather το έβγαλα μέσα στο 5ήμερο άλλωστε δε βάζω ποτέ καιρό.

Πρέπει 100% να πάρει αναβάθμιση είναι άλλωστε το αμέσως πιο κάτω μοντέλο από τη σειρά G, δε θα έχει λογική να μη γίνει. Περισσότερο με ενδιαφέρει να πάρει 4.2 για εγκαταστάσεις στην SD. Αν ήδη έχει πολύ καλή μπαταρία με KitKat φαντάζομαι θα βγάζει 2ήμερο!

Το ακουστικο για τις κλησεις ειναι πολυ δυνατο κατα την γνωμη μου και για τον λογο αυτο οταν δεν μιλαει κανεις κατα την διαρκεια της κλησης ακουγεται ενα zzzzzzzz βεβαια εμενα δεν μου το κανει παντα...

Για να απαντήσω και σε μια άλλη ερώτηση πιο πάνω, δεν το κάνει μονο οταν έχω δυνατα το ακουστικό, και τερμα χαμηλα να το έχω το κάνει, δεν είναι θέμα ήχου, είναι οτι κάνει παρεμβολή η κεραία, σήμερα το ξαναπήγα στο public και θα το ξαναλλάξω σε λιγο, ο τεχνικός του public Μου δωσε να ακούσω το δικό του που είναι σε άσπρο (αναφέρω το χρώμα γιατί μπορεί να έχει βγεί ελλατωματική η παρτίδα των μαύρων) και δεν ακουγώταν τίποτα, πραγματικά θα πάω να παίξω τζόκερ και με την τύχη που έχω....

Μπορουν να ενημερωσουν καποια παιδια που εχουν παραλαβει την μια και μοναδικη θηκη που κυκλοφορησε στο ebay και ειναι αποκλειστικα για το τηλεφνο μας ?Αν αξιζει η αγορα-αν κουμπωνει σωστα το τηλεφωνο στο εσωτερικο πλαστικο-πως κουμπωνει το επανω μερος,αν ειναι δηλαδη μαγνητης η κουμπι η χρατς κτλ

πριν λιγο συγκρινα την οθονη του s3 ενος φιλου μου με αυτη του l9 ii...

η ips του lg ειναι επιπεδα πιο πανω στη φυσικη αποτυπωση των χρωματων

Απορω γιατι δεν φερνουν γ@μημενες θηκες σιλικονης για αυτο το κινητο! εχoυν στο e-click.gr για το optimus f7 που δεν πουλιέται καν στην Ελλαδα και για το l9 ii μονο μια flipcase που προσωπικά δε γουσταρω καθολου.

+1 σε αυτους που λενε οτι δεν έχουν κανενα πρόβλημμα! Εχει πεσει τόση λασπολογία που με έκανε να νιωθω υπερτυχερος που με τη πρώτη συσκευη δεν εχω τριξιματα δεν εχω παράσιτα στο ακουστικό δεν εχω θεμα με τη μπαταρία ή με εφαρμογές ούτε με τις κλήσεις ούτε με το ξυπνητήρι! για τα 249Ε που το πλήρωσα του βάζω σε όλους τους τομεις 9,5 στα 10! τη μιση μονάδα τη χάνει για τα αξεσουάρ που δεν υπάρχει τπτ! θα το κανω άχρηστο και δε θα εχει βγει ακομα θήκη! Αξιζει να κανετε root να πετάξετε κατι acu weather! Eγω το εκανα γι'αυτο γτ ειναι κατι εφαρμογές που σε εμενα δε χρειάζονται και δε μπορούσα να τις σβήσω!

Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου,

γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου!

Ψαραντώνης.

Αξιζει να κανετε root να πετάξετε κατι acu weather! Eγω το εκανα γι'αυτο γτ ειναι κατι εφαρμογές που σε εμενα δε χρειάζονται και δε μπορούσα να τις σβήσω!

Με το root είδες κάποια ουσιαστική διαφορά στην RAM;

Μπορουν να ενημερωσουν καποια παιδια που εχουν παραλαβει την μια και μοναδικη θηκη που κυκλοφορησε στο ebay και ειναι αποκλειστικα για το τηλεφνο μας ?Αν αξιζει η αγορα-αν κουμπωνει σωστα το τηλεφωνο στο εσωτερικο πλαστικο-πως κουμπωνει το επανω μερος,αν ειναι δηλαδη μαγνητης η κουμπι η χρατς κτλ

Αν εννοείς αυτήν http://www.ebay.co.uk/itm/310818454278?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 τότε μόλις πριν λίγο την παρέλαβα και μπορώ να σας πω ότι είναι καλή. Είναι δερμάτινη με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής(απ' οσο μπορώ να καταλάβω/γνωρίζω), με μαγνητάκι στο κλείσιμο, όχι πολύ δυνατό αλλά αρκετό για να την κρατάει κλειστή. Το τηλέφωνο κουμπώνει τέλεια και πάρα πολύ σταθερά, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκουμπώσει μόνο του, ακόμη και να το βγάλεις χρειάζεται μία προσπάθεια.

Ένα μικρό ίσως μειονέκτημα, είναι ότι δεν έχει τρύπα στο κάτω μέρος για την υποδοχή της usb για φόρτιση κλπ, οπότε πρέπει να το έχεις ανοιχτό το καπάκι της θήκης. Επίσης επειδή εκεί κάτω υπάρχει και το ακουστικό μειώνει λίγο την απόδοση του ήχου κλήσης.

Επίσης, ύστερα από το στραπάτσο του πρώτου screen protector για το οποίο πήρα πίσω τα λεφτά μου, πριν 3 μέρες παρέλαβα τον εξής http://www.ebay.co.uk/itm/171190714936?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 και τον προτείνω ανεπιφύλακτα. Μόνο στον ήλιο φαίνονται πολύ οι δαχτυλιές αλλά αυτό πιστεύω ότι είναι γενικότερο φαινόμενο των screen protectors, αλλά φυσικά φεύγουν επίσης αρκετά εύκολα με ένα γρήγορο πέρασμα με ένα πανάκι ή το ύφασμα από τα ρούχα.

Τέλος, να δώσω κι εγώ την δική μου γνώμη, μετά από ένα μήνα χρήσης, δεν βρίσκω κάτι αρνητικό στο κινητό, έχοντας σαν μέτρο σύγκρισης την σχέση τιμής/απόδοσης συγκριτικά με άλλα κινητά. Υπάρχουν κάποια κολλήματα μερικές φορές αλλά προσωπικά δεν το κατηγορώ το κινητάκι καθώς το έχω φορτώσει με άπειρα πράγματα και τρέχω παράλληλα πολλά από αυτά.

Επειδή μιλάω με bluetooth 90% των κλήσεων, δεν έχω συναντήσει κάποια ανωμαλία στο ακουστικό του κινητού όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει ούτε έχω παρατηρήσει κάποιο κόλλημα στο ξυπνητήρι καθώς και δεν τρίζει και το πλαστικό καπάκι του.

Η φωτογραφική του είναι μέτρια μεν, αλλά προσωπικά δεν προβληματίζομαι καθώς δεν το θεωρώ πλέον κριτήριο για αγορά κινητού τηλεφώνου. Αν θέλω φωτογραφική τότε θα πάω και θα αγοράσω μία όποιο κινητό και να είχα. Απλά πιστεύω ότι δεν συγκρίνονται αυτά τα προϊόντα μεταξύ τους.

Είναι απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι στιγμής και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ψάχνει κινητό σε αυτά τα λεφτά τώρα.

Τέλος, για τον giwrgos_sd που του έτυχαν 3 κινητά προβληματικά από το public, σε παρακαλώ στείλε μου pm με 43 αριθμούς του ΛΟΤΤΟ για να παίξω τους υπόλοιπους 6 μπας και κερδίσω:p :lol: .

Edited by FingolfinGR

Παιδια επειδή δεν βρισκω το link για root (ειναι πολλες οι σελιδες :P ) αυτο δεν ειναι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2448085 ?

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)