Jump to content

charlie_waffles

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by charlie_waffles

  1. Ναι, μόνο με το κουμπί στο πλάι κλειδώνει και ξεκλειδώνει, βέβαια μπορείς να επιλέξεις εσύ σε πόσα λεπτά θα κλείνει η οθόνη.
  2. Απ' ότι διάβασα, δεν σου δίνει την επιλογή να αποθηκεύεις λέξεις όταν γράφεις με T9. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι ενώ είσαι σε T9, να γυρίσεις σε landscape, όταν θες να γράψεις μια λέξη που δεν είναι στο λεξικό και να την αποθηκεύσεις γράφοντας με QWERTY. Επίσης μπορείς μέσα από τις ρυθμίσεις να γυρίσεις σε QWERTY, να γράψεις τις λέξεις που θες και να τις σώσεις με τον τρόπο που σου είπα στο προηγούμενο μήνυμα. Κάποιος άλλος που έχει το κινητό ίσως μπορεί να βοηθήσει περισσότερο.
  3. Οταν γράφεις μία λέξη που δεν υπάρχει στο λεξικό, σου εμφανίζει την λέξη που έγραψες στην μέση και άλλες δύο αριστερά και δεξιά, κάνε κλίκ πάνω στην λέξη που θες και θα σου δώσει την επιλογή -> (Αγγίξτε ξανά για αποθήκευση) Επίσης μπορείς να πας στις ρυθμίσεις/Γλώσσα και εισαγωγή/Προσωπικό λεξικό και να προσθέσεις τις λέξεις που θέλεις. Εχω διαφορετικό κινητό πλέον αλλα φαντάζομαι ότι θα δουλέυει.
  4. Τα παράσιτα ακούγονται όταν έχεις την ένταση τέρμα κατά την διάρκεια κλήσης? Αν ναι τότε πιστεύω ότι είναι γενικό το κακό, δοκίμασε να χαμηλώσεις την ένταση 2 κλικ, 8α καθαρίσει ο ήχος αρκετά.
  5. Στα 2/3 της έντασης που το χρησιμοποιώ είναι ποιό δυνατό από το προηγούμενο κινητό που είχα σε τέρμα ένταση. Είναι ποιό πολύ ψυχολογικό το θέμα, όλοι θέλουμε το κινητό που αγοράζουμε να είναι τέλειο και με το δίκιο μας. Αλλά τέτοια θέματα υπάρχουν και σε πολύ ακριβότερα κινητά, δεν το παρουσιάζω σαν κάτι φυσιολογικό, αλλά σε αυτή την τιμή δεν με απασχολεί προσωπικά.
  6. Εντάξει έχει κάποια μικροπροβλήματα, αλλά όλα τα κινητά έχουν. Αυτο που με ενοχλεί στο δικό μου είναι ότι κατά την διάρκεια μιας κλήσης, άμα δυναμώσω τέρμα την ένταση παραμορφώνει ο ήχος, οπότε το έχω στα 2/3 της έντασης. Επίσης το ίδιο συμβαίνει και όταν ακούω μουσική από το μεγάφωνο. Το πρώτο δεν με ενοχλεί όπως και το δεύτερο γιατί χρησιμοποιώ ακουστικά, και στα 200 euro που το πήρα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Ημουν ανάμεσα στο L9 ii και στο Moto G της Motorola, αλλά και για το moto g ακούγονται προβλήματα οπότε διάλεξα LG γιατί έχει καλύτερη υποστήριξη.
  7. Να επιβεβαιώσω ότι στα καταστήματα Vodafone έχει 200 euro, ένα ευχαριστώ στον eddie8 που το ανέφερε :up:
  8. Ξέρει κανένας τίποτα για το εκπτωτικό κουπόνι αξίας 50 euro απο την Vodafone? Eddie8 μήπως είχες κάποια επιδότηση? Μεγειά το κινητο :)
  9. Τι έκπτωση 50 ευρώ έχει η Vodafone?
  10. Γειά σου, σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα, αν θες δες το γιατί θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
  11. Μια ερώτηση, όταν πέρνω το 1252 για να μάθω το υπόλοιπο, και δυναμώσω τέρμα την ένταση παραμορφώνει, με το handsfree ακούγεται κανονικά. Είναι φυσιολογικό αυτό?
  12. Οπότε δεν είναι ούτε η Sim ούτε το hf. Βρήκα και άλλους με το ίδιο πρόβλημα (σε διάφορα Android κινητά) και κάποιοι το έλυσαν με το SoundAbout από το Play Store, αν θες δοκίμασε το πριν το στείλεις πίσω. Μακάρι να δουλέψει.
  13. Θα σε στεναχωρίσω, αλλα η προσφορά ισχύει κανόνικα για παραγγέλια online, με ένα τηλέφωνο θα το επιβεβαιώσει.
  14. Αααα νόμιζα πως είναι το Bluetooth, σε ρώτησα αν έχεις βάλει να κλείνει η οθόνη στο 1 λεπτό γιατί υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο bug του κινητού και μαζί με την οθόνη να τερματίζει και άλλες λειτουργίες, στην θέση σου θα δοκίμαζα να το αλλάξω στα 30 δευτ. ή 2 λεπτά. Δοκίμασε κάποιο άλλο hf αν έχεις ακόμα πρόβλημα, στην Vodafone έχει να δοκιμάσεις κάτι ακουστικά, για να μην αγοράζεις άδικα. Πάντως παράξενο που υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και στην δεύτερη συσκευή, κάνε τις δοκιμές και τα λέμε αύριο.
  15. Κάποια λογική εξήγηση θα υπάρχει, χρησιμοποιείς το hf που κάνει δώρο το public? Το έχεις δοκιμάσει με άλλο Bluetooth? Μήπως έχεις βάλει να κλείνει η οθόνη στο 1 λεπτό? Εχεις το Wi-Fi ή το Mobile internet ανοιχτό? Δεν νομίζω ότι φταίει η Sim, αλλά μακάρι να είναι αυτό και να λύσεις το πρόβλημα. Μόλις ανακάλυψα ότι έχει αναγνώριση προσώπου για να το ξεκλειδώνεις αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.
  16. Αυτό με την φωτεινότητα συνέβη και σε εμένα. Από 30% την άλλαξε σε 46% και από 2 λεπτα σε 30 δευτ. Το κινητό το αγόρασα σήμερα και μου το έκανε όταν το έκλεισα και έβγαλα την μπαταρία, τώρα που το έκλεισα πάλι και το ξανα άνοιξα χωρίς να βγάλω την μπαταρία δεν μου έκανε κατι.
  17. Αν τελικά πάρεις τηλέφωνο στην LG πες μας τι σου είπαν. Το πήρα το κινητό και μόνο θετικά μπορώ να πω, το προηγούμενο Android που είχα το είχα αγοράσει το 2010, οπότε δεν μπορώ να το συγκρίνω με άλλα μοντέλα. Αναγνωρίζει πότε κοιτάς την οθόνη και δεν την σβήνει, κάτι που υπάρχει σε ακριβότερα κινητά, η οθόνη πολύ καλη και γενικά σου δίνει την εντύπωση ακριβού κινητού. Δεν έχω βρει κάτι που να με ενοχλεί προς το παρόν, θα το ψάξω και αλλο και αν υπάρχει κάτι θα ενημερώσω.
  18. Πάντως στο ιταλικό site της LG λέει ότι ο επεξεργάστης είναι ο MSM8230AA, δεν βρήκα κάτι για τον συγκεκριμένο (μόνο για MSM8230 και MSM8230AB http://system-on-a-chip.findthedata.org/l/295/Qualcomm-Snapdragon-400-MSM8230AB ), μήπως είναι μόνο για το συγκεκριμένο μοντέλο και δεν το αναγνωρίζει το cpu-z? Μια ερώτηση, το κινητό σας ήρθε σφραγισμένο με αυτοκόλλητο?
×
×
  • Create New...