PaulosChania Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Το πήρα κι εγω από public. Ωραίο κινητό, πολύ καλή οθόνη, άριστο WiFi, καταπληκτικό GPS, μεγάλο μειονεκτιμα το αδυναμο ηχείο που αμα το έχω στη τσέπη δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου. Ξερεις αν λειτουργει το GPS εκτος συνδεσης; και πως; Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Ευχαριστω πολύ φίλε! καμιά καλή εφαρμογή που δοκιμασες; Εκτός το Supersu που πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε για να δουλέψει το σύστημα, εγώ έβαλα το adblockplus για android.Κόβει όλες τις διαφημίσεις.Υπάρχει μόνο σε torrent. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Παιδιά καλησπέρα, πήρα το κινητο απο το Public, όλα ωραία όλα καλά αλλά όταν κάνω κλήση ακούω απο το ακουστικό ενα zzzzzz όχι έντονα αλλά το ακούω,το πήγα στο Public μου κάναν αλλαγή αλλά πάλι ακούγεται!!! με τα προηγούμενα κινητα δεν έιχα κανένα πρόβλημα μεσα στο σπίτι, έτυχσε σε κανέναν άλλο σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfloor Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Ξερεις αν λειτουργει το GPS εκτος συνδεσης; και πως; Πρέπει να έχεις εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα που να έχει και χάρτες, πχ sygic, navigon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossss Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 2 μερες με το κινητακι πολυ ευχαριστημενος :D Μονο καποιες φορες που θελω να παω στην αρχικη οθονη δεν μου την βγαζει σε πρωτο χρονο αλλα μαλλον λογω του widget απο το accuweather. Υ.Γ : σκεφτομαι να πουλησω το bluetooth που ειχε δωρο το public καθως μου ειναι καπως αχρειαστο. Αν θελησει καποιος ας στειλει pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μόνο σε μένα κάνει αυτα τα παράσιτα ρε παιδιά το ακουστικό? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μόνο σε μένα κάνει αυτα τα παράσιτα ρε παιδιά το ακουστικό? :/ Σε εμένα παντός τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Δοκιμάζω το Go launcher ex και εχω καλες εντυπώσεις! Θέλει ψάξιμο βέβαια! μεχρι τώρα δεν ειχα καποιο θεμα lag κλπ το εχει κανεις άλλος; μηπως ειναι βαρύ για το κινητο μας; Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. December 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Δοκιμάζω το Go launcher ex και εχω καλες εντυπώσεις! Θέλει ψάξιμο βέβαια! μεχρι τώρα δεν ειχα καποιο θεμα lag κλπ το εχει κανεις άλλος; μηπως ειναι βαρύ για το κινητο μας; Δεν είναι βαρύ. Το χρησιμοποιούσα στο galaxy mini 2 και ήταν μια χαρά. Αλλά νομίζω πως τα android τηλέφωνα της LG δεν χρειάζονται άλλον launcher. Εχουν πάρα πολλές δυνατότητες. Ακόμα και να κρύψεις εφαρμογές που δε χρησιμοποιείς απο το μενού μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddie8 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Κι εγώ, όπως ένας φίλος πριν λίγα ποστς, το παρήγγειλα από vodafone και επειδή έχουμε 16% Φ.Π.Α. ως νησί, βγαίνει τελική τιμή 188 ευρώ! Πιστεύω για τέτοια τιμή είναι ΣΟΥΠΕΡ vfm, έτσι παιδιά; Ευτυχώς περίμενα λίγο καιρό που το είχα βάλει στο μάτι και βγήκε αυτή η έκπτωση των 50 ευρώ στην vodafone, πιστεύω θα πρέπει να διαδοθεί, πολύ καλή προσφορά!!! Παράθεση Η ζωή είναι ΠΟΛΥ μικρή, μην χάνεις ούτε μέρα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas3d Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Επειδή σκέφτομαι να το παραγγείλω, κοιτάω στο ebay για αξεσουάρ και δεν έχει τίποτα για το συγκεκριμένο, ενώ για l7 ii τα πάντα. Λέτε να είναι νωρίς ακόμα ή δεν θα βγούν??? :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_waffles Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Κι εγώ, όπως ένας φίλος πριν λίγα ποστς, το παρήγγειλα από vodafone και επειδή έχουμε 16% Φ.Π.Α. ως νησί, βγαίνει τελική τιμή 188 ευρώ! Πιστεύω για τέτοια τιμή είναι ΣΟΥΠΕΡ vfm, έτσι παιδιά; Ευτυχώς περίμενα λίγο καιρό που το είχα βάλει στο μάτι και βγήκε αυτή η έκπτωση των 50 ευρώ στην vodafone, πιστεύω θα πρέπει να διαδοθεί, πολύ καλή προσφορά!!! Τι έκπτωση 50 ευρώ έχει η Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourkofagos90 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) παιδες SOS παρακαλω οποιες ξερει ας απαντησει γρηγορα τα ηχεια απο κατω πρεπει να δουλευουν και τα 2?? βαζω βιντεακια απο youtube και οταν καλυπτω με το δαχτυλο μου το αριστερο ηχειο δεν καταλαβαινω αλλοιωση ηχου ενω οταν καλυβω το δεξι μειωνει οπως θα επρεπε τον ηχο... παρακαλω δοκιμαστε το και πειτε μου ακυρο παιδια τζαμπα τρομαξα,μολις διαβασα οτι ειναι το μικροφωνο :P Edited December 20, 2013 by tourkofagos90 Παράθεση Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddie8 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Τι έκπτωση 50 ευρώ έχει η Vodafone? Πριν λίγες μέρες το είχαν 235 ευρώ, σήμερα που πήγα και ρώτησα αν παρέμεινε τόσο, μου είπαν πως υπάρχει εκπτωτικό κουπόνι 50 ευρώ! Τσέκαρέ το αύριο! Εγώ έδωσα παραγγελία, πάντως! Παράθεση Η ζωή είναι ΠΟΛΥ μικρή, μην χάνεις ούτε μέρα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddie8 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Διόρθωση: από 249 αρχική τιμή με την έκπτωση πάει στα 199. Αυτή είναι η γενική προσφορά! Με Φ.Π.Α. 16% που ισχύει στα νησιά, τότε πάμε σε αρχική τιμή 235 και με το κουπόνι 188! Παράθεση Η ζωή είναι ΠΟΛΥ μικρή, μην χάνεις ούτε μέρα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeanfookey Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Επειδή σκέφτομαι να το παραγγείλω, κοιτάω στο ebay για αξεσουάρ και δεν έχει τίποτα για το συγκεκριμένο, ενώ για l7 ii τα πάντα. Λέτε να είναι νωρίς ακόμα ή δεν θα βγούν??? :cool: ειναι νωρις ακομα... παντως εδω καποια παιδια, εχουν βρει 2-3 θηκες! αν ψαξεις τα ποστ, θα βρεις τα λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Καλησπερα παιδια...Μετακομισα απο το νημα του Xperia P ....Υστερα απο τοσα χρονια στη sonny αποφασισα να αλλαξω εταιρεια. Ετσι λοιπον απεκτησα σημερα το νεο μου LG ....Μπορω να πω οτι ειναι αρκετα ωραιο και μεχρι στιγμης δεν εχω δυσκολευτει σε κατι....Βεβαια εχει αρκετες εφαρμογες της LG που δεν γνωριζω και δεν ξερω κατα ποσο χρησιμευουν σε κατι.... Βεβαια εχω αρκετα παραπονα απο το Public απο το οποιο το αγορασα....Εγω ειδα οτι το κινητο ειχε 129 ευρω και οταν πηγα στο καταστημα μου ειπαν οτι η τιμη αυτη ειναι μονο για παραγγελεια απο το web και για παραδοση στο σπιτι!!!!!!!!!! Αν το παραγγειλεις απο web και το παρεις απο καταστημα παλι στα 149 ευρω θα το παρεις....Οταν παρελαβα την συσκευη (μετα απο κανα μισαωρο που το εψαχναν :D ) κοιταζω στο κουτι και ειχε τιμολογηθει με 128 ευρω....(το εγραφε σε μηχανογραφημενη αυτοκολλητη ταινια ...). Τελικα μετα απο αρκετη ωρα εντονων συζητησεων δεχτηκαν την τιμη των 128 ευρω....Βεβαια μπηκε στην μαυρη λιστα το καταστημα.....;) Στα δικα μας τωρα..... Το rootαρισα το κινητο συμφωνα με την διαδικασια που αναφερει ενας φιλος πιο πισω και ολα καλα.... Υπαρχει ομως καποια οδηγια για να αφαιρεσω με ασφαλεια εφαρμογες που ειναι τελειως αχρηστες???? Καθε βοηθεια δεκτη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddie8 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Φίλε Expendable, μάλλον άλλο κινητό θα πήρες, όχι το L9 ΙΙ, ε; :) 149 ή 129 λίγο δύσκολα το εν λόγω....... Παράθεση Η ζωή είναι ΠΟΛΥ μικρή, μην χάνεις ούτε μέρα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Φίλε Expendable, μάλλον άλλο κινητό θα πήρες, όχι το L9 ΙΙ, ε; :) 149 ή 129 λίγο δύσκολα το εν λόγω....... χα χα χα χα......δικλιο εχεις.....Βγαλε το 1 και βαλε 2 ....:lol: Μ'αρεσει που εκανα και προεπισκοπηση πριν πατησω την Υποβολη :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddie8 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Με΄γεια και το νέο μου avatar :), χθες το απόγευμα είπα στο φιλαράκι από την vodafone να μου το παραγγείλει, δεν ξέρω καν αν όντως έστειλε την παραγγελία (πλην απροόπτου θα την έστειλε) αλλά από την χαρά της αναμονής, ήδη έκανα την αλλαγή! Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια, πάει το φιλαράκι μου, το LG KP 500!!! Τα παραέβγαλε τα λεφτά του, ώρα να καταλήξει στα χέρια των παιδιών για παιχνιδάκι, 7-3 και 2 χρονών είναι, θα υποφέρει το καημένο!!! :lol: Παράθεση Η ζωή είναι ΠΟΛΥ μικρή, μην χάνεις ούτε μέρα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_waffles Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ξέρει κανένας τίποτα για το εκπτωτικό κουπόνι αξίας 50 euro απο την Vodafone? Eddie8 μήπως είχες κάποια επιδότηση? Μεγειά το κινητο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddie8 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ξέρει κανένας τίποτα για το εκπτωτικό κουπόνι αξίας 50 euro απο την Vodafone? Eddie8 μήπως είχες κάποια επιδότηση? Μεγειά το κινητο :) Να΄σαι καλά, φίλε! :) Καμιά επιδότηση, μπήκε στο σύστημα και το είδε! Για όλες τις αγορές, λέει, με πρόγραμμα ή σκέτη συσκευή! Αν πας σε κατάστημα πιστεύω θα σε ενημερώσει, όπως εμένα χθες που πήγα μια βόλτα τυχαία και ρώτησα! Παράθεση Η ζωή είναι ΠΟΛΥ μικρή, μην χάνεις ούτε μέρα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_al Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Να επιβεβαιώσω κάτι που είχε αναφερθεί αρκετές σελίδες πιο πίσω, υπάρχουν φορές που το ξυπνητήρι δε χτυπάει! Για την ακρίβεια χτυπάει, αλλά μόνο αν το "πειράξεις", δηλαδή του ανοίξεις την οθόνη κλπ. Σήμερα το είχα σετάρει για 8παρα20, ξύπνησα παρά 10 μόνος μου, το πείραξα 1-2 λεπτά μετά τις 8, και χτύπησε κανονικά σαν να έπαιρνε συνεχώς την 5λεπτη αναβολή του, στις 8:05! Κατέβασα ένα app απ'το store, και ούτε γάτα ούτε ζημιά, απλά το λέω μην εμπιστευτεί κάποιος το built in για κάποια σημαντική υπενθύμιση.. Παράθεση History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii Current device: LG G4 Dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Να επιβεβαιώσω κάτι που είχε αναφερθεί αρκετές σελίδες πιο πίσω, υπάρχουν φορές που το ξυπνητήρι δε χτυπάει! Για την ακρίβεια χτυπάει, αλλά μόνο αν το "πειράξεις", δηλαδή του ανοίξεις την οθόνη κλπ. Σήμερα το είχα σετάρει για 8παρα20, ξύπνησα παρά 10 μόνος μου, το πείραξα 1-2 λεπτά μετά τις 8, και χτύπησε κανονικά σαν να έπαιρνε συνεχώς την 5λεπτη αναβολή του, στις 8:05! Κατέβασα ένα app απ'το store, και ούτε γάτα ούτε ζημιά, απλά το λέω μην εμπιστευτεί κάποιος το built in για κάποια σημαντική υπενθύμιση.. Και σε εμένα τα ίδια κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_origina Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Να επιβεβαιώσω κάτι που είχε αναφερθεί αρκετές σελίδες πιο πίσω, υπάρχουν φορές που το ξυπνητήρι δε χτυπάει! Για την ακρίβεια χτυπάει, αλλά μόνο αν το "πειράξεις", δηλαδή του ανοίξεις την οθόνη κλπ. Σήμερα το είχα σετάρει για 8παρα20, ξύπνησα παρά 10 μόνος μου, το πείραξα 1-2 λεπτά μετά τις 8, και χτύπησε κανονικά σαν να έπαιρνε συνεχώς την 5λεπτη αναβολή του, στις 8:05! Κατέβασα ένα app απ'το store, και ούτε γάτα ούτε ζημιά, απλά το λέω μην εμπιστευτεί κάποιος το built in για κάποια σημαντική υπενθύμιση.. ποιο app κατεβασες???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts