Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα.μολις αγορασα αυτο κινητο μεταχειρισμενο για δευτερη συσκευη.ειναι branded tim ιταλικο.εχει 4.4.2.πως γινεται η διαδικασια του root για να του πεταξω τις σαβουρες της Tim που εχει μεσα?ευχαριστω.

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα.μολις αγορασα αυτο κινητο μεταχειρισμενο για δευτερη συσκευη.ειναι branded tim ιταλικο.εχει 4.4.2.πως γινεται η διαδικασια του root για να του πεταξω τις σαβουρες της Tim που εχει μεσα?ευχαριστω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391845

ακολουθησε αυτον τον οδηγο , ειναι, πιστευω ,πολυ καλος

Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να κάνει root με το Kingoroot (http://kingoroot.org/kingo-root/#.VXW2U0bXon8) στην τελευταία έκδοση λογισμικού (D60520g).

Δεν δοκίμασα ακόμη να περάσω την recovery του Varcain, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Δυστηχως σε εμενα δεν κανει.Ενω γραφει επιτυχεις δεν εχει κανει root,οσες προσπαθειες και να εκανα.

ασε που μου εγκατεστησε και το kingo user και δεν το απγκαθιστα παρα μονο με ρουτ..Αυτο ειναι που λενε πηγα για μαλλι.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

καλησπερα.του φλασαρα την ελληνικη official rom kitkat την 20f και το κινητο lagαρε παρα πολυ.δοκιμασα την jelly bean και το κινητο επιτελους λειτουργει σωστα.αποτυχια η kitkat??

Tελικα σ' εμενα... απο τοτε που του περασα την τελευταια ρομ (D60520g_00.kdz)

δεν βλεπω καποιο θεμα, λειτουργουν ολα μια χαρα, παρολο που τρεχω πολλες

και διαφορες εφαρμογες + το viber.

To μονο που βλεπω, ειναι πως καταναλωνει λιγο παραπανω μνημη απο την jelly bean.

Edited by giorgosfm

Mια ερωτηση ρε παιδες.... εχει δοκιμαση κανεις να κανει update σε lillipop?

Ειδα σε καποια ξενα site πως γινετε ευκολα, το εχει κανει κανεις? και με ποιο τροπο?

Mια ερωτηση ρε παιδες.... εχει δοκιμαση κανεις να κανει update σε lillipop?

Ειδα σε καποια ξενα site πως γινετε ευκολα, το εχει κανει κανεις? και με ποιο τροπο?

Αυτα που βλεπεις ειναι fake.....θα χαλασεις το κινητο σου....

@giorgosfm : Χαίρετε. Μήπως στην έκδοση 20g , μπορείς να δεις , πολυτονικά ελληνικά στο internet , με τον browser που έχει το κινητό; Δεν έχω το κινητό. Σε ευχαριστώ.

Πολυτονικα ελληνικα δειχνει σιγουρα ο firefox. Ειμαι στην 20c βεβαια οποτε δεν ξερω αν στις επομενες εκδοσεις φτιαχνεται και στον στοκ browser, αλλα ο firefox δειχνει σωστα πολυτονικα ελληνικα τουλαχιστον απο περυσι.

ρε παιδια ας βοηθειση καποιος..εβαλα την 20g thn stock οχι αναβαθμιση και προσπαθω τωρα να περασω την 4.1.2 μεσω KDZ και δεν μπαινει με τιποτα.ξεκινα και μετα λεει error..τι να κανω?ξερει κανεις?

Εγω παντως με το l9ii εχω βρει το μαστορα μου. Ενω μισοεκανα ρουτ με το kingroot, δεν μπορω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να κανω unroot, ωστε να περασω την 20c. Το ρουτ το ηθελα αποκλειστικα για να επιτρεψω στο urottent να γραφει στην εξωτερικη sd, κατι το οποιο ανακαλυψα εκ των υστερων οτι γινεται και χωρις ρουτ. Τωρα ομως δεν μπορω να το κανω unroot με τιποτα. Καθε βοηθεια δεκτη.

Εγω παντως με το l9ii εχω βρει το μαστορα μου. Ενω μισοεκανα ρουτ με το kingroot, δεν μπορω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να κανω unroot, ωστε να περασω την 20c. Το ρουτ το ηθελα αποκλειστικα για να επιτρεψω στο urottent να γραφει στην εξωτερικη sd, κατι το οποιο ανακαλυψα εκ των υστερων οτι γινεται και χωρις ρουτ. Τωρα ομως δεν μπορω να το κανω unroot με τιποτα. Καθε βοηθεια δεκτη.

Με flashtool και KZD περνας και το κανεις εργοστασιακο....

Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση. Ειχα δει αυτη τη μεθοδο ψαχνοντας, αλλα στα σχολια σε καποιους κολλαγε στο 50κατι %. Εσενα σου ολοκληρωθηκε χωρις προβλημα?

Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση. Ειχα δει αυτη τη μεθοδο ψαχνοντας, αλλα στα σχολια σε καποιους κολλαγε στο 50κατι %. Εσενα σου ολοκληρωθηκε χωρις προβλημα?

Εγω που ειχα το κινητο ναι και στο G2 τωρα.....αρκει να εχεις τους drivers περασμενους

ok, τα μαζεψα ολα και ξεκιναω. Μια τελευταια ερωτηση αν θυμασαι. Η συσκευη τωρα εχει περασμενη την 20a, αλλα βλεπω διαθεσιμη για download τοσο την 20a οσο και την 20c, και οι 2 επισημες της ΤΙΜ Ιταλιας. Να περασω απευθειας την 20c ή πρεπει υποχρεωτικα να φλασαρω την 20a που εχει ηδη το κινητο? Εσυ θυμασαι τι ειχες κανει?

ok, τα μαζεψα ολα και ξεκιναω. Μια τελευταια ερωτηση αν θυμασαι. Η συσκευη τωρα εχει περασμενη την 20a, αλλα βλεπω διαθεσιμη για download τοσο την 20a οσο και την 20c, και οι 2 επισημες της ΤΙΜ Ιταλιας. Να περασω απευθειας την 20c ή πρεπει υποχρεωτικα να φλασαρω την 20a που εχει ηδη το κινητο? Εσυ θυμασαι τι ειχες κανει?

Κατεβασε και βαλε οποια θελεις....καλυτερα να βαλεις την τελευταια για το λειτουργικου σου

ολα ενταξει. Φλασαρα απευθειας την 20c της ΤΙΜ (η συσκευη ειναι branded). Κανενα προβλημα, η συσκευη ειναι πλεον σαν καινουργια. Ευχαριστω Κωστη για τη βοηθεια.

ολα ενταξει. Φλασαρα απευθειας την 20c της ΤΙΜ (η συσκευη ειναι branded). Κανενα προβλημα, η συσκευη ειναι πλεον σαν καινουργια. Ευχαριστω Κωστη για τη βοηθεια.

Τιποτα φιλε!!

Προβλημα. Φορμαρω 3 φορες την εξωτερικη sd ως exfat στο pc με windows 7, τη βαζω στο κινητο και την βλεπει ως αφορμαριστη και μου δινει επιλογη να τη φορμαρω, αλλα σε fat32, οπως ηταν και οταν την ειχα πρωτοφορμαρει πριν κανα εξαμηνο.

Δεν βλεπει καθολου η συσκευη το exfat φορματ? Ή υπαρχει καποια πατεντα? Γιατι γι αυτο το θεμα δεν εχω βρει απολυτως τιποτα.

Το να μη βλεπει otg το ψιλοπαλευω, αλλα αν δεν εχω ουτε exfat τοτε ειναι δυσκολοτερο, ακομα και για 2η συσκευη.

Προβλημα. Φορμαρω 3 φορες την εξωτερικη sd ως exfat στο pc με windows 7, τη βαζω στο κινητο και την βλεπει ως αφορμαριστη και μου δινει επιλογη να τη φορμαρω, αλλα σε fat32, οπως ηταν και οταν την ειχα πρωτοφορμαρει πριν κανα εξαμηνο.

Δεν βλεπει καθολου η συσκευη το exfat φορματ? Ή υπαρχει καποια πατεντα? Γιατι γι αυτο το θεμα δεν εχω βρει απολυτως τιποτα.

Το να μη βλεπει otg το ψιλοπαλευω, αλλα αν δεν εχω ουτε exfat τοτε ειναι δυσκολοτερο, ακομα και για 2η συσκευη.

Μηπως πρεπει απο το κιν να την φορμαρεις σε fat32;

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Χαχαχα καλήμέρα φίλε, ακριβώς το ίδιο ρώτησα με διαφορά λεπτών εδώ αλλά ούτε εγώ εχω πάρει απάντηση.

Φαντάζομαι το θες για να ξεπεράσεις τον φραγμό των 4GB του FAT32;

Μηπως πρεπει απο το κιν να την φορμαρεις σε fat32;

Ναι, το κινητο αφου δεν την βλεπει ως exFAT, μετα μου δινει επιλογη και τη φορμαρει μονο του αλλα ως fat32 μονο.

Χαχαχα καλήμέρα φίλε, ακριβώς το ίδιο ρώτησα με διαφορά λεπτών εδώ αλλά ούτε εγώ εχω πάρει απάντηση.

Φαντάζομαι το θες για να ξεπεράσεις τον φραγμό των 4GB του FAT32;

Ακριβως γι αυτο το λογο. Χρησιμοποιω τη συσκευη ως "κατεβαστηρι" και πλεον τα 6gb ειναι κανονας για ταινιες και αγωνες τενις που μ ενδιαφερουν.

Οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας μας φωτισει κι εμας παρακαλω.

ρε παιδια ας με βοηθειση καποιος..μου εχει βγαλει το τετραγωνο που λεει download mode και δεν μπωρω να κανω τιποτα... ουτε με KDZ ουτε με flashtool...oυτε recovery μπαινει ουτε ανοιγει...τιποτα.ξερει κανεις τι να κανω??

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)