Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 Νοέ. 2013, 21:13

το πηρα και εγω σημερα...να σας πω οτι ειχα xperia sp πολυ γρηγορο αλλα....κατι δεν μου γεμιζε το ματι! για τo lg ομολογω οτι δεν το περιμενα τοσο καλο! καμια διαφορα στη γρηγοραδα με το sp...παρολο που βγαζει 15.300 στο antutu kai 21.000 το sp...η οθονη τελεια!! ολα πανε βουτυρο και ο browser πεταει!! ισως και καλυτερα apo to sony sp! το μεγεθος του σε συνδυασμο με αυτην την οθοναρα το κανουν να εχει το τελειο μεγεθος!!γενικα παιδια μπορω να πω οτι αξιζει περισοτερο απο το xperia sp και πραγματικα δεν το περιμενα!!!! φωτος και βιντεο δεν δοκιμασα ακομα...πραγματικα τα κανει ολα τελεια και νομιζω δεν αξιζει να δωσει ουτε ενα ευρω καποιος για να παει σε πιο ακριβο τηλεφωνο!μπραβο στηνlg!!! τωρα απλα αναρωτιεμαι αν προκειται να δουμε 4.4 εκδοση η εστω 4.3! απο root παιδια βγηκε τιποτα? απο custom rom η ειναι νωρις ακομα

πιο πανω τι εγραφες πριν δεκα μονο μερες.....πως μεσα σε δεκα μερες αλλαξες τοσο πολυ γνωμη ειναι αρκετα περιεργο...τελικα σε απαγοητευσε??

με απογοητευεσε πολυ το video 1080p επειδη το χρησιμοποιω! οντως ο browser απο το lg πεταει!.με απογοητευσε πολυ και η διαχειρηση μνημης,,,εβλεπα 200-250 ελευθερα...με το sp ειχα και 500 ελευθερα....στο sp χαλαστικα με τον chrome! και οτι δεν μπορουνα να βαλω flash παρα μονο με αλλον browser...μετα εβαλα andoid broswer απο play store τον μανισιο browser δηλαδη και το flash επεζε τελεια!και τα 2 ειναι πολυ καλα τηλεφωνα...οθονη φορητοτητα γενικα εχει καλυτερη το lg. σε ολα τα αλλα το sp.διαλεγεται και περνεται..απλα και για λογους ψυχολογικους και για να κανω και πλακα αλλο να βλεπεις 21.600 στο antutu και αλλο 15.000:)o συνδυασμος αυτηε της cpu-gpu στο xperia sp σκοτωνει! συμπερασμα και τα 2 ειναι τα καλυτερα σε αυτην την τιμη και πραγματικα δεν αξιζει να δωσεις παραπανω για να πας σε αλλο τηλεφωνο εκτος και αν εισαι τρελαμενος γκατζετακιας!:lol:

Edited by couros1

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα διάβασα ότι γράφετε για το κινητο και θέλω να μπω στην παρέα από πού να το αγοράσω βλέπω στο skroutz γυρο στα 250 ευρώ υπάρχει κάπου αλλού

ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΑ MEDIA MARKT STO RENTH PROXTHES 249EYRO

Παιδιά, το μαύρο κάνει κι αυτό πίσω έτσι σχέδια όπως το λευκό ή είναι ξερά έτσι μαύρο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Καθιστε βρε παιδια γιατι θα ξεχασουμε και τα Ελληνικα μας....

Απο που ως που " αυτονόητο"..

Εγω διαβαζω στην επισημη σελιδα της LG

Εσωτερική μνήμη :8GB http://prntscr.com/24ve39

Γιατι να ειμαι υποχρεωμενος να ξερω οτι τα μισα τα χρησιμοποιει για τον λειτουργικο και αλλες δουλειες το κινητο ?(αληθεια υπαρχει πουθενα που να λεει ποση χωρητικοτητα χρησιμοποιουν το νεο android )

Οταν περνεις εναν ΥΗ με εγκατεστημενα τα windows και βλεπεις οτι εχει μεσα σκληρο δισκο 100 GB με που τον ανοιγεις μπορεις να χρησιμοποιησεις και τα 100BG αν θες και οχι να σε υποχρεωνει να εχει τα μισα....

Ο σκληρός δίσκος αναφέρει ότι έχει π.χ ονομαστικά 250gb και τελικά έχεις 230gb (στην περίπτωσή μου).

Επίσης κάνεις ένα λαθάκι....αν πάρεις έναν υπολογιστή με προεγκατεστημένα τα windows/ubuntu kok αφαιρείς από τα 100gb τον χώρο που πιάνει το λογισμικό.

Τέλος, εμένα έχει ονομαστικά 16gb και τελικώς συνολικό χώρο μου εμφανίζει 11,5gb στο sgs2 μου και στο s4 ήταν ακόμη χειρότερα....Συνεπώς δημιουργείται μεν παραννόηση αλλά στα τεχνικά χαρακτηριστικά αναφέρουν interan storage και όχι free storage...

Καλησπέρα σε όλους εδω μέσα ....

παρακολουθώ την συζήτηση για το κινητό τελικά ρε παιδιά για κάποιον που δεν έχει τρελές απαιτήσεις το κινητό τα αξίζει τα λεφτά του;

Τi εννοεις "απαιτησεις"; Το κινητο ειναι πληρες. Προερχομουν απο IPhone και με το L9 ii καταλαβα επιτελους τi θα πει smartphone. Η RAM δεν ειναι θεμα. Μονο αρνητικο ειναι η μικρη εσωτερικη μνημη. Τα μη φωτιζομενα κουμπια ουτε με αποσχολουν και θα ημουν χαζος αμα με απετρεπε αυτο το θεμα να παρω ενα τετοιο τηλεφωνο με 250 ευρω. Δοκιμασε το απο κοντα.

Μήπως ξέρει κάποιος το πίσω καπάκι (γιατί έχει και άλλο) όταν το βγάλεις έχει επαφές και συνδέεται στο σώμα.Γιατί είναι αυτές οι επαφές;

http://postimg.org/image/sdp34l2cd/

Edited by esertas
Θωμάς

Πήγα και το είδα σε Public σήμερα και το σύγκρινα με xperia sp & s4 mini σε ελευθερη ραμ, και ταχυτητα σε ανοιγμα εφαρμογων, ρυθμισεων κλπ. Η κάμερα δυστυχώς ήταν καλυμμένη και δε μπορούσα να τη δοκιμάσω.

Ταχύτητα ανοιγματος ρυθμίσεων, μενου κλπ: SP>LG>samsung

Ελεύθερη ραμ (κλειστες εφαρμογες απο το μενου multitasking απλα): S4 mini: περιπου 700, sony περιπου 350 και lg 250.

Γενικα σαν αίσθηση στο χέρι & design το L9 II πολύ ωραίο και μαζεμένο, η οθονη μου κανε εντύπωση, τα animations ειναι λιγο ατσαλα αλλα τπτ σπουδαίο.

Μήπως ξέρει κάποιος το πίσω καπάκι (γιατί έχει και άλλο) όταν το βγάλεις έχει επαφές και συνδέεται στο σώμα.Γιατί είναι αυτές οι επαφές;

http://postimg.org/image/sdp34l2cd/

Για το NFC

Πήγα και το είδα σε Public σήμερα και το σύγκρινα με xperia sp & s4 mini σε ελευθερη ραμ, και ταχυτητα σε ανοιγμα εφαρμογων, ρυθμισεων κλπ. Η κάμερα δυστυχώς ήταν καλυμμένη και δε μπορούσα να τη δοκιμάσω.

Ελεύθερη ραμ (κλειστες εφαρμογες απο το μενου multitasking απλα): S4 mini: περιπου 700, sony περιπου 350 και lg 250.

Γενικα σαν αίσθηση στο χέρι & design το L9 II πολύ ωραίο και μαζεμένο, η οθονη μου κανε εντύπωση, τα animations ειναι λιγο ατσαλα αλλα τπτ σπουδαίο.

Στο παμπλικ, νομίζω, δίνουν και ένα καλό δωράκι... Ισχύει?

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Στο παμπλικ, νομίζω, δίνουν και ένα καλό δωράκι... Ισχύει?

http://www.public.gr/product/tilefonia/mobile-phones/lg-optimus-optimus-l9-ii-3g-wi-fi-8gb-mayro/prod5060612pp/

Αν θυμαμαι καλα ομως το mini εχει 1.5 giga μνημη και οχι 1 που εχει το lg.

Αν θυμαμαι καλα ομως το mini εχει 1.5 giga μνημη και οχι 1 που εχει το lg.

Ναι, έτσι είναι, εγώ απλά ανέφερα τα ελεύθερα. Δεν είναι και τόσο ουσιαστική η σύγκριση σε αυτό το τομέα, απλά μια "μπακάλικη" ιδέα.

Τα 250 μβ είναι καλά? Με δεδομένο οτι Facebook +Messenger =75mb. Και ειναι 2 εφαρμογές που είναι μόνιμα φορτωμένες.

Redmi Note 9 Pro 6-128

επισης με το μινι αν δεν κανω λαθος μοιραζονται τον ιδιο επεξεργαστη απλα στο μινι ειναι χρονισμενος στα 1.7 με 1.5 στο lg.

Απο καμερα ποτε δεν επελεξα κινητο να πω την αληθεια. Οποτε το μονο που με χαλαει εδω στο lg ειναι οντως η διαχειρηση της μνημης του. θα το ηθελα μονιμα στα 300+ αλλα και ετσι που ειναι στα ζορια δεν κολλαει. Η οθονη του ολα τα λεφτα:D

Τα 250 μβ είναι καλά? Με δεδομένο οτι Facebook +Messenger =75mb. Και ειναι 2 εφαρμογές που είναι μόνιμα φορτωμένες.

όλα ειναι σχετικα με το τι το συγκρινεις. Με το OG μου ειναι λιγο :p με το παλιο της συζυγου που αφηνε 60-70 ειναι τελειο. όπως ειπα και πριν παραπανω απλα δεν κολλαει οσο το εχω ζορισει και ας εχω δει και 125ΜΒ free:wacko:

Εντάξει, με Facebook +Messenger +SwiftKey + μερικά καλούδια =άνετα φτάνεις τα 125 μβ. Οπότε μενουν άλλα τοσα.. Δεν ξερω.... Υπάρχουν εφαρμογές που μπορούν να "παγώσουν" χωρίς να υπάρχει πρόβλημα?

Redmi Note 9 Pro 6-128

Παίδες, επειδή έχει φοβηθεί λίγο το μάτι μου με τα περί ram, έχει παρατηρήσει κανείς "μπούκωμα" της συσκευής? Αν ναι, με ποιες εφαρμογές? Ποιες?

History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii

Current device: LG G4 Dual

Λοιπόν, το τηλέφωνο το έχω από το μεσημέρι στα χέρια μου. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές σε γενικές γραμμές.

Ελαφρύ, καλή αίσθηση στο χέρι. Πήρα τελικά το μαύρο, γιατί είναι πιο σοβαρό από το λευκό, αν και το θεωρώ ομορφότερο.

Η οθόνη του είναι καλή με πολύ ωραία αίσθηση,υποδεέστερη βέβαια από του G, λογικό είναι δεν έχουνε και την ίδια τιμήή.Αυτό που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση, είναι το πόσο γρήγορο και αλαγκαριστο είναι. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνεις ότι κρατάς διπύρηνο στα χέρια σου. Αφήνει πολύ λίγη μνήμη ελεύθερη, αλλά όπως φαίνεται η LG έχει κάνει πάλι πολύ καλή δουλειά στο software και το τηλέφωνο δεν καταλαβαίνει τίποτε. Πραγματικά εντυπωσιακή λειτουργία που με το s3 δεν την είχα δει ποτέ.

Βέβαια ακόμη δεν έχω καταλάβει τι σκεφτοντουσαν εκεί στην Κορέα και δεν είναι φωτειζομενα τα πλήκτρα. Παλεύεται βέβαια, αλλά γιατί;

Πολύ καλό το μέγεθος για 4.7 πάντως, είναι σχεδόν όσο το one s που έχει 4,3.

Γενικά στα λεφτά που παίζει νομίζω ότι δεν έχει αντίπαλο.

Μια με το G, Μια με το G2 και τώρα με αυτο, βλέπω το μισό φόρουμ σε λίγο να έχει LG.

:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Καλησπερα παιδια θα ηθελα μια δευτερη γνωμη .Το lg l9 II το εχει καποιος να μου πει την γνωμη του.Ευχαριστω..:):):):):)

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)