JDeviant Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 (edited) Καλησπερα , επειδη ειναι δυσκολο να βρω αναμεσα σε τοσες σελιδες, υπαρχει καπου εδω μεσα η μεθοδος για να το ρουταρω ------- Το βρηκα.. ευχαριστω Edited October 31, 2015 by JDeviant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Σήμερα το πρωί διαπίστωσα ότι το τηλέφωνο είχε κλείσει μόνο του λόγω εξάντλησης της μπαταρίας ενώ βρισκόταν όλο το βράδυ σε απλή αναμονή, χωρίς καμιά χρήση. Οι ενδείξεις στην μπαταρία έδωσαν τις συνημμένες εικόνες. Ραγδαία και ξαφνική πτώση το τελευταίο 3ωρο, πριν την πλήρη εξάντληση. Τώρα φορτίζει πάλι κανονικά, ενώ στην αρχή καθυστέρησε για λίγο η άνοδος του ποσοστού της φόρτισης. Τι μπορεί να έφταιξε άραγε και τι μπορεί να σημαίνει για το μέλλον; Μου είχε συμβεί και εμένα μια φορά Δοκίμασε το greenify και είσαι και root δοκίμασε και το amplify μέσω xposed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Λοιπον ειμαι 4.1.2 root με towelroot η καπως ετσι γραφεται. για να περασω μεσω cwm μια stock rom καθαρισμενη απο σαβουρα,πως θα προχωρησω? αυτη η διαδικασια με τα .su κτλ δεν εβγαλα ακρη. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2730501 απλα πονοκεφαλιασα....... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sputnik77 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Κι εγώ έχω το θέμα με τη μπαταρία που φορτίζει ως το 96%. Κάποιες φορές όντως βγάζοντας το βύσμα της τροφοδοσίας και συνδέοντάς το ξανά πετάγεται ως το 100%. Δοκίμασα και το Battery Life Repair το οποίο και καλά εντόπισε και διόρθωσε πρόβλημα σε μία κυψέλη. Η φόρτιση πάει πάντα στο 100% αν γίνει αργά -μέσω Η/Υ και usb ή άλλου φορτιστή με χαμηλότερη ένταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anzac123456 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Κι εγώ έχω το ίδιο θέμα με τη μπαταρία! Συγκεκριμένα σήμερα έχει σταματήσει στο 91%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petranas4544 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 καλησπερα παιδια...εχω και εγω το εν λογω κινητο και root στην 4.1.2...το ειχα κανει downgrade και τα σχετικα αλλα το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν με αφηνει να αλλαξω τυπο γραμματοσειρας...εκανα hard reset και παλι τα ιδια...το χω παρει απο wind καταστημα... εχω εκδοση λογισμικου 10a-EUR-ΧΧ τι παιζει...?ξερεις κανεις...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 καλημερα. Μας αφησε χρονους το κινητακι :wacko: Εσπαασε οθονη και 'χυθηκε' η lcd.Απο οτι ειδα ακομα και εγω να την κανω την ςπισκευη το κοστος με τα φτηνοτερα βγαινει γυρω στα 70€.Μαλλον ασυμφορη επισκευη .Κανενα διαλυμενο παιζει?να φτιαξουμε ενα τουλαχιστον? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) Τι να να φτιαξεις?δεν συμφερει. Ψαξε βρες ενα ιδιο στα 40-60 ευρω.Ασε τι ζητανε. Το δικο μου το πηρα 40 ευρω,απο 70 που ζηταγε,γιατι ητανε root.Του λεω ακυρη η αγορα μου λεει δωσε οτι θες...... και μου εχει βγει μπεργκετι,αστερι.root μονο και καθαρισμα.θηκη και σκριν απο την πρωτη στιγμη. Ειχε θεωριτικα 18 μηνες εγγυση οταν το πηρα,τωρα εμαθα οτι με την καταληλη ρομ παρα το ροοτ ισχυει ακομα(8 μηνες ακομα εγγυση) Edited November 18, 2015 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 παιδια θελω να ξαναπαω σε στοκ το κινητοτο εχω δωσει στην αδερφη μου εδω και καιρο και μου λεει οτι κανει κατι κολληματακια και πεφτει γρηγορα η μπαταρια.ποια ειναι η τελευταια σταθερη εκδοση χωρις bugs διακοπες ηχου και sms,να της φλασαρω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 παιδια θελω να ξαναπαω σε στοκ το κινητοτο εχω δωσει στην αδερφη μου εδω και καιρο και μου λεει οτι κανει κατι κολληματακια και πεφτει γρηγορα η μπαταρια.ποια ειναι η τελευταια σταθερη εκδοση χωρις bugs διακοπες ηχου και sms,να της φλασαρω;;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=60431480#post60431480 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 ευχαριστω φιλε μου!πωωωω τα εχω ξεχασει πως μπαινω ρικοβερι κλπ...λογικα φλασαρω τη ρομ και μετα τα 2 ζιπ;θα της το κανω ρουτ μονο και μονο για το adaway.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 ευχαριστω φιλε μου!πωωωω τα εχω ξεχασει πως μπαινω ρικοβερι κλπ...λογικα φλασαρω τη ρομ και μετα τα 2 ζιπ;θα της το κανω ρουτ μονο και μονο για το adaway.. αυτο να κανεις ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 ωραια.παρατηρησε κανεις τπτ χαμενα μνματα και διακοπη ηχου στο μικροφωνο;η καταφερε επιτελους η LG και εδωσε σταθερη εκδοση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Με την τελευταία έκδοση (δεν θυμάμαι ποια είναι) δεν έχει εμφανιστεί κανένα από τα παλιά προβλήματα με τα μηνύματα, τον ήχο, το viber κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 ωραια. λογικα ειναι η v20g.. οποτε φλασαρισμα απο ρεκοβερι κανονικα.δε νομιζω να εχει καποιο θεμα που ειμαι στην paranoid τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Σωστός, το τσέκαρα τώρα και είναι η 20g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Μακαρι φιλε μου θελω να τη φλασαρω στην αδερφη μου και να το αφησω ετσι γιατι η paranoid αρχισε κατι περιεργα και η μπαταρια παει λιγοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Όποιος θέλει να κάνει root στην stock 4.4.2. μπορεί να χρησιμοποιησει το kingroot.δοκιμασμενο σε δύο συσκευές l9 ii με την kit Kat πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Υπαρχουν ακομα ατομα που εχουν αυτη την συσκευη? :lol: τι να πω,νομιζα οτι ειμαι ο τελευταιος.. Παντως το μονο που μπορω να πω παρολα τα προβληματα της ,μας εβγαλε ασπροπροσωπους. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 χαχα εγω το εδωσα στην αδερφη μου. με το kingroot καποιος σε αλλο φορουμ ειπε οτι αποστελεται το ΙΜΕΙ σε μια κινεζικη εταιρια και αυτο με προβληματισε διοτι με το ΙΜΕΙ μπορουν να κανουν τα παντα σε μια συσκευη........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Σε ένα l9ii ξαφνικά φουσκωσε η μπαταρία και δεν ανοίγει το κινητό. Υπάρχει περίπτωση να βραχυκυκλωσε το κινητό να φουσκωσε η μπαταρία και να χάλασε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Σε ένα l9ii ξαφνικά φουσκωσε η μπαταρία και δεν ανοίγει το κινητό. Υπάρχει περίπτωση να βραχυκυκλωσε το κινητό να φουσκωσε η μπαταρία και να χάλασε? Λογικά φούσκωσε και σταμάτησε να λειτουργεί γι'αυτό και δεν ενεργοποιείται η συσκευή. Δοκίμασε να βάλεις μία άλλη. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 καινουρια stock rom v20h Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Λογικά φούσκωσε και σταμάτησε να λειτουργεί γι'αυτό και δεν ενεργοποιείται η συσκευή. Δοκίμασε να βάλεις μία άλλη. Παρήγγειλα άλλη για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 1)Υπαρχει τροπος να μπλοκαρεις το kingroot να αποστελει οτιδηποτε. 2)Αψογο το L9 ii,γιατι να το αλλαξω? Με ενα optimus g για τα 2gb ram,ok. Αλλα δυο L9ii που εχουμε με την γυναικα δουλευουνε απροβληματιστα 1 χρονο με 4.1.2 και root. 3)4.4.2 με kingroot και root σαν το towelroot?αψε-σβησε? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts