salmador Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Βγάλε και ξαναβαλε την μπαταρία και κατά 99% θα ανοίξει το τηλέφωνο... Tο πρώτο που δοκίμασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anzac123456 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Tο πρώτο που δοκίμασα... Κρίμα που δεν δούλεψε... 4.1.2 είχαν τα πρώτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 βγαλε και ξαναβαλε την μπαταρια η συνεδεσε το στο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavriki23 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Παιδιά θελω να δοκιμασω την καινούργια cm11.πως μπορω να κάνω backup τη rom που έχω τώρα ώστε να κάνω επαναφορά αν δεν μου αρέσει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Παιδιά θελω να δοκιμασω την καινούργια cm11.πως μπορω να κάνω backup τη rom που έχω τώρα ώστε να κάνω επαναφορά αν δεν μου αρέσει;; μεσω recovery... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavriki23 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 μεσω recovery... Μπορείς να μου εξηγήσεις αναλυτικά γιατί δεν το έχω επιχειρήσει ξανά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Μπορείς να μου εξηγήσεις αναλυτικά γιατί δεν το έχω επιχειρήσει ξανά;; recovery -back up and restore-back up τπτ παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εβαλα την καινουργια cm11 και δεν εμφανιζει την εσωτερικη sd την εξωτερικη την βλεπω αλλα οχι την εσωτερικη ξερει κανεις πως εμφανιζετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavriki23 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εβαλα την καινουργια cm11 και δεν εμφανιζει την εσωτερικη sd την εξωτερικη την βλεπω αλλα οχι την εσωτερικη ξερει κανεις πως εμφανιζετε? Έχει καμια διαφορα η καινούργια cm11 με την προηγούμενη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Έχει καμια διαφορα η καινούργια cm11 με την προηγούμενη;; Σύμφωνα με το change log που έδωσε ο ίδιος, καλύτερο multitasking. Changelog: Final: - This is it, the endgame! V11: - CyanogenMod M11 - Better multitasking (more free RAM thanks to enabled low ram property) V10: - skipped release due to a serious bug Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djno9284 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 γνωριζει κανεις πως συνδεουμε το κινητο με το usb otg γιατι εμενα δεν το αναγνωριζει? με 4.1.2. android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas1 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Το τηλέφωνο δεν υποστηρίζει OTG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Παιδια τι εγινε τελικα με την αναβαθμιση που ηρθε εχετε παλι προβληματα; Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Παιδια τι εγινε τελικα με την αναβαθμιση που ηρθε εχετε παλι προβληματα; εμενα προσωπικα μεχρι στιγμης (10 μερες κοντα) δεν εχω καννενα προβλημα.Δεν ειμαι σιγουρος για τα μυνηματτα μιας και δεν πολυχρησιμοποιω.απο κλησεις κλπ ειναι οκ. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisv7 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 παιδια καλησπερα καλο το κινιτο αλλα εδω και δεκα μερες μου εχει σβησει μονο του το κινιτο 5 φορες βγαζω την μπαταρια και ξεκιναει παλι καμια ιδεα ρε παιδια τι να κανω :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Μια ερώτηση... Υπάρχει τροπος να μεταφέρω τα αποθηκευμένα wi-fi με τους κωδικούς που εχω στη συσκευή σε άλλο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFdrake Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Παιδια τι εγινε τελικα με την αναβαθμιση που ηρθε εχετε παλι προβληματα; ναι δεν αλλαξε τιποτα!τα προβληματα παραμενουν! ποτε ξανα lg! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 παιδια καλησπερα καλο το κινιτο αλλα εδω και δεκα μερες μου εχει σβησει μονο του το κινιτο 5 φορες βγαζω την μπαταρια και ξεκιναει παλι καμια ιδεα ρε παιδια τι να κανω :!: Για αρχη factory reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas1 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Και εάν έχεις εγκατεστημένο το Viber βγάλτο και τσέκαρε εάν σταμάτησε το πρόβλημα. Σε εμένα κόπηκαν μαχαίρι οι ξαφνικές απενεργοποιήσεις μόλις το έβγαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisv7 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Πιστευω οτι η τελικη Varcain ειναι πολυ καλη στην διαχειριση μνημης και δεν κρασαρει το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν φαινετε ο εσωτερικος δισκος των 4GB .Κατα τα υπολοιπα ειναι πολυ καλη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Σανα θυμαμαι οτι καπου μεσα στο φακελο android φαινεται η εσωτερικη μνημη..Καποιος νομιζω στο xda το ειχε αναφερει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Μια ερώτηση... Υπάρχει τροπος να μεταφέρω τα αποθηκευμένα wi-fi με τους κωδικούς που εχω στη συσκευή σε άλλο κινητό? Κανεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Σου έχει απαντήσει κάποιος εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6058900#post6058900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathan Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Πιστευω οτι η τελικη Varcain ειναι πολυ καλη στην διαχειριση μνημης και δεν κρασαρει το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν φαινετε ο εσωτερικος δισκος των 4GB .Κατα τα υπολοιπα ειναι πολυ καλη:) απο xda: When on CM 11, /data/media/ is the directory for the original sdcard and the 0 is the emulated storage for CM 11. If you backup to the internal, your backups can be in /data/media/0/ or /data/media/. As said before, all the other folders and files are left over from before putting CM 11 on Internal storage is reserved for apps and data, that means dumb apps won't use internal storage for stuff that could be on SD Card. Basically CM11 fixes the stupid thing when apps downloaded /obb and stuff like that to internal storage, thus hogging it up. I'll simplify it a bit. System uses entire internal storage for the apps you have installed (and their data). User(aka you) only gets to store stuff like movies and music on External SD, not like you could previously on Stock roms. Stock ROM: 1) Storage for apps = internal storage - movies, music, app extension files(/obb) and other things. Usually it runs out quite quickly because games are almost always 2GB+. (That means 2 games max and no space for anything else) 2) External SD card was not usable by apps, and it was mainly unused and the space was wasted, because apps couldn't use it. CM11 1) Storage for apps = entire internal storage. 4GB for apps! A lot of apps can be downloaded. 2) Stuff that belongs to External SD is now where it should be. Movies, music and /obb is now on the external storage where it should be. If you install a 2GB+ game on CM11 it only uses 30-40MB of internal storage and stores most of the files (~2GB of game resources) on external SD. If you have a 32GB SD Card you can install ~10 games that are like that. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts