Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ Κωστή. Την ώρα που το διάβαζα είχα ήδη πατήσει εγκατάσταση. Εννοείς ότι θα μπρικαριστεί αν πατησω να γίνει αναβάθμιση;

Ετσι θυμαμαι να εγινε στο δικο μου....τι να σου πω δοκιμασε με δικια σου ευθυνη παντα :p

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ετσι θυμαμαι να εγινε στο δικο μου....τι να σου πω δοκιμασε με δικια σου ευθυνη παντα :p

Καταρχήν άνοιξε μετά το φλασάρισμα.... κατά δεύτερον σε λίγες μέρες που θα έχω υπολογιστή περνάω μέσω KDZ μια Kitkat, σωστά;

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Καταρχήν άνοιξε μετά το φλασάρισμα.... κατά δεύτερον σε λίγες μέρες που θα έχω υπολογιστή περνάω μέσω KDZ μια Kitkat, σωστά;

Ναι..ελληνικη ομως

εμενα (4.1.2) λεει αναβαθμιση σε 20a .μαλλον πρεπει να περασω αυτην και μετα την τελευταια.

με ρουτ και 4.1 δεν κανουμε μεσω ΟΤΑ αναβαθμιση;

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

εμενα (4.1.2) λεει αναβαθμιση σε 20a .μαλλον πρεπει να περασω αυτην και μετα την τελευταια.

με ρουτ και 4.1 δεν κανουμε μεσω ΟΤΑ αναβαθμιση;

Εγω οταν το ειχα κανει δεν μπορουσα....μπρικαρε

μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπησει καποιο προβλημα με την αναβαθμιση ουτε μου εχει κλεισει το κινητο ουτε εχει κολλησει στις κλησεις. το μονο που θα ελεγα οπως ειπαν και αλλοι ειναι λιγο αυξημενη καταναλωση της μπαταριας. τουλαχιστον θα ελεγα καλυτερα ετσι παρα να κλεινει μονο του και να κολλαει συνεχεια

μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπησει καποιο προβλημα με την αναβαθμιση ουτε μου εχει κλεισει το κινητο ουτε εχει κολλησει στις κλησεις. το μονο που θα ελεγα οπως ειπαν και αλλοι ειναι λιγο αυξημενη καταναλωση της μπαταριας. τουλαχιστον θα ελεγα καλυτερα ετσι παρα να κλεινει μονο του και να κολλαει συνεχεια

Για την ΜΠΑΤΑΡΙΑ....

οποιος ειναι ροοτ και θελει μια μικρη βελτιωση υπαρχει τ amplify pro

Θελει ροοτ και xposed

Και ρυθμιζεις διαφορα wakelocks.alarms.και υπηρεσιες

Μηπως μπορείς να μας γράψεις τον κωδικό της αναβαθμισης που έκανες.. γιατι εμένα αυτή που μου δίνει το κινητό είναι η v20a- APR-2014 με βελίωση χρηστικότητας και καλα...

Υ.Γ. Μόλις μίλησα με την lg και μου είπαν πώς δεν ξέρουν τίποτα ακόμη γιατι το κινητο μου είναι απο το εξωτερικό..

Αν περασω αυτην που μ δινει λες να μ ερθει αυτη που ελαβες ;;

απο που το εχεις παρει το κινητο? αν ειναι παραεισαγωγης ισως και οχι

απο που το εχεις παρει το κινητο? αν ειναι παραεισαγωγης ισως και οχι

Απο ενα καταστημα στην ομονοια, την τυχη μου μεσα!:mad:

Αρα το σπρωχνω κ παιρνω νοκια ή καθομαι στα αυγα μου κ συμβιβαζομαι..

Λογικα το update θα ερθει και σε εσενα απλως παει χωρα με χωρα στην σειρα συνήθως

Λοιπόν μέχρι στιγμής με την αναβάθμιση πάει καλύτερα. Λαγκάρει φυσικά αλλά δεν έχει εκείνο το θέμα να πρέπει να κάνω κάθε 3 μέρες επανεκκίνηση για να στρώσει. Για την μπαταρία φαίνεται ότι άλλαξε το πως μετράει το επί της %. Πριν όταν ήταν φουλ αργούσε να πέσει. Αλλά όταν ξεκινούσε κατέβαινε γρήγορα. Τώρα ξεκινάει και κατεβαίνει αμέσως αλλά αργεί στο ενδιάμεσο να αδειάσει. Νομίζεις κολλάει μεταξύ 60 και 40 της %.
Θωμάς

Λογικα το update θα ερθει και σε εσενα απλως παει χωρα με χωρα στην σειρα συνήθως

Μηπως πρεπει να το κανω αυτο που μ εχε ερθει ωστε να ερθει το πιο προσφατο; η δεν παιζει ρολο ..;

Μετά από μερικές μέρες δοκιμών, μπορώ να πω ότι οι κλήσεις δεν έχουν πλέον πρόβλημα και η μαμά εφαρμογή μηνυμάτων δεν χάνει μηνύματα πια.

Το knock on εξακολουθεί να έχει το κλασικό πρόβλημα.

Η κατανάλωση μπαταρίας μου φαίνεται και μένα ότι έχει ψιλοαυξηθεί.

Μικρά τα προβλήματα σε σχέση με τα αρχικά.

Τέλος καλό όλα καλά νομίζω.

Οπότε περνάω με kdz την τελευταία ελληνική ρομ και περιμένω αναβάθμιση. Με το ροοτ τι γίνεται; δεν πρέπει να κάνω για να κάνω αναβάθμιση, σωστά; Και πως το κάνω μετά;
Φιλικά, Κατερίνα

λοιποιν.

με jb χωρις cwm περνας κανονικα σε KK μεσω ΟΤΑ.

αν εχεις cwm μονη λυση flshΑρισμα.

ρουτ ΚΚ.ειτε με την λυση του BARCAIN ειτε με towelroot.

[Commonly asked questions]

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2730501

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

[Q] How to root the stock KK rom?

[A] Use the method Varcain provided if you have CWM. If not use Towelroot but remeber that you cannot install CWM if you rooted your KK with Towelroot. (When you update to KK via any other method than CWM you lock your bootloader and the only way to unlock is to flash JB.kdz!)

Αυτο ειναι απο το Xda απο το παραπανω λινκ.

Περναω την τελευταια ελληνικη κιτκατ που υπαρχει με kdz. Χανεται το CMW που εχω αυτη τη στιγμη? νομιζω ναι....οποτε αν χανεται και μου ερθει το update με OTA Δεν θα μπορω να βαλω παλι CMW και ο μονος τροπος για root θα ειναι με το Toolroot?

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

η cwm παιζει να μην χανεται τελικα

το towelroot νομιζω δεν δουλευει...

γιατι θες root?

Γιατί χρησιμοποιώ εφαρμογές που το θέλουν (adaway, greenify, backup.....)

Φιλικά, Κατερίνα

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)