Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ μικρό μου φαίνεται. Είχες θέμα με μηνύματα ή κλήσεις για να δούμε αν φτιάχτηκε;

Απο που ειναι το κινητό ελληνικό ειναι?

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απο που ειναι το κινητό ελληνικό ειναι?

ηρθε το update και σε μενα.κινητο αγορασμενο απο πλαισιο.μικρο update,7 mb .λογικα για αυτο ελεγε η εταιρια μαλλον,ετσι?

Εγω προσωπικα προβληματα με το κινητο δεν ειχα κατι ιδιαιτερο.ειμαι ικανοποιημενος.αυτο που βλεπω αυτη την λιγη ωρα που εκανα το update ειναι οτι το κινητο ειναι λιγο πιο γρηγορο σαν αισθηση.αλλα ειναι λιγο νωρις ακομα.ειδωμεν!!

Καλημερες! Εμενα μου ερχεται συνεχως να κανω αναβαθμιση αλλα εχω jelly bean 4.2.1 και επειδη φοβαμαι να κανω εγκατασταση για τους γνωστους λογους..πως θα καταλαβω αν μ ηρθε η σωστη αναβαθμιση;; εχει καποιο τροπο ν δω την κωδικη ονομασια;; ευχαριστω

Είχα πρόβλημα με χαμένα μηνύματα που λύνεται με το textra. Δοκιμάζω τη μαμά εφαρμογή τώρα. Με 3 μηνύματα που δοκίμασα να στείλω από άλλο κινητό στο δικό μου δεν εμφανίστηκε πάλι το πρόβλημα.

Είχα και με τις κλήσεις να μην ακούω, να μην με ακούνε, πρόβλημα που λύθηκε (πριν το update) με απεγκατάσταση του viber.

Τώρα (μετά το update) ξαναεγκατέστησα το viber και οι δοκιμές θα δείξουν αν λύθηκε.

Και γω το νιώθω κάπως πιο smooth το κινητό τώρα όπως είπε και ένας άλλος φίλος πριν.

Υ.Γ. 1: όχι, το αναθεματισμένο πρόβλημα με το knock on ΔΕΝ λύθηκε.

Υ.Γ. 2: το κινητό είναι αγορασμένο από Ελλάδα, από τα public. Το check το έκανα χειροκίνητα και όχι αυτόματα μέσα από το κινητό και όχι από την εφαρμογή του υπολογιστή κλπ.

Αυτή τη στιγμή δεν έχω υπολογιστή. Είμαι με paranoid. Αν περάσω με flash κάποια rom Kitkat από xda θα μου έρθει η αναβάθμιση;

Παρένθεση... Εγώ πάλι είχα πρόβλημα με τις κλήσεις και στα δύο κινητά χωρίς ποτέ να έχουμε βάλει viber.....

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Και σε μένα ήρθε το απντειτ. Αγορασμένο απο πλαίσιο πριν 1.5 χρόνο. Εγινε 20e. Δεν φαινεται να άλλαξε κάτι.
Θωμάς

Πως τ καταλαβες οτι δεν λειτουργησε; Για ασε λιγο να δουμε..να περασει λιγος χρονος για να φανει αν λυθηκε τ θεμα με τις κλησεις κ switch off χωρις λογο Edited by pempem

Αναφέρει ποτέ η lg τι ακριβώς περιέχει/διορθώνει το update από τεχνικής πλευράς, πέρα από τα γενικά περί ομαλότητας κλπ? Ή μπορούμε να το βρούμε κάπου?

Και σε μένα ήρθε το απντειτ. Αγορασμένο απο πλαίσιο πριν 1.5 χρόνο. Εγινε 20e. Δεν φαινεται να άλλαξε κάτι.

Επανέρχομαι μετά από αυτό. Σαν να βλέπω παραπάνω κατανάλωση, ένα 20%. Θα το κοιτάξω λίγο καλύτερα τις επόμενες μέρες.

Θωμάς

Να κανετε ενα factory reset....μετα απο καθε αναβαθμιση επιβαλεται...μπορει να ειναι χρονοβορο αλλα θα κατσει καλυτερα....και ακομα καλυτερα μολις βγει στην σελιδα το KZD αρχειο να το κανετε απο εκει.

Είχα πρόβλημα με χαμένα μηνύματα που λύνεται με το textra. Δοκιμάζω τη μαμά εφαρμογή τώρα. Με 3 μηνύματα που δοκίμασα να στείλω από άλλο κινητό στο δικό μου δεν εμφανίστηκε πάλι το πρόβλημα.

Είχα και με τις κλήσεις να μην ακούω, να μην με ακούνε, πρόβλημα που λύθηκε (πριν το update) με απεγκατάσταση του viber.

Τώρα (μετά το update) ξαναεγκατέστησα το viber και οι δοκιμές θα δείξουν αν λύθηκε.

Και γω το νιώθω κάπως πιο smooth το κινητό τώρα όπως είπε και ένας άλλος φίλος πριν.

Υ.Γ. 1: όχι, το αναθεματισμένο πρόβλημα με το knock on ΔΕΝ λύθηκε.

Υ.Γ. 2: το κινητό είναι αγορασμένο από Ελλάδα, από τα public. Το check το έκανα χειροκίνητα και όχι αυτόματα μέσα από το κινητό και όχι από την εφαρμογή του υπολογιστή κλπ.

Αμα δεις.βελτιωση με τις κλησεις κ switch off σε παρακαλω ενημερωσε αμα ειναι να το κανω κ εγω το ριμαδο-update.. :p

Σ ευχαριστω..

Διαπίστωσα μια μάλλον διαφορετική κατάσταση του συγχρονισμού κατόπιν της αναβάθμισης 20e. Συγκεκριμένα κάθε φορά που πατώ το sync εμφανίζεται η οθόνη προειδοποίησης που φαίνεται στη φωτογραφία και κάθε φορά που απενεργοποιώ το sync εμφανίζεται νέα οθόνη προειδοποίησης και στο μεταξύ ο συγχρονισμός δεν γίνεται πλέον όπως πριν, γιατί για να ξαναπραγματοποιηθεί ο συγχρονισμός πρέπει να επιλεγεί από το μενού settings/sync η επιλογή sync all μη αρκούσης της επιλογής μόνο από την μπάρα. Ακόμη όμως κι αν επιλέξω αυτό και πραγματοποιηθεί ο συγχρονισμός μόλις απενεργοποιηθεί το sync από την μπάρα, απενεργοποιείται κι από τα settings χωρίς όμως να επανενεργοποιείται με την ενεργοποίηση μόνο από την μπάρα. Έτσι πλέον με απλή ενεργοποίηση από την μπάρα: 1) του wifi ή των data και 2) του sync δεν πραγματοποιείται αυτόματος συγχρονισμός πχ με email και weather, αλλά απαιτείται: ή 1) ενεργοποίηση μέσα από τα settings ή 2) εναλλακτικά θα πρέπει να παραμένει πάντοτε ενεργοποιημένη η επιλογή του συγχρονισμού. Πρόκειται δηλαδή μάλλον για ένα νέο τρόπο χειρισμού του συγχρονισμού διαφορετικό απ' αυτό που ίσχυε μέχρι τώρα, τουλάχιστον στη συσκευή μου, όπου μπορούσα με απλή επιλογή του συγχρονισμού από την μπάρα να ενεργοποιώ και να απενεργοποιώ το συγχρονισμό χωρίς καμιά επιρροή ή τροποποίηση στα settings και χωρίς κανένα προειδοποιητικό μήνυμα σαν αυτό που εμφανίζεται τώρα και επισυνάπτω. Κάποια γνώμη;

edit: Μήπως η αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας οφείλεται στην ενεργοποίηση του sync. Εγώ μέχρι τώρα ενεργοποιούσα το sync μόνο όποτε το χρειαζόμουν. Τώρα όμως που για να το ενεργοποιήσω δεν αρκεί μόνο η επιλογή από την μπάρα, αλλά και η επιλογή από τα settings θα είμαι αναγκασμένος να το έχω διαρκώς ενεργοποιημένο για λόγους εργονομίας κι αυτό μπορεί να συνεπάγεται αυξημένη κατανάλωση, όπως άλλωστε αναφέρει και το μήνυμα.

Edited by ilias63

Παιδια ακουστε το μοναδικο κουφο bug που εχω με την pa !!! Δεν ξερω αν φταιει η rom η ο dolphin browser,αλλα αναλογικα στις 10-15 κλησεις που δεχομαι, τη μια φορα με το που με καλουνε χανεται η επιλογη swype να απαντησω δηλαδη η οχι και αμεσως ανοιγει αυτοματα ο dolphin!Και σε αυτο το διαστημα χτυπαει το κινητο στο παρασκηνιο αλλα δεν μπορω να απαντησω γιατι εχει κλλησει ο dolhin! εχει κανεις αυτο το θεμα;;;

Παιδια ακουστε το μοναδικο κουφο bug που εχω με την pa !!! Δεν ξερω αν φταιει η rom η ο dolphin browser,αλλα αναλογικα στις 10-15 κλησεις που δεχομαι, τη μια φορα με το που με καλουνε χανεται η επιλογη swype να απαντησω δηλαδη η οχι και αμεσως ανοιγει αυτοματα ο dolphin!Και σε αυτο το διαστημα χτυπαει το κινητο στο παρασκηνιο αλλα δεν μπορω να απαντησω γιατι εχει κλλησει ο dolhin! εχει κανεις αυτο το θεμα;;;

Όχι δεν έχω κάτι τέτοιο. Τραβάει κάτι κολλήματα και εμένα που και που αλλά όχι να με πετάει σε άλλο πρόγραμμα.

Φιλικά, Κατερίνα

Καλή χρυσή η paranoid αλλά :

1) μου λείπει πολύ το ραδιόφωνο

2) ανέβασα τον ήχο αλλά μετά μου παραπονιοταν ότι με άκουγαν χάλια οπότε το ξαναγύρισα όπως ήταν

Κατεβάζω τώρα την κιτ κατ από xda να δω αν θα έρθει το update

.... Και βλέπουμε....

Φιλικά, Κατερίνα

Το θέμα είναι αν είχατε πριν προβλήματα για να συγκρίνουμε.

Τα προβλήματα με τις κλήσεις που δεν ακούς ή/και δεν ακούγεσαι πλέον δεν τα παρατηρώ.

Προβλήμα να κλείνει κατά την κλήση δεν είχα ποτέ.

Μηνύματα δεν έχω χάσει. Έτσι νομίζω δηλαδή. (μιλάμε πάντα για την stock εφαρμογή μηνυμάτων).

Είχα και ένα θέμα με την κάμερα που σκάλωνε για λίγο στην πρώτη φωτό και μετά από καμιά δεκαριά ξανασκάλωνε, αλλά δεν το έχω τσεκάρει ακόμα.

Πάντως και εγώ αισθάνομαι ότι η μπαταρία τελειώνει κάπως πιο γρήγορα.

Καλή χρυσή η paranoid αλλά :

1) μου λείπει πολύ το ραδιόφωνο

2) ανέβασα τον ήχο αλλά μετά μου παραπονιοταν ότι με άκουγαν χάλια οπότε το ξαναγύρισα όπως ήταν

Κατεβάζω τώρα την κιτ κατ από xda να δω αν θα έρθει το update

.... Και βλέπουμε....

Μην κατεβαζεις την κιτ κατ απο το χδα....μονο με KDZ μπορεις να κανεις αναβαθμιση αλλιως θα μπρικαρεις την συσκευη σου!!!! Με ρουτ δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση μεσω οτα

Τα προβλήματα με τις κλήσεις που δεν ακούς ή/και δεν ακούγεσαι πλέον δεν τα παρατηρώ.

Προβλήμα να κλείνει κατά την κλήση δεν είχα ποτέ.

Μηνύματα δεν έχω χάσει. Έτσι νομίζω δηλαδή. (μιλάμε πάντα για την stock εφαρμογή μηνυμάτων).

Είχα και ένα θέμα με την κάμερα που σκάλωνε για λίγο στην πρώτη φωτό και μετά από καμιά δεκαριά ξανασκάλωνε, αλλά δεν το έχω τσεκάρει ακόμα.

Πάντως και εγώ αισθάνομαι ότι η μπαταρία τελειώνει κάπως πιο γρήγορα.

Ουτε εγω δεν τα παρατηρώ πριν ειχα της Vodafone 20e και τα ειχαν διόρθωση απλως εβαλα τωρα αυτη για να φυγή το σημα της Vodafone αλλα πριν στο δεδομενα με της voda μου εβγαζε H+ στο σημα ενώ τωρα μονο το H λετε να παίζει ρόλο αμα εινα να την ξαναβάλω τωρα για την μπαταρία δεν παρατηρώ μείωση

Μην κατεβαζεις την κιτ κατ απο το χδα....μονο με KDZ μπορεις να κανεις αναβαθμιση αλλιως θα μπρικαρεις την συσκευη σου!!!! Με ρουτ δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση μεσω οτα

Σε ευχαριστώ Κωστή. Την ώρα που το διάβαζα είχα ήδη πατήσει εγκατάσταση. Εννοείς ότι θα μπρικαριστεί αν πατησω να γίνει αναβάθμιση;

Φιλικά, Κατερίνα

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)