mavriki23 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Παιδιά κάνα χρησιμο module απο το xposed framework;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 account section remove, activity force new task, app settings, complete action plus, disable location consent, gravity box, hide xposed ime, kitkat sd card full access, notify clean, play store link in app info, wifi key view, xinstaller, youtube adaway, og xposed. Τα δυο τελευταια ειναι για την καινουρια εφαρμογη που εβγαλε ο osama OG youtube για να κατεβαζεις κατευθειαν σε mp3 η οτι θες και απλα τα σπαει με δυνατοτητες screen off playback, popup window κλπ!! ! ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2213945 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfm Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Εβαλα κι εγω την 20e της vodafon.... φαινετε πως παει καλα, αλλα βλεπω πως μερικες εφαρμογες δεν λειτουργουν οπως π.χ το θεμα καιρος, και το σημειωματαριο, και εκτος αυτου βλεπω πως η vodafon εχει φορτωση αυτη τη rom με διαφορα περιτα apps που τα οποια καταναλωνουν μνημη. Θα περιμενουμε και την επισημη απο την lg και βλεπουμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καποιος παλιος developer στο xda ειχε πει η καλυτερη rom για μια συσκευη ειναι η εργοστασιακη καθαρισμενη απο την "σαβουρα",και οπως βλεπω,οχι μονο εδω,οι περισσοτεροι επιστρεφουν σε εργοστασιακη........:) Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) συμφωνω, αλλα σε αυτη την περιπτωση παμε σε pa για το θεμα των κλησεων-μυνηματων.. Καποιος ειπε οτι θα μας δωσουν σταθερη lollipop στα κοντα. Ισχυει;Υπαρχει κανα link με αυτη τη δηλωση;;; Edited March 13, 2015 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfm Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) lollipop για το L9ΙΙ λιγο δυσκολο το βλεπω, καθοτι θεωρειτε παλιο μοντελο πλεον. Και η κιτ-κατ αν αναβαθμιστει και δουλευει σωστα μια χαρα θα ειναι. Edited March 13, 2015 by giorgosfm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 εγω δεν πιστευω οτι θα βγαλουν νεα εκδοση που να διορθωνουν ολα τα bugs στην kitkat , ποσο μαλλον να μας κανουν την χαρη(!!) και να βγαλουν και lollipop στην απορια μου τωρα... εχω ρουταρει το κινητο με το towel root(πραγματικα πολυ καλο εργαλειο , μου το εκανε root μεσα σε 5 δευτερολεπτα) ενω το κινητο φοραει την 4.1.2 εχω βαλει και το No-Frills CPU Control , και AnTuTu CPU Master και αρκετα ακομη αλλα δεν εχω καταφερει ακομη να ανεβασω την μεγιστη συχνοτητα του επεξεργαστη , να τον κανω overclock δηλαδη ωστε να η μεγιστη του συχντοητα λειτουργειας να μην ειναι μονο 1.4 ghz αλλα λιγο παραπανω...το μονο ουσιαστικο που μπορω να αλλαξω τωρα ειναι μονο το cpu governor ετσι , υποθετω οτι δυο ειναι οι λογοι που δεν γινεται να τον κανω οverclock: 1) ειτε ο επεξεργαστης απλως δεν συκωνει οverclock (πραγμα που νομιζω οτι ειναι λιγο απιθανο) 2)"φταει" το γεγονος οτι εκανα root με το towel root και οχι με την διαδικασια που περιγραφεται στο φορουμ(http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391845) τι πιστευετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 εγω δεν πιστευω οτι θα βγαλουν νεα εκδοση που να διορθωνουν ολα τα bugs στην kitkat , ποσο μαλλον να μας κανουν την χαρη(!!) και να βγαλουν και lollipop στην απορια μου τωρα... εχω ρουταρει το κινητο με το towel root(πραγματικα πολυ καλο εργαλειο , μου το εκανε root μεσα σε 5 δευτερολεπτα) ενω το κινητο φοραει την 4.1.2 εχω βαλει και το No-Frills CPU Control , και AnTuTu CPU Master και αρκετα ακομη αλλα δεν εχω καταφερει ακομη να ανεβασω την μεγιστη συχνοτητα του επεξεργαστη , να τον κανω overclock δηλαδη ωστε να η μεγιστη του συχντοητα λειτουργειας να μην ειναι μονο 1.4 ghz αλλα λιγο παραπανω...το μονο ουσιαστικο που μπορω να αλλαξω τωρα ειναι μονο το cpu governor ετσι , υποθετω οτι δυο ειναι οι λογοι που δεν γινεται να τον κανω οverclock: 1) ειτε ο επεξεργαστης απλως δεν συκωνει οverclock (πραγμα που νομιζω οτι ειναι λιγο απιθανο) 2)"φταει" το γεγονος οτι εκανα root με το towel root και οχι με την διαδικασια που περιγραφεται στο φορουμ(http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391845) τι πιστευετε? Φιλε μου για να κανεις overclock πρεπει να εχεις custom kernel...με στοκ δεν μπορεις να κανεις τιποτα....μονο με paranoid μπορεις....το ροοτ οπως και να το κανεις το ιδιο ειναι.. Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis77 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 δεν θελω να επεμβω στο τι θελει ο καθενας να κανει με το κινητο του αλλα μακρια απο overclock..εχω καταστρεψει κινητο με αυτο.κατι ξερει ο κατασκευαστης και εβαλε αυτον τον επεξεργαστη στην συσκευη.να ξερεις θα σου ζεστενετε υπερβολικα και σιγουρα θα μειωθει η διαρκεια ζωης της σησκευης,αυτα στην καλητερη περιπτωση...θα τους δεις ολους με την paranoid τη θα παθουν.την ειχα και εγω αλλα την εβγαλα γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 δεν θελω να επεμβω στο τι θελει ο καθενας να κανει με το κινητο του αλλα μακρια απο overclock..εχω καταστρεψει κινητο με αυτο.κατι ξερει ο κατασκευαστης και εβαλε αυτον τον επεξεργαστη στην συσκευη.να ξερεις θα σου ζεστενετε υπερβολικα και σιγουρα θα μειωθει η διαρκεια ζωης της σησκευης,αυτα στην καλητερη περιπτωση...θα τους δεις ολους με την paranoid τη θα παθουν.την ειχα και εγω αλλα την εβγαλα γρηγορα. Αναλογα τον επεξεργαστη.. Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias63 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 (edited) Κατ' αρχήν να σημειώσω ότι η συσκευή μου δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα λήψης μηνυμάτων ή κλήσεων όπως αναφέρεται από άλλους χρήστες κι έχω απλά ακολουθήσει όλες τις αναβαθμίσεις έχοντας εγκαταστήσει μόνο 5-6 πρόσθετες βασικές εφαρμογές. Τελευταία αναβάθμιση 3.12.2014 (4.4.2 version D60520d-EUR-XX) κι έχω μια μικρή επιφύλαξη αν στο εξής οι δορυφόροι του gps κλειδώνουν με την ίδια εντυπωσιακή ταχύτητα που κλείδωναν προηγουμένως. Ανεξάρτητα όμως απ' αυτά νομίζω ότι η συσκευή θα λειτουργούσε ταχύτερα και smoother (εξαφανίζοντας ίσως το lag που παρουσιάζει αρκετές φορές στο multitasking), με κάποια απευθείας clean εγκατάσταση της kitkat ή έστω jelly bean. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα για official clean installation με τη βεβαιότητα ότι θα λειτουργεί πλήρως το λειτουργικό και ο launcher της LG και συνεπώς ορισμένες συγκεκριμένες εφαρμογές (πχ το remote control, το LG backup, το torch light κλπ); Edited March 14, 2015 by ilias63 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Πέρα από τις χαμένες κλήσεις/sms/restarts/downgrade κλπ, το τηλέφωνο μόλις έκλεισε διότι προσπαθώ από το πρωί να το φορτίσω, αλλά δεν.... Αλλάξαμε πρίζες, καλώδια, βγάλαμε μπαταρίες, η στάθμη μπαταρίας συνεχώς κατέβαινε. Έχει αντιμετωπίσει άλλος ΚΑΙ αυτό το πρόβλημα? Μπράβο στην lg που μας κρατά σε εγρήγορση, παρουσιάζοντας νέα bugs.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Πέρα από τις χαμένες κλήσεις/sms/restarts/downgrade κλπ, το τηλέφωνο μόλις έκλεισε διότι προσπαθώ από το πρωί να το φορτίσω, αλλά δεν.... Αλλάξαμε πρίζες, καλώδια, βγάλαμε μπαταρίες, η στάθμη μπαταρίας συνεχώς κατέβαινε. Έχει αντιμετωπίσει άλλος ΚΑΙ αυτό το πρόβλημα? Μπράβο στην lg που μας κρατά σε εγρήγορση, παρουσιάζοντας νέα bugs.... Με τον όρο πρίζα εννοείς φορτιστή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Με τον όρο πρίζα εννοείς φορτιστή;; Εννοώ φορτιστή σε διαφορετική πρίζα τοίχου, σύνδεση με pc μπας και φορτίσει από εκεί... κάποια στιγμή άνοιξε το κινητό, το άφησα όλο το βράδυ στην φόρτιση και το βρήκα το πρωί στο 77%.... Τηλέφωνο 13 μηνών.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Εννοώ φορτιστή σε διαφορετική πρίζα τοίχου, σύνδεση με pc μπας και φορτίσει από εκεί... κάποια στιγμή άνοιξε το κινητό, το άφησα όλο το βράδυ στην φόρτιση και το βρήκα το πρωί στο 77%.... Τηλέφωνο 13 μηνών.... μηπως χαλασε ο φορτιστης? εμενα εχει χαλασει το καλωδιο του παντως.δοκιμασε με εναν αλλον. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Βοήθεια.... Έβαλα για δοκιμή την omnirom και τωρα θέλω να γυρίσω σε paranoid. Ενω υπάρχει κανονικά το backup δεν το βλέπει. Φαίνεται σαν άδειο αρχείο στο recovery. Κάτι με mount unmount θα είναι ή permissions αλλά δεν έχω ιδέα. Οποιος μπορεί να βοηθήσει. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Στην εξωτερικη ε;Δοκιμασε μια να συνδεσεις την καρτα στον υπολογιστη να δεις πρωτα αν δημιουργηθηκε το backup.Μετα αν θες δοκιμασε να το κανεις αντιγραφη σε αλλη καρτα μνημης..Αλλιως τελευταιο να φλασαρεις αλλη recovery. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Στην εξωτερικη ε;Δοκιμασε μια να συνδεσεις την καρτα στον υπολογιστη να δεις πρωτα αν δημιουργηθηκε το backup.Μετα αν θες δοκιμασε να το κανεις αντιγραφη σε αλλη καρτα μνημης..Αλλιως τελευταιο να φλασαρεις αλλη recovery. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει.. Δυστυχως δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη υπολογιστης. Αναγκαστικα φλασαρα παλι τη paranoid και διαβασε κανονικα το back up του titanium. Αυτο που εχει η cm11 και η omnirom με το χωρο αποθηκςυσης πουβτον δειχνει ενα πολυ με εκνευριζει..... Το backup της rom υπηρχε κανονικα γιατι το ειχα χρησιμοποιησει αλλες δυο φορες. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Γιατι δεν δημιουργεις τα backup με τη recovery να εισαι σιγουρη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Γιατι δεν δημιουργεις τα backup με τη recovery να εισαι σιγουρη;;; Με το recovery το είχα κάνει και ενώ το είχα φλας άρει δύο φορές παλια, τώρα εβλεπε ότι υπήρχε αρχείο paranoid (το είχα ονομάσει εγώ) αλλά μόλις το πατούσα έλεγε ότι ήταν άδειο. Ανέφερα το titanium για να πω ότι γλύτωσα οοοολο το στήσιμο από την αρχή. Περιμένω να δω αν θα δω πιω την αναβάθμιση την Παρασκευή. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis77 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Με το recovery το είχα κάνει και ενώ το είχα φλας άρει δύο φορές παλια, τώρα εβλεπε ότι υπήρχε αρχείο paranoid (το είχα ονομάσει εγώ) αλλά μόλις το πατούσα έλεγε ότι ήταν άδειο. Ανέφερα το titanium για να πω ότι γλύτωσα οοοολο το στήσιμο από την αρχή. Περιμένω να δω αν θα δω πιω την αναβάθμιση την Παρασκευή. σπαω το κεφαλι μου απο το μεσημερη να θυμηθω τι ειχα κανει..ακρηβως το ιδιο ειχα παθει και εγω..υπαρχει ληση.υπαρχει το backup.και εμενα το εβγαζε κενο αλλα οπως τα ανακατεβα ολλα το βρηκα.μην ρωτασ πως....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 μηπως χαλασε ο φορτιστης? εμενα εχει χαλασει το καλωδιο του παντως.δοκιμασε με εναν αλλον. Επειδή δεν έχω 2 φορτιστή εύκαιρο να ελέγξω, το φόρτισα μέσω usb από άλλο pc, κανονικά. Οπότε είναι αυτό που είπες. Το παράξενο όταν ολοκληρώθηκε η φόρτιση, όταν μπήκα settings-baterry, στον εκτιμώμενο εναπομείναντα χρόνο (ή κάπως έτσι, έχω UK στο menu), μου έγραφε "calculating" και έμεινε έτσι για κανά τρίωρο...μετά διορθώθηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Με το recovery το είχα κάνει και ενώ το είχα φλας άρει δύο φορές παλια, τώρα εβλεπε ότι υπήρχε αρχείο paranoid (το είχα ονομάσει εγώ) αλλά μόλις το πατούσα έλεγε ότι ήταν άδειο. Ανέφερα το titanium για να πω ότι γλύτωσα οοοολο το στήσιμο από την αρχή. Περιμένω να δω αν θα δω πιω την αναβάθμιση την Παρασκευή. Αναβαθμιση και παρασκευη δεν πανε ποτε μαζι.....απο Δευτερα και βαλε :p Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisMetal Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Μου ήρθε το update (D60520e) και είναι μικρό, κάτω από 10 mb αν είδα καλά. Τώρα γίνεται εγκατάσταση. Edited March 17, 2015 by GiannisMetal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Μου ήρθε το update (D60520e) και είναι μικρό, κάτω από 10 mb αν είδα καλά. Τώρα γίνεται εγκατάσταση. Πολύ μικρό μου φαίνεται. Είχες θέμα με μηνύματα ή κλήσεις για να δούμε αν φτιάχτηκε; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts