some1 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 αλλου διαβαζω 2150mah αλλου 2460 τι ισχυει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias63 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 (edited) Πολλοι παιρνουν το κινητο και ασχολουνται μηπως αυξηθει λιγο η ραμ, μηπως δουνε κανενα κολλημα, ποσο κραταει η μπαταρια, με τα λεπτα, και κατανταει εμμονη,, Ειναι μια συσκευη οπως ολες οι αλλες πχ αν παρω ενα μιξερ νορμαλ χρηση εοναι να φτιαξω 3-4 γλυκα το μηνα,,αν παρω καφετιερα 3 με 4 καφεδες την ημερα, τηλεοραση,, 4 ωρες ημερησιως αμαξι κτλ,,στο κινητο νορμαλ χρηση εννοω,, καμια 20 αρια 30αρια κλησεις ανοιχτο wifi,,3g σε ωρα αναγκης,,καμια φωτογραφια κανα μηνυμα,, φωτεινοτητα στο 70 εκτος αν εχει ηλιο,,τι αλλο να πω? Ξεχασα κατι? Να δω κανα βιντεο στην πολυ καλη οθονη του,,αυτα,,,συνεχη χρηση,,οτι κινητο και να εχετε παρτε και μια πριζα μαζι σας,,, 2-3 μερες κραταει με τετοια χρηση ανετα Αν δεν σας κραταει τοσο τοτε μαλλον να το πατε για σερβισ,,εχει προβλημα Oπως ενα 1600cc δεν πηγαινει σαν F1. Η αναλυση παντως της οθονης ειναι κατα τη γνωμη μου super. Edited June 20, 2014 by ilias63 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Κράτησα αντίγραφο της stock με cmw και πέρασα τη cm11. Αν θέλω να ξαναγυρίσω στη stock απλά κάνω restore ή πρέπει να φλασαρω πάλι τη stock? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UserXP Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Απλα restore με cwm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panv Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Χε χε ειναι σαν να παιρνετε bmw σε τιμη ευκαιριας και να παραπονιεστε γιατι δεν ειναι ferrari Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Υπαρχει καποιος που εκανε επιτυχημενο downgrade ενω ηταν σε art; Επισης εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος προβλημα (hard brick) οσον αφορα το downgrade εκτος τον puzzle; Προσπαθουμε να δουμε τι εφταιξε στην διαδικασια και εγινε οτι εγινε και καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη. Το κινητο του επειτα απο το κλασσικο bootloop, εβγαλε την μπαταρια και την ξαναεβαλε με σκοπο να κανει hard reset ομως αυτο δεν ξανανοιξε ποτε με κανεναν τροπο, και κανεναν συνδυασμο. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydrogen_factory Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Ερώτηση για να κανω το κινητο μου να τρεχει ποιο γρηγορα τον dialer. Πως μπορω να βαλω εφαρμογες να ειναι φορτομωνες στην μνημη μονιμα? Μια μεθοδο που βρηκα στο xda δεν δουλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Μολις είδα σήμερα την τιμή του σήμερα στα 162 ευρώ σε λευκό και το παράγγειλα αμέσως ..:D Να ρωτησω 2 πραγματα παίδες. Αξίζει η αναβάθμιση σε kikat η πρέπει να κανω υπομονή και να την βάλω όταν διορθωθούν τα προβλήματα που λέτε πιο πάνω;; Τελικα τι το παραπανω έχει η kikat από την jb;;;:confused: Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, απλά γρήγορη πλοήγηση στο Internet και καλη καμερα...Ειναι αλήθεια πως στην kitkat οτι καμεβαζεις απο τον browser δεν μπορει να αποθηκευτει στην sd?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lg_optimusl9ii Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 γεια σας παιδια...ειμα καινουργιος στο ΦΟΡΟΥΜ ΣΑς...θελω να σας ρωτησω κατι σχετικα με το κινητο μου.... εχω το lg optimus l9 ii αλλα δεν μπορω να συνδεθω στα δεδομενα.... παρολου που εχω MB...πως μπορω να το αντιμετωπισω? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgs Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Η γνωμη μου ειναι να περιμενεις λιγο...και ναι δεν αποθηκευει στην sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 γεια σας παιδια...ειμα καινουργιος στο ΦΟΡΟΥΜ ΣΑς...θελω να σας ρωτησω κατι σχετικα με το κινητο μου.... εχω το lg optimus l9 ii αλλα δεν μπορω να συνδεθω στα δεδομενα.... παρολου που εχω MB...πως μπορω να το αντιμετωπισω? :wacko: Τα ανοιγεις και δεν συνδεεται με τον browser; Τι σου βγαζει; Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Με την εκδοση kitkat ειναι δυνατον να εγκατασταθει ο flash player και πως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lg_optimusl9ii Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Τα ανοιγεις και δεν συνδεεται με τον browser; Τι σου βγαζει; ανοιγω τα δεδομενα και δεν μπορω να συνδεθω...δεν βγαζει τα βελακια που μου εχουν πει πανω πανω .....και δεν μ επιτρεπει να μπω ..λεει οτι δεν εχω internet... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bibis259 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 ανοιγω τα δεδομενα και δεν μπορω να συνδεθω...δεν βγαζει τα βελακια που μου εχουν πει πανω πανω .....και δεν μ επιτρεπει να μπω ..λεει οτι δεν εχω internet... ανοιγω τα δεδομενα και δεν μπορω να συνδεθω...δεν βγαζει τα βελακια που μου εχουν πει πανω πανω .....και δεν μ επιτρεπει να μπω ..λεει οτι δεν εχω internet... ξανά επέλεξε το wcdma και το gsm απο τις ρυθμίσεις δικτύων για να ξεκολλήσει .. Παράθεση HTC Rooted Desire rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol: kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1 radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFdrake Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 ανοιγω τα δεδομενα και δεν μπορω να συνδεθω...δεν βγαζει τα βελακια που μου εχουν πει πανω πανω .....και δεν μ επιτρεπει να μπω ..λεει οτι δεν εχω internet... δοκιμασε να πας ρυθμισεις-tethering και δικτυα-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-ονοματα σημειου προσβασης σου εμφανιζει κατι? αν εχεις cosmote επελεξε το cosmote internet που λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 ανοιγω τα δεδομενα και δεν μπορω να συνδεθω...δεν βγαζει τα βελακια που μου εχουν πει πανω πανω .....και δεν μ επιτρεπει να μπω ..λεει οτι δεν εχω internet... restart Καντο και θα στρωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lg_optimusl9ii Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 δοκιμασε να πας ρυθμισεις-tethering και δικτυα-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-ονοματα σημειου προσβασης σου εμφανιζει κατι? αν εχεις cosmote επελεξε το cosmote internet που λεει MOY EMFANIZEI MONO WAP.TIM.IT iTIM KAI TIM Web kai exw cosmote :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontojohn13 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 MOY EMFANIZEI MONO WAP.TIM.IT iTIM KAI TIM Web kai exw cosmote :wacko::wacko: Πήγαινε Ρυθμίσεις, Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας, Ονομάτα Σημείου Πρόσβασης και διέγραψε όποια προφίλ της TIM έχει και φτιάξε νέο της Cosmote χρησιμοποιώντας ως όνομα το "Cosmote Internet" κι ως APN το Internet. Παράθεση Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lg_optimusl9ii Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 σε ευχαριστω πολυ φιλε.... να σαι καλα.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Root για stock kitkat: Ειδα αυτα τα 2 στο xda τα οποια δεν εχουν αναφερθει εδω και αφορουν το root σε stock kitkat. Παρακαλω οποιος μπορει και εχει διαθεση να αφιερωσει χρονο να τα διαβασει και αν μπορεσει να τα δοκιμασει και να μας ενημερωσει αν δουλεψε διοτι διαβασα οτι για το κινητο μας δεν δουλευει και λογω του οτι εγω εχω ηδη root και δεν εχω χρονο να το δοκιμασω δεν μπορω να ασχοληθω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784416 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2754633 (οποιος το προσπαθησει ας διαβασει ολα τα μηνυματα σε καθε θεμα διοτι με μια προχειρη ματια δινονται οδηγιες και εξηγησεις σε διαφορα post) Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Αν κάποιος έχει διάθεση ας μου απαντήσει, ( και συγγνώμη για το hijack) Η συσκευή αξίζει σε σχέση με τον...ορυμαγδό κινέζικων συσκευών που κυκλοφορούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosgvr Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Καλησπερα .. Ειναι μια εβδομαδα περιπου που εχω το κινητο.. Κατεβασα σημερα καποια παιχνιδακια που χειριζονται με το tilt sensor του κινητου.. Παρατηρησα πως χρειαζεται να κραταω σε κλιση το κινητο για να πηγαινει ευθεια πχ το αυτοκινητο στο παιχνιδι.. Κατεβασα το clinometer k σε landscape οντως πρεπει να το κραταω σε κλιση για να ιναι στις 90 μοιρες.. Αντιθετα σε ορθια θεση ειναι μια χαρα... Εκανα και καλιβρατε μεσω του κλινομετερ αλλα δεν αλλαξε κατι.. Καποιος τροπος να το διορθωσω υπαρχει? Εχει προβλημα η συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Αν κάποιος έχει διάθεση ας μου απαντήσει, ( και συγγνώμη για το hijack) Η συσκευή αξίζει σε σχέση με τον...ορυμαγδό κινέζικων συσκευών που κυκλοφορούν; Aν διαβασεις 2-3 σελιδες πισω θα δεις οτι το εργαλειο πεταει.τωρα συγκρισεις τι να πω, δυσκολα γινονται. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Ok, μάλλον θα το παραγγείλω τότε, γιατί γενικά δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει με τους κινέζους και η υποστήριξη είναι κατά βάση χάλια (εκτός των xiaomi αλλά δεν μου αρέσει η miui) Edited June 24, 2014 by alekan_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Καλησπερα .. Ειναι μια εβδομαδα περιπου που εχω το κινητο.. Κατεβασα σημερα καποια παιχνιδακια που χειριζονται με το tilt sensor του κινητου.. Παρατηρησα πως χρειαζεται να κραταω σε κλιση το κινητο για να πηγαινει ευθεια πχ το αυτοκινητο στο παιχνιδι.. Κατεβασα το clinometer k σε landscape οντως πρεπει να το κραταω σε κλιση για να ιναι στις 90 μοιρες.. Αντιθετα σε ορθια θεση ειναι μια χαρα... Εκανα και καλιβρατε μεσω του κλινομετερ αλλα δεν αλλαξε κατι.. Καποιος τροπος να το διορθωσω υπαρχει? Εχει προβλημα η συσκευη? εδω? http://www.techinsider.gr/tips/pos-rithmizoume-ton-esthitira-kinisis-g-sensor-sto-android/ Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts