gxb Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Σχετικα με τα μηνυματα,εγω δεν εχω τετοιο προβλημα..Μου ερχονται κανονικα ολα.. Και εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Δεν λαμβάνω και πολλά μηνύματα βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panostsi Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Αλλά δεν πρόκειται να καθήσει σε σταθερά επίπεδα... θα παίζει συνέχεια!!! Και εμένα μου έφυγε ο πάτος στο ψάξιμο για να μου παιζει σε 430 με 490... και στην φοτο πιστευω ηταν τυχερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 (edited) Μάγκες....ας μου πει καποιος αν καταλαβαινει τι παιζει...τι γινετε...γιατι θα σκασω....Με το που συνδέω το καλώδιο ,είτε στο ρευμα για φόρτιση,είτε στο pc ....το τηλέφωνο δεν ακούει....κολλάει...κάνει ότι να ναι.....τα κουμπιά πατιούνται μόνα τους,αλλάζει σελίδες,μπαίνει βγαίνει σε εφαρμογές....σας λέω ότι να'ναι κυριολεκτικά.....μόλις το αποσυνδέεις......όλα καλά-κανένα πρόβλημα..... Εκανα επανεκινησεις,εβγαλα μπαταρία,αλλαξα σε art,άλλαξα καλώδιο......τίποτα....... edit:Ακυρο παιδιά......είχε να κάνει με την παροχή ρεύματος στο κτίριο και με μια προβληματική επέκταση....όλα μαζί έκατσαν . Edited June 7, 2014 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Μάγκες....ας μου πει καποιος αν καταλαβαινει τι παιζει...τι γινετε...γιατι θα σκασω....Με το που συνδέω το καλώδιο ,είτε στο ρευμα για φόρτιση,είτε στο pc ....το τηλέφωνο δεν ακούει....κολλάει...κάνει ότι να ναι.....τα κουμπιά πατιούνται μόνα τους,αλλάζει σελίδες,μπαίνει βγαίνει σε εφαρμογές....σας λέω ότι να'ναι κυριολεκτικά.....μόλις το αποσυνδέεις......όλα καλά-κανένα πρόβλημα..... Εκανα επανεκινησεις,εβγαλα μπαταρία,αλλαξα σε art,άλλαξα καλώδιο......τίποτα....... Ε...δεν θέλει και πολύ σκέψη,κάποιο πρόβλημα(conflict) δημιουργείται από την υποδοχή microUSB....κάνε και μια εργοστασιακή επαναφορά και αν συνεχίζεται το πάς για επισκευή.Μάλλον είναι θέμα hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Θα ελεγα πως και η μπαταρια του ειναι αρκετα καλη,με κλησεις+ελαχιστο 3g ειμαι στις 2 μερες και εχω 67%.Παω για τριτη μερα ανετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Θα ελεγα πως και η μπαταρια του ειναι αρκετα καλη,με κλησεις+ελαχιστο 3g ειμαι στις 2 μερες και εχω 67%.Παω για τριτη μερα ανετα. Απορώ με αυτά που διαβάζω....ή δεν έχουμε όλοι ίδια τηλέφωνα ή δεν μπορούμε να υπολογίσουμε σωστά και να να ξεχωρίσουμε τι σημαίνει λίγο,ελάχιστο,πολύ κτλ........(δεν εννοώ εσένα Xronis-γενικά μιλάω) Εγώ πάντως με μέσο όρο 10 κλήσεις την ημέρα από 3 έως 15 λεπτά και με ίντερνετ 45 λεπτά με 1 ώρα την ημέρα(σύνολο) χρειάζομαι φόρτιση ΚΑΘΕ βράδυ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ. Αυτά τα 2-3 μέρες ή μετά από 2 μέρες 67% και 65%.........δεν τα έχω δει στο τηλέφωνο. κάποιοι εδώ μιλούν για μεγαλύτερη αυτονομία μετά την αναβάθμισή μας......έχω την εντύπωση ότι ΠΡΙΝ την αναβάθμιση ήμουν λίιιιιγο καλύτερα....αλλά δεν παίρνω και όρκο......επίσης και μετά από 3-4 αλλαγές απο devil σε art και το αντίθετο....πάλι δεν διαπίστωσα διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Απορώ με αυτά που διαβάζω....ή δεν έχουμε όλοι ίδια τηλέφωνα ή δεν μπορούμε να υπολογίσουμε σωστά και να να ξεχωρίσουμε τι σημαίνει λίγο,ελάχιστο,πολύ κτλ........(δεν εννοώ εσένα Xronis-γενικά μιλάω) Εγώ πάντως με μέσο όρο 10 κλήσεις την ημέρα από 3 έως 15 λεπτά και με ίντερνετ 45 λεπτά με 1 ώρα την ημέρα(σύνολο) χρειάζομαι φόρτιση ΚΑΘΕ βράδυ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ. Αυτά τα 2-3 μέρες ή μετά από 2 μέρες 67% και 65%.........δεν τα έχω δει στο τηλέφωνο. κάποιοι εδώ μιλούν για μεγαλύτερη αυτονομία μετά την αναβάθμισή μας......έχω την εντύπωση ότι ΠΡΙΝ την αναβάθμιση ήμουν λίιιιιγο καλύτερα....αλλά δεν παίρνω και όρκο......επίσης και μετά από 3-4 αλλαγές απο devil σε art και το αντίθετο....πάλι δεν διαπίστωσα διαφορές. Θα συμφωνησω μαζι σου και στα δυο.Eχω διαβασει ολο το νημα και το παρακολουθω καθημερινα και υποψιαζομαι οτι υπαρχει μια δοση υπερβολης γενικοτερα.Εγω εχω καρατσεκαρει οτι με 4.2.1 η μπαταρια κρατουσε καλυτερα γενικοτερα σαν συσκευη οχι μονο στον χρονο της οθονης.Παντως το γενικοτερο συμπερασμα ειναι οτι ειμαστε πειραματοζωα της καθε εταιριας που βγαζουν λειτουργικα συστηματα που πρεπει ΕΜΕΙΣ να βρισκουμε τα προβληματα της καθε συσκευης και μεχρι να διορθωθουν αλλαζει η εκδοση και ερχονται αλλα προβληματα. Εχετε ξαναδει να κλεινεις το ακουστικο sony sbh50 bluetooth και να κλεινει και το bluetooth της συσκευης?Αυτο με 4.4 πριν ηταν ενταξει με 4.2.1. Δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Οσον αφορα τα της μπαταριας και εγω χρειαζομαι φορτιση καθε βραδυ αλλα του κανω εξαντλητικη χρηση καθως ειμαι στο ιντερνετ πανω απο 1 ωρα, παιζω παιχνιδια κανα 2ωρο, στελνω πολλα μηνυματα και δαπανω και πολυ ωρα σε χρηση. Απο οτι εχω παρατηρησει παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο η φωτεινοτητα που εχετε, εγω μεσα στο σπιτι το εχω στο 0-10% μονο εξω το ανεβαζω. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFdrake Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 και εγω πιστευω οτι στην προηγουμενη εκδοση λογισμικου η μπαταρια πηγαινε λιγο καλυτερα! καταναλωνει πολυ μπαταρια η αναμονη κινητου, μου ειναι περιπου στο 50% καταναλωση και το εχω γυρισει σε 2g.. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Κανένα νέο για root στην Kit-Kat υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 και εγω πιστευω οτι στην προηγουμενη εκδοση λογισμικου η μπαταρια πηγαινε λιγο καλυτερα! καταναλωνει πολυ μπαταρια η αναμονη κινητου, μου ειναι περιπου στο 50% καταναλωση και το εχω γυρισει σε 2g.. :/ Και γω τα ίδια ειχα αλλα.. Περιόρισα όμως τα δεδομένα απο δίκτυο κινητής και παίζω με wifi.. Τωρα μου κρατάει 2 μερες γεμάτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panv Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 μαλλον εχετε ελαττωματικες συσκευες Συμφωνω και γω ,,με νορμαλ χρηση δηλαδη αρκετες κλησεις, wifi ανοικτο ,σερφαρισμα στο ιντερνετ και με 3g ενιοτε ,κραταει γυρω στις 70 ωρες δηλαδη 2 μερες και παει για τριτη ανετα,,εκτος και αν παιζετε μανιωδως παιχνιδια, φωτεινοτητα στο 70%,, ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης μην επηρεαζεστε απο το γουΐτζετ της ραμ,,, ολα τα ανδροιντ λαγκαρουν που και που ακομα και τα ακριβα, αυτο τα παει μια χαρα ακομακαι με 650 mb που γραφει,,αλλωστε δεν ειναι αξιοπιστα εντελως αυτες οι μετρησεις,,,,αλλιως παρτε το iphone 5s,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Δεν ξέρω τι έπαθε το τηλέφωνο. Αν πάω να το ακουμπήσω όρθιο με τα ηχεία δηλαδή προς τα κάτω, έστω και με τη παραμικρή πίεση, το τηλέφωνο κλείνει τελείως. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panv Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Α ξεχασα μην κανετε το λαθος και το γυρισετε σε αρτ,,ειναι ακομα πολυ νωρις και το κινητο θα κολαει απιστευτα. ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εσυ ανακαλυψες μαλλον μαλλον το knock off !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Α ξεχασα μην κανετε το λαθος και το γυρισετε σε αρτ,,ειναι ακομα πολυ νωρις και το κινητο θα κολαει απιστευτα. ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εσυ ανακαλυψες μαλλον μαλλον το knock off !! Καλό!!!!!! Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Flandra αν εννοείς ότι απενεργοποιειται τσέκαρε μήπως χάνει επαφή η μπαταρία με την πίεση. Κατι τετοιο μου ακούγεται για να το παθαίνει μόνο με τέτοιο τρόπο. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 (edited) Flandra αν εννοείς ότι απενεργοποιειται τσέκαρε μήπως χάνει επαφή η μπαταρία με την πίεση. Κατι τετοιο μου ακούγεται για να το παθαίνει μόνο με τέτοιο τρόπο. Αυτό ήταν.... Εχωσα ένα χαρτάκι διπλωμένο από πίσω και έφτιαξε. Edited June 8, 2014 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 καλημέρα και αο εμενα παιδια. αποφασισα να αγορασω το κινητο αλλα πριν το κανω μπηκα να διαβασω μερικα σχολια απο ηδη κατοχους.. μου ακουγονται ολα οκ ως τωρα εκτος απο το συμβαν με τα χαμενα μηνυματα. βρηκατε για ποιο λογο γινεται; πως διορθωνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 καλημέρα και αο εμενα παιδια. αποφασισα να αγορασω το κινητο αλλα πριν το κανω μπηκα να διαβασω μερικα σχολια απο ηδη κατοχους.. μου ακουγονται ολα οκ ως τωρα εκτος απο το συμβαν με τα χαμενα μηνυματα. βρηκατε για ποιο λογο γινεται; πως διορθωνεται; Καλησπέρα Μαρία. Εγώ έβαλα το textra και δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση (που αυτό νομίζω ) αλλά δεν έχω καταλάβει ότι έχω χάσει άλλο. Δεν ξέρω τι φταιει. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Καλησπέρα Μαρία. Εγώ έβαλα το textra και δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση (που αυτό νομίζω ) αλλά δεν έχω καταλάβει ότι έχω χάσει άλλο. Δεν ξέρω τι φταιει. το textra ειναι εφαρμογη για μηνυματα; και αντικαθιστα το custom του κινητου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 το textra ειναι εφαρμογη για μηνυματα; και αντικαθιστα το custom του κινητου; Ναι. Υπαρχουν παρα πολλες τετοιες το textra ειναι μια απο αυτες. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UserXP Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Παιδια, για τα μηνυματα. Προφανως υπαρχει θεμα. Το καλο ειναι οτι ολοι αναφερουν οτι αλλα προγραμματα (no led) "βλεπουν" το μηνυμα, που σημαινει οτι η "αστοχια" ειναι απο την εφαρμογη, αρα με αλλαγη της εφαρμογης μηνυματων διορθωνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterprise_psi Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Όχι εγω που έχω χάσει μέχρι στιγμής 2 σμσ, ήταν με την default εφαρμογή, που έχει απο την μάνα του. Παράθεση Siemens c10, c25, m35i, mc60, Sony ericsson w810i, LG 505 gt, Samsung Nexus S (Stock 4.1.2), Asus Nexus 7 (4.4.4 Stock root), LG Optimus L9 II D605 (4.1.2 Stock), Sony Xperia E4g (4.4.4 Stock), Lenovo A7010 (5.1 Stock). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Όχι εγω που έχω χάσει μέχρι στιγμής 2 σμσ, ήταν με την default εφαρμογή, που έχει απο την μάνα του. Αυτό λέει και ο user. Ότι έχει πρόβλημα η μαμά εφαρμογή Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias63 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 'Εχω vodafone cu και κάθε φορά που bootάρει το κινητό φορτώνεται η εφαρμογή 'vοdafone cu menu' και εμφανίζεται η σχετική flash οθόνη που χρειάζεται επιλογή ok/cancel για να κλείσει. Υπάρχει άραγε κάποιος τρόπος να μην συμβαίνει αυτό και η όποια διεργασία να γίνεται στο παρασκήνιο χωρίς να χρειάζεται χειροκίνητη κάθε φορά επιλογή ok/cancel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts