Pavlos1908 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 ακόμη περιμένω την βοδιαφον μετά από 10 ημέρες να προωθήσει την φορητότητα για να το παρω το ευλογημένο στα χέρια μου...τους πάρει και τους σηκώσει καμιά μέρα μου φαίνεται... Μιλησα με την vodafone επειδη εχω και εγω θεμα καθυστερησης με το κινητο...Και μου απαντησαν οτι εχει εξαντληθει το αποθεμα τους ολο και περιμενουν απαντηση απο την LG για το τι θα γινει και ποτε θα ξαναπαραλαβουν το κινητο! Απο τελη ερχομενης βδομαδας μου παν θα με ενημερωσουν ξανα..Οποτε υπομονη σε ολους μας!:( Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisMetal Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Καμια πληροφορία/φήμη/ανακοίνωση για update στο android της συσκευής υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Καμια πληροφορία/φήμη/ανακοίνωση για update στο android της συσκευής υπάρχει; Αυτο μου απαντησε η LG HELLAS μεσω facebook: <<Καλησπέρα Παύλο. Όσον αφορά το θέμα των αναβαθμίσεων σε KitKat, θα υπάρξει πολύ σύντομα ανακοίνωση. Μείνε συντονισμένος στη σελίδα μας. Ευχαριστούμε πολύ.>> Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Αυτο μου απαντησε η LG HELLAS μεσω facebook: <<Καλησπέρα Παύλο. Όσον αφορά το θέμα των αναβαθμίσεων σε KitKat, θα υπάρξει πολύ σύντομα ανακοίνωση. Μείνε συντονισμένος στη σελίδα μας. Ευχαριστούμε πολύ.>> Οπότε να υποθέσω, ότι πρέπει να τσεκάρουμε τα posts στη σελίδα αυτή έτσι; ..Για να δούμε. Τη δικαιούμαστε πάντως την αναβάθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Οπότε να υποθέσω, ότι πρέπει να τσεκάρουμε τα posts στη σελίδα αυτή έτσι; ..Για να δούμε. Τη δικαιούμαστε πάντως την αναβάθμιση! Λογικα ναι εννοουσε οτι θα βγει ανακοινωση οποτε θα ανεβει εκει περα..Ας ελπισουμε να βγει και για αυτο το κινητο ενημερωση!:) Επισης αν καποιος εχει θεμα με την διαθεσιμοτητα μου ειπαν απο την ιδια σελιδα οτι απο τα μεσα της εβδομδας που ερχεται το κινητο θα διατιθεται ξανα μεσω της vodafone στην Ελλαδα! Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Έχει δικό του νήμα , στην ενότητα LG android phones. Μπες εκεί και διάβασε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Λογικα ναι εννοουσε οτι θα βγει ανακοινωση οποτε θα ανεβει εκει περα..Ας ελπισουμε να βγει και για αυτο το κινητο ενημερωση!:) Επισης αν καποιος εχει θεμα με την διαθεσιμοτητα μου ειπαν απο την ιδια σελιδα οτι απο τα μεσα της εβδομδας που ερχεται το κινητο θα διατιθεται ξανα μεσω της vodafone στην Ελλαδα! Αν δε βγάλει 4.4 θα είναι μεγάλο φάουλ της LG. Η συσκευή κυμαίνεται σε επίπεδα Xperia SP, το οποίο είναι πιο παλιό λίγο και θα πάρει Kit Kat. Αν δε δώσει, ξεγράφω την LG από μελλοντικές αγορές μου δεδομένου ότι από το εργοστάσιο δεν έχει ούτε 4.3, ούτε 4.2 αλλά 4.1.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisMetal Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Αυτο μου απαντησε η LG HELLAS μεσω facebook: <<Καλησπέρα Παύλο. Όσον αφορά το θέμα των αναβαθμίσεων σε KitKat, θα υπάρξει πολύ σύντομα ανακοίνωση. Μείνε συντονισμένος στη σελίδα μας. Ευχαριστούμε πολύ.>> Ελπίζω να μη βγει ανακοίνωση ότι ΔΕΝ θα βάλουν 4.4 :P Από αυτά που έχω διαβάσει η συσκευή αξίζει τη νέα έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Όταν σου έλεγα πάρε το προτιμούσες να ακούς τις Κασσάνδρες και να ψάχνεις γωνία στο δεκάρικο. :lol: Προσωπικά, μετά από 7 1/2 εβδομάδες διαρκούς χρήσης και θέλοντας να διαπιστώσω αν έχει αυτά τα προβλήματα που αναφέρονται του έχω πιει το αίμα αλλά αυτό μάλλον θέλει να με κάνει να νοιώθω τυχερός που δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ε μωρέ, «τρίζει το καπάκι» ο ένας, «δε χτυπάει το ξυπνητήρι» ο άλλος, «δεν το ακούς όταν βαράει» ο τρίτος, το πήρα από φόβο. :p Μια χαρά είναι το τηλέφωνο (φτου φτου!), το είπα και πιο πάνω. Επίσης, άλλη μια διαπίστωση που έκανα σήμερα είναι ότι έχει πολύ καλό δέκτη και πιάνει σήμα 3G ακόμη και σε περιοχές που το παλιό μου Ray δυσκολευόταν να πιάσει 2G. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Ε μωρέ, «τρίζει το καπάκι» ο ένας, «δε χτυπάει το ξυπνητήρι» ο άλλος, «δεν το ακούς όταν βαράει» ο τρίτος, το πήρα από φόβο. :p Μια χαρά είναι το τηλέφωνο (φτου φτου!), το είπα και πιο πάνω. Επίσης, άλλη μια διαπίστωση που έκανα σήμερα είναι ότι έχει πολύ καλό δέκτη και πιάνει σήμα 3G ακόμη και σε περιοχές που το παλιό μου Ray δυσκολευόταν να πιάσει 2G. Το ότι τρίζει ισχυει δυστυχώς για τη πλειοψηφία. Έχω δει πέντε συσκευές l9 II. οι δύο τρίζουν λίγο και οι άλλες τρεις τρίζουν έντονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Μετα απο ποση χρηση τριζουν? Αυτα ειναι τα καλα των unibody συσκευων.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Μετα απο ποση χρηση τριζουν? Αυτα ειναι τα καλα των unibody συσκευων.. Δε χρειάζεται χρήση, από αρχής γίνεται. Στη πορεία του χρόνου απλά μια τρίζει περισσότερο, μια λιγότερο, μία σε ένα σημείο, μία αλλού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_al Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Προσωπικά παρ'ότι είμαι από την πλειοψηφία της οποίας το καπάκι τρίζει, δε με ενοχλεί καθόλου! Επίσης να πω ότι κάθε force close και κάθε(σχεδόν) lag που είχα εξαφανίστηκε αφού διέγραψα κάποια πράγματα ώστε να φύγει το εικονίδιο εξάντλησης μνήμης, και του έδωσα "αέρα". Η μπαταρία εχει πάρει την άνοδο(έκλεισα το 3g), αν και φτάνει για μία απαιτητική μέρα μόνο, όχι 2 και 3 που έχουν τα παιδιά στις συσκευές τους. Η μόνη πίκρα είναι το ξυπνητήρι, πιο πολύ για το ****το, γιατί είναι υπόθεση δευτερολέπτων να κατεβάσεις άλλο απ'το appstore. Γενικά, το συνιστώ, όχι μόνο στα 200 της προσφοράς, αλλά και στα 250 που το πήρα εγώ!!! Αν ξέρετε τι αγοράζετε και δεν περιμένετε ναυαρχίδα σε τιμή mid range, μόνο απογοητευμένοι δε θα βγείτε!:) Παράθεση History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii Current device: LG G4 Dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Προσωπικά παρ'ότι είμαι από την πλειοψηφία της οποίας το καπάκι τρίζει, δε με ενοχλεί καθόλου! Επίσης να πω ότι κάθε force close και κάθε(σχεδόν) lag που είχα εξαφανίστηκε αφού διέγραψα κάποια πράγματα ώστε να φύγει το εικονίδιο εξάντλησης μνήμης, και του έδωσα "αέρα". Η μπαταρία εχει πάρει την άνοδο(έκλεισα το 3g), αν και φτάνει για μία απαιτητική μέρα μόνο, όχι 2 και 3 που έχουν τα παιδιά στις συσκευές τους. Η μόνη πίκρα είναι το ξυπνητήρι, πιο πολύ για το ****το, γιατί είναι υπόθεση δευτερολέπτων να κατεβάσεις άλλο απ'το appstore. Γενικά, το συνιστώ, όχι μόνο στα 200 της προσφοράς, αλλά και στα 250 που το πήρα εγώ!!! Αν ξέρετε τι αγοράζετε και δεν περιμένετε ναυαρχίδα σε τιμή mid range, μόνο απογοητευμένοι δε θα βγείτε!:) Αυτό και το Xperia SP. με το ξυπνητηρι εγω δεν εχω κανενα προβλημα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. January 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Όσοι έχετε πρόβλημα με το ξυπνητήρι μήπως χρησιμοποιείτε κάποιον task killer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Καλημερα παιδια, σκεφτομαι να του αγορασω καρτα μνημης και 8α ηθελα να ρωτησω οσοι του εχετε παρει...τι προτείνεται ? γενικα βρηκα αυτη http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552738 η οποια φαινεται vfm απλα ειμαι σε διλημμα sandisck ή kingston...Εσεις τι λετε? (sorry αν βγηκα off topic) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. January 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Καλημερα παιδια, σκεφτομαι να του αγορασω καρτα μνημης και 8α ηθελα να ρωτησω οσοι του εχετε παρει...τι προτείνεται ? γενικα βρηκα αυτη http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552738 η οποια φαινεται vfm απλα ειμαι σε διλημμα sandisck ή kingston...Εσεις τι λετε? (sorry αν βγηκα off topic) Εγώ έχω αυτήν και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Την έχω φορτωμένη με τρεις χιλιάδες τραγούδια, Αρκετές φωτογραφίες και βίντεο. http://www.skroutz.gr/s/2746109/Samsung-microSDHC-32GB-Class-6.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Καλημερα παιδια, σκεφτομαι να του αγορασω καρτα μνημης και 8α ηθελα να ρωτησω οσοι του εχετε παρει...τι προτείνεται ? γενικα βρηκα αυτη http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552738 η οποια φαινεται vfm απλα ειμαι σε διλημμα sandisck ή kingston...Εσεις τι λετε? (sorry αν βγηκα off topic) Από τη μικρή μου εμπειρία με τις sd..μακριά από san.. Για τις samsung διαβάζω οτι είναι αξιόπιστες,δεν είχα ποτε βεβαια.. αλλά η επομενη σίγουρα δεν θα είναι sandisk. Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFdrake Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 εγω παντως δεν εχω προβλημα με το ξυπνητηρι εχω βαλει και την απενεργοποιηση με το κλειδωμα παζλ και δουλευει αψογα... και τριξιμο στο καπακι υπηρχε ενα πολυ πολυ μικρο στις αρχες που τωρα δεν υπαρχει. και ποσο μαλλον οταν βαλω και θηκη. σε λιγες μερες λογικα θα μου ερθει απο αμαζον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisMetal Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Καλημερα παιδια, σκεφτομαι να του αγορασω καρτα μνημης και 8α ηθελα να ρωτησω οσοι του εχετε παρει...τι προτείνεται ? γενικα βρηκα αυτη http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552738 η οποια φαινεται vfm απλα ειμαι σε διλημμα sandisck ή kingston...Εσεις τι λετε? (sorry αν βγηκα off topic) Έχω μια 16GB Sandisk από Public, 16ή 17 ευρώ περίπου έκανε. Δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα, μπορώ να πω ότι δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosandr Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλησπέρα σε όλους, Έχω το L9 II εδώ και 10 ημέρες και είμαι αρκετά ικανοποιημένος για τα 200 ευρώ που έδωσα. Έχω όμως ένα πρόβλημα και δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι άλλαξα συσκευή ή στο ότι άλλαξα και δίκτυο: Στο προηγούμενο τηλέφωνό μου, όταν έστελνα ένα sms, μπορούσα από τις πληροφορίες να δω την ώρα που στάλθηκε αλλά ΚΑΙ την ώρα που παρελήφθη. Στο L9, στις πληροφορίες sms μου δείχνει μόνο την ώρα που το έστειλα και όχι την ώρα που παρελήφθη. Ξέρει κανείς αν είναι θέμα της συσκευής, του δικτύου ή του Android; Λεπτομέρειες θα μου πείτε, αλλά είναι κάτι τέτοιες λεπτομέρειες που μας κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη! Παράθεση androulakakis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourkofagos90 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 ειναι καθαρα του adroid...και οχι του συγκεκριμενου αλλα γενικα σε ολες τις εκδοσεις του (απο την 2.1 τουλαχιστον που το δουλευω εγω) Παράθεση Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannistsiou Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 παιδια οποιος μπορει ας βοηθησει.εχω το κινητο εδω και τρεις μερες και παρατηρησα οτι εκτος απο ελαχιστες φορες οτι στο ιντερνετ σερνετε μεχρι αηδιας(εκτος σπιτιου παντα).δεν μπορω να καταλαβω γιατι η αν θελει καποια ειδικη ρυθμιση για το 3g που δεν εχω κανει.στο wifi σφαιρα παντως...γενικα εχω αγχωθει λιγο κ αμα δεν ξερετε κατι να προλαβω να το παω για αλλαγη μεσα στην βδομαδα που εχει προθεσμια...(υποψιν το εχω δοκιμασει σε πολλα μερη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannistsiou Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 παιδια οποιος μπορει ας βοηθησει.εχω το κινητο εδω και τρεις μερες και παρατηρησα οτι εκτος απο ελαχιστες φορες οτι στο ιντερνετ σερνετε μεχρι αηδιας(εκτος σπιτιου παντα).δεν μπορω να καταλαβω γιατι η αν θελει καποια ειδικη ρυθμιση για το 3g που δεν εχω κανει.στο wifi σφαιρα παντως...γενικα εχω αγχωθει λιγο κ αμα δεν ξερετε κατι να προλαβω να το παω για αλλαγη μεσα στην βδομαδα που εχει προθεσμια...(υποψιν το εχω δοκιμασει σε πολλα μερη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourkofagos90 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 παιδια οποιος μπορει ας βοηθησει.εχω το κινητο εδω και τρεις μερες και παρατηρησα οτι εκτος απο ελαχιστες φορες οτι στο ιντερνετ σερνετε μεχρι αηδιας(εκτος σπιτιου παντα).δεν μπορω να καταλαβω γιατι η αν θελει καποια ειδικη ρυθμιση για το 3g που δεν εχω κανει.στο wifi σφαιρα παντως...γενικα εχω αγχωθει λιγο κ αμα δεν ξερετε κατι να προλαβω να το παω για αλλαγη μεσα στην βδομαδα που εχει προθεσμια...(υποψιν το εχω δοκιμασει σε πολλα μερη) οταν ανοιγεις 3g αλλαξε την λειτουργια δικτυου σε GSM/WCDMA Παράθεση Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts