giorgos1966 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 (edited) Επειδή βαριέμαι λέω σήμερα να περάσω μια aosp . Έχω βρει την PAC . Έχετε καμία ιδέα; αυτήν την cloydyflex Καλή χρυσή αλλά τόσο μαυρίλα με τέτοιον ήλιο έβγαλα τα μάτια μου. Φιλε τι ειναι η aosp.Αξιζει καλυτερα απο την cloudystok 1.3; Mολις πριν λιγο κοιταξα για την cloudyflex 2.0 και ο δημιουργος της σε καποιο σχολιο του πριν 3 ωρες περιπου εγραψε:CloudyFlex 2.0 is ready. I'll upload it in few hours (after I got back home). Stay tuned.Αντε να την δουμε... Edited April 9, 2014 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέρεις για 6PO (Πολωνικό) που θα βρω την 4.4.2 stock (το kdz να το κατεβάσω); νομίζω αυτό ψάχνεις http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέρεις για 6PO (Πολωνικό) που θα βρω την 4.4.2 stock (το kdz να το κατεβάσω); Για δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2687260 έχει όλη την λίστα με τα kdz. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jhal Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ευχαριστώ παιδιά. Το κατάφερα , είμαι unroot πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 O Cloudyfa εγραψε πως σημερα προς το βραδακι θα δωσει σε ολους την CloudyFlex v2.0.Λογικα αργουτσικα γιατι ακομα δεν εχει ξεκινησει ουτε να την ανεβαζει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 O Cloudyfa εγραψε πως σημερα προς το βραδακι θα δωσει σε ολους την CloudyFlex v2.0.Λογικα αργουτσικα γιατι ακομα δεν εχει ξεκινησει ουτε να την ανεβαζει :p Eλα φιλε Πανο.Δηλαδη ποτε υπολογιζεις περιπου.Να παω να πιω μια μπυρα.:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Eλα φιλε Πανο.Δηλαδη ποτε υπολογιζεις περιπου.Να παω να πιω μια μπυρα.:) Που να ξερω ρε συ;Βιετναμ μενει ο ανθρωπος,οχι στο διπλα στενο απο το σπιτι μου... Υπολογισε πως εκει ειναι 4 ωρες μπροστα απο εμας.Οποτε πιστευω μεχρι τις 12 θα εχει ανεβει(εκει θα ειναι 4 τα ξημερωματα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 το πρωτο βημα κανε, θα σωθεις, θα ανοιξει η συσκευη ευτυχως πηγε η καρδια στην θεση της!ευχαριστω τον αντωνη για την on line υποστηριξη!τωρα μονο(αυστηρα)root και τιποτα αλλο!α και στησιμο τις εφαρμογες παλι :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Τελικά την έβαλα την pac και είναι πολύ καλή. Γρήγορη αρκετά αλλά έχουν χαθεί πραγματακια πχ ράδιο και το software τηε κάμερας. Απο μπαταρία δείχνει να πηγαίνει πολυυυ καλά. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 . Απο μπαταρία δείχνει να πηγαίνει πολυυυ καλά. Δώσε στοιχεία Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Σε λιγο πρεπει να κατεβαινει η cloudyflex 2.0 ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2618864) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Σε λιγο πρεπει να κατεβαινει η cloudyflex 2.0 ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2618864) Αυτή είναι η cloud flex 4.4.2? Που περιμένουμε? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Αυτή είναι η cloud flex 4.4.2? Που περιμένουμε? ναιιιιιιιιιι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 ναιιιιιιιιιι Την είδα..ωραία είναι.!πολύ Μαύριλα..χαχα. Η διάφορα με την 1.2-1.3?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Eλα Πανο που εισαι!Ξερεις ποση ωρα χρειαζεται για να την ανεβασει;( κανει uploading )τωρα. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Την είδα..ωραία είναι.!πολύ Μαύριλα..χαχα. Η διάφορα με την 1.2-1.3?? αυτη η rom ειναι απο το lg g flex και ο dev τι εκανε να δουλευει στο κηνιτο μας.το μαυρο εμενα μου αρεσει πολυ γουστα ειναι αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 αυτη η rom ειναι απο το lg g flex και ο dev τι εκανε να δουλευει στο κηνιτο μας.το μαυρο εμενα μου αρεσει πολυ γουστα ειναι αυτα Kαι εμενα δεν με χαλαει καθολου.Απο την ασπριλα που ειχα στο iphone 5 και τωρα στο lg...:happy: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Σε λιγο πρεπει να κατεβαινει η cloudyflex 2.0 ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2618864) και απο κερνελ?τι παιζει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Κανένα νέο από custom recovery Για kk??Θέλω να δοκιμάσω cloudy flex αλλά βαριέμαι την όλη διαδικασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 και απο κερνελ?τι παιζει? Εαν ρωτας εμενα φιλε μου προσωπικά...εχω πληρη αγνοια απο android.Τωρα το μαθαινω.:O Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Εαν ρωτας εμενα φιλε μου προσωπικά...εχω πληρη αγνοια απο android.Τωρα το μαθαινω.:O οχι γενικα ρωταω,αν θα αφησουμε τον στοκ κερνελ,η θα παμε σε κατι καλυτερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Αν ειναι σαν την beta που μας εδωσε τοτε μαλλον θα χρειαστει ο simple kernel καθως εχω καλη καταναλωση μπαταριας. Παντως η εκδοση που ανεβαζει τωρα ειναι διαφορετικη απο αυτη που εχω εγω.Εχει κανει καποιες μικροαλλαγες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Εγω με το simple ειδα οτι εχει καλυτερη μπαταρια η v1 ,στη v3 μου φανηκε οτι επεφτε γρηγορα!! περιμενουμε ελπιζω αποψε τη cloudyflex 2.0 και το dorimanx για kit kat απο μερα σε μερα απ οτι διαβαζω ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kαι εμενα δεν με χαλαει καθολου.Απο την ασπριλα που ειχα στο iphone 5 και τωρα στο lg...:happy: το λευκο του ios 7 δεν ειναι ασχημο αλλα το λευκο-γκρι στις ρυθμισεις και στο dialer της LG ειναι λιγο κιτσαριο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ανεβηκε η CloudyFlex οποτε ξεκινηστε το κατεβασμα μεχρι να πεσει ο σερβερ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 ανοιξτε τα torrents σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts