Vag_koun Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 και ποια απ' όλες βαζω? εχεις τρεις εκδοσεις 1)tom yam, 2)pad thai,3) kra pow. το μενου από το g4 το εχει? Δες στο site τι δεν περιέχει η κάθε μία από τις 3. Εγω πάντα βάζω την πρώτη και αφαιρώ μετά τις εφαρμογές που δεν θέλω. Δεν έχει μενού G4. Είναι ότι πιο κοντά σε στοκ. ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ εκεί ξαναγυρναω Αν και από χθες δοκιμάζω αυτή με xceed και είναι αρκετά γρήγορη http://forum.xda-developers.com/lg-g2/general/rom-google-edition-release-thread-t3262929 Την είδα και εγω. Σε σχέση με srkg2 βλέπεις κάποια θετικά και αρνητικά ? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 [/color] Την είδα και εγω. Σε σχέση με srkg2 βλέπεις κάποια θετικά και αρνητικά ? Κοίτα.... Δεν κάνω απαιτητικά πράγματα. Εμένα μια από τα ίδια μου φαίνονται. Όπως και η thunder. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) Σε σχέση με τη cloudy εχει μεγάλη διαφορά? Γιατί απ' ότι κατάλαβα η cloudy έχει g4 ui. Root με ποιο πρόγραμμα κάνατε? Edited December 8, 2015 by sak11000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) Έχει δοκιμάσει κάποιος την MIUI 7 μου πει εντυπώσεις; Edited December 8, 2015 by Thanosar13 Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Σε σχέση με τη cloudy εχει μεγάλη διαφορά? Γιατί απ' ότι κατάλαβα η cloudy έχει g4 ui. Root με ποιο πρόγραμμα κάνατε? http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076 Root εγώ έκανα με αυτό. Νομίζω ήταν λίγο πιο βαριά η cloudy. Τουλάχιστον σε εμένα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076 Root εγώ έκανα με αυτό. Νομίζω ήταν λίγο πιο βαριά η cloudy. Τουλάχιστον σε εμένα. το δοκιμάζω αμέσως. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 mixel paths ?? Με εναν file explorer που να εχει root προσβαση θα πας στο system\etc και θα βρεις το αρχειο mixer_paths.xml To ανοιγεις ως κειμενο (text) και βρισκεις το path για το μεγαφωνο: <path name="speaker"> <ctl name="SLIM RX1 MUX" value="AIF1_PB"/> <ctl name="SLIM_0_RX Channels" value="One"/> <ctl name="RX7 MIX1 INP1" value="RX1"/> <ctl name="RX7 Digital Volume" value="75"/> <ctl name="SPK DRV Volume" value="7"/> <ctl name="SPK DAC Switch" value="1"/> <ctl name="RX7 HPF cut off" value="MIN_3DB_150Hz"/> Τη τιμη με το κιτρινο την κανεις απο 75-80 (πιο πανω υπαρχει ρισκο) Μετα βρισκεις το path για τα ακουστικα: path name="headphones"> <ctl name="SLIM RX1 MUX" value="AIF1_PB"/> <ctl name="SLIM RX2 MUX" value="AIF1_PB"/> <ctl name="SLIM_0_RX Channels" value="Two"/> <ctl name="RX1 MIX1 INP1" value="RX1"/> <ctl name="RX2 MIX1 INP1" value="RX2"/> <ctl name="CLASS_H_DSM MUX" value="DSM_HPHL_RX1"/> <ctl name="HPHL DAC Switch" value="1"/> <ctl name="HPHL Volume" value="17"/> <ctl name="HPHR Volume" value="17"/> <ctl name="RX1 Digital Volume" value="65"/> <ctl name="RX2 Digital Volume" value="65"/> <ctl name="COMP1 Switch" value="1"/> Tις τιμες με το κιτρινο τις πας μεχρι 70 (πιο πανω υπαρχει ρισκο) Τελος βρισκεις το path για το κουδουνισμα: <path name="speaker-and-headphones"> <path name="headphones"/> <ctl name="COMP1 Switch" value="0"/> <ctl name="HPHL Volume" value="11"/> <ctl name="HPHR Volume" value="11"/> <ctl name="RX1 Digital Volume" value="52"/> <ctl name="RX2 Digital Volume" value="52"/> <ctl name="RX7 MIX1 INP1" value="RX1"/> <ctl name="RX7 MIX1 INP2" value="RX2"/> <ctl name="RX7 Digital Volume" value="60"/> <ctl name="SPK DRV Volume" value="8"/> <ctl name="SPK DAC Switch" value="1"/> <ctl name="RX7 HPF cut off" value="MIN_3DB_150Hz"/> Τη τιμη με το κιτρινο την κανεις απο 75-80 (πιο πανω υπαρχει ρισκο) Σωνεις το αρχειο και κοιτας τα permissions (αδειες) να ειναι -rw-r--r-- Κανεις επαννεκινηση και εισαι ετοιμος, το κανεις μια φορα και ξενοιαζεις! Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill_G Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 παιδιά σας ευχαριστώ όλους. διορθώθηκε το πρόβλημα με την χωρητικότητα. επέστρεψε στα κανονικά πλέον. ακολούθησα τον οδηγό από το myphone (η σωστή εντολή είναι dd και όχι ./dd) και αντιγράφουμε τα αρχεία εκεί που είναι το su (xbin or bin). είστε μια ομάδα που μπορεί να βασιστεί όποιος χρειάζεται, μπράβο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Προσπαθώ να κάνω root αλλα με το που κανει επανεκκίνηση το τηλεφωνο δε μπαίνει σε download mode και αν το βάλω manual στους drivers δεν βρίσκει το lge adb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 το ρουτ τι το θέλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis2329 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Κάνε επανεγκατάσταση απο το lg pc suite κάι μετα κάνε αποκατάσταση σφαλμάτων Παράθεση lg g2 16gb black Cloudyg2 3.3 - xceed 14 android 5.0.2 twrp 2.8.6.1 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 το ρουτ τι το θέλεις; Για να περάσω rom ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάνε επανεγκατάσταση απο το lg pc suite κάι μετα κάνε αποκατάσταση σφαλμάτων Σ'ευχαριστώ θα το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis2329 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Η αποκατάσταση θα σε σβήσει τα παντα να το ξέρεις πρωτα κάνε backup Παράθεση lg g2 16gb black Cloudyg2 3.3 - xceed 14 android 5.0.2 twrp 2.8.6.1 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Προσπαθώ να κάνω root αλλα με το που κανει επανεκκίνηση το τηλεφωνο δε μπαίνει σε download mode και αν το βάλω manual στους drivers δεν βρίσκει το lge adb Αν δεν σου "βγαίνει"....... δοκίμασε και μ' αυτό: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/tools-how-to-install-twrp-bump-d80230a-t3072186 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 (edited) Μετά από προτροπή του TUPAC_RIP έβγαλα το Xstana. Πρώτη φορά έχω αυτό..... Με SRKG2 και Xceed https://www.dropbox.com/s/fhcdfk2nldx5l1s/Screenshot_2015-12-09-16-38-09.png?dl=0 Thank you!!!!! Edited December 9, 2015 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Με ποιον xceed;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Μετά από προτροπή του TUPAC_RIP έβγαλα το Xstana. Πρώτη φορά έχω αυτό..... Με SRKG2 και Xceed https://www.dropbox.com/s/fhcdfk2nldx5l1s/Screenshot_2015-12-09-16-38-09.png?dl=0 Thank you!!!!! Τελεια! Ειδες που σου ειπα; Μα το ηλιθιο... Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Με ποιον xceed;; Με τον τελευταίο. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076 Root εγώ έκανα με αυτό. Νομίζω ήταν λίγο πιο βαριά η cloudy. Τουλάχιστον σε εμένα. μ'αυτο το πρόγραμμα επιλέγω να κάνει root και recovery ταυτόχρονα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 μ'αυτο το πρόγραμμα επιλέγω να κάνει root και recovery ταυτόχρονα? Νομιζω ναι αλλα ας απαντησει και καποιος αλλος. Το εκανα τον Ιουνιο και δεν πολυθυμαμαι.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Νομιζω ναι αλλα ας απαντησει και καποιος αλλος. Το εκανα τον Ιουνιο και δεν πολυθυμαμαι.... Τα περνάει όλα τελικά. Πέρασα και τη ρομ και περιμένω να τελειώσει το upgrading, ευχαριστώ για τη βοήθεια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Τα περνάει όλα τελικά. Πέρασα και τη ρομ και περιμένω να τελειώσει το upgrading, ευχαριστώ για τη βοήθεια:) Να εισαι καλα....Δεν εκανα και τιποτα.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 καλησπερα παιδια για lg g2 d800 ποια ειναι η καλυτερη rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis2329 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Cyanogenmod απο τις καλύτερες ρομ που υπάρχουν Παράθεση lg g2 16gb black Cloudyg2 3.3 - xceed 14 android 5.0.2 twrp 2.8.6.1 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Αύριο πιθανόν θα περάσω και γω την CM13, το double tap για άνοιγμα-κλεισιμο οθόνης παίζει ? Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts