DjTony Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Καλημερα παιδια... Εχω official lollipop και στα καλα καθουμενα σταματησε να λειτουργει το rotation... εχω root κλπ... αλλα λειτουργουσαν ολα τελεια... αν κανω επαννεκινηση λειτουργει.... μετα ομως απο κανενα 6ωρο παλι τιποα.... καμια ιδεα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Καλημερα παιδια... Εχω official lollipop και στα καλα καθουμενα σταματησε να λειτουργει το rotation... εχω root κλπ... αλλα λειτουργουσαν ολα τελεια... αν κανω επαννεκινηση λειτουργει.... μετα ομως απο κανενα 6ωρο παλι τιποα.... καμια ιδεα ? Το ειχα παθει και εγω με Cloudy 3.3, εχει να κανει με τη διαχειριση της RAM και για αυτο με την επανεκκινηση φτιαχνει, το προβλημα λυθηκε και να'ναι καλα με τον κερνελ του Ντορι που κανει πολυ καλυτερη διαχειριση απο τον στοκ χαρις στα συνεχη updates που ενσωματωνει , εαν εχεις ηδη Ντορι και σου κανει τα ιδια, πηγαινε στο memory tab και εκει που λεει OOM Level Screen On και Off βαλε και στα δυο aggressive Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Χρειάζεσαι να περάσεις modem Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Ερώτηση. Έχω πάνω 4.4.2 μόνο με Root. Θέλω να περάσω ξανά την ίδια να είμαι Official τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Καλησπέρα, εσείς που έχετε πειραματιστεί αρκετά ποιο συνδυασμο rom/kernel προτείνετε? Τα κυριότερα ζητούμενα είναι : 1. Καλή διαχείριση μπαταρίας 2. Ραδιόφωνο 3. Να ειναι οκ η κάμερα 4. Να μην υπάρχουν θέματα με το gps τώρα το κινητο της κοπέλας μου ειναι με 5.0.2 και τρώει συχνά σκαλώματα οπότε επιβάλλεται η αλλαγή. Ειναι η cloudy 3.3 μαζί με dorimanx μία καλή επιλογή? Edited September 9, 2015 by paraskevasnp Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Καλημερα παιδια... Εχω official lollipop και στα καλα καθουμενα σταματησε να λειτουργει το rotation... εχω root κλπ... αλλα λειτουργουσαν ολα τελεια... αν κανω επαννεκινηση λειτουργει.... μετα ομως απο κανενα 6ωρο παλι τιποα.... καμια ιδεα ? Κανε βαθμονομηση των αισθητήρων είναι κάπου στις ρυθμίσεις ( χειρονομίες νομίζω) Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 οποιο προγραμμα και να χρησιμοποιησω δεν μπορω να ρουταρω το κινητο, ειμαι με lillipop. καμμια βοηθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 οποιο προγραμμα και να χρησιμοποιησω δεν μπορω να ρουταρω το κινητο, ειμαι με lillipop. καμμια βοηθεια; http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/tools-how-to-install-twrp-bump-d80230a-t3072186 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Περασα κ εγω κκ cloudyg3 2.2 ...το weather animation στην lockscreen δεν υπαρχει? Περσσσ xposed και g3tweakbox και τωρα το button combination στις ρυθμισεις δεν λειτουργει γτ? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike71 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 οποιο προγραμμα και να χρησιμοποιησω δεν μπορω να ρουταρω το κινητο, ειμαι με lillipop. καμμια βοηθεια; Σήμερα έκανα root με το LG One Click Root (LG G2 D802 32gb DE 5,0,2 lolipop) Πολύ εύκολα, κατέβασε πρώτα τους τελευταίους LG drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Υπάρχει τρόπος να κρύψω από τον χώρο των ειδοποιησεων την ένταση, φωτεινότητα και τις εφαρμογές Q slide? Δεν τα χρησιμοποιώ και πιάνουν άδικα χώρο. Είμαι Root αν γίνεται με κάποιον τρόπο να δοκιμάσω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Υπάρχει τρόπος να κρύψω από τον χώρο των ειδοποιησεων την ένταση, φωτεινότητα και τις εφαρμογές Q slide? Δεν τα χρησιμοποιώ και πιάνουν άδικα χώρο. Είμαι Root αν γίνεται με κάποιον τρόπο να δοκιμάσω Όταν κατεβάζεις την notification bar μπορείς τα κουμπιά (wifi, τοποθεσία κτλ) που είναι πάνω να τα "σύρεις" προς τα αριστερά, τέρμα δεξιά έχει ένα κουμπί που λεει "Επεξεργασία". Από 'κει μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις! Το Q slide φεύγει απλά πατώντας το ανάλογο κουμπί στη notification bar! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Όταν κατεβάζεις την notification bar μπορείς τα κουμπιά (wifi, τοποθεσία κτλ) που είναι πάνω να τα "σύρεις" προς τα αριστερά, τέρμα δεξιά έχει ένα κουμπί που λεει "Επεξεργασία". Από 'κει μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις! Το Q slide φεύγει απλά πατώντας το ανάλογο κουμπί στη notification bar! Το είχα απενεργοποιηση αλλά μου τα εμφανιζε τώρα το άνοιξα το έβγαλα μετά ξανά και έγινε ώστε δια μαγείας Τα άλλα δύο ήχου και φωτεινότητα δεν γίνεται κάτι ε? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Το είχα απενεργοποιηση αλλά μου τα εμφανιζε τώρα το άνοιξα το έβγαλα μετά ξανά και έγινε ώστε δια μαγείας Τα άλλα δύο ήχου και φωτεινότητα δεν γίνεται κάτι ε? Γινεται αλλα με xposed installer και καποιο module πχ το G3TweaksBox. edit: Τωρα ειδα οτι υπαρχει η επιλογη που λεει ο φιλος Titarasaudi. Κατεβαζεις κουρτινακι, τερμα δεξια, επεξεργασια, ξετικαρεις. (Τουλαχιστον με την custom ROM που ειμαι γινεται. Δεν ειμαι σιγουρος για stock ROM.) Edited September 10, 2015 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Το είχα απενεργοποιηση αλλά μου τα εμφανιζε τώρα το άνοιξα το έβγαλα μετά ξανά και έγινε ώστε δια μαγείας Τα άλλα δύο ήχου και φωτεινότητα δεν γίνεται κάτι ε? Δε γίνεται μέσα απ' το κουμπί "Επεξεργασία" της notification bar;; Είμαι με custom rom αλλά έχω την εντύπωση πως γινόταν και στις stock rom's! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Γινεται αλλα με xposed installer και καποιο module πχ το G3TweaksBox. Με το g2 tweak box που έχω δεν έχει κάτι τέτοιο ε? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Με το g2 tweak box που έχω δεν έχει κάτι τέτοιο ε? Σιγουρα εχει. Το θυμαμαι. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Σιγουρα εχει. Το θυμαμαι. Το βρηκα. Ετσι μπραβο αδειασε λιγο ο χώρος επιτέλους Σ ευχαριστώ πολύ Αυτα τα mods παιδια ειναι δοκιμασμενα παιζει να παρεμβάλουν στην καλη λειτουργία της συσκευής και να έχουμε μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και λοιπά? Εννοω κατι τετοια όπως αυτα τα 2-3 που αλλαξα εγω γιατί απο ότι βλέπω εχει παρα πολλα που σίγουρα θα εχουν κάποια επίπτωση σε επεξεργαστή και μπαταρία Edited September 10, 2015 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Το βρηκα. Ετσι μπραβο αδειασε λιγο ο χώρος επιτέλους Σ ευχαριστώ πολύ Αυτα τα mods παιδια ειναι δοκιμασμενα παιζει να παρεμβάλουν στην καλη λειτουργία της συσκευής και να έχουμε μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και λοιπά? Εννοω κατι τετοια όπως αυτα τα 2-3 που αλλαξα εγω γιατί απο ότι βλέπω εχει παρα πολλα που σίγουρα θα εχουν κάποια επίπτωση σε επεξεργαστή και μπαταρία Μην ανυσηχεις, ολα κομπλε. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Σήμερα έκανα root με το LG One Click Root (LG G2 D802 32gb DE 5,0,2 lolipop) Πολύ εύκολα, κατέβασε πρώτα τους τελευταίους LG drivers. δυστυχως οτι και να κανω μπαινει σε download mode και σταματα στο 90% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 δυστυχως οτι και να κανω μπαινει σε download mode και σταματα στο 90% Μήπως όμως πέτυχε το root; Έκανες έλεγχο με κανένα root checker; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Και σε stock rom γίνεται να βγάλεις την φωτεινότητα και Την ένταση του ηχου από το κουρτινακι κανονικά!!! [ATTACH]63891[/ATTACH] Η επιλογή είναι τέρμα δεξιά στο κουμπί "επεξεργασια" Το ξέρω ότι βρέθηκε η λύση αλλά την λέω λίγο πιο αναλυτικά μήπως ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος γι αυτό. Edited September 10, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Εχει κυκλοφορησει ενα φιξακι σε ζιπ μορφη για μια σημαντικη τρυπα ασφαλειας (Stagefright ) στο android ,για οσους δεν το ξερουν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3193283 Confirm working on: CloudyG2 3.3 + default/dorimanx/xceed kernel Stock 5.0.2 30b + dorimanx/xceed kernel Not working on: LG D802 stock 5.02 30b + stock kernel LG LS980 stock based ROM Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Μήπως όμως πέτυχε το root; Έκανες έλεγχο με κανένα root checker; ναι καποια στιγμη ειχε πετυχει αλλα δεν εμπαινε σε recovery μου εδειχνε ενα ρομποτακι με θαυμαστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτήν http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/inazuma-rom-d802-support-weather-t3184357? Σκέφτομαι να την δοκιμασω Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts