vanas Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) Ασφαλή συμπεράσματα απο αύριο πάντως δείχνει όντος λίγο καλύτερη,η μνήμη τωρα που έβαλα dori είναι στα ίδια,για το νήμα με τις φώτο που ανεβάζει ο Γιώργος έχω βαρεθεί να βλέπω τοπία,δέντρα,πρασινάδα λες και με το κινητό φτιάχνουμε καρτ ποστάλ:p άσε Μανθο δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου στη θέση των παιδιών τους να περιμένω το σωστό iso για να βγω φωτογραφία:D Πάντως όποιος καταφέρει να βγάλει το κινητό από την τσέπη, να ανοίξει την κάμερα, να ρυθμίσει το iso, να ρυθμίσει το exposure, white balance, flash............ και προλάβει να τραβήξει την σκηνή που θέλει, είδα μια αγγελία για ταχυδακτυλουργό. Ένα παράπονο έχω από το g2, ότι δεν έχω βγάλει φωτογραφία, άξια της κάμερας του, πορτραίτο με φλας. Είχαν όλοι οι συμμετέχοντες κάτι παράξενες εκφράσεις στις φωτογραφίες και στο τέλος κόκκινα και δακρυσμένα μάτια. Edited November 8, 2014 by vanas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Ασφαλή συμπεράσματα απο αύριο πάντως δείχνει όντος λίγο καλύτερη,η μνήμη τωρα που έβαλα dori είναι στα ίδια,για το νήμα με τις φώτο που ανεβάζει ο Γιώργος έχω βαρεθεί να βλέπω τοπία,δέντρα,πρασινάδα λες και με το κινητό φτιάχνουμε καρτ ποστάλ:p άσε Μανθο δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου στη θέση των παιδιών τους να περιμένω το σωστό iso για να βγω φωτογραφία:D Για να δειξω το macro τις ανεβασα ρε γκρινιαρη τι θες να ανεβασω? Τη μουρη μου?? :lol::p ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως όποιος καταφέρει να βγάλει το κινητό από την τσέπη, να ανοίξει την κάμερα, να ρυθμίσει το iso, να ρυθμίσει το exposure, white balance, flash............ και προλάβει να τραβήξει την σκηνή που θέλει, είδα μια αγγελία για ταχυδακτυλουργό. :lol::lol::lol: Γιαυτο εχω λυσσαξει με το auto και με κραζουν. Εχει τεραστια σημασια το πως διαχειριζεται το κινητο τις συνθηκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) αληθεια τα ειδατε καθολου στο αλλο νημα? Ο vanas και ο vag ηταν εκει εσεις αφαντοι!!! :p:p ....:shifty: Εμείς Παρακολουθούμε το φαινόμενο demon και της εξελίξεις διακριτικά, και ενημερωνόμαστε......;) Edited November 8, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Πάντως όποιος καταφέρει να βγάλει το κινητό από την τσέπη, να ανοίξει την κάμερα, να ρυθμίσει το iso, να ρυθμίσει το exposure, white balance, flash............ και προλάβει να τραβήξει την σκηνή που θέλει, είδα μια αγγελία για ταχυδακτυλουργό. Ένα παράπονο έχω από το g2, ότι δεν έχω βγάλει φωτογραφία, άξια της κάμερας του, πορτραίτο με φλας. Είχαν όλοι οι συμμετέχοντες κάτι παράξενες εκφράσεις στις φωτογραφίες και στο τέλος κόκκινα και δακρυσμένα μάτια. Ισχυει γα 2 λογους. 1ον εχει πολυ δυνατο φλας, και 2ον γιατι εκανε κακη διαχειριση με πολυ αργο νεταρισμα. Οση ωρα εκανε να νεταρει το led παραμενει αναμμενο. Παλια εκανε να βγαλει μια φωτο με φλας 4 ολοκληρα δευτερολεπτα. Γιαυτο και οι συμμετεχοντες ετρεχαν στον οφθαλμιατρο. Τωρα 1.5-2 κανει τουλαχιστον στο δικο μου. Εχεις αλλαξει rom η εισαι ακομα με την στοκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Για να δειξω το macro τις ανεβασα ρε γκρινιαρη τι θες να ανεβασω? Τη μουρη μου?? :lol::p ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :lol::lol::lol: Γιαυτο εχω λυσσαξει με το auto και με κραζουν. Εχει τεραστια σημασια το πως διαχειριζεται το κινητο τις συνθηκες. Γιώργο δεν ήταν για σένα το σχόλιο,ξέρεις πόσο σε συμπαθώ και σέβομαι τις απόψεις σου και όχι τώρα και ένα χρόνο πριν τότε με το σύγκριση s4 stock με g2 stock ήμουν υποστηρικτής σου και όχι γαι κάποιο άλλο λόγο αλλά γιατί έχεις εμπεριστατωμένη άποψη γι'αυτά που γράφεις.:)για τις φωτογραφίες τώρα τρολαρο φυσικά και με τοπία θα κάνεις συγκριτικά σιγα μην ανεβάσεις τα παιδιά ή φίλους σου σε κάποιο νήμα.Ένα παράπονο έχω μόνο έπρεπε να πάρετε και μερικά δείγματα ημερήσιες με τον keras;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Γιώργο δεν ήταν για σένα το σχόλιο,ξέρεις πόσο σε συμπαθώ και σέβομαι τις απόψεις σου και όχι τώρα και ένα χρόνο πριν τότε με το σύγκριση s4 stock με g2 stock ήμουν υποστηρικτής σου και όχι γαι κάποιο άλλο λόγο αλλά γιατί έχεις εμπεριστατωμένη άποψη γι'αυτά που γράφεις.:)για τις φωτογραφίες τώρα τρολαρο φυσικά και με τοπία θα κάνεις συγκριτικά σιγα μην ανεβάσεις τα παιδιά ή φίλους σου σε κάποιο νήμα.Ένα παράπονο έχω μόνο έπρεπε να πάρετε και μερικά δείγματα ημερήσιες με τον keras;) Βαγγελη ξερεις ποσο σε εκτιμω και σε σεβομαι, και για μενα να ηταν το σχολιο και τι εγινε? χαβαλε κανουμε στην τελικη ασε που γελασα αρκετα σε αυτο με το iso..!! :lol::lol: Οσο για τα υπολοιπα σε ευχαριστω πολυ το εκτιμω ιδιαιτερα και ανταποδιδω.! Για τις ημερησιες εχεις δικιο αλλα φαντασου οτι με τον Keras μενουμε σε εντελως εκ διαμετρου αντιθετες αποστασεις και ειναι παρα πολυ δυσκολο λογω δουλειας και οικογενειακων υποχρεωσεων. Ετυχε να βρεθουμε βραδυ για καφε και ετσι καναμε και το συγκριτικο. Μακαρι να υπηρχε χρονος και για ημερησιες αλλα καταλαβαινεις.... :) Που θα παει ομως αν θα παρει το 1020 δεν θα μου την γλυτωσει....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Με lamhoang 2.2 και dori 8.7 ..2 freeze και restart από μόνο του ...δεν ξέρω τι φταίει έχω βάλει nova launcher και στα στατιστικά της μπαταρίας έχει ένα 10% μόνο σε αυτόν που είναι τρελό νούμερο από ότι νομίζω σε couldy ούτε 2 % δεν ειχε Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Με lamhoang 2.2 και dori 8.7 ..2 freeze και restart από μόνο του ...δεν ξέρω τι φταίει έχω βάλει nova launcher και στα στατιστικά της μπαταρίας έχει ένα 10% μόνο σε αυτόν που είναι τρελό νούμερο από ότι νομίζω σε couldy ούτε 2 % δεν ειχε Τι ρυθμίσεις έχεις στον dori; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βαγγελη ξερεις ποσο σε εκτιμω και σε σεβομαι, και για μενα να ηταν το σχολιο και τι εγινε? χαβαλε κανουμε στην τελικη ασε που γελασα αρκετα σε αυτο με το iso..!! :lol::lol: Οσο για τα υπολοιπα σε ευχαριστω πολυ το εκτιμω ιδιαιτερα και ανταποδιδω.! Για τις ημερησιες εχεις δικιο αλλα φαντασου οτι με τον Keras μενουμε σε εντελως εκ διαμετρου αντιθετες αποστασεις και ειναι παρα πολυ δυσκολο λογω δουλειας και οικογενειακων υποχρεωσεων. Ετυχε να βρεθουμε βραδυ για καφε και ετσι καναμε και το συγκριτικο. Μακαρι να υπηρχε χρονος και για ημερησιες αλλα καταλαβαινεις.... :) Που θα παει ομως αν θα παρει το 1020 δεν θα μου την γλυτωσει....:p Γιώργο έχω επιθυμήσει τις φωτογραφίες με τα γλυκά εδέσματα σου τα Χριστουγεννιάτικα,ευτυχώς πλησιάζει η εποχή:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Και εγω απο ρυθμισεις την βλεπω και εβαλα και ram bar με g3 tweaksbox.. Δεν εχει πουθενα διαχειριση ραμ.. Η cloudy g3 εχει? Τώρα το πρόσεξα που το αναφέρατε. Έχει αφαιρέσει την εφαρμογή Διαχείρισης εργασιών. Στην Cloudy την επιλέγεις από το Aroma Installation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Τι ρυθμίσεις έχεις στον dori; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιώργο έχω επιθυμήσει τις φωτογραφίες με τα γλυκά εδέσματα σου τα Χριστουγεννιάτικα,ευτυχώς πλησιάζει η εποχή:D Τα συνηθισμένα Βαγγέλη όπως τα είχα και σε couldy θα κάνω ένα clean install πάλι μήπως έχει σκαλώσει τίποτα Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) Με lamhoang 2.2 και dori 8.7 ..2 freeze και restart από μόνο του ...δεν ξέρω τι φταίει έχω βάλει nova launcher και στα στατιστικά της μπαταρίας έχει ένα 10% μόνο σε αυτόν που είναι τρελό νούμερο από ότι νομίζω σε couldy ούτε 2 % δεν ειχε Εγω με τα ιδια κανενα θεμα.. Στα στατιστικη της μπαταριας απο ρυθμισεις δεν εχει καν τον νοβα! Απο τα στατιστικα του gsam εχει ο νοβα ενα 2,2% χρηση! ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω με τα ιδια κανενα θεμα.. Στα στατιστικη της μπαταριας απο ρυθμισεις δεν εχει καν τον νοβα! Απο τα στατιστικα του gsam εχει ο νοβα ενα 2,2% χρηση! Μαλλον βρηκα bug! Μετα απο επανεκκινηση χανει τα ελληνικα απο το πληκτρολόγιο.. Το κανει κ εσας? Ή εχω κανει disable κανα service περιεργο.. Τελικα το κανει μονο μερικες φορες μετα απο soft reboot Edited November 8, 2014 by mobrol Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Τι εγινε ρε σεις; Ξεμεινατε απο ρομς κι εχετε παει σε Κινεζικες τωρα; :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Και ο cloudy ασιατης ειναι νομιζω. Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Και ο cloudy ασιατης ειναι νομιζω. Ναι μπραβο εχεις δικιο.Βιετναμεζος ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Παιδιά βλέπω κακή διαχείριση της ram στη lamhoang μου δουλεύει τώρα που φόρτωσαν οι εφαρμογές 1,5-1,6 σε σας πως τα πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Τι ρυθμίσεις έχεις στον dori; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιώργο έχω επιθυμήσει τις φωτογραφίες με τα γλυκά εδέσματα σου τα Χριστουγεννιάτικα,ευτυχώς πλησιάζει η εποχή:D Εννοια σου και θα σε φτιαξω καλά....:D Παρακολουθώ προσεκτικά τις συζητήσεις σας για την νέα Ρομ καλά τα βλέπω τα πραγματα σε γενικές γραμμές! Εντωμεταξυ δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπαρι αλλά έχει νέα μείωση τιμής το g2 και g2 mini χωρια τις διαφημίσεις σε γερμανό κοσμοτε και λοιπούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Παιδιά βλέπω κακή διαχείριση της ram στη lamhoang μου δουλεύει τώρα που φόρτωσαν οι εφαρμογές 1,5-1,6 σε σας πως τα πάει; Εκει γυρω.. Στο 1,4 περιπου Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Εκει γυρω.. Στο 1,4 περιπου Πως το βλεπουμε αυτο φιλε για την ram;Που ειναι καλα να δουλευει; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Πως το βλεπουμε αυτο φιλε για την ram;Που ειναι καλα να δουλευει; Μεσα απο ρυθμισεις εφαρμογων Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Μεσα απο ρυθμισεις εφαρμογων Με ενα βιντεακι που βλεπω τωρα ειναι στο 1.2 GB σε χρηση μου λεει...Καλα ειναι; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Και αλλος beta για τον DorimanX με νεες 6000 code lines ! οπως ισχυριζεται και ο ιδιος, Δε γινεται να μη τον δοκιμασεις..... http://www.dorimanx.com/LG-BETA/ Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Μαλλον βρηκα bug! Μετα απο επανεκκινηση χανει τα ελληνικα απο το πληκτρολόγιο.. Το κανει κ εσας? Ή εχω κανει disable κανα service περιεργο.. Τελικα το κανει μονο μερικες φορες μετα απο soft reboot Κι εγω με MIUI και G3 keyboard μετα απο hot reboot χανω την ελληνικη γλωσσα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Αρα ειναι θεμα του G3 keyboard Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Καλησπέρα παιδιά μήπως ξέρει κάποιος γιατί ενώ έχει βγει καινούργια version του playstore μου λέει ότι έχω την τελευταία ;;;; Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Καλησπέρα παιδιά μήπως ξέρει κάποιος γιατί ενώ έχει βγει καινούργια version του playstore μου λέει ότι έχω την τελευταία ;;;; Μάλλον γιατί δεν βγήκε για τη συσκευή σου ή αναβάθμιση... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts