Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι 309. Τα εχω ολα στην υπογραφη μου. Την οθονη δεν την αλλαξα ακομα. Περιμενω να τελειωσει η εξεταστικη πρωτα για να ασχοληθω.

Τα stock widgets δουλευουν μονο στον stock launcher.

Αααα!!!....μάλιστα , και τι κάνουμε τώρα ? πώς θα έχω ένα widget του ημερολογίου μου για να βλέπω τίς καθημερινές μου εργασίες ?

Σε ευχαριστώ πολύ

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συγνωμη που ξαναβαζω το ερωτημα μου αλλα τι να κανω;Καποιος φιλος να βοηθησει;:(

Παρε απο το zip της ROM το LGCameraApp.apk και το LGCameraApp.odex και βαλτα στο system/priv-app. Δωσε τα σωστα permissions (το γνωστο "Γ") και reboot.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγνωμη που ξαναβαζω το ερωτημα μου αλλα τι να κανω;Καποιος φιλος να βοηθησει;:(

Μπορείς να ξαναεγκαταστησεις την rom χωρίς κανένα wipe.

Αυτο που με χαλαει στην CloudyG3 ειναι το τεραστιο περιθωριο πανω πανω που σου τρωει οθονη. Πχ. Στις ρυθμισεις εχει χαθει ενα εκατοστο να λεει "Ρυθμισεις".

Στον dialer παλι αυτη η λεζαντα να λεει "τηλεφωνο" κατι τετοιο, δε θυμαμαι ακριβως.

Για ποιο περιθώριο μιλάς...???

http://s6.postimg.org/g85qdjy5t/Screenshot_2014_10_13_21_02_40.png

upload a picturehttp://s6.postimg.org/qji367pv5/Screenshot_2014_10_13_21_06_29.png

image hosting without account

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Παρε απο το zip της ROM το LGCameraApp.apk και το LGCameraApp.odex και βαλτα στο system/priv-app. Δωσε τα σωστα permissions (το γνωστο "Γ") και reboot.

Aυτα τα 2 αρχεια τα βρηκα αλλα που ειναι το system/priv-app;Με ποιον τροπο θα τα βαλω;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βαγγελη εαν το κανω ετσι που λες,θα χασω ρυθμισεις κτλ ομως;

Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Aυτα τα 2 αρχεια τα βρηκα αλλα που ειναι το system/priv-app;Με ποιον τροπο θα τα βαλω;

Τι ρυθμίσεις εννοείς;δεδομένα εφαρμογές στήσιμο θα μείνουν όπως τα έχεις τώρα.

οχι φιλε μου αν δεν κανεις wipe data !!δεν θα χασεις καμια ρυθμιση!!τα αρχεια θα τα βαλεις με καποιον file manager π.χ solid explorer!!η οποιο αλλο εσυ θελεις!!κανε αντιγραφή επικοληση μεσα στο system/priv-app κανε reboot και ογικα θα ειναι ολα οκ!!αλλα πως τα καταφερες και εσβησες την καμερα ??:blink:(με κανενα titanium το εκανες!!)

παιδια οποιος εχει philz touch recovery εχετε κανει ρυθμίσεις για την σωστη απεικονιση της ωρας και της ημερομηνίας????

Edited by manthosffvll

οχι φιλε μου αν δεν κανεις wipe data !!δεν θα χασεις καμια ρυθμιση!!τα αρχεια θα τα βαλεις με καποιον file manager π.χ solid explorer!!η οποιο αλλο εσυ θελεις!!κανε αντιγραφή επικοληση μεσα στο system/priv-app κανε reboot και ογικα θα ειναι ολα οκ!!αλλα πως τα καταφερες και εσβησες την καμερα ??:blink:(με κανενα titanium το εκανες!!)

Μαγος εισαι...Ναι με το titanioum ο κ@#$#@#$

Παίδες ενδιαφέρομαι και εγω να περάσω cloudyg3 γιατί έχω βαρεθεί λίγο το interface μου κλπ και θα ήθελα μια φρέσκια αλλαγή. δεν έχω ξαναπεράσει ποτε custom rom και διαβάζω γενικά τι παίζει κλπ. η ερώτηση μου είναι η εξής, επειδή διαβάζω ότι ο kernel που έχει μέσα ο cloudy, δεν είναι τόσο καλος σε θέμα μπαταρίας, αν περάσω τον dorinmax που λέτε η τον bruce πρέπει να κάνω extra ρυθμίσεις? η αν τα περάσω θα περνώ τα οφέλη χωρίς να κάνω κάτι το παραπάνω? ευχάριστω. μηπως θα ηταν καλητερα να περιμενω μεχρει να φτιαχτουν και αλλα πραγματα στην επομενη version η ειναι σε ικανοποιτικο σταδιο η rom αυτη τι στιγμη?

thank you

Η cloudyG3 2.0 ειναι σε αρκετα ικανοποιητικο επιπεδο (οπως λες) αυτη τη στιγμη. Δεν ξερω αν θα ειχε περιθωρια βελτιωσης, θα φανει στο μελλον, προς το παρον παντως δουλευει υποδειγματικα, χωρις bug's και αξιζει να τη δοκιμασεις (αν σου αρεσει το ui του G3).

Οσο για τους kernel, και αυτος που εχει ο cloudy πανω μια χαρα ειναι. Ο bruce εχει καλυτερη μπαταρια και ειναι αρκετα σταθερος, απλα εχει πολυ καιρο να ενημερωθει, οχι οτι αυτο ειναι προβλημα!

Ο dorimanx ειναι ο πιο προσφατα ενημερωμενος και ειναι ο μονος που εχει δυνατοτητα για επιπλεον ρυθμισεις. Στις οποιες βεβαια δεν εισαι υποχρεωμενος να αλλαξεις κατι, και αν τα πειραξεις καλα θα ειναι να εχεις "ψαχτει" τι θα αλλαξεις, αλλιως θα εχεις αντιθετα αποτελεσματα!

Μαγος εισαι...Ναι με το titanioum ο κ@#$#@#$

Από ΕΔΩ (ξεζιπαρε τον αρχικό φάκελο)κατέβασε την camera G2 & G3 της πήρα με τα δεδομένα με όλα με το titanioum...;) βαλτά μονά τους τα αρχεία (για να τα βρεις εύκολα) στο φάκελο titanioum και κανε μέσω titanioum ''Επαναφορά όλων των εφαρμογών με τα δεδομένα τους'' και ελπίζω θα είσαι o.k.;)

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Αααα!!!....μάλιστα , και τι κάνουμε τώρα ? πώς θα έχω ένα widget του ημερολογίου μου για να βλέπω τίς καθημερινές μου εργασίες ?

Σε ευχαριστώ πολύ

Και 'γω nova prime εχω φιλε μου και ναι τα "μαμα" widget δυστυχως δεν λειτουργουν εδω.

Θα πρεπει να ψαξεις στο Play μια αλλη αντιστοιχη εφαρμογη που θα κανει αυτα που θελεις :)

Ρε παιδια εχω κατι να ρωτησω . οταν εχουμε το δαχτυλο μας στο proximity sensor και παταμε ξεκλειδωμα αναβει για δευτερολεπτα και μετα σβηνει . πως μπορουμε να το απενεργοποιησουμε αυτο ?

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

παιδια οποιος εχει philz touch recovery εχετε κανει ρυθμίσεις για την σωστη απεικονιση της ωρας και της ημερομηνίας????

Ναι αλλα καποιες φορες την ξαναχανει.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως ρυθμιζουμε δηλαδη, που εχει επιλογη;

Καλα οχι οτι ειναι και ιδιαιτερο προβλημα....... απλα μου βγαζει οτι εχω κανει τα backup μου στις 10-10 του 1970 :lol: :lol:

Καλα δε με χαλαει κιολας, βρισκω ακρη...... κουβεντα να κανουμε ;)

αν επιλεξεις εκει π λεει parse time daemon data την κραταει.. σε περιπτωση βεβαια π κανεις φορματ τον εσωτερικο χωρο του κινητου σβηνονται κ οι ρυθμισεις οποτε παλι θελει ξανα ρυθμιση!

για καποιον που ζητησε τις προτεινομενες ρυθμισεις του καταπληκτικου vag74 :)

αν δεν καταλαβα καλα κατι βαγγελη κι εχω κανει καποιο λαθος , πες μου

να το διορθωσω .... αυξηση στην αποδοση δεν εχω δει , στην μπαταρια ομως ναι !

ειχα bruce kernel !!

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Παιδες δεν θελω να σας χαλασω την μαγεια της cloudy αλλα μολις φλασαρα μια καινουρια εκδοση απο ιταλια. δειτε τις φωτο.. δν ξερω τι ακριβως εχουν αλλαξει αλλα νιωθω το κινητο να πηγαινει πολυ πιο γρηγορα απο την στοκ που υπαρχει τωρα..

edit: φλασαροντας παλι την στοκ d80220f π για μενα ειναι η ιδια με την d80220d (ελληνικη) η νεα εκδοση d80220g ειναι πολυ πιο γρηγορη. ολα ειναι πολυ πιο smooth κ καλυτερη αποκριση.. σαν να εχουν ενεργοποιησει το art ενα πραγμα ...

Edited by xirosiman

Tελικα την ξαναπερασα απο πανω την rom κ ολα μεχρι στιγμης ενταξει.:)

Παιδες δεν θελω να σας χαλασω την μαγεια της cloudy αλλα μολις φλασαρα μια καινουρια εκδοση απο ιταλια. δειτε τις φωτο.. δν ξερω τι ακριβως εχουν αλλαξει αλλα νιωθω το κινητο να πηγαινει πολυ πιο γρηγορα απο την στοκ που υπαρχει τωρα..

edit: φλασαροντας παλι την στοκ d80220f π για μενα ειναι η ιδια με την d80220d (ελληνικη) η νεα εκδοση d80220g ειναι πολυ πιο γρηγορη. ολα ειναι πολυ πιο smooth κ καλυτερη αποκριση.. σαν να εχουν ενεργοποιησει το art ενα πραγμα ...

που θα την βρω την 20g?

Βρηκε κανεις σας κάποιο modaki που να διωρθωνει τον κυκλο εξω σε flip case s σε G3 2.0 rom εννοειται?? Να γίνει μεγαλυτερος δηλ για να μην αφήνει κενά όπως τώρα..!!

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/quickcircle-music-g3-ported-roms-t2800536

Κατέβασε και κάνε εγκατάσταση μόνο τα αρχεία που λέει για cloudy 2.0

Υπάρχει και 20g???

ναι ειναι η ιταλικη 6TA europe open.. οριστε κατευθειαν απ την πηγη! :)

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW028806432109876543213/D80220G_00.kdz

Cloudy Stock 1.2 Ειναι στην υπογραφη μου.

Αντε να βρω τωρα τον kernel χωρις τη λειτουργια knock code για να μου δουλεψει το knock on. Δεν πειραζει ετσι κι αλλιως τωρα που θα το παω για αλλαγη της κιτρινισμενης οθονης θα stockάρω και μετα θα βαλω την CloudyG3 και δε θα εχω ασυμβατοτητες με τον 8.3 dori.

Για τον κέρνελ. Παλιά έβγαζε 2 εκδόσεις. Αν δεν κάνω λάθος από την 7 και μετά σταμάτησε να βγάζει την No knock και βγάζει μόνο μία. Τώρα όμως μου διαφεύγει αν είχε αναφέρει ότι δεν θα υποστηρίζει κινητά χωρίς knock code ή αν έχει βάλει ενσωματωμένο detector κατά το φλασάρισμα έτσι ώστε να βλέπει μόνο του τι πρέπει να περάσει.

Google Pixel 9 Pro XL

Επειδή όλοι μας εδώ πειράξουμε με τον α ή με τον β τρόπο τα τηλέφωνά μας να υπενθυμίσω (αφορμής του φίλου πιο πίσω που έσβησε την κάμερα κατά λάθος) ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος σε περίπτωση δυσλειτουργίας είναι να ξαναφλασάρουμε την ρομ με wipe cache και wipe dalvik cache. Δεν χάνεται καμία απολύτως ρύθμιση και θα ξαναλειτουργήσουν όλα όπως την πρωτοβάλατε.

Η ίδια διαδικασία συστήνεται και για όσους θέλουν να βγάλουν τον dorimanx. (τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω)

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/quickcircle-music-g3-ported-roms-t2800536

Κατέβασε και κάνε εγκατάσταση μόνο τα αρχεία που λέει για cloudy 2.0

Είσαι ωραίος σε ευχαριστω πολύ φιλέ μου..!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!