Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραια επειδη ζαλιστικα κ δν εχω πιει ακομα καφε,το αναβαλω δν ξερω για ποσο κ θα κανω οτι γινεται τωρα οπως ειμαι.

μονο μια τελευταια ερωτηση,το εξπουζ μπορω να το κανω χωρις να εχω κανει ρηκαβερι?

μπορεις ναι

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ωραια επειδη ζαλιστικα κ δν εχω πιει ακομα καφε,το αναβαλω δν ξερω για ποσο κ θα κανω οτι γινεται τωρα οπως ειμαι.

μονο μια τελευταια ερωτηση,το εξπουζ μπορω να το κανω χωρις να εχω κανει ρηκαβερι?

Φιλε μου ασε το τηλέφωνο μονο ρουτ. Συγνωμη που επιμένω αλλα ισχύει αυτο που εγραψα πιο πριν

Θοδωρής

Φιλε μου ασε το τηλέφωνο μονο ρουτ. Συγνωμη που επιμένω αλλα ισχύει αυτο που εγραψα πιο πριν

tpal το εχω πει απο το μεσημερι αυτο εγω!!

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Μου εβγαλε αναβαθμιση για 10e αλλα μου πεταει μηνυμα οτι ειμαι ρουτ και δεν με αφηνει να την κανω. Δεν καταλαβαινω πως την παιρνατε οι υπολοιποι και χανετε το ρουτ.

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Δεν το περιμενα αυτο απο σένα Ιορδανη..

Κατεβασε τη και φλασαρε τη χειροκινητα,αφου ουτως η αλλως σε λιγες μερες θα'χουμε full wipe και διάλειμμα για kit kat..

ρε παιδια κατεβαζω με pc suit αναβαθμιση d80210c απο τις 6:30 το απογευμα και ειναι ακομα στο 34%... τι γινεται??? να το αποσυνδεσω?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Έχει κανεις σας θέμα με την αντιστοιχίσει ήχου σε επαφες?..έχω επιλέξει απο την επεξεργασία σε κάθε επαφη με τον ήχο που θέλω να χτυπάνε ..αλλά συνεχίζει να χτυπάει κ σε αυτές τις επαφες με τον προεπιλεγμένο βασικό ήχο..!! Τα φώτα σας παρακαλώ..

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Έχει κανεις σας θέμα με την αντιστοιχίσει ήχου σε επαφες?..έχω επιλέξει απο την επεξεργασία σε κάθε επαφη με τον ήχο που θέλω να χτυπάνε ..αλλά συνεχίζει να χτυπάει κ σε αυτές τις επαφες με τον προεπιλεγμένο βασικό ήχο..!! Τα φώτα σας παρακαλώ..

Ενα restart!

Εννοείται οτι εκανα αλλά τπτ..έχω αλλάξει κ χρωμα στο φωτακι επαφής ..κ αυτό δεν αλλάζει όταν χτυπάει.....

Τι άλλο μπορεί να παίζεται..

Παιζει ρολο οτι το έχω να παιρνει τις επαφες μονο απο gmail..???

Θέλει να έχω κ αλλη τικαρισμενη επιλογή..??

Εννοείται οτι εκανα αλλά τπτ..έχω αλλάξει κ χρωμα στο φωτακι επαφής ..κ αυτό δεν αλλάζει όταν χτυπάει.....

Τι άλλο μπορεί να παίζεται..

Πρεπει να αποθηκευσεις τις συγκεκριμενες επαφες στο τηλεφωνο...αλλιως δεν κραταει τις αλλαγες

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Πρεπει να αποθηκευσεις τις συγκεκριμενες επαφες στο τηλεφωνο...αλλιως δεν κραταει τις αλλαγες

Αααα μάλιστα..κ πως θα το βάλω μετα να έχει επιλογή κ το τηλέφωνο κ το gmail για να τις διαβάζει μαζι??

Πας στο τηλεφωνο,επαφες και εμφανιση επαφων νομιζω λεγεται και εκει επιλεγεις εσυ απο που θες να.σου εμφανιζονται οι επαφες (τηλ/sim κλπ)
Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Μπορεις να κανεις πολλα περισσοτερα πραγματα με το ροοτ απο αυτα πουυ αναφερεις...

Δες τη φωτο μου ειναι στα 380dpi με αλλο θεμα...

[ATTACH]39258[/ATTACH]

Φιλε μου με ποιον launcher εισαι; τον στοκ; γιατι βλεπω δεν εχεις θεμα με τις ετικετες των εικονιδιων και τα κουμπια επαφες,τηλεφωνο κλπ ειναι πιο κοντα στη navigation bar που προφανως εχεις μικρυνει

Φιλε μου με ποιον launcher εισαι; τον στοκ; γιατι βλεπω δεν εχεις θεμα με τις ετικετες των εικονιδιων και τα κουμπια επαφες,τηλεφωνο κλπ ειναι πιο κοντα στη navigation bar που προφανως εχεις μικρυνει

μαλλον εχει xposed...

1)Υπαρχει προγραμμα στο G2 που λεγεται Lg Backup IMEI..Καντο και παρε το αρχειο και βαλτο στο pc σου μετα.

Φιλε μου εννοεις την εφαρμογη lg backup; στη δημιουργια αντιγραφου δε λεει κατι για imei. Μηπως το imei θα περιεχεται στο backup των ρυθμισεων που εχει σαν επιλογη;

Παιζει ρολο οτι το έχω να παιρνει τις επαφες μονο απο gmail..???

Θέλει να έχω κ αλλη τικαρισμενη επιλογή..??

Εγω εχω επαφες μονο απο gmail και σε μια επαφη μου αλλαξα ηχο και χρωμα led και δουλεψε κνονικα. Δεν νομιζω να παιζει ρολο αν ειναι του τηλεφωνου ή gmail αφου ολες ειναι μεσα στη μνημη του κινητου

:mad::mad: Νομιζω οτι με δουλευουν ... Μετα την αναβαθμιση σε 80210c μου εμφανιζει το σημα της VODAFONE στο ανοιξε-κλεισε! Τι γινεται ρε παιδια?

μαλλον εχει xposed...

Μιλας για το πως μικραινει η navigation bar; αυτο το εχω κανει.δεν εχω αλαξει τα dpi και προς το παρων με στοκ launcher κοβονται στη μεση τα ονοματα τωνεικονιδιων στη κατω κατω σειρα που μπορεις να βαλεις στις homescreens κ επισης τα κουμπια πανω απο την navigation bar εχουν μεγαλη αποσταση απο τη μικρη πλεον μπαρα καιφενεται λιγο ασχημο.γι'αυτο ρωταω αν λυνεται το προβλημα με τα dpi ή πρεπει να αλλαξω launcher.

Συγνωμη για τα συνεχομενα ποστ αλλα ειμαι απο το κινητο κ δεν το βρηκα να κανω πολλαπλη

:mad::mad: Νομιζω οτι με δουλευουν ... Μετα την αναβαθμιση σε 80210c μου εμφανιζει το σημα της VODAFONE στο ανοιξε-κλεισε! Τι γινεται ρε παιδια?

Νομιζω οτι δεν αλλαζει ετσι απλα το bootanimation με το να περασεις αλλη ρομ. Καποιοι ξερουν το πως μαλλον...

απο που την κατέβασες?

απο που την κατέβασες?

Μεσα απο το pc suit. Πατησα ελεγχο για ενημερωσεις, μου ειπε οτι υπαρχει διαθεσιμη και εκανα εγκατασταση. το κινητο υποτιθεται οτι ειναι unbranded...

Μεσα απο το pc suit. Πατησα ελεγχο για ενημερωσεις, μου ειπε οτι υπαρχει διαθεσιμη και εκανα εγκατασταση. το κινητο υποτιθεται οτι ειναι unbranded...

προφανώς δεν είναι αφού σου κατέβασε της vodafone

προφανώς δεν είναι αφού σου κατέβασε της vodafone

Προφανως την Τριτη πρεπει να παρω τηλ. και να τους Ξ3χ3sW... :mad::mad::mad:

AAA... και κατι αλλο. Το ΙΜΕΙsv τι ειναι? Εκει που ηταν ΙΜΕI SV=00 τωρα ειναι ΙΜΕΙ SV=01

Edited by aesop