mpak Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 το πατησα (touch menu upgrade) αλλα δεν κανει τπτ. χαλασε και το knock off *τωρα. Για να το επαναφερω σε ανροοτ κατασταση περναω απλα την original η θελει και αλλα? ευχαριστω Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 το πατησα (touch menu upgrade) αλλα δεν κανει τπτ. χαλασε και το knock off *τωρα. Για να το επαναφερω σε ανροοτ κατασταση περναω απλα την original η θελει και αλλα? ευχαριστω Ακολουθησε τον πολυ καλο οδηγο απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 για επαναφορα του κινητου σε stock οπως το πηρες δηλαδη....Απλα σου υπενθυμιζω το εξης μολις τελειωσεις το flash ( το λεει και στον οδηγο ) : Προτεινεται και η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων καθως το Flashtool δεν κανει full wipe... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ευχαριστώ για την απαντηση, τελικά το touch upgrade απενεργοποιεί την ρύθμιση . την τσεκαρα και οκ τώρα. θα κρατήσω για λίγο ακόμα το ροοτ Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Παιδιά καλησπέρα!Μήπως ξέρει κανείς(100% όμως μην κάνουμε καμία πατάτα ) αν για να περάσω pardus 7.4 ενώ έχω την 7.3 δεν χρειάζεται τα συνηθισμένα wipes;Επειδή ο dev δεν αναφέρει τίποτα για αναβάθμιση,Μήπως λέω και γλιτώσουμε το στήσιμο απ'την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Παιδιά καλησπέρα!Μήπως ξέρει κανείς(100% όμως μην κάνουμε καμία πατάτα ) αν για να περάσω pardus 7.4 ενώ έχω την 7.3 δεν χρειάζεται τα συνηθισμένα wipes;Επειδή ο dev δεν αναφέρει τίποτα για αναβάθμιση,Μήπως λέω και γλιτώσουμε το στήσιμο απ'την αρχη Βασικα τι διαφορες εχει απο την 7.3 περα απο τον κερνελ; Εχω και εγω την 7.3 με τον 5.2 κερνελ ομως και δεν ειδα τιιιιιιιιι διαφορα εχει η 7.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ευχαριστώ για την απαντηση, τελικά το touch upgrade απενεργοποιεί την ρύθμιση . την τσεκαρα και οκ τώρα. θα κρατήσω για λίγο ακόμα το ροοτ Να σαι καλα φιλε δεν κανει τιποτα οτι αλλο θες εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε .... Για μενα μην βγαλεις το root :D Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Παιδιά γιατί το antutu μου βγάζει αποτελέσματα γύρω στο 24000-25000? Είμαι στην lightning Rom v3... Ακόμα και κάτω από galaxy s4 με βγάζει και το έκανα 3 φορές σε διαφορετικές ώρες Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Βασικα τι διαφορες εχει απο την 7.3 περα απο τον κερνελ; Εχω και εγω την 7.3 με τον 5.2 κερνελ ομως και δεν ειδα τιιιιιιιιι διαφορα εχει η 7.4 Διαβασε changelog της Pardus 7.4 μηδαμινες ειναι οι διαφορες.... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα!Μήπως ξέρει κανείς(100% όμως μην κάνουμε καμία πατάτα ) αν για να περάσω pardus 7.4 ενώ έχω την 7.3 δεν χρειάζεται τα συνηθισμένα wipes;Επειδή ο dev δεν αναφέρει τίποτα για αναβάθμιση,Μήπως λέω και γλιτώσουμε το στήσιμο απ'την αρχη Λογικα δεν θελει τα συνηθισμενα wipes ..... Περιμενε να σου απαντησει και καποιος ποιο εμπειρος... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα!Μήπως ξέρει κανείς(100% όμως μην κάνουμε καμία πατάτα ) αν για να περάσω pardus 7.4 ενώ έχω την 7.3 δεν χρειάζεται τα συνηθισμένα wipes;Επειδή ο dev δεν αναφέρει τίποτα για αναβάθμιση,Μήπως λέω και γλιτώσουμε το στήσιμο απ'την αρχη νομιζω πως η αλλαγη της 7.3 σε 7.4 ειναι το κερνελ μπορεις να κατεβασεις την 5.2 εκδοση και να την φλασαρεις...γιατι δεν ειδα καποια αλλαγη στη 7.4 αν και δεν την περασα νομιζω πως απο dorimanx 5.0 εβαλε το 5.2 .... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2725023 το μεσημερι βγηκε το 5.3 και το εχω περασει ηδη.... προσωπικα θα περιμενω την 7.5 Edited June 20, 2014 by mrliakoss Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Παιδιά γιατί το antutu μου βγάζει αποτελέσματα γύρω στο 24000-25000? Είμαι στην lightning Rom v3... Ακόμα και κάτω από galaxy s4 με βγάζει και το έκανα 3 φορές σε διαφορετικές ώρες Μην δινεις βαση σε benchmarks .... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 νομιζω πως η αλλαγη της 7.3 σε 7.4 ειναι το κερνελ μπορεις να κατεβασεις την 5.2 εκδοση και να την φλασαρεις...γιατι δεν ειδα καποια αλλαγη στη 7.4 αν και δεν την περασα νομιζω πως απο dorimanx 5.0 εβαλε το 5.2 .... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2725023 το μεσημερι βγηκε το 5.3 και το εχω περασει ηδη.... προσωπικα θα περιμενω την 7.5 Και Εγώ έχω περάσει 5.3 οπότε αναμένουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Και Εγώ έχω περάσει 5.3 οπότε αναμένουμε! απο settings στο STweks τι βαζεις? Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrinos23 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 ρε παιδια παρατηρησα σημερα οτι κατα τη διαρκεια του animation στο stock weather widget η αλλαγη στις σελιδες της αρχικης οθονης κολλαει πολυ..το εχει παρατηρησει κανεις αυτο?γινεται να διορθωθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 ρε παιδια παρατηρησα σημερα οτι κατα τη διαρκεια του animation στο stock weather widget η αλλαγη στις σελιδες της αρχικης οθονης κολλαει πολυ..το εχει παρατηρησει κανεις αυτο?γινεται να διορθωθει? Το παρατηρώ συνέχεια αυτό. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να διορθωθεί. Είναι κακογραμμενο μάλλον για να προκαλεί όλο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 απο settings στο STweks τι βαζεις? Battery profile φίλε μου και τίποτα άλλο..τραβάς και ένα undervolting με android tuner,greenify και είσαι έτοιμος!Νομίζω ότι σε 6ωρες και 36 λεπτά χρήση με 3 ώρες και 26 λεπτά ανοιχτή οθόνη και μπαταρία στο 48 %,δεν νομίζω να ζητάμε κάτι παραπάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Αν αγορασει κανεις το g2 απο Αμερικη θα λειτουργει κανονικα στην Ελλαδα; Εστω και με καποια ρυθμιση ή φλασαρισμα; Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Battery profile φίλε μου και τίποτα άλλο..τραβάς και ένα undervolting με android tuner,greenify και είσαι έτοιμος!Νομίζω ότι σε 6ωρες και 36 λεπτά χρήση με 3 ώρες και 26 λεπτά ανοιχτή οθόνη και μπαταρία στο 48 %,δεν νομίζω να ζητάμε κάτι παραπάνω... το greenify δεν το παω πολυ δεν ξερω γιατι Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 το greenify δεν το παω πολυ δεν ξερω γιατι Καλά κάνεις! Ούτε εγώ το έχω πλέον παρόλο που το έχω αγορασμένο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 το greenify δεν το παω πολυ δεν ξερω γιατι Καλά κάνεις! Ούτε εγώ το έχω πλέον παρόλο που το έχω αγορασμένο Βάζεις τα πάντα εκτός απο fb messenger και εισαι κομπλέ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Καλά κάνεις! Ούτε εγώ το έχω πλέον παρόλο που το έχω αγορασμένο πως το οριζεις το καλα κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 πως το οριζεις το καλα κανεις; Εχει θεματα το greenify.Παρολο που δουλευε καλα πλεον δεν πεταει ειδοποιησεις και γενικοτερα δεν κανει σωστη δουλεια.Γιαυτο πιστευω το ειπε ετσι το παιδι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Εξαρτάται πως τι χρησιμοποιείς το greenify.. Τι ρυθμίσεις έχεις.. Αν παγωσεις συγκεκριμένες εφαρμογές. Κυρίως οσες έχουν το μπλε συννεφάκι που γράφει gsm και δεν θες να τρέχουν, μια χαρά δουλειά κάνει.. Επίσης μπορείς να παγωσεις το Facebook αμα εχεις και το Facebook messenger εγκατεσημενο.. Αμα δεν ξερεις τι κάνεις εννοείται ότι θα εχει αρνητικό αποτέλεσμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Το greenify έχει θέματα που κ που. Επίσης ίδιους χρόνους βγάζω με ή χωρίς αυτό τεσταρισμενο Όχι Μόνο σε μένα αλλά και σε άλλους. Από κει κ πέρα ο καθένας κάνει ότι θέλει στη συσκευή του Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrinos23 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 παιδια περασα απο το store το system app remover και επειδη μου ειχε την επιλογη της επαναφορας απο τον καδο ανακυκλωσης αφαιρεσα αρκετα πραγματα απο το τηλεφωνο..αφαιρεσα ομως κατα λαθος και το clock widget της lockscreen και τωρα που προσπαθω να το επαναφερω μου βγαζει σφαλμα..υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το επαναφερω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Εξαρτάται πως τι χρησιμοποιείς το greenify.. Τι ρυθμίσεις έχεις.. Αν παγωσεις συγκεκριμένες εφαρμογές. Κυρίως οσες έχουν το μπλε συννεφάκι που γράφει gsm και δεν θες να τρέχουν, μια χαρά δουλειά κάνει.. Επίσης μπορείς να παγωσεις το Facebook αμα εχεις και το Facebook messenger εγκατεσημενο.. Αμα δεν ξερεις τι κάνεις εννοείται ότι θα εχει αρνητικό αποτέλεσμα.. Το ξέρω αυτό φιλε. Το χρησιμοποιώ το greenify απλα αν βαλω το messenger αν θελει θα μου στείλει ειδοποίηση. Τι νανσου πω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts