Ekotas Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Καλημέρα και σε ευχαριστώ, όποτε μπορέσεις στείλε το. Είδα που το είχες ανεβάσει αλλά δεν είναι διαθέσιμο πλέον μου λέει. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 Μου έσπασαν τα ''δοντάκια'' απο το card reader του LG G6 και δουλεύω εδω και 8 ήμερες το G2 ΑΘΑΝΑΤΟ και γλήγορο, Αν έπαιρνε καμια αναβάθμιση, εστο την Android Marshmallow 6 δεν θα το αλλάζα !!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. June 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2022 Θυμάται κανείς τι πρέπει να πειράξω στο "mixerpaths.xml" για να δυναμώσω την ένταση στο ακουυστικό κατά την κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts