_NikitaS_ Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Τελικά ξέρουμε αν εμείς που έχουμε ακόμα cm13 θα πάρει αυτόματα κάνα update ώστε να ξεκινήσει να παίζει μπάλα στο LineageOS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Πάντως στον Lambda δεν μπορώ να καταλάβω πως τα έχουν κάνει έτσι, έχουν άπειρες beta εκδόσεις, και πουθενά τον stable. Για όποιον ενδιαφέρεται έχω τον τελευταίο από το καλοκαίρι (νομίζω συμβατός με android 5.1, 6, 7, αν και δοκίμασα μόνο σε 6) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Πάντως στον Lambda δεν μπορώ να καταλάβω πως τα έχουν κάνει έτσι, έχουν άπειρες beta εκδόσεις, και πουθενά τον stable. Για όποιον ενδιαφέρεται έχω τον τελευταίο από το καλοκαίρι (νομίζω συμβατός με android 5.1, 6, 7, αν και δοκίμασα μόνο σε 6) Ελα ντε. Αντι να κανει stable καποια εκδοση και μετα να συνεχισει με beta... εχει μονο beta. Βασικα αν δεις το changelog τη μεγαλη διαφορα την κανει απο την beta 8 και περα. Δεν ξερω αν βελτιωνει καθολου την διαχειριση η stable που εχεις. Ανεβασε τον βεβαια καπου να τον εχουμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 πάλι καλά που υπάρχει κάποιος που ασχολείται έστω και με beta Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 (edited) Μωρε ναι. Αλλα τι να το κανεις να βαζεις συνεχεια καινουργια χαρακτηριστικα χωρις να εχει προηγουμενως σταθεροποιησει τα προηγουμενα; Εχω δοκιμασει beta 7, 8, 9, 10, 11... κανενας δεν μου εβγαλε πανω απο 7-8 ωρες χωρις κρασαρισμα (μονο ο 9 εβγαλε 10+ ωρες αλλα με το που εβαλα usb για MTP κρασαρε και αυτος). Και κανενας δεν αποτελει σταθεροτερη εκδοση του προηγουμενου... Ειδικα τωρα τελευταια προσπαθει να βγαλει ενα universal kernel που να μπαινει σε lp/mm/n. Ας βγαλει πρωτα μια stable και μετα προσθεσε οσα χαρακτηριστικα θες. Στο τελος βλεπω να χουμε ολοι αλλαξει συσκευη και αυτος ακομα να μην ειναι stable (παραλιγο και ο ιδιος να χε αλλαξει :lol: ) Φυσικα δικαιωμα του να κανει οτι θελει και παλι καλα που ασχολειται. Απλα λεω οτι κριμα που δεν σταθεροποιει καποια εκδοση. Edited January 2, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Lambda Kernel Domino Stable: (τον είχα με OrionOS και δεν είχα κανένα reboot κλπ) https://drive.google.com/open?id=0B-aOFyHjERK2QUhsdEtJWHNsZ00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Lambda Kernel Domino Stable: (τον είχα με OrionOS και δεν είχα κανένα reboot κλπ) https://drive.google.com/open?id=0B-aOFyHjERK2QUhsdEtJWHNsZ00 Να το βάλω σε cm13; Αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 (edited) Lambda Kernel Domino Stable: (τον είχα με OrionOS και δεν είχα κανένα reboot κλπ) https://drive.google.com/open?id=0B-aOFyHjERK2QUhsdEtJWHNsZ00 Να σαι καλα :) Αν ποτε ξανα βαλω mm θα το δοκιμασω. Στο μεταξυ αν καποιος τον δοκιμασει ας πει την γνωμη του κατα ποσο βελτιωνει τη διαιχειριση. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να το βάλω σε cm13; Αξίζει; Κανε πρωτα κανα backup. Αν δεις οτι δεν αξιζει απλα επιστρεφεις στο back up σου. Αν τον βαλεις πες και γνωμη για το πως τα παει οταν εχει πολλες εφαρμογες ανοιχτες. Edited January 2, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Τελικά από αυτό το site https://www.thenerd.gr/android/lineage-os-devices κατέβασα το built του LineageOS που είναι πάλι cm13 με update 29-12-16. Το πέρασα το ζιπ από πάνω χωρίς καθαρή εγκατάσταση και πέρασε και δικό του kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 (edited) Τελικά από αυτό το site https://www.thenerd.gr/android/lineage-os-devices κατέβασα το built του LineageOS που είναι πάλι cm13 με update 29-12-16. Το πέρασα το ζιπ από πάνω χωρίς καθαρή εγκατάσταση και πέρασε και δικό του kernel. Αλλο ονομα μπορει να εχει... αμφιβαλλω αν ομως εχει διαφορετικο κερνελ απο τη τελευταια cm. Πιο πολυ για να συνεχιζεις να παιρνεις updates αξιζει (προσωπικα θα μενα εκει που ημουν και απλα θα φλασαρα τυχον καινουργια στο μελλον). Edited January 2, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Αλλο ονομα μπορει να εχει... αμφιβαλλω αν ομως εχει διαφορετικο κερνελ απο τη τελευταια cm. Πιο πολυ για να συνεχιζεις να παιρνεις updates αξιζει (προσωπικα θα μενα εκει που ημουν και απλα θα φλασαρα τυχον καινουργια στο μελλον). Η rom που πέρασα είχε αυτόν τον Kernel https://www.androidfilehost.com/?fid=385035244224409841. Εγώ βέβαια πέρασα και δοκιμάζω αυτόν που αναφέρθηκε πριν δύο τρία ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 (edited) Έχει δοκιμάσει κανείς το A.R.I.S.E σε CM AOSP να μας πει εντυπώσεις; https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3379709 Edited January 7, 2017 by stratos76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Ακούγεται καλύτερα ο ήχος, παίρνεις αντίγραφο και δοκιμάζεις Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Ακούγεται καλύτερα ο ήχος, παίρνεις αντίγραφο και δοκιμάζεις Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυναμώνει καθόλου την ένταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Καλημέρα. Έβαλα χθες αυτή και πάει γενικά πολύ καλά..Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, λολιποπ ελαφριά και ρουταρισμένη. https://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-pure-stock-lg-google-apps-t3477635 Ερωτήσεις: Συστήνει να βάλουμε dorimanx kernel https://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/lp-5-0-2-kernel-3-4-107-dorimanx-1-0-lg-t3102512 Στις οδηγίες λέει ότι: "YOU MUST HAVE LAST KK BOOTLOADER INSTALLED!!! FOR YOUR MODEL! OR YOU WILL STUCK ON BOOT!" Έχω εγώ?Τι πρέπει να κάνω? Επίσης ποια έκδοση να κατεβάσω? http://www.dorimanx.com/LG-LP/ Μπορώ να κατευθείαν να τον περάσω ή θέλει και wipes? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Αφού περάστηκε η ρομ και σου δουλεύει είσαι εντάξει με τον bootloader. Βάλε τον τελευταίο dorimanx για lolipop. Τώρα βλέπω μόλις έβγαλε τον 12.0. Εγώ κερνελ φλασαρω χωρίς wipes. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 (edited) Ευχαριστώ πολύ!! Όλα οκ,τον πέρασα. Αφού περάστηκε η ρομ και σου δουλεύει είσαι εντάξει με τον bootloader. Βάλε τον τελευταίο dorimanx για lolipop. Τώρα βλέπω μόλις έβγαλε τον 12.0. Εγώ κερνελ φλασαρω χωρίς wipes. Edited January 8, 2017 by spirospatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Καλημερα εχω το εξης προβλημα . Βρισκομαι με CM13 και gapps stock και οταν μιλαω στο τηλεφωνο ειτε με καλεσουν ή καλεσω . Αν το βαλω σε ανοικτει ακροαση μικροφωνιζει . εχει τυχει σε κανενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgram Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Καλημερα μια βοηθεια, περασα την μαμα ρομ 4.4.2 αλλα απο το νημα τον xda για το πως να γινει το τελειο unroot λεει οτι αμα βαλεις το κινητο σε download mode σου βγαζει 3 ενδειξεις: ROOTED (Red) = The phone is rooted UNROOTED (Pink) = The phone is not rooted, but once rooted. THIS STATE I'VE NEVER SEEN UNROOTED (White) = The phone was never rooted. Εγω με το flash tools περασα την ΚΚ αλλα εμενα βγαινει red επισης δεν μπαινει κ στο recovery, με τον ιδιο τροπο περασα την lollipop δεν βγαζει καποια ενδειξει απο της παραπανω αλλα μπαινει στο recovery, απλα να μου πει καποιος αμα εχω παραλειψει καποιο βημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Καλημέρα! Θα τολμήσω να προτείνω κάτι χωρίς να ξέρω αν γίνεται, γιατί δεν έχω γνώσεις στο τομέα αυτό. Τι θα λέγατε ένα άτομο ή μια ομάδα ατόμων εδώ από το φόρουμ να δημιουργούσαν μια ελληνική ρομ για το κινητό μας; Επίσης σκεφτόμουν ότι η LG έχει αφήσει το κινητό μας με Android 5. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει να πάρει την ρομ πχ του g5 και να την μετατρέψει σε g2; Έτσι θα μπορούμε να έχουμε stock based Android 7 Με τα καλούδια της LG. Δε ξέρω αν γίνεται γιατί όπως ήδη είπα δεν έχω γνώσεις. Απλά έριξα για ιδέα για κάποιον που έχει χρόνο και διάθεση και γνώση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 (edited) Επίσης σκεφτόμουν ότι η LG έχει αφήσει το κινητό μας με Android 5. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει να πάρει την ρομ πχ του g5 και να την μετατρέψει σε g2; Έτσι θα μπορούμε να έχουμε stock based Android 7 Με τα καλούδια της LG. Αμα ειναι του g5 δεν θα ειναι stock based rom :p . Επισης και αυτες που εχουν βγει (πχ cloudy 3.3 βασισμενο σε g3 ) εννοουμε το περιβαλλον και apps και οχι τα libraries. Τα libraries παραμενουν τα ιδια και για αυτο ειναι stock based rom. Οποτε ενω μπορουσε να γινει σε lollipop (που ειχε και το g2 και το g3) δεν μπορει να γινει σε εκδοση android που δεν εχουμε Libraries. Και για ποιο λογο να κανει κανεις ελληνικη; Αυτο συνηθως το λεμε για τα κινεζικα που δεν εχουν ελληνικα. Οι Rom ομως που υπαρχουν υποστηριζουν φουλ ελληνικα. Παντως αν μπεις xda θα δεις αρκετο development απο Ελληνες. Οπως και αν χει εχουν βγει πολυ καλες CM based που χανουν ελαχιστα απο στοκ. Ακομα και σε καμερα δεν χανουν τιποτα πλεον με την snapdragon. Το μονο που χανεις ειναι το πισω led ειδοποιησεων και το παραθυρακι κλησεων στις θηκες τυπου s-view. Μια χαρα ειναι ετσι. Οπως επισης δεν υπαρχει εφαρμογη που να απαιτει εκδοση android νεωτερη απο lollipop οποτε το πολυ πολυ γυριζεις σε αυτη. Edited January 11, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Καλημέρα! Θα τολμήσω να προτείνω κάτι χωρίς να ξέρω αν γίνεται, γιατί δεν έχω γνώσεις στο τομέα αυτό. Τι θα λέγατε ένα άτομο ή μια ομάδα ατόμων εδώ από το φόρουμ να δημιουργούσαν μια ελληνική ρομ για το κινητό μας; Επίσης σκεφτόμουν ότι η LG έχει αφήσει το κινητό μας με Android 5. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει να πάρει την ρομ πχ του g5 και να την μετατρέψει σε g2; Έτσι θα μπορούμε να έχουμε stock based Android 7 Με τα καλούδια της LG. Δε ξέρω αν γίνεται γιατί όπως ήδη είπα δεν έχω γνώσεις. Απλά έριξα για ιδέα για κάποιον που έχει χρόνο και διάθεση και γνώση. Είναι αδύνατο για να φτιάξουμε στοκ σε μεγαλύτερη έκδοση εφόσον δεν έχουμε κερνελ σε μεγαλύτερη έκδοση. Γενικότερα και εγώ επειδή μου αρέσει πολύ το περιβάλλον του g5 έχω δοκιμάσει όλες τις σχετικές ρομ αλλά όλες έχουν θέματα κυρίως σχεδιαστικά. Ούτε απλές διορθώσεις σε theming επίπεδο δεν έκαναν σε κάποιες εφαρμογές..νομίζω ότι σε στοκ ρομ lg οι πετυχημένες και ολοκληρωμένες ρομ σταμάτησαν σε g4 roms Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Να κανω και εγω καποιες ερωτησεις παιδια... Οι στοκ ν30a,b,d,h με v30f τι διαφορα εχουν; Μονο στην ενημερωση επιπεδου ασφαλειας; Δλδ μια ρομ παλιότερη της v30f αξιζει να φορεθει; Εχει αρκετες καλές ρομ που ειναι με παλιοτερη εκδοση γινεται καπως εμεις να τις κανουμε να βασιζονται στη τελευταια(v30f). Να επισημανω οτι και εγω δεν ειμαι γνωστης του θεματος απλα παραθετω καποιες ερωτησεις οι οποιες με εβαλαν σε σκεψεις :) Και κάτι παραξενο που συναντησα ειναι οτι εφοσον εχω περασμενη την H-rom v2.1 η οποια βασιζεται σε v30f στις ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-πληροφοριες λογισμικού μου γραφει v30d. Γιατι ετσι; Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους ,τόχω ξαναβάλει στο παρελθόν το λινκ που συνήθως εκεί βρίσκεις τις καινούργιες ρομ και κάποιους Κέρνελ που βγαίνουν για το κινητό μας ( ΟΧΙ ΟΛΕΣ, το τονίζω). https://www.androidfilehost.com/?w=search&s=d802&type=files Ο καθένας μας μπαίνει σε διάφορα σαιτ και καλό είναι άμα βλέπουμε κάτι να ενημερώμουμε το φόρουμ (όπως πολύ σωστά έχει πει και ο φίλος Vag_Koun},άσχετα αν μας ενδιαφέρει προσωπικά ή όχι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Εγώ δοκίμασα την AOSP extended και την βρήκα πολύ γρηγορη και όμορφη..είμαι στο τσακ να φύγω από στοκ αλλά όσα και να έχω δοκιμάσει σε θέμα κάμερας στις AOSP πάντα κάτι με χαλάει και γυρίζω σε στοκ. Ανεστη Η ευχαριστούμε για το link. Εκεί νομίζω έχει σχεδόν τα πάντα!! Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts