Squalus Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Παιδιά καλημέρα! Έχω μια ερώτηση για τα παιδιά που χρησιμοποιούν aosp.Έχω κανει καποιες δοκιμές αυτές τις μέρες με διάφορες stock android roms και έχω καταλήξει σε 2 που μου άρεσαν:Στην cm13 nightly την τελευταία και στην cdroid 7.Το μονο πρόβλημα που έχω, φυσικά εκτός της ποιότητας των φωτογραφιών, είναι με το backup του Temple run 2.Ενω σε οτι αλλες ROM έχω δοκιμάσει κυρίως stock(πέρνοντας τα data του παιχνιδιού απο την προηγούμενη rom και βάζοντας τα στην καινούργια χειροκίνητα)δεν έχω πρόβλημα,σε αυτές δεν μου τα αναγνωρίζει και μου ξεκινάει το παιχνιδι σαν να παίζω πρωτη φορά. Ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό; Πολύ πιθανόν να φταίει το Selinux. Έλεγξε αν ειναι Enforcing γυρισε το σε Permissive. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos13 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) Θα πρότεινα να κάνεις αρχικά μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων Πριν 1.5 μήνα είχα κάνει πάλι και το είχα ξαναστήσει από την αρχή. Στην αρχή όλα καλά, μετά το πήρε πάλι η κάτω βόλτα. Edited December 10, 2016 by pavlos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Εγώ φίλε έχω την Google edition 1.5 με κερνελ xceed 14. Μια χαρά το κινητό γρήγορο κ καλή μπαταρία... Κ εγώ δεν αλλάζω ρομ συνέχεια βάζω μια κ την κρατάω καιρό... Βαριέμαι συνέχεια να στήνω... είναι based stock rom με lollipop... Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό..... Βαλε και το fast animation που ποσταρε ενας φιλος μερικες σελιδες πισω. Αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos13 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Εγώ φίλε έχω την Google edition 1.5 με κερνελ xceed 14. Μια χαρά το κινητό γρήγορο κ καλή μπαταρία... Κ εγώ δεν αλλάζω ρομ συνέχεια βάζω μια κ την κρατάω καιρό... Βαριέμαι συνέχεια να στήνω... είναι based stock rom με lollipop... Την κερνελ την περνάω ξεχωριστά από την ρομ; ή οταν περάσω την ρομ θα την έχει και αυτή μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Γεια σας, έχω το g2 2 χρόνια χωρίς να του έχω περάσει κάποια rom, πλέον μου κολλάει και μου καθυστερεί αρκετά. Επειδή δεν υπάρχει χρόνος να πειραματιστώ με διάφορες rom για να δω ποια μου ταιρiάζει, έχετε να μου προτείνετε κάποια δοκιμασμένη και αξιόπιστη; Το κινητό το έχω μόνο root. Αυτη τη στιγμη τι του φορας; Μπορεις ειτε να φλασαρεις ενα kernel ειτε να προχωρησεις και σε αλλαγη rom. Αν θες κατι stable και χωρις να χανεις σε back led και s-view θηκη πας google edition 1.5 ή Cloudy 3.3. Προσωπικα βρισκω γρηγοροτερη την google edition αλλα τις περισσοτερες εφαρμογες της lg τις εχει αντικαταστησει με της google . Οποτε εσυ επιλεγεις. Και αφου επιλεξεις μια απο τις 2 Rom βαζεις οπωσδηποτε κερνελ τον xceed 14 (κανει τρελη διαφορα) οπως επισης και το fast animation που ποσταρε ενας φιλος μερικες σελιδες πισω. Αν παλι δεν σε νοιαζει back led και s-view μπορεις να δοκιμασεις την τελευταια cm13 snapshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos13 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Αυτη τη στιγμη τι του φορας; Μπορεις ειτε να φλασαρεις ενα kernel ειτε να προχωρησεις και σε αλλαγη rom. Αν θες κατι stable και χωρις να χανεις σε back led και s-view θηκη πας google edition 1.5 ή Cloudy 3.3. Προσωπικα βρισκω γρηγοροτερη την google edition αλλα τις περισσοτερες εφαρμογες της lg τις εχει αντικαταστησει με της google . Οποτε εσυ επιλεγεις. Και αφου επιλεξεις μια απο τις 2 Rom βαζεις οπωσδηποτε κερνελ τον xceed 14 (κανει τρελη διαφορα) οπως επισης και το fast animation που ποσταρε ενας φιλος μερικες σελιδες πισω. Αν παλι δεν σε νοιαζει back led και s-view μπορεις να δοκιμασεις την τελευταια cm13 snapshot. Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αυτή την στιγμή φοράω 5.0.2 στοκ, μόνο ροοτ είμαι. το s-view δεν με ενδιαφέρει. Το back led το χρειάζομαι αλλά δεν είναι και η νούμερο 1 προτεραιότητα μου. Δηλαδή προτιμώ ένα ποιο γρήγορο και σταθερό λειτουργικό παρά το back led. Άρα αν κατάλαβα καλά θα περάσω πρώτα την ρομ και μετά που θα τεελειώσω θα περάσω την κερνελ που μου λες έτσι; Το fast animation τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Υπάρχει kernel δοκιμασμένος για cm13; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Παιδιά καλημέρα! Έχω μια ερώτηση για τα παιδιά που χρησιμοποιούν aosp.Έχω κανει καποιες δοκιμές αυτές τις μέρες με διάφορες stock android roms και έχω καταλήξει σε 2 που μου άρεσαν:Στην cm13 nightly την τελευταία και στην cdroid 7.Το μονο πρόβλημα που έχω, φυσικά εκτός της ποιότητας των φωτογραφιών, είναι με το backup του Temple run 2.Ενω σε οτι αλλες ROM έχω δοκιμάσει κυρίως stock(πέρνοντας τα data του παιχνιδιού απο την προηγούμενη rom και βάζοντας τα στην καινούργια χειροκίνητα)δεν έχω πρόβλημα,σε αυτές δεν μου τα αναγνωρίζει και μου ξεκινάει το παιχνιδι σαν να παίζω πρωτη φορά. Ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό; Ίσως γιατί είναι διαφορετικά κάποια partition σε μέγεθος και φακελους..είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα πιο παλιά που το είχα δοκιμάσει.. Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αυτή την στιγμή φοράω 5.0.2 στοκ, μόνο ροοτ είμαι. το s-view δεν με ενδιαφέρει. Το back led το χρειάζομαι αλλά δεν είναι και η νούμερο 1 προτεραιότητα μου. Δηλαδή προτιμώ ένα ποιο γρήγορο και σταθερό λειτουργικό παρά το back led. Άρα αν κατάλαβα καλά θα περάσω πρώτα την ρομ και μετά που θα τεελειώσω θα περάσω την κερνελ που μου λες έτσι; Το fast animation τι είναι; Οι stock based lollipop αργουν λιγο στο πατημα των εφαρμογων (δηλαδη οταν πατας κανει εφε να φωτισει για κλασματα του δευτερολεπτου πρωτου αρχισει να κανει pop το παραθυρο). Το αποτελεσμα ειναι οτι αυτο το εφε να δινει την αισθηση οτι αργει. Ετσι λοιπον αν δεν θες να κλεισεις τελειως το εφε, φλασαρεις το fast animation οπου δεν κρατα παρα μονο στιγμιαια το φωτισμα του app. Οι πιο safe επιλογες ειναι παντα οι stock based (αφου ειναι βασισμενες στη μαμα ρομ) και οι πιο γρηγορες οι AOSP/CM. Προσωπικα η διαφορα που βρηκα σε ταχυτητα της cm13 απο Google Edition 1.5 (+xceed 14 + fast animation) ηταν πολυ μικρη. Θα προτεινα εφοσον βαλεις twrp να περασεις τη Google edition με κερνελ κλπ και αν δεν σου αρεσει πας στην αλλη (δεν χρειαζεται να κατσεις να σεταρεις πολλα πραγματα). Απαξ και φλασαρεις μια ρομ μετα ειναι παιχνιδακι να βαλεις αλλη. Παιξε με αυτες τις 2 και αποφασιζεις. Ξερεις πως να περνας ή θες οδηγιες; ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει kernel δοκιμασμένος για cm13; Αν δεις σε προηγουμενο ποστ ειχα γραψει οτι υπαρχει ο lambda αλλα δεν ειναι stable ακομα η τελευταια εκδοση. (προηγουμενες ισως δουλευουν αλλα δεν νομιζω να αξιζουν εναντι του στοκ κερνελ του cm13) Edited December 10, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos13 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Οι stock based lollipop αργουν λιγο στο πατημα των εφαρμογων (δηλαδη οταν πατας κανει εφε να φωτισει για κλασματα του δευτερολεπτου πρωτου αρχισει να κανει pop το παραθυρο). Το αποτελεσμα ειναι οτι αυτο το εφε να δινει την αισθηση οτι αργει. Ετσι λοιπον αν δεν θες να κλεισεις τελειως το εφε, φλασαρεις το fast animation οπου δεν κρατα παρα μονο στιγμιαια το φωτισμα του app. Οι πιο safe επιλογες ειναι παντα οι stock based (αφου ειναι βασισμενες στη μαμα ρομ) και οι πιο γρηγορες οι AOSP/CM. Προσωπικα η διαφορα που βρηκα σε ταχυτητα της cm13 απο Google Edition 1.5 (+xceed 14 + fast animation) ηταν πολυ μικρη. Θα προτεινα εφοσον βαλεις twrp να περασεις τη Google edition με κερνελ κλπ και αν δεν σου αρεσει πας στην αλλη (δεν χρειαζεται να κατσεις να σεταρεις πολλα πραγματα). Απαξ και φλασαρεις μια ρομ μετα ειναι παιχνιδακι να βαλεις αλλη. Παιξε με αυτες τις 2 και αποφασιζεις. Ξερεις πως να περνας ή θες οδηγιες; ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεις σε προηγουμενο ποστ ειχα γραψει οτι υπαρχει ο lambda αλλα δεν ειναι stable ακομα η τελευταια εκδοση. (προηγουμενες ισως δουλευουν αλλα δεν νομιζω να αξιζουν εναντι του στοκ κερνελ του cm13) Σ ευχαριστώ και πάλι! Αν μπορούσες να μου στείλεις οδηγίες στείλε μου γιατί δεν έχω ξανακάνει αυτή την διαδικασία. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) Σ ευχαριστώ και πάλι! Αν μπορούσες να μου στείλεις οδηγίες στείλε μου γιατί δεν έχω ξανακάνει αυτή την διαδικασία. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εφοσον εισαι lollipop (προσοχη σε kitkat ειναι διαφορετικο) και εχει αρκετα φορτισμενη μπαταρια (>50%) για να μην εχουμε περιπετειες. 1. Βαζεις πρωτα twrp ωστε να μπορεις να κανεις τις εγκαταστασεις http://www.droidviews.com/root-lg-g2-on-android-lollipop-and-install-twrp-recovery-all-models/ 2. Βαζεις τα αρχεια zip της rom, του κερνελ xceed 14 και του (προαιρετικα) fast animation στο κινητο 3. Μπαινεις μετα στο recovery (twrp) με το κλασσικο συνδιασμο πληκτρων. 4. (Προαιρετικο) Μπαινεις στην επιλογη back up και σωζεις τη rom που εχεις τωρα (ποτε δεν ξερεις τι μπορει να παει στραβα). 5. Μπαινεις στο wipe -> advanced και επιλεγεις τα παντα εκτος απο INTERNAL ωστε να καθαρισει τη μνημη απο τη παλια σου Rom. (προσοχη, αν σβησεις internal εσβησες ολα σου τα αρχεια μαζι με τα ζιπακια) 6. Πας στο install και επιλεγεις να εγκαταστησει τη Rom. Αφου τελειωσει μην πατησεις Reboot. (για να μη χανεις χρονο) 7. (Προαιρετικα) Πας στο wipe -> advanced και επιλεγεις το Cache και Dalvic Cache. (ενδεχομενως να μην χρειαζεται αφου δεν εχει cacharei, αλλα καντο καλου κακου) 8. Πας install και επιλεγεις το kernel Xceed 14. ========================== +(Αν θες fast animation μην πατησεις Reboot και συνεχισε με τα βηματα 9,10. Αλλιως πηγαινε στο 11) 9. (Προαιρετικα) Πας στο wipe -> advanced και επιλεγεις το Cache και Dalvic Cache. (οπως και πριν ενδεχομενως να μην χρειαζεται) 10. Κανεις install το fast animation. ========================== 11. Κανε reboot system και εισαι ετοιμος. Υποψιν θα αργησει λιγο παραπανω η πρωτη φορα που ανοιγει. Προφανως αν δεν θες fast animation μπορεις να παραλειψεις τα βηματα 9 και 10. Αν τυχον βαλεις την cm13 κανεις τα ιδια βηματα (1-8 προφανως και μετα το 11) μονο που στο βημα 8 αντι για κερνελ (οπου δεν του τον αλλαζουμε) απλα βαζεις pico gapps για να χεις play store (οχι το full γιατι θα σου αντικαταστησει τη καμερα με τη κατωτερη google camera). Ολα αυτα τα αρχεια θα τα βρεις στο https://www.xda-developers.com/ (δεν τα χω προχειρα αλλα με ενα γρηγορο γκουγκλαρισμα τα βρισκεις) ενω για το fast animation ψαξε λιγες σελιδες πισω. Edited December 10, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos13 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) Εφοσον εισαι lollipop (προσοχη σε kitkat ειναι διαφορετικο) και εχει αρκετα φορτισμενη μπαταρια (>50%) για να μην εχουμε περιπετειες. 1. Βαζεις πρωτα twrp ωστε να μπορεις να κανεις τις εγκαταστασεις http://www.droidviews.com/root-lg-g2-on-android-lollipop-and-install-twrp-recovery-all-models/ 2. Βαζεις τα αρχεια zip της rom, του κερνελ xceed 14 και του (προαιρετικα) fast animation στο κινητο 3. Μπαινεις μετα στο recovery (twrp) με το κλασσικο συνδιασμο πληκτρων. 4. (Προαιρετικο) Μπαινεις στην επιλογη back up και σωζεις τη rom που εχεις τωρα (ποτε δεν ξερεις τι μπορει να παει στραβα). 5. Μπαινεις στο wipe -> advanced και επιλεγεις τα παντα εκτος απο INTERNAL ωστε να καθαρισει τη μνημη απο τη παλια σου Rom. (προσοχη, αν σβησεις internal εσβησες ολα σου τα αρχεια μαζι με τα ζιπακια) 6. Πας στο install και επιλεγεις να εγκαταστησει τη Rom. Αφου τελειωσει μην πατησεις Reboot. (για να μη χανεις χρονο) 7. (Προαιρετικα) Πας στο wipe -> advanced και επιλεγεις το Cache και Dalvic Cache. (ενδεχομενως να μην χρειαζεται αφου δεν εχει cacharei, αλλα καντο καλου κακου) 8. Πας install και επιλεγεις το kernel Xceed 14. ========================== +(Αν θες fast animation μην πατησεις Reboot και συνεχισε με τα βηματα 9,10. Αλλιως πηγαινε στο 11) 9. (Προαιρετικα) Πας στο wipe -> advanced και επιλεγεις το Cache και Dalvic Cache. (οπως και πριν ενδεχομενως να μην χρειαζεται) 10. Κανεις install το fast animation. ========================== 11. Κανε reboot system και εισαι ετοιμος. Υποψιν θα αργησει λιγο παραπανω η πρωτη φορα που ανοιγει. Προφανως αν δεν θες fast animation μπορεις να παραλειψεις τα βηματα 9 και 10. Αν τυχον βαλεις την cm13 κανεις τα ιδια βηματα (1-8 προφανως και μετα το 11) μονο που στο βημα 8 αντι για κερνελ (οπου δεν του τον αλλαζουμε) απλα βαζεις pico gapps για να χεις play store (οχι το full γιατι θα σου αντικαταστησει τη καμερα με τη κατωτερη google camera). Ολα αυτα τα αρχεια θα τα βρεις στο https://www.xda-developers.com/ (δεν τα χω προχειρα αλλα με ενα γρηγορο γκουγκλαρισμα τα βρισκεις) ενω για το fast animation ψαξε λιγες σελιδες πισω. Σ ευχαριστώ πολυ και πάλι! Δεν βρίσκω από που να κατεβάσω την xceed 14. Επίσης δεν βρίσκω και το ζιπ του fast animation.. Edited December 10, 2016 by pavlos13 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Μόλις έβαλα το ζιπακι fast animation... Μου φαίνεται πιο γρήγορο το κινητό... Google edition 1.5 rom xceed 14 kernel... Καλό! Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό..... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Σ ευχαριστώ πολυ και πάλι! Δεν βρίσκω από που να κατεβάσω την xceed 14. https://www.dropbox.com/s/lf6j78a7budteit/D802-LP-prod-bld14-wpr.zip?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos13 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 https://www.dropbox.com/s/lf6j78a7budteit/D802-LP-prod-bld14-wpr.zip?dl=0 Μέσα έχει fast animation, Google edition 1.5 και xceed 14; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Το fast animation δεν υπάρχει σε καμία ρομ, το βρήκα σε ενα ρωσικο site της eva rom για το g2. Οπότε θέλει πέρασμα σε κάθε στοκ ρομ για όποιον του αρέσει. Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) Μέσα έχει fast animation, Google edition 1.5 και xceed 14; Οχι αλλιως δεν θα γραφα βημα για fast animation. Το fast animation δεν υπάρχει σε καμία ρομ, το βρήκα σε ενα ρωσικο site της eva rom για το g2. Οπότε θέλει πέρασμα σε κάθε στοκ ρομ για όποιον του αρέσει. Και ειναι πραγματικα πολυ καλο. Δοκιμαζω τωρα τον τελευταια dorimanx 11.8 για LP. Εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο πιο smooth. Για μπαταρια και σταθεροτητα θα ενημερωσω τις επομενες μερες. Edited December 10, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos13 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Το fast animation δεν υπάρχει σε καμία ρομ, το βρήκα σε ενα ρωσικο site της eva rom για το g2. Οπότε θέλει πέρασμα σε κάθε στοκ ρομ για όποιον του αρέσει. link για να το κατεβασουμε έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Αν ειχες κανει απλα μια αναζητηση μεσα στο thread θα το χες βρει... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6992527#post6992527 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 https://cloud.tapatalk.com/s/584c330ee877f/BlurAnim.zip https://cloud.tapatalk.com/s/584c331b5acc4/FastAnim.zip Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos13 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Στο twrp όταν πάω να του βάλω το twrp-2.6.3.2-g2d802.img μου πετάει error. Τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Στο twrp όταν πάω να του βάλω το twrp-2.6.3.2-g2d802.img μου πετάει error. Τι κάνω λάθος; Σε ποιο σημείο βρίσκεσαι; Έχεις ρουτάρει; Έχεις custom recovery TWRP; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Στο twrp όταν πάω να του βάλω το twrp-2.6.3.2-g2d802.img μου πετάει error. Τι κάνω λάθος; Τι εννοεις στο twrp? Το χεις περασει; Μπορεις να μπεις twrp? Αν ναι τωρα πας στο βημα του back up και μετα στο installation των zip αρχειων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos13 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Σε ποιο σημείο βρίσκεσαι; Έχεις ρουτάρει; Έχεις custom recovery TWRP; Είμαι ροοτ, κατέβασα το TWRP Manager και πάω στο install recovery, στο device name επιλεγω lg g2 international, μετα στο recovery version to install επιλεγω το twrp-2.6.3.2-g2d802.img και μετα παταω install recovery, κανει reboot και μου πεταει critical error. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Είμαι ροοτ, κατέβασα το TWRP Manager και πάω στο install recovery, στο device name επιλεγω lg g2 international, μετα στο recovery version to install επιλεγω το twrp-2.6.3.2-g2d802.img και μετα παταω install recovery, κανει reboot και μου πεταει critical error. Αν έχεις lollipop, θα κατεβάσεις αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=b007.autorec2 Για να βάλεις TWRP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts