answer13 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 @kostis8 παρατήρησα στην f f v1.3 δε μένει πολύ ram ελεύθερη... Όχι ότι έχει θέμα... Γιατί έτσι; δεν προσςχω ποση ραμ μενει αλλα εχω παρατηρησει οτι εαν εχεις ανοιξει 30 εφαρμογες και πας στις πρωτες , ξεκιναει την εφαρμογη απο την αρχη και οχι απο εκει που την αφησες !! ενω στις 4-5 τελευταιες, συνεχιζει κανονικα απο εκει που τις ειχες αφησει ! μεσα στη ρομ, μενου , εφαρμογες και λοιπα ειναι παρα πολυ γρηγορη η FF 1.3 θα δοκιμαζα FF 1.0 stock αλλα θα περιμενω την καινουρια του Κωστη :D:D Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 δεν προσςχω ποση ραμ μενει αλλα εχω παρατηρησει οτι εαν εχεις ανοιξει 30 εφαρμογες και πας στις πρωτες , ξεκιναει την εφαρμογη απο την αρχη και οχι απο εκει που την αφησες !! ενω στις 4-5 τελευταιες, συνεχιζει κανονικα απο εκει που τις ειχες αφησει ! μεσα στη ρομ, μενου , εφαρμογες και λοιπα ειναι παρα πολυ γρηγορη η FF 1.3 θα δοκιμαζα FF 1.0 stock αλλα θα περιμενω την καινουρια του Κωστη :D:D Αυτό που λες για τις εφαρμογές που τις κλείνει το κάνει κ μένα... Να τις κλείνει το greenify τόσο άμεσα; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) Αυτό που λες για τις εφαρμογές που τις κλείνει το κάνει κ μένα... Να τις κλείνει το greenify τόσο άμεσα; Αν παρακολουθησατε νωριτερα τη συζητηση μου παρατηρησα οτι η διαχειριση μνημης και το multitasking της ff1.3 δεν ειναι και τοσο καλα, τουλαχιστον σε σχεση με την SKRG2 3.0, και συμφωνησανε κι αλλα παιδια. Δεν ξερω για την ff stock 1.0, δεν την εχω δοκιμασει. Edited April 3, 2016 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Τελικά πήγα πάλι σε google edition 1.5 δεν αντεξα με τις άλλες rom Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Έχετε καμία ιδέα, γιατί έχω το παρακάτω πρόβλημα; Όποια ρομ και να βάλω, ff1.3, ff1.0, Google 1.3 & 1.4, bliss 6.1 αλλά και δύο τρεις άλλες που δοκίμασα, στο fb & Instagram, μόλις κάνω σκρολ προς τα κάτω 5- 6 Σελίδες ή φωτός αρχίζει και κολλάει σε σημείο που μερικές φορές να παγώνει και να μην δέχεται τίποτα εκτός από restart με παρατεταμένο πάτημα του on off.... Δεν ξέρω γιατί το κάνει, έχω δοκιμάσει στοκ κερνελ, ντορι και xceed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Έχετε καμία ιδέα, γιατί έχω το παρακάτω πρόβλημα; Όποια ρομ και να βάλω, ff1.3, ff1.0, Google 1.3 & 1.4, bliss 6.1 αλλά και δύο τρεις άλλες που δοκίμασα, στο fb & Instagram, μόλις κάνω σκρολ προς τα κάτω 5- 6 Σελίδες ή φωτός αρχίζει και κολλάει σε σημείο που μερικές φορές να παγώνει και να μην δέχεται τίποτα εκτός από restart με παρατεταμένο πάτημα του on off.... Δεν ξέρω γιατί το κάνει, έχω δοκιμάσει στοκ κερνελ, ντορι και xceed. Πιστευω γνωριζεις οτι το facebook ειναι μια απο τις πιο κακογραμμενες εφαρμογες του Android. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Έχετε καμία ιδέα, γιατί έχω το παρακάτω πρόβλημα; Όποια ρομ και να βάλω, ff1.3, ff1.0, Google 1.3 & 1.4, bliss 6.1 αλλά και δύο τρεις άλλες που δοκίμασα, στο fb & Instagram, μόλις κάνω σκρολ προς τα κάτω 5- 6 Σελίδες ή φωτός αρχίζει και κολλάει σε σημείο που μερικές φορές να παγώνει και να μην δέχεται τίποτα εκτός από restart με παρατεταμένο πάτημα του on off.... Δεν ξέρω γιατί το κάνει, έχω δοκιμάσει στοκ κερνελ, ντορι και xceed. Όταν βάζεις την rom κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις την πρώτη φορά; Μήπως βάζεις κάποια εφαρμογή που κάνει την συσκευή σου να δουλεύει έτσι; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Ξέρουμε αν η κάμερα είναι ίδια σε όλα τα μοντέλα g2?κάνει από d802 σε f320? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Πιστευω γνωριζεις οτι το facebook ειναι μια απο τις πιο κακογραμμενες εφαρμογες του Android. Ναι το γνωριζω, αλλα οχι σε τετοιο βαθμο, να μην μπορω ουτε να κλεισω την εφαρμογη, και το κανει και στο Instagram Όταν βάζεις την rom κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις την πρώτη φορά; Μήπως βάζεις κάποια εφαρμογή που κάνει την συσκευή σου να δουλεύει έτσι; Ναι συνηθως κανω καθαρη εγκατασταση, οσο για εφαρμογες, εχω τις ιδιες (σχεδον) εδω και 1-2 χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Ναι το γνωριζω, αλλα οχι σε τετοιο βαθμο, να μην μπορω ουτε να κλεισω την εφαρμογη, και το κανει και στο Instagram Ναι συνηθως κανω καθαρη εγκατασταση, οσο για εφαρμογες, εχω τις ιδιες (σχεδον) εδω και 1-2 χρονια. Εγώ εχθες και προχθες έβαλα cloudy, f&f, google edition και δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Καλημέρα, έχει κανείς το link για το xposed σε lolipop? Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Καλημέρα, έχει κανείς το link για το xposed σε lolipop? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Σήμερα έκανα Τελικά ένα wipe internal storage, δεν έσβησε καμία εφαρμογή αλλά έσβησε τα πάντα από την μνήμη της συσκευής. Τι κινητό είναι τώρα πολύ γρήγορο, σαν να το πήρα μόλις, καμία σχέση με τα προβλήματα (κολλήματα και λαγκ) που είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Σήμερα έκανα Τελικά ένα wipe internal storage, δεν έσβησε καμία εφαρμογή αλλά έσβησε τα πάντα από την μνήμη της συσκευής. Τι κινητό είναι τώρα πολύ γρήγορο, σαν να το πήρα μόλις, καμία σχέση με τα προβλήματα (κολλήματα και λαγκ) που είχε. Και τωρα δηλαδη δεν σου κολλαει οπως πριν; Το facebook και το instagram σου λειτουργουν καλα; Δεν εκανες ουτε wipe cache ουτε wipe dalvik; Παραξενο. Μηπως ειχες φτασει την εσωτερικη μνημη στο τερμα της και μπουκωνε οταν φορτωνε τις φωτο; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Και τωρα δηλαδη δεν σου κολλαει οπως πριν; Το facebook και το instagram σου λειτουργουν καλα; Δεν εκανες ουτε wipe cache ουτε wipe dalvik; Παραξενο. Μηπως ειχες φτασει την εσωτερικη μνημη στο τερμα της και μπουκωνε οταν φορτωνε τις φωτο; Η εσωτερικη μνημη ηταν οπως και τωρα (περιπου), ειχα 4 γιγα ελευθερα και τωρα εχω 5 γιγα. δεν εκανα wipe ουτε την cache ουτε dalvik, απλα πιστευω οτι μετα απο τοσα φσαρισματα και τοσα μοντ που ειχα περασει, κατι το βαραινε το κινητο.... δεν ξερω τι. τωρα ανοιξα ινστα και FB και σκρολαρισα επιτηδες πολυ, παρα πολυ θα ελεγα, ουτε λαγκ ουτε να παγωσει οπως πριν. δεν ξερω τι ηταν, αλλα δειχνει οτι εφτιαξε. το καλο ειναι οτι δεν μου πειραξε εφαρμογες αλλα φυσικα εσβησα ολα τα ντατα των εφαρμογων (μικρο κακο) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) Η εσωτερικη μνημη ηταν οπως και τωρα (περιπου), ειχα 4 γιγα ελευθερα και τωρα εχω 5 γιγα. δεν εκανα wipe ουτε την cache ουτε dalvik, απλα πιστευω οτι μετα απο τοσα φσαρισματα και τοσα μοντ που ειχα περασει, κατι το βαραινε το κινητο.... δεν ξερω τι. τωρα ανοιξα ινστα και FB και σκρολαρισα επιτηδες πολυ, παρα πολυ θα ελεγα, ουτε λαγκ ουτε να παγωσει οπως πριν. δεν ξερω τι ηταν, αλλα δειχνει οτι εφτιαξε. το καλο ειναι οτι δεν μου πειραξε εφαρμογες αλλα φυσικα εσβησα ολα τα ντατα των εφαρμογων (μικρο κακο) :) Αααα...πες το ετσι. Τα data των εφαρμογων σβηστικαν. Λεω κι εγω... τί σχεση εχει η διαγραφη των προσωπικων αρχειων με το αν κολλαει ή οχι μια εφαρμογη; Εσβησες ολo τo internal storage αρα σβηστικε και η διαδρομη /sdcard/Android/data οπου ειναι καποια απο τα αρχεια των εφαρμογων. Ωραια, το θεματακι σου εφτιαξε. Να ξερεις οτι αν παρατηρεις προβλημα σε καποια συγκεκριμενη εφαρμογη και θες να αποφυγεις τη μανουρα των διαγραφων και των back up, μπορεις πρωτα να πας στις ρυθμισεις/εφαρμογες/ολες/να την βρεις και να διαγραψεις τα δεδομενα της και την προσωρινη μνημη. Βλεπεις αν εφτιαξε κι αν οχι τοτε πας σε πιο επιθετικες μεθοδους. Edited April 5, 2016 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Ετσι ακριβως ;). οσο για αυτο που λες για τα προβληματα των εφαρμογων, εχεις δικιο, καποιες μπορει να εχουν προβλημα, οπως σε μενα ειχε το Inbox εκανα διαγραφει cache & data στις εφαρμογες και εφτιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Καλησπερα παιδια...λογω δουλεια δεν μπορω να τελειωσω την ρομ....λογικα σ/κ θα μπορεσω μα την τελειωσω!! Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Καλησπερα παιδια...λογω δουλεια δεν μπορω να τελειωσω την ρομ....λογικα σ/κ θα μπορεσω μα την τελειωσω!! take your time και σ΄ευχαριστούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Καλησπερα παιδια...λογω δουλεια δεν μπορω να τελειωσω την ρομ....λογικα σ/κ θα μπορεσω μα την τελειωσω!! Κωστη οποτε μπορεις, περιμενουμε, να εισαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 καλησπέρα ,μέχρι να βγεί του Κωστή http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/ndm-5-3-inspired-ux-lollipop-g2-t3352262 τώρα τι ψάρια πιάνει δεν ξέρω ,τώρα την είδα ,χρησιμοποιώ την NDM 5.2 και είμαι ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 καλησπέρα ,μέχρι να βγεί του Κωστή http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/ndm-5-3-inspired-ux-lollipop-g2-t3352262 τώρα τι ψάρια πιάνει δεν ξέρω ,τώρα την είδα ,χρησιμοποιώ την NDM 5.2 και είμαι ευχαριστημένος Χαχα..με πρόλαβες για 6 λεπτά Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Χαχα..με πρόλαβες για 6 λεπτά Ποιες οι διαφορές ξέρουμε ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) Ποιες οι διαφορές ξέρουμε ;;; Σιγουρη αλλαγή είναι ο launcher από g5 Edited April 5, 2016 by Vag_koun Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Καλησπερα παιδια...λογω δουλεια δεν μπορω να τελειωσω την ρομ....λογικα σ/κ θα μπορεσω μα την τελειωσω!! Δεν πειραζει, το καλο αργει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts