TUPAC_RIP Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Πράγματι, πολύ καλή, εξαιρετική δουλειά! Το μόνο που παρατηρώ είναι κάποια θερμοκρασία, προφανώς να οφείλεται στον dori. Εσείς που κάνατε τις δοκιμές (ένα μπράβο κι από εμένα) θα υπάρξει πρόβλημα αν ρίξω τον xceed από πάνω; Οχι. Διαγραφεις οποιο φακελο δημιουργησε ο dori και φλασαρεις και καθαριζεις cahe και dalvik. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Εγώ έκανα εχθές Μετά το root κ τη recovery θέλει κ το super SU εγκατάσταση; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Μετά το root κ τη recovery θέλει κ το super SU εγκατάσταση; Δεν το εχω κανει αλλα διαβασα το νημα και λεεο οτι το εγκαθηστα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Πολύ καλή δουλειά! Εμένα με dori δεν έχει θέμα με θερμοκρασία. Λίγο υπομονή να στρώσει η ρομ και μετα κάντε αλλαγές. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Μετά το root κ τη recovery θέλει κ το super SU εγκατάσταση; Όχι, μου έδινε κανονικά root access στις εφαρμογές για όσο το κράτησα .Γιατί μετά έβαλα την cyanogen ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για τον ηχο στην cm13 πείραξε το αρχείο mixerpaths, οδηγίες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375710&page=1091 Χρησιμοποίησε τον es file explorer με root για να κανεις τροποποιήσεις, 2 λεπτά υπόθεση καθ θα δεις θεαματική αύξηση Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω τώρα Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ξέρει κανείς πως να διορθώσω το κόλλημα που τρώει το Flash Tool στο 2%; Δοκίμασα το FixedDownloadCMode_droidth αλλά δεν μου έκανε δουλειά. Υπάρχει κάτι άλλο; Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Πολύ καλή δουλειά ή νέα ρομ παιδιά...το μόνο πρόβλημα που βρήκα είναι ότι όταν πάω στις ρυθμίσεις στο μενού της έντασης των ήχων μου κανει force close το μενού των ρυθμίσεων όταν το έχω σε διάταξη λίστας Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Πολύ καλή δουλειά ή νέα ρομ παιδιά...το μόνο πρόβλημα που βρήκα είναι ότι όταν πάω στις ρυθμίσεις στο μενού της έντασης των ήχων μου κανει force close το μενού των ρυθμίσεων όταν το έχω σε διάταξη λίστας Με Dori ή Xceed? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Πέρασα το TWRP 2.8.6.1 με το autorec απ το play store... Πως θα περάσω τώρα άλλη rom;;; τα βήματα ένα ένα... Κάνει αυτή η έκδοση της TWRP ή χρειάζεται άλλη; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Πέρασα το TWRP 2.8.6.1 με το autorec απ το play store... Πως θα περάσω τώρα άλλη rom;;; τα βήματα ένα ένα... Κάνει αυτή η έκδοση της TWRP ή χρειάζεται άλλη; Νομίζω με αυτή την έκδοση είσαι εντάξει. Κατέβασε από το store το quick boot και μόλις κανείς εγκατάσταση, στο μενού του λέει recovery. Το πατάς και του δίνεις δικαιώματα root. Θα σε πάει μετά στο recovery. Από εκεί κανείς την εγκατάσταση με install αφού κανείς τα wipes που λέει κάθε dev (συνήθως όλα εκτός από internal). Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Νομίζω με αυτή την έκδοση είσαι εντάξει. Κατέβασε από το store το quick boot και μόλις κανείς εγκατάσταση, στο μενού του λέει recovery. Το πατάς και του δίνεις δικαιώματα root. Θα σε πάει μετά στο recovery. Από εκεί κανείς την εγκατάσταση με install αφού κανείς τα wipes που λέει κάθε dev (συνήθως όλα εκτός από internal). Για την fast rom ποια wipes θα κάνω; αυτά που μου είπες; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 http://www.ebay.com/itm/Original-LG-G2-D802-13mp-camera-2GB-RAM-16GB-ROM-black-or-white-/252276161544?hash=item3abcd4bc08:g:tcAAAOSwAKxWZwzu Παιδια πως το βλεπετε αυτο? Κανει για ελλαδα? Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Για την fast rom ποια wipes θα κάνω; αυτά που μου είπες; Ναι τα τσεκάρεις όλα εκτός από internal. Πρόσεξε το γιατί αλλιώς θα σβήσεις ότι έχεις αποθηκευμένο. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Πολύ καλή δουλειά ή νέα ρομ παιδιά...το μόνο πρόβλημα που βρήκα είναι ότι όταν πάω στις ρυθμίσεις στο μενού της έντασης των ήχων μου κανει force close το μενού των ρυθμίσεων όταν το έχω σε διάταξη λίστας Me Dori κανενα προβλημα ας επιβεβαιωσει και καποιος με Xceed, συμφωνω με το minotavro δωστε λιγο χρονο και σε μενα παντως ειναι χαμηλα η θερμοκρασια Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ξέρει κανείς πως να διορθώσω το κόλλημα που τρώει το Flash Tool στο 2%; Δοκίμασα το FixedDownloadCMode_droidth αλλά δεν μου έκανε δουλειά. Υπάρχει κάτι άλλο; Δοκίμασε ξανά .Εγώ έτσι το εφτιαξα .Αυτό στο κανει γιατί κάποια rom που είχες ,είχε αλλάξει τα partitions η κάτι τέτοιο .Κάπου είχα διαβάσει οτι ένας το έφτιαξε κανοντας εγκατάσταση μια μαμά rom σε μορφή zip (υπάρχει στο xda) μέσω recovery Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 http://www.ebay.com/itm/Original-LG-G2-D802-13mp-camera-2GB-RAM-16GB-ROM-black-or-white-/252276161544?hash=item3abcd4bc08:g:tcAAAOSwAKxWZwzu Παιδια πως το βλεπετε αυτο? Κανει για ελλαδα? Θετικο : ειναι 802 και καλη τιμη Αρνητικο : 16 giga αν εισαι του video και της φωτογραφιας ειναι λιγα ασε που ονομαστικα ειναι 16, τα διαθεσιμα ειναι λιγοτερα Ερωτηματικο : κανε ερωτηση σε ποιο region ανηκει γιατι ως παγκοσμιο μοντελο αν προερχεται εκτος ΕΕ δεν θα εχεις την υποστηριξη της αντιπροσωπειας Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Θετικο : ειναι 802 και καλη τιμη Αρνητικο : 16 giga αν εισαι του video και της φωτογραφιας ειναι λιγα ασε που ονομαστικα ειναι 16, τα διαθεσιμα ειναι λιγοτερα Ερωτηματικο : κανε ερωτηση σε ποιο region ανηκει γιατι ως παγκοσμιο μοντελο αν προερχεται εκτος ΕΕ δεν θα εχεις την υποστηριξη της αντιπροσωπειας Την ερωτηση την εκανα. Ειδα οτι εχει ενα χρονικο περιθωριο. Τι ακριβως ειναι αυτο? Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Παιδια καλησπερα. Μπορειτε να μου πει καποιος φιλος ου εχει βαλει την f&f 1.1 οτι δεν εχει τον μαμα lg player για βιντεο γιατι τωρα τυχαια το ειδα που ηθελα να δω ενα βιντεο αλλα δεν ανοιγε...Μαλλον το βγαλατε για λογοτερο debloat... Μπορει καποιος φιλος να το κανει backup που το εχει και να μου το δωσει ?? ;);) Παιδιά μπορεί κάποιος φίλος ή φίλη να με βοηθήσει σε αυτό ?? Θέλω τον μαμα if video player.!! Επίσης άσχετο σήμερα το πρωί άνοιξα το κινητό και μου έκανε το reboot..Μακάρι να ήταν τυχαίο γιατί με xceed 14 ποτε δεν είχα παλιότερα...!!# Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Βουρ παιδιά!!!!!!!! Ωραιότατη!!!!!!!! Κατερινα εχεις δικιο πολυ ωραια ρομ η Limitless_UX4_v1.3_V10 mod αν ειχε και τον καιρο οπως στη Fast & furious v1.1...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Me Dori κανενα προβλημα ας επιβεβαιωσει και καποιος με Xceed, συμφωνω με το minotavro δωστε λιγο χρονο και σε μενα παντως ειναι χαμηλα η θερμοκρασια Με xceed μου το κάνει παιδιά...δεν δοκίμασα dori Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Με xceed μου το κάνει παιδιά...δεν δοκίμασα dori Για να σου πω την αλήθεια όταν έβαλα xceed δεν το πρόσεξα. Τώρα είμαι με Dori και δεν το κανει. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Για να σου πω την αλήθεια όταν έβαλα xceed δεν το πρόσεξα. Τώρα είμαι με Dori και δεν το κανει. Έχω να βάλω dori από το καλοκαίρι αλλά με ψήνει μια και λένε καλά πράγματα για τον 9. Δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα αυτό με την ένταση...την ρυθμιζεις κατευθείαν από την μπάρα κάτω από την φωτεινότητα Edited February 13, 2016 by Vag_koun Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Έχω να βάλω dori από το καλοκαίρι αλλά με ψήνει μια και λένε καλά πράγματα για τον 9. Δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα αυτό με την ένταση...την ρυθμίσεις κατευθείαν από την μπάρα κάτω από την φωτεινότητα Για να κάνουμε τις δοκιμές δεν άφησα πολύ τον xceed. Όσο τον είχα συγκριτικα νομίζω είχα λίγο χαμηλό φέτες θερμοκρασίες. Αλλά θέλω να στρώσει και λίγο ο Dori για να καταλάβω καλύτερα γιατί και εγώ είχα πολύ καιρό να τον βάλω. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Δοκίμασε ξανά .Εγώ έτσι το εφτιαξα .Αυτό στο κανει γιατί κάποια rom που είχες ,είχε αλλάξει τα partitions η κάτι τέτοιο .Κάπου είχα διαβάσει οτι ένας το έφτιαξε κανοντας εγκατάσταση μια μαμά rom σε μορφή zip (υπάρχει στο xda) μέσω recovery Ευχαριστώ φίλε μου, θα δοκιμάσω τον υπό μορφή zip τρόπο. Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Κατερινα εχεις δικιο πολυ ωραια ρομ η Limitless_UX4_v1.3_V10 mod αν ειχε και τον καιρο οπως στη Fast & furious v1.1...... Το μονο ευκολο Transparent weather http://1drv.ms/1Qe5a1Y Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts