Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Όντας καιρό με CloudyG2 3.3 και τον kernel του DorimanX, είδα σήμερα ότι βγήκε η official CM13 και είπα να την περάσω. Περάστηκε κανονικά (flash-αρα CAF bootstack, την ROM και openGApps), όλα καλά, αλλά αποφάσισα ότι μιας και θέλει λίγη δουλίτσα καλύτερα θα ήταν να ξαναγυρίσω στην Cloudy.

Το θέμα είναι ότι για κάποιο λόγο η ROM δεν είναι rooted, και δεν μπορώ να μπω στο Recovery (Blastagators TWRP) ούτε μέσω του Flashify, αλλά ούτε με τον κλασσικό συνδυασμό του Vol Down και Power Button.

Τί κάνουμε τώρα;

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Cuore_Sportivo said:

Όντας καιρό με CloudyG2 3.3 και τον kernel του DorimanX, είδα σήμερα ότι βγήκε η official CM13 και είπα να την περάσω. Περάστηκε κανονικά (flash-αρα CAF bootstack, την ROM και openGApps), όλα καλά, αλλά αποφάσισα ότι μιας και θέλει λίγη δουλίτσα καλύτερα θα ήταν να ξαναγυρίσω στην Cloudy.

Το θέμα είναι ότι για κάποιο λόγο η ROM δεν είναι rooted, και δεν μπορώ να μπω στο Recovery (Blastagators TWRP) ούτε μέσω του Flashify, αλλά ούτε με τον κλασσικό συνδυασμό του Vol Down και Power Button.

Τί κάνουμε τώρα;

-Old Way: Hold power + vol down, then, release and hold power + vol down again.

-New Way: Hold power + vol down, then, release and hold vol up + vol down.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

TUPAC_RIP said:
-Old Way: Hold power + vol down, then, release and hold power + vol down again.

-New Way: Hold power + vol down, then, release and hold vol up + vol down.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση TUPAC, αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει κανένας από τους δύο συνδυασμούς. Τον πρώτο (old) δοκίμαζα τόση ώρα μιας και τόσους μήνες με αυτόν τον συνδυασμό έμπαινα, αλλά απ'ότι βλέπω ούτε με τον δεύτερο μπαίνει.

Edit: Με αυτό εδώ έγινε κανονικά root, και μετά μέσω flashify μπήκα recovery. Ευχαριστώ για το χρόνο σου!

Edited by Cuore_Sportivo

Cuore_Sportivo said:

Τί κάνουμε τώρα;

Νταξ τώρα... επιεικώς απαράδεκτο να φλασάρεις μιά custom rom και να μην είναι rooted...:lol: έλεος...:rotfl:

Cuore_Sportivo said:

Τί κάνουμε τώρα;

Μπορείς να πεις ποια πράγματα δεν σου άρεσαν στην cm13;

Είναι σε bliss 4.0.3 και σκέφτομαι να την δοκιμάσω.

Κάποια στιγμή που δοκίμασα μια ΜΜ είχε πολλές ατέλειες.

tsiv said:
Νταξ τώρα... επιεικώς απαράδεκτο να φλασάρεις μιά custom rom και να μην είναι rooted...:lol: έλεος...:rotfl:

Τελικα ηταν root, οπως φανηκε απο τον τροπο που αποκτησε προσβαση root ο φιλος μεσα απο το link που ποσταρε, απλως δεν ηταν ενεργοποιημενο.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

tsiv said:

Κατηγόρησε την(Google γι'αυτό

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Tsiv και vrwmiaris.... Δεν καταντάει λίγο κουραστικό όταν μιλάει ο ένας σας να πετάγεται ο άλλος με παράθεση να τον κράζει; φτάνει παιδιά. Περάστε σε προσωπικό επίπεδο ( εννοώ σε PM ) την οποία διαφορά έχετε.

Υπάρχει κάνεις που να απεγκατεστησε xposed & amplify και να μην είδε διαφορά στην κατανάλωση στην μπαταρία??

alfa said:
Μπορείς να πεις ποια πράγματα δεν σου άρεσαν στην cm13;

Χωρίς να έχω ξαναδοκίμασει official CM ROM, παρατήρησα ότι από τα settings λείπουν κάποια πραγματάκια σε σχέση με άλλες lollipop ROMs (RR, SS) που είχα δοκιμάσει.

Επίσης, για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπορούσε με τίποτα να βρει (ακόμα και χειροκίνητα το πέρασα) το WiFi δίκτυό μου.

Κατά τ'άλλα ούτε κολλήματα είδα, ούτε τίποτα. Ίσα ίσα που τα animations ήταν πολύ smooth και προσωπικά μου άρεσαν αρκετά.

Cuore_Sportivo said:
Χωρίς να έχω ξαναδοκίμασει official CM ROM, παρατήρησα ότι από τα settings λείπουν κάποια πραγματάκια σε σχέση με άλλες lollipop ROMs (RR, SS) που είχα δοκιμάσει.

Επίσης, για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπορούσε με τίποτα να βρει (ακόμα και χειροκίνητα το πέρασα) το WiFi δίκτυό μου.

Κατά τ'άλλα ούτε κολλήματα είδα, ούτε τίποτα. Ίσα ίσα που τα animations ήταν πολύ smooth και προσωπικά μου άρεσαν αρκετά.

Πιστεύω ότι σε κανένα μήνα θα είναι έτοιμη η ΜΜ για το κινητό μας, το καλό είναι ότι γίνονται πολλές προσπάθειες απο διάφορους, οπότε θα έχουμε καλό αποτέλεσμα.

Για κάποιον που δεν καίγεται για τις στοκ εφαρμογές θα είναι μια καλή λύση.

DjTony said:
Κάνε ένα clean install με flash tool να γίνει σαν καινούριο το τηλ. Να αδειάσει και ο χώρος. Χάνεις βέβαια ότι έχεις μέσα....

παιδιά είναι δυνατόν να κάνω καθαρή εγκατάσταση και να μου βγάζει πάλι το ίδιο;

κατέβασα αυτό LG Flash Tool 2014 - The best way to Flash LG KDZ Rom από εδώ http://www.mediafire.com/download/fw..._Tool_2014.zip

επίσης αυτη την rom 229 NEU/EUROPE OPEN V30d LGD802 654 από εδώ http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 και μου εμφανίζει πάλι από τα 32gb, διαθέσιμα τα 9 και system data 21,5.

απίστευτο; και έκανα cse flash. έκανα κάτι λάθος;

Bill_G said:

κατέβασα αυτό LG Flash Tool 2014 - The best way to Flash LG KDZ Rom από εδώ http://www.mediafire.com/download/fw..._Tool_2014.zip

επίσης αυτη την rom 229 NEU/EUROPE OPEN V30d LGD802 654 από εδώ http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 και μου εμφανίζει πάλι από τα 32gb, διαθέσιμα τα 9 και system data 21,5.

Φανταζομαι οτι το προβλημα ειναι μονο εικονικο/τυπογραφικο κι οχι πραγματικο. Δηλαδη μπορεις να χρησιμοποιησεις πανω απο τα 9GB που σου δειχνει διαθεσημα, ετσι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά δοκίμασε κανείς την 6αρα CM13 ? αξίζει;

Θέλω να περάσω την Cloudy 3.3 με xceed kernel, αλλά δε ξέρω αν θα λειτουργήσουν τα παρακάτω μοντάκια ήχου:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2799537

Γνωρίζει κανείς; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64

eptanisioz said:
Παιδιά δοκίμασε κανείς την 6αρα CM13 ? αξίζει;

Θέλω να περάσω την Cloudy 3.3 με xceed kernel, αλλά δε ξέρω αν θα λειτουργήσουν τα παρακάτω μοντάκια ήχου:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2799537

Γνωρίζει κανείς; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Λειτουργούν ναι... ή αλλιώς πειράζοντας το "mixer_paths.xml".

TUPAC_RIP said:
Φανταζομαι οτι το προβλημα ειναι μονο εικονικο/τυπογραφικο κι οχι πραγματικο. Δηλαδη μπορεις να χρησιμοποιησεις πανω απο τα 9GB που σου δειχνει διαθεσημα, ετσι;

δεν ξέρω. δεν το νομίζω όμως ότι είναι τυπογραφικό μόνο, γιατί όταν επανέφερα όλες τις εφαρμογές που είχα, έβγαλε μήνυμα για λίγο χώρο αλλά δεν το πηγα παραπέρα για να δω τι θα γίνει... λες να το γεμίσω;.....

δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά όταν το συνδέω στο pc μου δείχνει χωρητικότητα 10,6 δεσμευμένο 2,59 ελεύθερο 8,02

(γιατί εστησα κάποιες εφαρμογές)

Edited by Bill_G

eptanisioz said:
mixel paths ??

Το αρχείο που βρίσκετε στο system/etc, που εκτος των άλλων έχει και τις τιμές των εντάσεων ηχείου και ακουστικών. Αλλάζοντας τις τιμές αυτές αλλάζει και η ένταση!!

Bill_G said:

μήπως η ρομ είναι για την έκδοση των 16gb ;

μηπως πρεπει να κατεβασεις καποια απο τις παρακατω ;

NETHERLANDS

579 NLD/NLD(NETHERLANDS) V20H LGD802 624 Online

580 NLD/NLD(NETHERLANDS) V30b LGD802 763 Online

581 NLD/NLD(NETHERLANDS) V30b LGD802 123

αλλιώς δεν βγάζει νόημα αυτό που γίνεται ..

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Bill κατεβασε την 228

[sIGPIC][/sIGPIC]

TUPAC_RIP said:
Bill κατεβασε την 228

Καλημέρα σας. Την 228 δεν την βρίσκει, γράφει "not found!" και κατεβάζω την 227. Να δοκιμάσω μέχρι jelly bean;

και με την 227 που δοκίμασα το ίδιο (227 NEU/EUROPE OPEN V30b LGD802 4937 )

μετα το φλασάρισμα κάνει αναβάθμιση 142 εφαρμογές;;;

τώρα που είμαι ζεστός πάω για την 226, τελευταία kitkat

για να δούμε.

Edited by Bill_G

με στοκ λολιποπ +twrp μετα απο εγατασταση καστομ ρομ cm 12.1 πηστευω εκανα σοστα ολα τα βηματα

αλλα μετα το ρεμποτ το τηλεφονο ανοιξε με καθετεσ γραμεσ στην οθονη με αποτελεσμα να μην ειναι τιποτα ορατο γνωρηζη κανεισ την αιτια?

παιδια εγκατεστησα τη cm13 και ειναι φοβερι πολυ γρηγορη το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να κανω ROOT τι μπορει να φταει

lg g2 16gb black

Cloudyg2 3.3 - xceed 14 android 5.0.2 twrp 2.8.6.1 :D