toubano44 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Παιδια εγω που περασα την Blitz 3.3 μπορω να φλασαρω kk 20h baseband και bootloader; Ηρθα απο cloudy g2 2.2 στην οποια ειχα φλασαρει αυτα τα δυο ζιπακια. Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) πηγα να μπωσε download mode κ τωρα εμεινε σε μαυρη οθονη κ μου γραφει firmware update κ εχει κολησει η μπαρα προοδου στο 0%...τι κανω? stock lolipop 5.0.2 help please!!! Edited November 3, 2015 by fanisgauros Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 πηγα να μπωσε download mode κ τωρα εμεινε σε μαυρη οθονη κ μου γραφει firmware update κ εχει κολησει η μπαρα προοδου στο 0%...τι κανω? stock lolipop 5.0.2 help please!!! τελικα το αποσυνδεσα απ το pc και ανοιξε το κινητο κανονικα...αλλα γιατι μου το εκανε αυτο? δε μπηκε ποτε σε download mode... πως το διορθωνω αυτο? Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 τελικα το αποσυνδεσα απ το pc και ανοιξε το κινητο κανονικα...αλλα γιατι μου το εκανε αυτο? δε μπηκε ποτε σε download mode... πως το διορθωνω αυτο? Δοκίμασε να κάνεις ξανά εγκατάσταση τους drivers. Συνήθως αυτό είναι το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/guide-how-to-install-cloudyg2-3-1-d802-t3137055 Σε αυτες τις οδηγιες δε λεει οτι πρεπει να μπει το TWRP 2.8.7.1, πριν απο το D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip. Εχει δει και αλλες που λενε οτι πρεπει να κανεις update το TWRP σε 2.8.7.1 πριν βαλεις το patch! Ξερουμε ποιο απο τα δυο ειναι το σωστο ?? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Δοκίμασε να κάνεις ξανά εγκατάσταση τους drivers. Συνήθως αυτό είναι το πρόβλημα Ποιους να περάσω; μου δίνεις link? Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Παιδια εγω που περασα την Blitz 3.3 μπορω να φλασαρω kk 20h baseband και bootloader; Ηρθα απο cloudy g2 2.2 στην οποια ειχα φλασαρει αυτα τα δυο ζιπακια. Γιατι να το κανεις; Νομιζω μπορεις, δεν το εχω δοκιμασει. Αλλα νομιζω οτι μετα δεν θα μπορεις να μπεις στο recovery. http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/guide-how-to-install-cloudyg2-3-1-d802-t3137055 Σε αυτες τις οδηγιες δε λεει οτι πρεπει να μπει το TWRP 2.8.7.1, πριν απο το D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip. Εχει δει και αλλες που λενε οτι πρεπει να κανεις update το TWRP σε 2.8.7.1 πριν βαλεις το patch! Ξερουμε ποιο απο τα δυο ειναι το σωστο ?? Κι ομως αυτο ακριβως λεει. "4. After ROOT+TWRP finished , Please reboot to recovery Then flash D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip* Don't reboot system or exit from TWRP after flash patch*" Λεει να εχεις πρωτα το ΤWRP. Το TWRP ειναι το recovery μεσω του οποιου θα φλασαρεις τα ζιπακια συμπεριλαμβανομενου του PATCH και της ROM. Οποτε ειναι κομβικης σημασιας να εχεις πρωτα το recovery και μετα να κανεις ολες τις αλλες κινησεις. Edited November 3, 2015 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 ΑΚΥΡΩΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Γιατι να το κανεις; Νομιζω μπορεις, δεν το εχω δοκιμασει. Αλλα νομιζω οτι μετα δεν θα μπορεις να μπεις στο recovery. Κι ομως αυτο ακριβως λεει. "4. After ROOT+TWRP finished , Please reboot to recovery Then flash D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip* Don't reboot system or exit from TWRP after flash patch*" Λεει να εχεις πρωτα το ΤWRP. Το TWRP ειναι το recovery μεσω του οποιου θα φλασαρεις τα ζιπακια συμπεριλαμβανομενου του PATCH και της ROM. Οποτε ειναι κομβικης σημασιας να εχεις πρωτα το recovery και μετα να κανεις ολες τις αλλες κινησεις. Ναι προφανως και πρεπει να εχεις TWRP. Απλα λεει να το εχεις βαλει με το D802_AutoRec, το οποιο νομιζω βαζει μια παλια εκδοση. Δε λεει καπου να αναβαθμισεις το TWRP σε 2.8.7.1, αυτο ρωταω αν πρεπει να γινει αναβαθμιση του TWRP η οχι πριν βαλεις το patch. Μιλαω παντα για την περιπτωση που εισαι σε KitKat και πας να βαλεις την CloudyG2 3.3. Edited November 3, 2015 by Mythos Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Καλό μήνα σε όλους! Θα ήθελα την γνώμη σας για την πιο σταθερή ρομ ... Αυτή την στιγμή εδώ cloudy 3.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Ναι προφανως και πρεπει να εχεις TWRP. Απλα λεει να το εχεις βαλει με το D802_AutoRec, το οποιο νομιζω βαζει μια παλια εκδοση. Δε λεει καπου να αναβαθμισεις το TWRP σε 2.8.7.1, αυτο ρωταω αν πρεπει να γινει αναβαθμιση του TWRP η οχι πριν βαλεις το patch. Μιλαω παντα για την περιπτωση που εισαι σε KitKat και πας να βαλεις την CloudyG2 3.3. Δε θυμάμαι ποιά έκδοση του TWRP σου περνάει το autorec, αλλά σημασία έχει να στο περάσει!! Μετά κατεβάσεις αν θες πιο νέα έκδοση και τη φλασάρεις! Δε χρειάζεται να είναι απαραίτητα η 2.8.7.1, εγώ το 'χω κάνει μια χαρά με 2.8.6.1 και πιθανόν γίνεται και με την 2.8.5.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Λοιπον, μετα απο δοκιμη μιας εβδομαδας με τον kernel 6.4 και 6.6 του dorimanx εχω να πω τα εξης σε συγκριση με xceed 10 και 11a: Δεν ειναι τοσο γρηγορος (ο dori) και σφαιρατος οπως λεγανε καποια παιδια οτι αλλαζει ολο το κινητο. Ανεβαζει 2 οC παραπανω. Η μπαταρια ειναι εμφανως χειροτερη. Η διαχειριση μνημης ειναι στα ιδια επιπεδα με xceed Το wifi ειναι ελαφρως καλυτερο. (Δεν θυμαμαι με τι TCP ειναι ο dori. O xceed ειναι με westwood) Αποτελεσμα: Πιστευω οτι δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος καποιος με Lollipop να προτιμησει τον dori εναντι του xceed. Ας κανει τη χαρη στον εαυτο του και να φλασαρει τον 11a. Aκολουθουν screenshots με καταναλωση μπαταριας με xceed 11a, ROM: SRKG2 3.0 ultra light, φωτεινοτητα 20 - 40%, μονο 2G, συγχρονισμοι κλειστοι, disable services, μονο WiFi συνεχεια ανοιχτο, browsing, youtube, tapatalk, gaming χωρις μεγαλες απαιτησεις γραφικων, λιγες κλισεις. Η μπαταρια ειναι φτιαγμενη τον Σεπτεμβριο του 2013. https://www.dropbox.com/s/nsx7y3eapcjydj6/Screenshot_2015-11-03-14-50-20.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/32snbkj65wuo0p4/Screenshot_2015-11-03-14-50-39.png?dl=0 (Οφειλω να πω πως οι σχεδον 7,5 ωρες SOT που εβγαλα πριν απο λιγο δεν συμβαινει παντα. Ο μεσος ορος μου ειναι κοντα στις 7 παρα κατι ωρες. Διόλου ασχημα! Απο εποχη JellyBean εχω να δω τετοιους χρονους) Edited November 3, 2015 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Παιδια θελω τα φωτα σας...προς ΑΟSP μερια....ποια ειναι η καλυτερη;;; χωρις bugs γρηγορη και με καλη μπαταρια;; επισης αν μπορει να μπει η camera του G3 και να εχει καλη αναλυση...ευχαριστω.. Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Λοιπον, μετα απο δοκιμη μιας εβδομαδας με τον kernel 6.4 και 6.6 του dorimanx εχω να πω τα εξης σε συγκριση με xceed 10 και 11a....... Διόλου ασχημα! Απο εποχη JellyBean εχω να δω τετοιους χρονους) Με τα ίδια (εκτός από το disable services) στο 30% φωτεινότητα, είναι ζήτημα να έχω πέντε ώρες οθόνη..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Και 'γω πάντως παιδιά με την ίδια rom με το φίλο TUPAP_RIP , τον Xceed 11 και επίσης μπαταρία φτιαγμένη Σεπτέμβριο του 2013, βλέπω χρόνους που μου θύμησαν Jelly bean. Με παρόμοια χρήση και 'γω ειμαι γυρω το 7ωρο sot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Λοιπον, μετα απο δοκιμη μιας εβδομαδας με τον kernel 6.4 και 6.6 του dorimanx εχω να πω τα εξης σε συγκριση με xceed 10 και 11a: Δεν ειναι τοσο γρηγορος (ο dori) και σφαιρατος οπως λεγανε καποια παιδια οτι αλλαζει ολο το κινητο. Ανεβαζει 2 οC παραπανω. Η μπαταρια ειναι εμφανως χειροτερη. Η διαχειριση μνημης ειναι στα ιδια επιπεδα με xceed Το wifi ειναι ελαφρως καλυτερο. (Δεν θυμαμαι με τι TCP ειναι ο dori. O xceed ειναι με westwood) Αποτελεσμα: Πιστευω οτι δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος καποιος με Lollipop να προτιμησει τον dori εναντι του xceed. Ας κανει τη χαρη στον εαυτο του και να φλασαρει τον 11a. Aκολουθουν screenshots με καταναλωση μπαταριας με xceed 11a, ROM: SRKG2 3.0 ultra light, φωτεινοτητα 20 - 40%, συγχρονισμοι κλειστοι, disable services, μονο WiFi συνεχεια ανοιχτο, browsing, youtube, tapatalk, gaming χωρις μεγαλες απαιτησεις γραφικων, λιγες κλισεις. Η μπαταρια ειναι φτιαγμενη τον Σεπτεμβριο του 2013. https://www.dropbox.com/s/nsx7y3eapcjydj6/Screenshot_2015-11-03-14-50-20.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/32snbkj65wuo0p4/Screenshot_2015-11-03-14-50-39.png?dl=0 (Οφειλω να πω πως οι σχεδον 7,5 ωρες SOT που εβγαλα πριν απο λιγο δεν συμβαινει παντα. Ο μεσος ορος μου ειναι κοντα στις 7 παρα κατι ωρες. Διόλου ασχημα! Απο εποχη JellyBean εχω να δω τετοιους χρονους) Ευχαριστουμε για το συγκριτικο, για την ιστορια ο Ντορι ειναι με cubic που μπορεις εαν εχεις Xceed να το δηλωσεις μεσω Synapse ,παντως εχω δει συγκριτικα που λενε οτι το cubic ειναι καλυτερο του westwood και σε αλλα το αντιθετο Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Mια χαρα γρήγορος ήταν ο dori. Δεν έβαλα 6.6, αλλά o 6.4 και ο 6.5 ηταν πολυ γρήγοροι σε σχεση με xceed 10 ο οποίος xceed μου έκανε κάποια λαγκαρίματα και επανεκκινήσεις. Με xceed 11a ούτε λαγκαρισματα ούτε επανεκκινήσεις. Συμφωνώ για κακή μπαταρία με dori και τσιμπημένη θερμοκρασία. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Και 'γω πάντως παιδιά με την ίδια rom με το φίλο TUPAP_RIP , τον Xceed 11 και επίσης μπαταρία φτιαγμένη Σεπτέμβριο του 2013, βλέπω χρόνους που μου θύμησαν Jelly bean. Με παρόμοια χρήση και 'γω ειμαι γυρω το 7ωρο sot. Κάτι κάνω τότε λάθος εγώ...... Με το ζόρι πέντε ώρες. Με την ίδια ρομ και xceed Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Παιδια θελω τα φωτα σας...προς ΑΟSP μερια....ποια ειναι η καλυτερη;;; χωρις bugs γρηγορη και με καλη μπαταρια;; επισης αν μπορει να μπει η camera του G3 και να εχει καλη αναλυση...ευχαριστω.. Παιδια καποιος;; Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Κάτι κάνω τότε λάθος εγώ...... Με το ζόρι πέντε ώρες. Με την ίδια ρομ και xceed Με τι φωτεινοτητα; Εχεις ανοιχτους τους συγχρονισμους; Τρεχουν απο πισω ιμέιλια, φεϊσμπούκια, και αλλα; Ειδες με wakelock detector μηπως καμια διεργασια τρεχει στο παρασκηνιο; (Συνηθως απο Google Play services) Μηπως σερφαρεις απο data; Μηπως εχεις επιλεξει να βρησκει μονο του το κινητο το καλυτερο σημα για να κλειδωσει δικτυο 2G,3G,4G και δεν εχεις καλο σημα και παιζει συνεχεια μεταξυ αυτων; (Εγω παντα επιλεγω μονο 2G) Μηπως εχεις γεμισει τις αρχικες οθονες με 800 widgets; Μηπως εχεις διαλυσει την μπαταρια ανεβαζοντας συχνα τη θερμοκρασια της και την αφηνεις συχνα μεχρι την τελευταια της σταγονα πριν τη φορτισεις; Edited November 3, 2015 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Λοιπον, μετα απο δοκιμη μιας εβδομαδας με τον kernel 6.4 και 6.6 του dorimanx εχω να πω τα εξης σε συγκριση με xceed 10 και 11a: Δεν ειναι τοσο γρηγορος (ο dori) και σφαιρατος οπως λεγανε καποια παιδια οτι αλλαζει ολο το κινητο. Ανεβαζει 2 οC παραπανω. Η μπαταρια ειναι εμφανως χειροτερη. Η διαχειριση μνημης ειναι στα ιδια επιπεδα με xceed Το wifi ειναι ελαφρως καλυτερο. (Δεν θυμαμαι με τι TCP ειναι ο dori. O xceed ειναι με westwood) Αποτελεσμα: Πιστευω οτι δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος καποιος με Lollipop να προτιμησει τον dori εναντι του xceed. Ας κανει τη χαρη στον εαυτο του και να φλασαρει τον 11a. Aκολουθουν screenshots με καταναλωση μπαταριας με xceed 11a, ROM: SRKG2 3.0 ultra light, φωτεινοτητα 20 - 40%, μονο 2G, συγχρονισμοι κλειστοι, disable services, μονο WiFi συνεχεια ανοιχτο, browsing, youtube, tapatalk, gaming χωρις μεγαλες απαιτησεις γραφικων, λιγες κλισεις. Η μπαταρια ειναι φτιαγμενη τον Σεπτεμβριο του 2013. https://www.dropbox.com/s/nsx7y3eapcjydj6/Screenshot_2015-11-03-14-50-20.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/32snbkj65wuo0p4/Screenshot_2015-11-03-14-50-39.png?dl=0 (Οφειλω να πω πως οι σχεδον 7,5 ωρες SOT που εβγαλα πριν απο λιγο δεν συμβαινει παντα. Ο μεσος ορος μου ειναι κοντα στις 7 παρα κατι ωρες. Διόλου ασχημα! Απο εποχη JellyBean εχω να δω τετοιους χρονους) Με τα ίδια (εκτός από το disable services) στο 30% φωτεινότητα, είναι ζήτημα να έχω πέντε ώρες οθόνη..... Mια χαρα γρήγορος ήταν ο dori. Δεν έβαλα 6.6, αλλά o 6.4 και ο 6.5 ηταν πολυ γρήγοροι σε σχεση με xceed 10 ο οποίος xceed μου έκανε κάποια λαγκαρίματα και επανεκκινήσεις. Με xceed 11a ούτε λαγκαρισματα ούτε επανεκκινήσεις. Συμφωνώ για κακή μπαταρία με dori και τσιμπημένη θερμοκρασία. Να πω και εγώ τα δικά μου, άλλωστε έχω δοκιμάσει σχεδόν κάθε έκδοση dori & xceed που βγήκε ;) . Με τον 6.6 το κινητό πετούσε καμία σχέση με 11α είχε ραμ μόνιμα καρφωμένη στα 600+ και άνοιγε εφαρμογές χωρίς το παραμικρό κόλλημα ... ακόμα και από τα recents. Η μπαταρία όμως ήταν ένα μαύρο χάλι. Ακόμα και σε αναμονή έχανε 1% την ώρα (ίσως και παραπάνω). Με τον 11α έχει καλή διαχείριση ραμ (λιγότερη διαθέσιμη ... Αλλά ελεύθερη ραμ χαμένη ραμ ;) ) είναι πολύ γρήγορο το κινητό (ένα κλικ κάτω από ντορι) αλλά τα σπάει σε μπαταρία και θερμοκρασία. Η Η θερμοκρασία ανάλογα την χρήση είναι από 2 βαθμούς έως και 5 κάτω από ντόρο, όσο για την μπαταρία, δεν υπάρχει καμία σκέψη σύγκρισης αφού είναι σε άλλο επίπεδο. Ένα παράδειγμα. Χθες σε 14 ώρες χρήσης είχα οθόνη 2 ώρες και 55 λεπτά και υπόλοιπο πριν το φορτισω πάλι 44%, αν υπολογίσουμε ότι με 10% μου βγάζει 40 με 45 λεπτά οθόνη σημαίνει ότι είχα το λιγότερο αλλά 160 λεπτά οθόνη αρα θα έφτανε κοντά στις 6 ώρες. Όσο για την χρήση: Όλα ανοικτά φωτεινότητα στο 80% και η χρήση ήταν Youtube tapatalk browsing mail fb instagram κάποιοι συγχρονισμοι αρχείων και φυσικά κάποιες κλησεις. Συμπερασματικά, το συν του ντορι σε ταχύτητα είναι τόσο μικρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μείον που τον κάνει και πάλι κατώτερο.... ειδικά αν κάποιος (δλδ όλοι μας) θέλει καλή μπαταρία κα χαμηλές θερμοκρασίες ο xceed Είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Παιδια καποιος;; Το καλύτερο είναι σχετικό, το έχουμε πει πολλάκις.δουλεύω εδώ και κοντά χρόνο slim και slim saber. Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Το καλύτερο είναι σχετικό, το έχουμε πει πολλάκις.δουλεύω εδώ και κοντά χρόνο slim και slim saber. Αν μπορεις να μου δωσεις λινκ....και τι χρειαζεται να φλασαρω πριν γιατι ειμαι με SRK τωρα.... Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Κάτι κάνω τότε λάθος εγώ...... Με το ζόρι πέντε ώρες. Με την ίδια ρομ και xceed Πάντως εγώ με τα disable services είδα διαφορά στην μπαταρία Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Με τι φωτεινοτητα; Εχεις ανοιχτους τους συγχρονισμους; Τρεχουν απο πισω ιμέιλια, φεϊσμπούκια, και αλλα; Ειδες με wakelock detector μηπως καμια διεργασια τρεχει στο παρασκηνιο; (Συνηθως απο Google Play services) Μηπως σερφαρεις απο data; Μηπως εχεις επιλεξει να βρησκει μονο του το κινητο το καλυτερο σημα για να κλειδωσει δικτυο 2G,3G,4G και δεν εχεις καλο σημα και παιζει συνεχεια μεταξυ αυτων; (Εγω παντα επιλεγω μονο 2G) Μηπως εχεις γεμισει τις αρχικες οθονες με 800 widgets; Μηπως εχεις διαλυσει την μπαταρια ανεβαζοντας συχνα τη θερμοκρασια της και την αφηνεις συχνα μεχρι την τελευταια της σταγονα πριν τη φορτισεις; Με 30% φωτεινότητα, κλειστό συγχρονισμό. Έχω το greenify και έχω πρασινισει όσα μπορώ. Δεν έχω widgets, μόνο ένα. Δεν σερφαρω με data. Έχω ανοικτό όλη τη ώρα το WiFi. Δίκτυο έχω gsm/wcdma. Δεν ξέρω με το dissable services τι γίνεται και τι να κάνω.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts