Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορουμε να αγορασουμε την νεα εκδοση του G3 tweaks box και να δουμε αν δουλευει καλα στο G2 με lollipop.

Αν δε δουλευει τοτε μεσα σε 2 ωρες απο τη στιγμη της αγορας εχουμε το δικαιωμα του refund.

Αν δουλευει τοτε ή την κραταμε και εχουμε κερασει μπυριτσα στον τυπο ή κανουμε το γνωστο επισημο κολπακι μιας και ειμαστε root.

Πολλά ++ ;)

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορουμε να αγορασουμε την νεα εκδοση του G3 tweaks box και να δουμε αν δουλευει καλα στο G2 με lollipop.

Αν δε δουλευει τοτε μεσα σε 2 ωρες απο τη στιγμη της αγορας εχουμε το δικαιωμα του refund.

Αν δουλευει τοτε ή την κραταμε και εχουμε κερασει μπυριτσα στον τυπο ή κανουμε το γνωστο επισημο κολπακι μιας και ειμαστε root.

Αν το δοκιμασει κανεις και δουλευει το λετε για να το αγορασουμε.

Εχω τωρα περασμενη στο G2 την lollipop 30d και την εχω και ροοτ , και θελω να παω στην κιτκατ 20Η (το ρουτ δεν μας ενδιαφερει)

κατεβαζω το LGFlashTool2014.exe , LG Drivers και Europe OPEN D80220H_00.kdz

κανω εγκατασταση τα LGFlashTool2014.exe , LG Drivers

και την περναω ετσι απλα???? :lol::lol: σαν πολυ ευκολο μου φενετε .

Λογο lollipop θα εχω προβλημα με τον bootloader μιας και θελω κιτκατ????

Τόσο απλά..... ακολούθησε τις οδηγίες και δεν θα έχεις κανένα προβλημα

Ευχαριστω!

Αυτό έκανα έβαλα το gravityBox box για να φτιάξω ένα δύο πράγματα που θέλω.

Φιλε το Gravity Box εχει για αυτοματη ηχογραφηση κλησεων;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Φιλε το Gravity Box εχει για αυτοματη ηχογραφηση κλησεων;

όχι αν θες αυτόματη ηχογράφηση υπάρχει εφαρμογή στο play store. Aν θυμάμαι καλά αυτή ειχα βάλει και δούλευε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder

Διαφορετικά για να προσθέσεις το κουμπί ηχογράφησης στη lollipop δες εδώ http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/mod-variant-lg-g2-stock5-0-2-5-0-1-t3066507

Tελικά το πληρωμένο G3 tweaksbox δουλεύει μια χαρά

Edit

Edited by minotavros
No root->No problem

Εγώ την αγόρασα με το που βγήκε (g3 tweakbox)και να κάνετε και σεις το ίδιο.Πρώτον δουλεύει απροβλημάτιστα και δεύτερον στηρίζουμε τον προγραμματιστή να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει ως τώρα.Το ίδιο έχω κάνει και με το xcam.Νομίζω ότι είναι οι 2 εφαρμογές που πρέπει να πληρώσει κάποιος που έχει το τηλέφωνο.

Γνωρίζει κανείς πως επιλέγουμε Δίκτυο lte only στο lollipop? Γιατί στο hidden menu το phone settings δεν είναι προσβάσιμο πλέον.
...Ν73➡Nokia5800➡N900(one mobile-one love!)➡S3➡G2➡Note Edge➡G4➡Xiaomi Mi6

Γνωρίζει κανείς πως επιλέγουμε Δίκτυο lte only στο lollipop? Γιατί στο hidden menu το phone settings δεν είναι προσβάσιμο πλέον.

Πηγαίνεις στο τηλέφωνο>κλήσεις>3845#*802# είναι το κρυφό μενού του τηλ.

LTE ONLY>MODEM SETTINGS>RAT SELECTION>LTE ONLY.Οταν το επιλέξεις πρέπει να γράψει success.

όχι αν θες αυτόματη ηχογράφηση υπάρχει εφαρμογή στο play store. Aν θυμάμαι καλά αυτή ειχα βάλει και δούλευε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder

Διαφορετικά για να προσθέσεις το κουμπί ηχογράφησης στη lollipop δες εδώ http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/mod-variant-lg-g2-stock5-0-2-5-0-1-t3066507

Tελικά το πληρωμένο G3 tweaksbox δουλεύει μια χαρά

Το χω αγορασει δουλευει μια χαρα! Τσαμπα €2 για την προσπαθεια που κανει για το τηλεφωνο μας.

Εχει δοκιμασε κανεις με επιτυχια να αλλαξει το θεμα στον navigation bar οπως αλλαζαμε στην 4.4.2 που καταβαζαμε το apk?

Edited by PAN_10

Όσο πάει και ανεβαίνει αυτο το κινητό :D

με τι rom κλπ ?

Οσο έχω προσπαθήσει με cloudyflex μέχρι 35.000 φτάνω :/

LG G2 - 16GB - black

*ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat

*Kernel: XCeed

Lollipop! Εχω βγαλει οτι bloat ειχε , του εβαλα nova launcher ,και το τελευταίο dorimanx και με λιγο overclock ,και impulse governor βγαζω μπαταρια 6:40 ωρες sot και antutu 47k-48k

Ωραίος !

Εγώ δε ξέρω τι στο καλό γίνεται με το κινητό ρε παιδιά, έχω cloudyFlex την τελευταία, dorinmax 10.7 σε battery profile με 0-30% φωτεινότητα και flight mode συνέχεια βγάζω με το ζόρι 3.5 ώρες οθόνης με fb / 30 λεπτά περίπου youtube / chrome / και μουσική

LG G2 - 16GB - black

Ωραίος !

Εγώ δε ξέρω τι στο καλό γίνεται με το κινητό ρε παιδιά, έχω cloudyFlex την τελευταία, dorinmax 10.7 σε battery profile με 0-30% φωτεινότητα και flight mode συνέχεια βγάζω με το ζόρι 3.5 ώρες οθόνης με fb / 30 λεπτά περίπου youtube / chrome / και μουσική

Κανένα wipe τα batterystats

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**

Το έκανα μέσω του dorinmax το tool που έχει και από 37 έπεσε στο 18 το έκλεισα και το έβαλα να φορτίσει. Περίεργο είναι τώρα 4 ώρες και δεν έχει τερματίσει στο 100% ( το φορτίζω κλειστό ) παλιά σε 2 ώρες ήταν οκ

LG G2 - 16GB - black

Όσο πάει και ανεβαίνει αυτο το κινητό :D

Και οσο παει κατεβαινει...χαχαχα.[ATTACH]61119[/ATTACH]

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Και οσο παει κατεβαινει...χαχαχα.[ATTACH]61119[/ATTACH]

Γιατι τοσο χαμηλα;;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το έκανα μέσω του dorinmax το tool που έχει και από 37 έπεσε στο 18 το έκλεισα και το έβαλα να φορτίσει. Περίεργο είναι τώρα 4 ώρες και δεν έχει τερματίσει στο 100% ( το φορτίζω κλειστό ) παλιά σε 2 ώρες ήταν οκ

Βαλε το στο φορτιστη ολο το βραδυ και το πρωι πριν το βγαλεις πηγαινε στη εφαρμογη του dori -> tweaks -> reset battery counter.

Γιατι τοσο χαμηλα;;

Δεν ξερω ..αυτο ειναι με ddori.καπακι δομιμασα με stock kernel κ χτυπησε 40800..παντα με lollipop stock 30b.

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Καλησπερα,

ειμαι εδω και καιρο με blitz rom 3.3 και 2.8.6 twr ( δεν πρεπει να ειναι bumped ) και ενδιαφερομαι να βαλω lollipop gpro2 V5 .

Αναφερει οτι πρεπει να εχουμε bumped 2.8.6.1 bumped

Εγω οπως ειμαι τωρα αν μπω team win φλασαρω 2.8.6.1 κανω reboot και φλασαρω gpro2 LP θα εχω προβλημα;

Απλως θελω να δοκιμασω πειραγμενο LP.

Απλως διαφοροι αναφερουν bootloader και Baseband.

Τωρα επειδη δεν ειμαι bumped εχω JB bootloader;

Ευχαριστω!

( με την blitzrom ηταν απλα τα πραγματα απλα κανεβασα απο playstore teamwin και μπηκα recovery και τη φλασαρα )

SONY MOBILE

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 32αρι. Για αρχή θα ήθελα να περάσω τη lollipop και αν γίνεται να το ρουταρω. Διάβασα δέκα σελίδες πίσω αλλά το μόνο που αναφερετε είναι ότι μπορεί να γίνει αλλά όχι με ποιο τρόπο. Έχετε την καλοσύνη να γράψετε πως ? Και αν γίνεται βάλτε το και στην πρώτη σελίδα να το βρίσκουμε εύκολα. Μακάρι να το πάρω και να μετακομίσω εδώ μιας και φαινεστε ωραίο παρεακι....
Φιλικά, Κατερίνα

Εχεις greenify;

Οχι Βαγγο δεν εχω..παντως με stock kernel το κινητο παει σφαιρα και δεν κολλαει πουθενα.τωρα με dori πιστευω θελει πολυ ψαξιμο για να πετυχεις τον καλο συνδυασμο

🆒

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 32αρι. Για αρχή θα ήθελα να περάσω τη lollipop και αν γίνεται να το ρουταρω. Διάβασα δέκα σελίδες πίσω αλλά το μόνο που αναφερετε είναι ότι μπορεί να γίνει αλλά όχι με ποιο τρόπο. Έχετε την καλοσύνη να γράψετε πως ? Και αν γίνεται βάλτε το και στην πρώτη σελίδα να το βρίσκουμε εύκολα. Μακάρι να το πάρω και να μετακομίσω εδώ μιας και φαινεστε ωραίο παρεακι....

Flandra καλα θα κανεις και θα το παρεις δεν θα το μετανιωσεις......λολλιποπ δεν ερχεται μεσω ΟΤΑ οποτε θα την περασεις ειτε μεσω lg pc suite η οπως κανεις το l9 ii με KDZ αρχειο και flash tool....παρτο με το καλο και ολα ειναι ευκολα.......εχει και πολλες custom rom που ξερω σου αρεσει να φλασαρεις......εχεις δουλεια για μερες :p