airmiller72000 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλησπερα παιδια, Αυτη τη στιγμη εχω το LG G2 με CloudyG2 2.2 με Dorimanx 9.9. Πειτε μου 3 λογους για να παω σε Lolliopop 5.0.2 με το τελευταιο dorimanx? Επιπλεον ερωτηση το SRKtool κανει ροοταρισμα επισης? http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076 Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 βασικα, δεν πας Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλησπερα παιδια, Αυτη τη στιγμη εχω το LG G2 με CloudyG2 2.2 με Dorimanx 9.9. Πειτε μου 3 λογους για να παω σε Lolliopop 5.0.2 με το τελευταιο dorimanx? Επιπλεον ερωτηση το SRKtool κανει ροοταρισμα επισης? http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076 Ευχαριστω πολυ 1)Η υποστήριξη της cloudy έχει μείνει στασιμη. 2)Η υποστήριξη της Lollipop έχει ξεκινήσει ήδη. 3)Πρωσοπικα δε μου έχει λείψει κάτι από cloudy. Ωστόσο οι διαφορές δεν είναι τραγικές από cloudy σε Lollipo.Μπορεις να μείνεις και εκεί που είσαι. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 To SRKtool ρουταρει ,φλασαρει ρικαβερι, ξεμπρικαρει , φτιαχνει το download mode κτλ Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Σε προειδοποιησε..... Αν θες τον καιρο πρεπει να διαγραψεις το xposed και να βρεις το apk να το βαλεις στο system. Με total uninstall επιστρέφει το widget μόνο του. Θα περιμένω μέχρι να βρεθεί λύση γιατί το weather είναι αναντικατάστατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 τι ακριβως πρεπει να κανω για να επαναφερω το κινητο σε εργοστασιακη εκδοση? με την μαμα ρομ ας πουμε ..ειναι ενα αρχειο kdz? κ απο που το κατεβαζω? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 (edited) τι ακριβως πρεπει να κανω για να επαναφερω το κινητο σε εργοστασιακη εκδοση? με την μαμα ρομ ας πουμε ..ειναι ενα αρχειο kdz? κ απο που το κατεβαζω? Βάζεις το ΙΜΕΙ σου εδώ: http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1 Κατεβάζεις τη "μαμά" rom...... και μετά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Edited May 13, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Βάζεις το ΙΜΕΙ σου εδώ: http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1 Κατεβάσεις τη "μαμά" rom...... και μετά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΝ Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 (edited) γινετε να παρω backup με το LGbackup απο το G2 και να το περασω σε G3...?? η θα μπρικαρι? και αν οχι. πως μπορω να το κανω?? υπαρχει καποιος αλλος τροπος? Edited May 13, 2015 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Χαιρετω την (πολυ παλια) παρεα. Μετα απο 1.5 χρονο θα ξαναγινω κατοχος του G2 ακριβως οπως το ειχα λευκο 32αρι. Επειδη τοσο καιρο με τα παλιο Samsung βαρεθηκα τις στοκ καταστασεις ελεω Knox απο την πρωτο boot θα πεσει root revovery κλπ. Τι παιζει τωρα για ολα αυτα? Ισχυουν οι παλιοι οδηγοι (στους οποιους ειχα και συμμετοχη) ή βγηκε τιποτα καινουριο? Λογικα θα μου ερθει με 4.4.2. Αξιζει να περασω stock lollipo ή να βαλω καμια Cloudy με G3 στυλ? Πιο πολυ μπαταρια με ενδιαφερει και μετα ολα τα υπολοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 (edited) Χαιρετω την (πολυ παλια) παρεα. Μετα απο 1.5 χρονο θα ξαναγινω κατοχος του G2 ακριβως οπως το ειχα λευκο 32αρι. Επειδη τοσο καιρο με τα παλιο Samsung βαρεθηκα τις στοκ καταστασεις ελεω Knox απο την πρωτο boot θα πεσει root revovery κλπ. Τι παιζει τωρα για ολα αυτα? Ισχυουν οι παλιοι οδηγοι (στους οποιους ειχα και συμμετοχη) ή βγηκε τιποτα καινουριο? Λογικα θα μου ερθει με 4.4.2. Αξιζει να περασω stock lollipo ή να βαλω καμια Cloudy με G3 στυλ? Πιο πολυ μπαταρια με ενδιαφερει και μετα ολα τα υπολοιπα. Καλώς τον Κώστα! Εγώ θα σου έλεγα σε πρώτη φάση να κρατήσεις την Kit Kat. Προσωπικά δεν έχω βάλει ακόμη lollipop, γιατί περιμένω ακόμη μια πολύ καλή custom :cool: Μπορείς σε πρώτη φάση να βάλεις αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192 Είναι απ' τις καλύτερες Kit Kat, βασισμένη στη rom του G3! Κατά τη γνώμη μου η Kit Kat προς το παρών ειναι πιο παραμετροποιησιμη και δουλεύει καλύτερα και το Xposed. Επίσης για τη μπαταρία, πολλοί αναφέρουν περίπου στα ίδια επίπεδα και άλλοι μιλούν για λίγο καλύτερη στην Kit Kat.... Edited May 13, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλώς τον Κώστα! Εγώ θα σου έλεγα σε πρώτη φάση να κρατήσεις την Kit Kat. Προσωπικά δεν έχω βάλει ακόμη lollipop, γιατί περιμένω ακόμη μια πολύ καλή custom :cool: Μπορείς σε πρώτη φάση να βάλεις αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192 Είναι απ' τις καλύτερες Kit Kat, βασισμένη στη rom του G3! Κατά τη γνώμη μου η Kit Kat προς το παρών ειναι πιο παραμετροποιησιμη και δουλεύει καλύτερα και το Xposed. Ελα ρε μαν καλως σας βρηκα! Αυτην κοιτουσα και εγω! Ας το παρω με το καλο αυριο μεθαυριο και βλεπω!Μαλλον θα κατσω Kit Kat γιατι η Lollipop οπου και να την δοκιμασα χαλια μαυρα ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλώς τον Κώστα! Εγώ θα σου έλεγα σε πρώτη φάση να κρατήσεις την Kit Kat. Προσωπικά δεν έχω βάλει ακόμη lollipop, γιατί περιμένω ακόμη μια πολύ καλή custom :cool: Μπορείς σε πρώτη φάση να βάλεις αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192 Είναι απ' τις καλύτερες Kit Kat, βασισμένη στη rom του G3! Κατά τη γνώμη μου η Kit Kat προς το παρών ειναι πιο παραμετροποιησιμη και δουλεύει καλύτερα και το Xposed. Επίσης για τη μπαταρία, πολλοί αναφέρουν περίπου στα ίδια επίπεδα και άλλοι μιλούν για λίγο καλύτερη στην Kit Kat.... Ράδιο έχει αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Ράδιο έχει αυτή; ναι , κανονικα ! κωστα, η λολιποπ ειναι πολυ καλη στο G2 ! αλλα , περνα την cloudy για αρχη ...ειναι παρομοιες Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ράδιο έχει αυτή; καλημέρα .Σαφώς και η πρόταση του φίλου Titarasaudi είναι εξαιρετική και προτεινόμενη και απο προσωπική εμπειρία ,αν όμως λοξοκοιτάξεις προς Lollipop μερια ρίξε μια ματιά και εδώ αξίζει http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-lg-g2-pro2-v5-final-acura-d802-d805-t3095500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 καλημέρα .Σαφώς και η πρόταση του φίλου Titarasaudi είναι εξαιρετική και προτεινόμενη και απο προσωπική εμπειρία ,αν όμως λοξοκοιτάξεις προς Lollipop μερια ρίξε μια ματιά και εδώ αξίζει http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-lg-g2-pro2-v5-final-acura-d802-d805-t3095500 Καλημερα.Και εγω αυτη φοραω που λες (PRO2 V5 FINAL),αλλα χθες μου εκανε αδικαιολογητα πολλες επανεκινησεις και αναβαθμισεις εφαρμογων...Εσβηνε αναβε οπως οταν περναμε rom...Tι επαθε και σαλταρισε; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Φίλε Γιώργο Καλημέρα.Είμαι μια βδομάδα με αυτήν την ρομ και δεν εχω το παραμικρό πρόβλημα,εξαιρετική σε όλα και πολύ καλή αυτονομία.Υπ όψιν πάντα κάνω full wipe στην εγκατάσταση (χρησιμοποιώ φλασακι και την ξαναστηνω απο το μηδέν) δεν ξέρω αν αυτο παίζει κάποιο ρόλο.Ενίοτε αμα κολλήσω στην εγκατάσταση ρίχνω και ενα format data και όλα λύνονται δια μαγείας.Δεν γνωρίζω να σου πω ,ίσως κάποιος πιο έμπειρος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Μπορει καποιος που να χρησιμοποιει τον kernel του dorimanx σε lollipop παντα να προτεινει καποιες ρυθμισεις για να μην ανεβαζει τοσο πολλη θερμοκρασια η cpu καθως και καπως καλυτερη μπαταρια? Ειχα dorimanx στη cloudy2.2 αλλα τα ειχα ολα default σε lollipop να τα εχω ολα default δεν αποδιδει και πολυ καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Μπορει καποιος που να χρησιμοποιει τον kernel του dorimanx σε lollipop παντα να προτεινει καποιες ρυθμισεις για να μην ανεβαζει τοσο πολλη θερμοκρασια η cpu καθως και καπως καλυτερη μπαταρια? Ειχα dorimanx στη cloudy2.2 αλλα τα ειχα ολα default σε lollipop να τα εχω ολα default δεν αποδιδει και πολυ καλα... Μπορείς να πειράξεις το "cpu max heat", να το κατεβάσεις λίγο. Σε εμένα ζεσταίνεται αλλά μετά αρχίζει να κρυώνει μόνο του. Για πιο άνετη χρήση μπορείς να το γυρίσεις σε "performance mode" απο το profile. Επίσης μπορείς να ανεβάσεις το "touch boost frequency". Λογικά στο έχει default στο 1497600. Δοκίμασε να το ανεβάσεις λίγο. Μπορείς να παίξεις και να βρεις τις ρυθμίσεις που σε βολεύουν. Αν κάτι πάει δε σου πάει έχει επιλογή να γυρίσεις σε default ρυθμίσεις. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Μπορείς να πειράξεις το "cpu max heat", να το κατεβάσεις λίγο. Σε εμένα ζεσταίνεται αλλά μετά αρχίζει να κρυώνει μόνο του. Για πιο άνετη χρήση μπορείς να το γυρίσεις σε "performance mode" απο το profile. Επίσης μπορείς να ανεβάσεις το "touch boost frequency". Λογικά στο έχει default στο 1497600. Δοκίμασε να το ανεβάσεις λίγο. Μπορείς να παίξεις και να βρεις τις ρυθμίσεις που σε βολεύουν. Αν κάτι πάει δε σου πάει έχει επιλογή να γυρίσεις σε default ρυθμίσεις. Σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Σε ευχαριστω πολυ Τώρα είδα ότι γράφεις για κάπως καλύτερη μπαταρία. Αυτά που σου είπα δε θα σου την κάνουν καλύτερη αλλά λίγο χειρότερη για χάρη της ταχύτητας. Οπότε πας στο "profile" και επιλέγεις "xtreme battery" με αντίτιμο την έκρηξη του τηλεφώνου. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Φίλε Γιώργο Καλημέρα.Είμαι μια βδομάδα με αυτήν την ρομ και δεν εχω το παραμικρό πρόβλημα,εξαιρετική σε όλα και πολύ καλή αυτονομία.Υπ όψιν πάντα κάνω full wipe στην εγκατάσταση (χρησιμοποιώ φλασακι και την ξαναστηνω απο το μηδέν) δεν ξέρω αν αυτο παίζει κάποιο ρόλο.Ενίοτε αμα κολλήσω στην εγκατάσταση ρίχνω και ενα format data και όλα λύνονται δια μαγείας.Δεν γνωρίζω να σου πω ,ίσως κάποιος πιο έμπειρος.... Ανεστη δεν μου ξανακανε τιποτα μεχρι στιγμης...Το format data που λες δε σβηνονται ομως ολες οι ρυθμισεις σε emails κτλ.; Eμεις που φοραμε αυτη την rom D838 20h μπορουμε να βαλουμε τον καινουργιο Dorimax Kernel; Edited May 14, 2015 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ανεστη δεν μου ξανακανε τιποτα μεχρι στιγμης...Το format data που λες δε σβηνονται ομως ολες οι ρυθμισεις σε emails κτλ.; Eμεις που φοραμε αυτη την rom D838 20h μπορουμε να βαλουμε τον καινουργιο Dorimax Kernel; Ναι αλλα για την εκδοση για KitKat Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Μπορει καποιος που να χρησιμοποιει τον kernel του dorimanx σε lollipop παντα να προτεινει καποιες ρυθμισεις για να μην ανεβαζει τοσο πολλη θερμοκρασια η cpu καθως και καπως καλυτερη μπαταρια? Ειχα dorimanx στη cloudy2.2 αλλα τα ειχα ολα default σε lollipop να τα εχω ολα default δεν αποδιδει και πολυ καλα... Battery profile ... Cp0,3 impluse 1.9 και cpu1,2 darkness 1.6 αρκετά καλή μπαταρία και εξαιρετική απόκριση σε όλα Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ανεστη δεν μου ξανακανε τιποτα μεχρι στιγμης...Το format data που λες δε σβηνονται ομως ολες οι ρυθμισεις σε emails κτλ.; Eμεις που φοραμε αυτη την rom D838 20h μπορουμε να βαλουμε τον καινουργιο Dorimax Kernel; καλησπέρα . Για τον Κέρνελ του dori οχι ,δεν μπορούμε, έτσι τουλάχιστον αναφέρουν αυτοί πού το προσπάθησαν Dorimanx's Kernel SECURITY ERROR after flash To format data όντως τα σβήνει όλα ,απλά εμένα δεν με ενοχλεί ,δεν έχω πολλά αρχεία και τις εφαρμογές μου τις έχω backup στο Titanium ,αλλά θες πολύ χρόνο να την ξαναστήσεις ,εγώ τρώω κανα τρίωρο Για τα lags και για Κέρνελ βρήκα αυτο και στο μεταφέρω I tried all the kernels. I reccomended you to use the normal kernel, and throught the adiutor apk change GPU governor to simple ondemand , and (even if you are not a xposed fan like me) it´s usefull the " fix memory leak xposed´s module" . I used xposed only for that, becasue with the rom a few days without any reboot the ram feels saturaed because of that problem. Now, a few days withour manually reboot i feel the phone less laggy. I think that´s the problem. With that module and with the change on gpu governor you will be right. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts