minotavros Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Eγώ τώρα που έχω την evomagix 30e μπορώ να κανω dirty flash να πάω se 30b? Το έχει δοκιμάσει κανείς? edit : Τελικά γινεται dirty flash ολα οκ Edited May 7, 2015 by minotavros Edit Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 καλησπέρα ,πέρασα απο όλες ,σε μένα καλύτερα έκατσε η D80230b με αυτόν τον κέρνελ http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/kernel-bluecyclonkernel1-0-t3085508 (λίγο καλύτερος απο τον δικό της ) .Τώρα δοκιμάζω αυτήν ,μόλις την έβαλα εντυπωσιάστηκα έχω διαβάσει και πολύ καλά λόγια απο διάφορα ξένα site ,θέλω 2-3 μέρες να δω μπαταρία ,πάντως πρώτη εικόνα εντυπωσιακή http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-lg-g2-pro2-v5-final-acura-d802-d805-t3095500 Φιλε Ανέστη όταν έχεις άποψη, ενημέρωσε μας!! Βλέπω έχει και mod's για μικρότερη navbar και ήχου! Δοκίμασες τίποτα απ' αυτά; Το mod για τη navbar μικραίνει μόνο τη μπάρα; Ή και τα εικονίδια της; Τα πρώτα πράγματα που κάνω σε κάθε rom που βάζω είναι να μικρύνω τη navbar και να ανεβάσω τον ήχο! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 θελω να αλλαξω rom αλλα τις εφαρμογες που εχω κ τις ρυθμισεις θελω να μεινουν ως εχουν κ με την νεα rom.Στο back up τι τικαρω μονο για αυτα που σας ειπα παιδια; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Πείτε κανέναν καλό browser. Ο next έφαγε άκυρο μετά τις διαφημίσεις που έβαλε... Θέλω όταν τον ανοίγω να μου δείχνει σελίδες που έχω βάλει για γρήγορη πλοήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Φιλε Ανέστη όταν έχεις άποψη, ενημέρωσε μας!! Βλέπω έχει και mod's για μικρότερη navbar και ήχου! Δοκίμασες τίποτα απ' αυτά; Το mod για τη navbar μικραίνει μόνο τη μπάρα; Ή και τα εικονίδια της; Τα πρώτα πράγματα που κάνω σε κάθε rom που βάζω είναι να μικρύνω τη navbar και να ανεβάσω τον ήχο! ;) Για τον ήχο σου δίνει 3 επιλογές έντασης κανονική ,λίγο πιο δυνατά και πολύ δυνατά .Δεν θάχεις πρόβλημα (το έβαλα στην μεσαία επιλογή και είναι αρκετά δυνατό χωρίς παραμόρφωση και μπούκωμα ,έχουν κάνει καλή δουλειά) δεν θα δοκιμάσω το πιο δυνατό γιατί εμένα με καλύπτει,κάποιος άλλος μπορεί να θέλει και παραπάνω (παίζουν ρόλο και τα ακουστικά αν είναι ευαίσθητα κ.λ.π.) στο θέμα της navbar δυστυχώς μικραίνει μόνο η μπάρα .'Ισως δοκιμάσω την μόνη εφαρμογή που βρήκα και μικραίνει τα εικον. απο τον glfsd σου δίνω και το λινκ http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/d802-lollipop-theme-original-firmware-t3071485 .Στο πακέτο [26/04/2015] Updates έβαλα την CenterClock + circle battery (1% mod) N.2 και μίκρυνε και την navbar σε εξαιρετικό μέγεθος 30dip (όταν ήμουν στην stock 30b) Edited May 7, 2015 by anestis1 edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Πείτε κανέναν καλό browser. Ο next έφαγε άκυρο μετά τις διαφημίσεις που έβαλε... Θέλω όταν τον ανοίγω να μου δείχνει σελίδες που έχω βάλει για γρήγορη πλοήγηση. ασε αυτον που εχει το g2 και σε μια κενη σελιδα βαλε wiget 3χ2 και μετα μεγαλωσε το να εμφανιζετε σε ολη την σελιδα, ετσι θα εχεις καμια 20αρια ετοιμες σελιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Πείτε κανέναν καλό browser. Ο next έφαγε άκυρο μετά τις διαφημίσεις που έβαλε... Θέλω όταν τον ανοίγω να μου δείχνει σελίδες που έχω βάλει για γρήγορη πλοήγηση. Εγώ δουλεύω εδώ και αρκετούς μήνες τον Dolphin! Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς σχεδόν όλους τους browser's, αλλά τώρα με βόλεψε πιο πολύ αυτός. Τον έχω όμως στην εκδοση 11.0.1 επειδή μου αρέσει πιο πολύ. Τωρα πρέπει να 'χει φτάσει στην 11.4.9. Edited May 7, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Πήρα Backup με TWRP αλλά δεν βρίσκω που είναι...!!! πάντως το Backup το πήρα, γιατί γέμισε η μνήμη κατά 3-4 gb. στα αρχεία που παραθέτω παρακάτω, όλα γράφουν 0 mb....!!!!:wacko: να πω πως η ημερομηνίες είναι άλλων νταλων ! το αρχείο που βρήκα TWRP είναι μέσα στο φάκελο Preload και άλλο ένα TWRP σκόρπιο στην μνήμη, και αυτό 0 mb. Που είναι το Backup με TWRP οοοεεεεοοοο...!!!! http://s12.postimg.org/6qvb45cyl/Picture0002.png image hosting Edited May 7, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Πείτε κανέναν καλό browser. Ο next έφαγε άκυρο μετά τις διαφημίσεις που έβαλε... Θέλω όταν τον ανοίγω να μου δείχνει σελίδες που έχω βάλει για γρήγορη πλοήγηση. Εχω δοκιμασει πολλους browsers και ο πιο γρηγορος ειναι ο naked browser μετα τον puffin ο οποιος ομως ειναι δυσλειτουργικος. Οποτε σου προτεινω να δοκιμασεις οπωσδηποτε τον naked. Ειναι λιτος χωρις έμφαση στην εμφάνηση αλλα ταχυς και αυτο ειναι που μετραει. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Πήρα Backup με TWRP αλλά δεν βρίσκω που είναι...!!! πάντως το Backup το πήρα, γιατί γέμισε η μνήμη κατά 3-4 gb. στα αρχεία που παραθέτω παρακάτω, όλα γράφουν 0 mb....!!!!:wacko: να πω πως η ημερομηνίες είναι άλλων νταλων ! το αρχείο που βρήκα TWRP είναι μέσα στο φάκελο Preload και άλλο ένα TWRP σκόρπιο στην μνήμη, και αυτό 0 mb. Που είναι το Backup με TWRP οοοεεεεοοοο...!!!! http://s12.postimg.org/6qvb45cyl/Picture0002.png image hosting marios βαλε ενα αδειο φλασακι με otg και επελεξε το να κανει εκει το μπακαπ για να δεις πως το εμφανιζει, αν δε βαριεσαι δοκιμασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) marios βαλε ενα αδειο φλασακι με otg και επελεξε το να κανει εκει το μπακαπ για να δεις πως το εμφανιζει, αν δε βαριεσαι δοκιμασε το Σωστός.......για να δούμε...! Όταν πάω να κάνω Restore, μια χαρά μου βγάζει το αρχείο , και με κανονική ημερομηνία...! απλά δεν μπορώ να το βρω, για να το κρατήσω στο PC..! *** Όντος με OTG τα αρχεία φάνηκαν κανονικά...!!!:D Edited May 7, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Επιτελουυυυυυυυς http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/lp-5-0-2-kernel-3-4-107-dorimanx-1-0-lg-t3102512 download σε beta στάδιο βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ο Dori εβγαλε τον κερνελ για lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Kαλημερα.Κατω τα γραμματα πως μπορω να τα σηκωσω να φαινονται κανονικα;Στη μπαρα εννοω... Edited May 8, 2015 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Kαλημερα.Κατω τα γραμματα πως μπορω να τα σηκωσω να φαινονται κανονικα;Στη μπαρα εννοω... Αυτό που ρωτάς δε ξέρω να σου πω αλλά πως το κάνεις κ σου βγάζει 3 παράθυρα κ μένα μόνο δύο;;; [ATTACH]60556[/ATTACH] Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ρώτησα κ στο άλλο νήμα αλλά δε πήρα απάντηση. Υπάρχουν τίποτα ρυθμίσεις για καλύτερη απόδοση απ το κρυφό μενού;;; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Αυτό που ρωτάς δε ξέρω να σου πω αλλά πως το κάνεις κ σου βγάζει 3 παράθυρα κ μένα μόνο δύο;;; [ATTACH]60556[/ATTACH] Κοιτα φιλε εβαλα χθες αυτην την rom http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-lg-g2-pro2-v5-final-acura-d802-d805-t3095500 που ακουγεται για πολυ καλη...Το εχει μεσα για το διπλο παραθυρο. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Αυτό που ρωτάς δε ξέρω να σου πω αλλά πως το κάνεις κ σου βγάζει 3 παράθυρα κ μένα μόνο δύο;;; [ATTACH]60556[/ATTACH] Το κάνει Γιατί έχει custom Rom μάλλον cloudy ενώ η official. stock lollipop έχει μόνο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Το κάνει Γιατί έχει custom Rom μάλλον cloudy ενώ η official. stock lollipop έχει μόνο 2 Είμαι στοκ... Ευχαριστώ... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ρώτησα κ στο άλλο νήμα αλλά δε πήρα απάντηση. Υπάρχουν τίποτα ρυθμίσεις για καλύτερη απόδοση απ το κρυφό μενού;;; Για γρηγοροτερη αποκριση σε παραθυρα κ εφαρμογες πηγαινε κ κανε: Ρυθμίσεις> Γενικές> Επιλογές προγραμματιστή> κλίμακα κινούμενης εικόνας ,κλίμακα μετάβασης,κλίμακα διάρκειας είναι 1χ θα τα κάνεις 0,5 . Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Σωστός.......για να δούμε...! Όταν πάω να κάνω Restore, μια χαρά μου βγάζει το αρχείο , και με κανονική ημερομηνία...! απλά δεν μπορώ να το βρω, για να το κρατήσω στο PC..! *** Όντος με OTG τα αρχεία φάνηκαν κανονικά...!!!:D Ωραίος φίλε, άποψή μου μπακαπ πάντα στο φλασακι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Kαλημερα.Κατω τα γραμματα πως μπορω να τα σηκωσω να φαινονται κανονικα;Στη μπαρα εννοω... Μηπως μεγαλωσες κιαλλο τη navigation bar με αποτελεσμα να κρυβονται αυτα τα γραμματα τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Μηπως μεγαλωσες κιαλλο τη navigation bar με αποτελεσμα να κρυβονται αυτα τα γραμματα τωρα? Οχι δεν πειραξα τιποτα.Με το xposed μπορω να κανω κατι; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Για γρηγοροτερη αποκριση σε παραθυρα κ εφαρμογες πηγαινε κ κανε: Ρυθμίσεις> Γενικές> Επιλογές προγραμματιστή> κλίμακα κινούμενης εικόνας ,κλίμακα μετάβασης,κλίμακα διάρκειας είναι 1χ θα τα κάνεις 0,5 . Αυτό το έκανα κ είδα μεγάλη διαφορά προς το γρηγορότερο εννοείται... Απ το κρυφό μενού να πειράξω τίποτα;;; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Άλλο ένα θέμα... Στα widgets του 'μαμά' launcher υπάρχει το widget για την εκκαθάριση της ram [ATTACH]60560 Στο nova που χρησιμοποιώ δεν υπάρχει πουθενά! Ούτε αυτό ούτε το widget του φακού... Ξέρει κανείς γιατί; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts