Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάποιος άλλος κερνελ για την cloudy 2.2 να περάσω.? Καταπινει την μπαταρια νερακι αυτος πιυ ειχε μεσα η ρομ..

Του cloudy ας είναι.. ??

Εκτός dorinmax. Δεν θέλω αυτον.

Εγω καποτε στην cloudyG3 2.0 ειχα τον Bruce kernel.

Δε διαφερει πολυ απο stock, ειναι ομως πολυ σταθερος και εγω προσωπικα ειχα δει αρκετα καλη μπαταρια!

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κάποιος άλλος κερνελ για την cloudy 2.2 να περάσω.? Καταπινει την μπαταρια νερακι αυτος πιυ ειχε μεσα η ρομ..

Του cloudy ας είναι.. ??

Εκτός dorinmax. Δεν θέλω αυτον.

Μήπως σου τρώει κάτι άλλο την μπαταρία?Εγώ τον μαμά κέρνελ του cloudy έχω και νομίζω ότι είναι η χρυσή τομή σε μπαταρία-απόδοση (οθόνη 5:30-6 ώρες οθόνη με λίγο 3g και φωτεινότητα περίπου στο 50%, γύρω στο 7άωρο με πιο χαμηλή φωτεινότητα και μόνο wifi)

Φίλε μου μην το συγκρίνεις καν με Samsung στο θέμα gps. Εμένα κλειδώνει κανονικά αλλά σε ένταση σήματος καμμια επαφή. Το έκανα ταυτόχρονα τεστ με note 2, galaxy tab s. Παρα πολύ καλή συσκευή το g2, θα την ξαναεπαιρνα με κλειστά μάτια, αλλά όχι για GPS.

ΥΓ. Έχω περάσει από τις περισσότερες ρομ και έχω κάνει όλες τις αλχημειες. Δεν νομίζω να δεις διαφορά. Βέβαια επειδή αναφέρεις και για κλείδωμα δορυφόρων εκτός από ασθενες σήμα, πήγαινε το στο service.

Oταν η ακριβεια φτανει μεχρι και 80 μετρα,και ο πλοηγος σου λεει στριψε δεξια,και δεξια υπάρχει τοιχος τοτε εχει προβλημα.Ας εχει χαμηλη ενταση οκ,αλλα τουλαχιστον να μπορω να το χρησιμοποιησω για οδηγηση χωρις να σκοτωθω η χωρις να κάνω κυκλους.Το πρωι θα ερθουν απο την lg να το πάρουν.

Aντώνης

Oταν η ακριβεια φτανει μεχρι και 80 μετρα,και ο πλοηγος σου λεει στριψε δεξια,και δεξια υπάρχει τοιχος τοτε εχει προβλημα.Ας εχει χαμηλη ενταση οκ,αλλα τουλαχιστον να μπορω να το χρησιμοποιησω για οδηγηση χωρις να σκοτωθω η χωρις να κάνω κυκλους.Το πρωι θα ερθουν απο την lg να το πάρουν.

καλα θα κανεις φιλε, υπομονη 3-4 μερες και θα το εχεις πισω, μια χαρα δουλευει ο δεκτης gps στο g2

Στείλτο φίλε μου ναι, έχεις όντως έντονο πρόβλημα. Ενημέρωσε μας όταν ξεμπερδέψεις, τι έκαναν!

καλα θα κανεις φιλε, υπομονη 3-4 μερες και θα το εχεις πισω, μια χαρα δουλευει ο δεκτης gps στο g2

Στείλτο φίλε μου ναι, έχεις όντως έντονο πρόβλημα. Ενημέρωσε μας όταν ξεμπερδέψεις, τι έκαναν!

Ελπίζω μονο μη μου κανουν τιποτα ψευτορυθμισεις και μου το γυρισουν πισω χωρις να το φτιαξουν οπως ειχε γινει παλια με το galaxy s 1,ή μην ισχυσει ονομος τουΜερφι,δηλαδη να δουλεψει σωστα σε αυτους και να πουν οτι ειναι οκ το τηλεφωνο.

Aντώνης

Μήπως σου τρώει κάτι άλλο την μπαταρία?Εγώ τον μαμά κέρνελ του cloudy έχω και νομίζω ότι είναι η χρυσή τομή σε μπαταρία-απόδοση (οθόνη 5:30-6 ώρες οθόνη με λίγο 3g και φωτεινότητα περίπου στο 50%, γύρω στο 7άωρο με πιο χαμηλή φωτεινότητα και μόνο wifi)

Τι άλλο να είναι?? Μα δεν είναι το θέμα οτι έχω κάτι ανοιχτό..εκτός απο αυτά που είχα πριν φλασαρω την 2.2.. Πριν το τηλέφωνο πήγαινε μαμιοντας 1 μέρα.. Τώρα δεν μου βγάζει ουτε μισή.. Κ το πανηγυρι το τρελό γίνετε με τα δεδομένα.. Που τα χρησιμοποιώ κάνα 10 λεπτο την μέρα. Μόλις τα ανοιξω.. ?? Η μπαταρία κατρακυλαει.. Βρήκα κ κατέβασα - περασα τον cloudy 1.6 kernel...θα τον παρακολουθησω κάνα 2-3 μέρες κ αυτον κ βλέπουμε...!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Ελπίζω μονο μη μου κανουν τιποτα ψευτορυθμισεις και μου το γυρισουν πισω χωρις να το φτιαξουν οπως ειχε γινει παλια με το galaxy s 1,ή μην ισχυσει ονομος τουΜερφι,δηλαδη να δουλεψει σωστα σε αυτους και να πουν οτι ειναι οκ το τηλεφωνο.

Μια χαρά θα σού το κάνουν, μην αγχώνεσαι, καλημέρα.

Αφού η ακρίβεια είναι 80 μέτρα τότε ναι υπάρχει έντονο πρόβλημα. Υπομονή λίγες μέρες.

Παιδια....dori εχω τι επιλογες να βαλω για να εχω πολυ καλη μπαταρια;; δεν με ενδιαφερει τοσο η ταχυτητα ουτε παιχνιδια παιζω....μονο viber fb και τετοια εχω..

φιλε μου αφου εχεις doriimanx kernel και θελεις μπαταρια ανοιξε την εφαρμογη dorimanx stweaks πανε -profiles και πατα το κουμπι extreme battery και εισαι ετοιμος φιλε !!;)

απλα αν θελεις να δυναμώσεις και τον ήχο πανε sound control και ανεβασε το speaker gain !(μην το ανεβασεις και πολυ ομως γιατι μετα παραμορφωνεται ο ηχος!!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι άλλο να είναι?? Μα δεν είναι το θέμα οτι έχω κάτι ανοιχτό..εκτός απο αυτά που είχα πριν φλασαρω την 2.2.. Πριν το τηλέφωνο πήγαινε μαμιοντας 1 μέρα.. Τώρα δεν μου βγάζει ουτε μισή.. Κ το πανηγυρι το τρελό γίνετε με τα δεδομένα.. Που τα χρησιμοποιώ κάνα 10 λεπτο την μέρα. Μόλις τα ανοιξω.. ?? Η μπαταρία κατρακυλαει.. Βρήκα κ κατέβασα - περασα τον cloudy 1.6 kernel...θα τον παρακολουθησω κάνα 2-3 μέρες κ αυτον κ βλέπουμε...!!

φιλε μου δοκιμασε τον dorimanx και εσυ με της ρυθμισης που γραφω και δες !!!και ειναι σταυθεροτατος ετσι!!!;)

φιλε μου αφου εχεις doriimanx kernel και θελεις μπαταρια ανοιξε την εφαρμογη dorimanx stweaks πανε -profiles και πατα το κουμπι extreme battery και εισαι ετοιμος φιλε !!;)

απλα αν θελεις να δυναμώσεις και τον ήχο πανε sound control και ανεβασε το speaker gain !(μην το ανεβασεις και πολυ ομως γιατι μετα παραμορφωνεται ο ηχος!!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φιλε μου δοκιμασε τον dorimanx και εσυ με της ρυθμισης που γραφω και δες !!!και ειναι σταυθεροτατος ετσι!!!;)

Εγινε φιλε....το εκανα αυτο απλα βλεπω σε ολους τους πυρηνες μπηκε ondemand και παραξενευτηκα...τεσπα θα δω πως θα παει

τον κερνελ αυτον μπορουμε να το βαλουμε με CM/AOSP ρομ?

dori ; οχι , δεν μπορεις , δυστυχως

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Eνα σχολιο για το gps ,δυστυχως παιζει ρολο και η παρτιδα του G2, υπαρχουν παρτιδες που δεν εχουν κανενα προβλημα οποια ρομ και να βαλεις και υπαρχουν παρτιδες "προβληματικες"

Και ενα σχολιο για την μπαταρια, δεν ειναι σωστο να τα ριχνουμε ολα στον κερνελ δυστυχως (να'ναι καλα η google) υστερα απο μια αυτοματη αναβαθμιση καποια wakelocks και services αρχιζουν να καταναλωνουν μπαταρια σαν τρελα και για αυτο χρειαζεται παρακολουθηση

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια σε εσας που εμφανίστηκε. η κιτρινιλα και στειλατε στην lg για αλλα γη,σας αλλαξαν και μπαταρια?

Οχι .

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είμαι σε φάση να δοκιμάσω aosp. Κατεβάζω cm gaaps μπαίνω recovery κάνω τα κατάλληλα wipes και bootarw σωστά; για να γυρίσω ξανά σε στοκ μετά με flashtool και ούτε γάτα ούτε ζημιά;;

Έχει ευκαιρο κάνεις κανένα link από τελευταία cm;; αξίζει για απλή καθημερινή χρήση;

Έβαλα την pardus και όταν πήγαινα να ανοίξω το τηλέφωνο είτε με διπλό tab είτε από το κουμπί μου έκανε επανεκκίνηση. Πάω να γυρίσω στο backup που είχα και μου εμφανίζει μια εφαρμογή της wind ενώ έχω cosmote μαζί με μια άλλη άσχετη από το πουθενά.

Επίσης μετά το backup δε δούλευε το Quick memo από τα Quick settings.

Πολλά κουφα μαζεμένα :blink:

Ξαναγυρισα σε cloudy και βρήκα την υγειά μου.

No root->No problem

Δοκιμασε κανεις την FR 5.0.1 ειναι καλη; απο μπατατια πως παει; γινεται να περασουμε τον dori ;

Δοκιμασε κανεις την FR 5.0.1 ειναι καλη; απο μπατατια πως παει; γινεται να περασουμε τον dori ;

Την ειχα δοκιμάσει. Καλή ήταν, χωρίς ράδιο. Είχα πρόβλημα να γυρίσω πίσω σε 4.4.2. Ακόμα και με flashtool είχα πρόβλημα να φλασαρω.

No root->No problem

Την ειχα δοκιμάσει. Καλή ήταν, χωρίς ράδιο. Είχα πρόβλημα να γυρίσω πίσω σε 4.4.2. Ακόμα και με flashtool είχα πρόβλημα να φλασαρω.

Τοτε δεν την δοκιμαζω καν...θα κατσω με cloudy καλητερα.

No root->No problem

Την περασα

Εχει και ραδιο

Leaked επισημη μοιαζει απο vodafone.

Εχει και root

Την περασα

Εχει και ραδιο

Leaked επισημη μοιαζει απο vodafone.

Εχει και root

Ωραίος. Κράτα μας ενήμερους.

No root->No problem

Μολις διαβασα οτι θα αναβαθμιστει το lg l90 σε lollipop και το g2 τιποτα....ελεος δηλαδη....