minotavros Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Ευχαριστώ! Τελικά πέρασα την cloudy 2.2. Δεν ξέρω όμως γιατί δεν έβλεπε το στικακι η twrp.Την πέρασα κανονικά μετά από τη μνήμη του τηλεφώνου. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ευχαριστώ! Τελικά πέρασα την cloudy 2.2. Δεν ξέρω όμως γιατί δεν έβλεπε το στικακι η twrp.Την πέρασα κανονικά μετά από τη μνήμη του τηλεφώνου. Και εγώ Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα ...το recovery δεν μου αναγνωρίζει τα στικακια Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Και εγώ Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα ...το recovery δεν μου αναγνωρίζει τα στικακια Έχω το twrp v2.8.3.1 και μια χαρά αναγνωρίζει τα στικακια.....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 1. κανε φορματ το στικακι σε exfat και θα παιζει.. 2. τωρα για ntfs κατεβασε το stickmount απο το μαρκετ. θελει ροοτ ομως.. κ κατεβασε κ τον es explorer.. παιζει σε ολα τα κερνελς.. 1)Έχω στικάκια σε exfat και δουλεύουν κανονικά χωρίς κανένα πρόγραμμα απλά δεν θέλω να το κάνω exfat το συγκεκριμένο. 2)Κατέβασα το stickmount όπως και πολλά άλλα προγράμματα και τον es explorer αλλά δεν...:(:mad: Πιστεύω πως είναι θέμα κερνελ Ευχαριστώ για την ανταπόκριση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Παιδιά προσπάθησα να ανεβάσω την ταχύτητα του επεξεργαστή πάνω από το 2.26 και δεν το κάνουν τα πρόγραμματα έχω CPU master pro . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Παιδιά προσπάθησα να ανεβάσω την ταχύτητα του επεξεργαστή πάνω από το 2.26 και δεν το κάνουν τα πρόγραμματα έχω CPU master pro . Χρειαζεσαι κερνελ οπως ο dorimanx που να υποστηριζει overclocking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ευχαριστώ! Τελικά πέρασα την cloudy 2.2. Δεν ξέρω όμως γιατί δεν έβλεπε το στικακι η twrp.Την πέρασα κανονικά μετά από τη μνήμη του τηλεφώνου. Πρεπει να το δηλωσεις. Στο backup πατας εκει που λεει Internal Storage (#### MB) και στο πλαισιο που εμφανιζεται επιλεγεις USB-OTG και ΟΚ Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ναι το επέλεξα αλλά συνέχισε να μην το βλέπει. Την πρώτη φορά βέβαια το είδε για λίγο αλλά μετά τίποτα. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ναι το επέλεξα αλλά συνέχισε να μην το βλέπει. Την πρώτη φορά βέβαια το είδε για λίγο αλλά μετά τίποτα. Κοιτα να δεις εαν ειναι καθαρη η θυρα ή εαν στο κανει και με αλλα στικακια Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ναι το επέλεξα αλλά συνέχισε να μην το βλέπει. Την πρώτη φορά βέβαια το είδε για λίγο αλλά μετά τίποτα. Πιθανότατα να φταίει το στικακι! Εγώ θα ήμουν της γνώμης να το ψάξεις και να δεις τι φταίει, είτε είναι το στικάκι, είτε η recovery!! Είναι πολλές φορές σωτήριο και μεγάλη ευκολία να μπορεί να διαβάσει στικάκι η recovery σου (σε περίπτωση bootloop). Θα έχεις μεσα μια rom, ένα πλήρες backup με τη recovery ή δύο, κάνα 2 kernel's και θα είσαι αρχηγός! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 μαλλον δε φταιει το στικακι ,με την διαμορφωση εχει να κανει, να το εχεις σε fat32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 μαλλον δε φταιει το στικακι ,με την διαμορφωση εχει να κανει, να το εχεις σε fat32 Ναι αυτο εννοώ λέγοντας "Πιθανότητα φταίει το στικάκι" ;) ας το δει ο φίλος μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ευχαριστώ παιδιά! Το στικακι το βλέπει κανονικά το τηλέφωνο όταν δεν είναι σε recovey mode. Θα βάλω όμως άλλο να δω και θα δω και αν είναι σε fat32. Παίζει να μην το βλέπει το twrp επειδή είναι 32gb? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xirosiman Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ευχαριστώ παιδιά! Το στικακι το βλέπει κανονικά το τηλέφωνο όταν δεν είναι σε recovey mode. Θα βάλω όμως άλλο να δω και θα δω και αν είναι σε fat32. Παίζει να μην το βλέπει το twrp επειδή είναι 32gb? σε twrp recovery το βλεπει σε exfat. σε fat32 δεν ξερω.. σε ntfs μονο η philz το βλεπει κανονικα.. εγω προσωπικα το γυρισα σε exfat κ twrp. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1)Έχω στικάκια σε exfat και δουλεύουν κανονικά χωρίς κανένα πρόγραμμα απλά δεν θέλω να το κάνω exfat το συγκεκριμένο. 2)Κατέβασα το stickmount όπως και πολλά άλλα προγράμματα και τον es explorer αλλά δεν...:(:mad: Πιστεύω πως είναι θέμα κερνελ Ευχαριστώ για την ανταπόκριση :) εμενα με το stickmount και ntfs μ επαιζε κανονικα.. κ το ειχα κανει δοκιμες σε cloudy dorimax k bruce kernel.. απλα ειχε διαδικασια κ σου εσπαγε τα νευρα.. ασε π αν ηθελες να μεταφερεις αρχεια απο το κινητο στο στικακι επρεπε να γινει mount στο es explorer κ πολλες φορες δν το εκανε.. κ εγω σε ntfs το ηθελα για να περναω ταινιες κ να τις βλεπω στην tv που δν αναγνωριζει exfat.. αλλα μαλλον θα αγορασω κ ενα 2ο να κανω την δουλεια μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Τελικά έβαλα άλλο στικάκι και παίζει κανονικά. Το άλλο που δεν παίζει ναι μεν είναι fat32 αλλά πιθανών φταίει το ότι είναι τέτοιου τύπου http://alnect.net/images/4557_img_Sat0813100842.jpg Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ευχαριστώ παιδιά! Το στικακι το βλέπει κανονικά το τηλέφωνο όταν δεν είναι σε recovey mode. Θα βάλω όμως άλλο να δω και θα δω και αν είναι σε fat32. Παίζει να μην το βλέπει το twrp επειδή είναι 32gb? Φανταζομαι εχεις κανει mount το usb otg storage μεσα απο τις ρυθμισεις του recovery... Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Καλό το Xposed, αλλά θα περάσω μια 5.0.2 να δω ιδίοις ομασι τι παίζει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Κingston 32 GB ,FAT 32 το βλεπει κανονικοτατα η TWRP 2.8.4.0 Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Καλό το Xposed, αλλά θα περάσω μια 5.0.2 να δω ιδίοις ομασι τι παίζει Για βάλε φίλε μου να δούμε τι παίζει!! Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να αποχωριστώ το xposed :p αλλα πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά!! Αν δεν το αναβαθμίσουν σύντομα να δουλεύει σε ART πρέπει να βρούμε άλλα υποκατάστατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Χρειαζεσαι κερνελ οπως ο dorimanx που να υποστηριζει overclocking Μα έχω dorimax.!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Καλησπερα! Εχω βαλει Nova Launcher αλλα η κεντρικη οθονη δεν περιστρεφεται οταν γυριζω το τηλεφωνο. Στις υπολοιπες λειτουργιες περιστρεφεται κανονικα,μονο στη κεντρικη οθονη αρνειται... Εχουμε καμμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 (edited) Καλησπερα! Εχω βαλει Nova Launcher αλλα η κεντρικη οθονη δεν περιστρεφεται οταν γυριζω το τηλεφωνο. Στις υπολοιπες λειτουργιες περιστρεφεται κανονικα,μονο στη κεντρικη οθονη αρνειται... Εχουμε καμμια ιδεα?? Γυρίζει κανονικά και στην κεντρική, επιλέγεις αυτο; Μπορείς εννοείται να βγάλεις τελείως το dock, για να φαίνεται πιο όμορφο! Edited February 3, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Μα έχω dorimax.!!!!!! Κανονικα στο STweaks και στο Master Core μπορεις να επιλεξεις συχνοτητα κατα βουληση. Εαν οχι (περιεργο !) δοκιμασε με το Trickster MOD (απο τα αγαπημενα μου και για downclocking) ή το Kernel Tuner 2014 Pro. Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Γυρίζει κανονικά και στην κεντρική, επιλέγεις αυτο; Μπορείς εννοείται να βγάλεις τελείως το dock, για να φαίνεται πιο όμορφο! Respect my friend!!! Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Κανονικα στο STweaks και στο Master Core μπορεις να επιλεξεις συχνοτητα κατα βουληση. Εαν οχι (περιεργο !) δοκιμασε με το Trickster MOD (απο τα αγαπημενα μου και για downclocking) ή το Kernel Tuner 2014 Pro. Αξιζει να κανουμε downclocking για να αποφυγουμε θερμοκρασιες χωρις λογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts