airmiller72000 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Kernel 9.5 *Merged sound driver updates/bug fixes *Cleaned and fixed Intellimm CPU gov. *Merged updates to slimbus driver. *Merged update to BFQ I/O sched v7r7 *Merged fix for main boot code. *Merged fix for regulator code. *Merged fix for default LG Hotplug support code. This kernel build is STABLE and provide new code and fixes for sound driver and DSP. Also some other small corrections. Next build only next year! Σωστος. Βλεπουμε μεγαλες διαφορες μεταξυ 2.1 και 2.0 cloudyg3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Δεν λέω ότι είναι κάτι ιδιαίτερό λέω ότι είναι λογικό :) Μην δίνεις ιδιαίτερη βάση σε benchmarks, κινητά με παραπλήσια σκορ έχουν τελείως διαφορετική εμπειρία χρήσης.Αυτό είναι που μετράει κατά την άποψή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Σημαντικες διαφορες δεν υπαρχουν Updated to 10F base Updated APN configs Updated Google apps Fixed Volume slider Fixed Message icon Added MiniView mode Added T-Action Added DeOdex option Improved scripts and patches Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 καλησπέρα ,χρονια πολλά και καλη χρονια σας ευχομαι Εχω G3 rom, εχω περάσει binaries για την κάμερα και σημερα εβαλα και τον κερνελ του dori, αλλα παρατήρησα οτι και πριν και μετα τον κέρνελ δεν δουλέυει το αριστερό κάτω μεγάφωνο. Νομίζω παλιά δούλευε. Ξερει κανεις τρόπο να το τεστάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 καλησπέρα ,χρονια πολλά και καλη χρονια σας ευχομαι Εχω G3 rom, εχω περάσει binaries για την κάμερα και σημερα εβαλα και τον κερνελ του dori, αλλα παρατήρησα οτι και πριν και μετα τον κέρνελ δεν δουλέυει το αριστερό κάτω μεγάφωνο. Νομίζω παλιά δούλευε. Ξερει κανεις τρόπο να το τεστάρω; μονο το ενα δουλευε απο την αρχη ;) Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 καλησπέρα ,χρονια πολλά και καλη χρονια σας ευχομαι Εχω G3 rom, εχω περάσει binaries για την κάμερα και σημερα εβαλα και τον κερνελ του dori, αλλα παρατήρησα οτι και πριν και μετα τον κέρνελ δεν δουλέυει το αριστερό κάτω μεγάφωνο. Νομίζω παλιά δούλευε. Ξερει κανεις τρόπο να το τεστάρω; Κάτω μόνο το ένα είναι μεγάφωνο.. Το άλλο είναι μικρόφωνο να ξέρεις.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 ok παιδες, χιλια ευχαριστώ, και πάλι χρονια πολλά, καλή χρονια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 ok παιδες, χιλια ευχαριστώ, και πάλι χρονια πολλά, καλή χρονια!! Αντε για να κανεις ησυχος Πρωτοχρονια.:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 extreme profile battery εχεις βαλει και σου βγαζει 26000 ? αν ναι , τοτε ολα εξηγουνται ευκολα ... βαλε extreme profile performance και θα δεις πολυ μεγαλυτερο σκορ .. αλλα οπως ειπαν και τα υπολοιπα παιδια , δεν λεει κατι το antutu ! χρονια πολλα σε ολους Extreme performance βάζω. Πως βγάζει 44.000 Ο dori Δεν μπορώ να καταλάβω. Ίσως παίζει ρόλο και η rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλη χρόνια σε ολους παιδιά με υγεια.....!!!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Παιδιά καλημέρα και καλή χρονιά. Δε μπορώ με τίποτα να ρυθμίσω στη G3 2.1 τη nav bar όπως τη θέλω εγώ. Έχω δοκιμάσει G2 xposed που το έχω και αγορασμένο. Έχω δοκιμάσει G3 tweaksbox... Τίποτα. Μόνο χρώμα αλλάζω. Εγώ θέλω να έχω back key home key menu key recent key. Με αυτή τη σειρά. Μόλις έβαλα G2 xposed ενώ είχα back home και recent έφυγε το recent και μπήκε το menu στη θέση του μόνο του και ακόμα και το πρόγραμμα να βγάλω τώρα το κουμπί παραμένει το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλημέρα κ καλή χρονιά. Σε g3 roms μόνο με g3 tweaksbox. Το άλλο βγαλτο Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ωραία το βγάζω. Μετά; πως θα αλλάξω τα κουμπιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ρυθμισεις->Προβολη-?μπροστινα κουμπια αφης Αυτο δεν εννοεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Παιδιά καλημέρα και καλή χρονιά. Δε μπορώ με τίποτα να ρυθμίσω στη G3 2.1 τη nav bar όπως τη θέλω εγώ. Έχω δοκιμάσει G2 xposed που το έχω και αγορασμένο. Έχω δοκιμάσει G3 tweaksbox... Τίποτα. Μόνο χρώμα αλλάζω. Εγώ θέλω να έχω back key home key menu key recent key. Με αυτή τη σειρά. Μόλις έβαλα G2 xposed ενώ είχα back home και recent έφυγε το recent και μπήκε το menu στη θέση του μόνο του και ακόμα και το πρόγραμμα να βγάλω τώρα το κουμπί παραμένει το ίδιο Εχω cloudyG3 2.0 και G3 Tweaksbox, αν καταλαβα καλα, αυτο θελεις να κανεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ναι εκεί δεν έχει recent key να βάλω ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι ακριβώς αυτό θέλω να κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Το εκανα πολυ απλα ως εξης: Στο G3 TweaksBox, πας "Themes tweaks"-- "Navigation bar" και τικαρεις αυτο στο πρωτο screenshot, μετα reboot. Μετα "Ρυθμισεις"- "Προβολη"- "Πληκτρα αφης αρχικης οθονης"- "Συνδιαδμος πληκτρων" και απλα τα "τακτοποιεις" οπως θελεις (2ο screenshot) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Το έχω κάνει απλά δεν έχω recent key. Μάλλον κάτι έγινε με το g2 xposed. Δεν μου δείχνει το recent καθόλου δύο μενού μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Το έχω κάνει απλά δεν έχω recent key. Μάλλον κάτι έγινε με το g2 xposed. Δεν μου δείχνει το recent καθόλου δύο μενού μέσα Το πολυ πολυ ξαναπέρνα τη rom, βαλε ΜΟΝΟ το G3 TweaksBox και πιστευω θα γινει!! Το βλεπω λιγο δυσκολο να φταιει η rom, καθοτι εγω εχω την 2.0 και οχι την 2.1..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Το πολυ πολυ ξαναπέρνα τη rom, βαλε ΜΟΝΟ το G3 TweaksBox και πιστευω θα γινει!! Το βλεπω λιγο δυσκολο να φταιει η rom, καθοτι εγω εχω την 2.0 και οχι την 2.1..... Το διάβασα μόλις στο xda ότι φταίει αυτό. Το έπαθαν και άλλοι. Οπότε κάνω ένα φλασαρισμα ξανά της rom μόλις κατέβει. Κάτι ακόμα. Το widget για τον καιρό που έχεις ποιο είναι; επίσης είδα είσαι από Αλεξανδρούπολη... Ξέρεις καμία λαμπριδου;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Το διάβασα μόλις στο xda ότι φταίει αυτό. Το έπαθαν και άλλοι. Οπότε κάνω ένα φλασαρισμα ξανά της rom μόλις κατέβει. Κάτι ακόμα. Το widget για τον καιρό που έχεις ποιο είναι; επίσης είδα είσαι από Αλεξανδρούπολη... Ξέρεις καμία λαμπριδου;;; Ειναι το XWidget (free απ' το Play). Δε μου λεει κατι το ονομα.....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Αν έχω το location μόνιμα ανοιχτό δε δίκτυα δηλαδή WiFi και δεδομένα για να βρίσκει το widget καιρού την τοποθεσία μου, τρώει πολύ μπαταρία; ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Αν έχω το location μόνιμα ανοιχτό δε δίκτυα δηλαδή WiFi και δεδομένα για να βρίσκει το widget καιρού την τοποθεσία μου, τρώει πολύ μπαταρία; ξέρει κανείς; Τρωει ναι αλλα σε καιει βαλτο στην εξοικονομηση ενεργειας.Εμενα ακομα κι ετσι τρωει αισθητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) Αν έχω το location μόνιμα ανοιχτό δε δίκτυα δηλαδή WiFi και δεδομένα για να βρίσκει το widget καιρού την τοποθεσία μου, τρώει πολύ μπαταρία; ξέρει κανείς; Ετσι το εχω εγω, και μπορω να πω οτι δε μου τρωει πολυ μπαταρια! Επιπλεον μπορω να πω οτι το XWidget ειναι αρκετα "οικονομικο" στη μπαταρια..... σχετικα με αλλα widget καιρου που εχω χρησιμοποιησει κατα καιρους! EDIT: Εγω το εχω στην εξοικονομιση, δηλαδη μονο location απο δικτυο..... οχι ενεργο GPS (δορυφορους) Edited January 1, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas71- Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Πιθανον να ειναι αυτο που λες γιατι και εγω με Appdroid_v2.1.3.b.35.VR.AdFree εχω τα ιδια σε αλλη ομως εφαρμογη. Καλυτερα να χρησιμοποιεις τετοιου ειδους εφαρμογες σε non rooted τηλεφωνα και ταμπλετς (πχ σε εναν δευτερο παλιο κινητο οπου αφου κατεβασεις την εφαρμογη που σε ενδιαφερει μετα ειτε βρισκεις το apk στο φακελο temp ειτε το εξαγεις με ενα προγραμμα τυπου sd maid και τα μεταφερεις για εγκατασταση στο ρουταρισμενο κανονικο σου τηλεφωνο καλη χρονια σε ολους παιδια σε ευχαριστω φιλε μου θα το δοκιμάσω και ετσι να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts