Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tωρα που μιλαμε το εχω συνδεμενο με pc.

Δεν δουλεψε αυτο που ειπες με το power για 10 sec.

Κανονικά βάλτο στον φορτιστή. Όχι στο PC. Ανάβει το led?

Google Pixel 6 Pro

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κανονικά βάλτο στον φορτιστή. Όχι στο PC. Ανάβει το led?

Το εβαλα μολις τωρα αλλα δεν αναβει το led.

Lineage os 15.1

Νίκος...

Αν όντως έχει στραγγίξει η μπαταρία θέλει λίγη ώρα κανονικά, μέχρι να δώσει σημεία ζωής. Μερικά λεπτά ίσως.

Αν όντως έχει στραγγίξει η μπαταρία θέλει λίγη ώρα κανονικά, μέχρι να δώσει σημεία ζωής. Μερικά λεπτά ίσως.

Το εχω σιγουρα κανα 15λεπτο στην φορτιση αλλα μεχρι στιγμης τιποτα δυστηχως.

Δεν ξερω αν φταιει ή κατι πηγε λαθος αλλα χθες εκανα το παρακατω

1. flash bumped twrp 2.8.2.0, reboot to recovery

2. flash 9.2 bumped kernel, reboot recovery

3. flash 20H bootloader, reboot recovery

4. flash 20H baseband, reboot system

Παντως μολις ειχα τελειωσει την διαδικασια χθες ανοιξε κανονικα το κινητο. Φοβαμαι μην ειναι θεμα hardware και μετα το στειλω για επισκευη.

Edited by toubano44

Lineage os 15.1

Νίκος...

Μετα απο αναβαθμιση firmware(σε D80220H) μεσω LG Suite φυσικα,προσπαθοντας να μπω στο menu με ολα τα προγραμματα(κατω δεξι κουμπι) μου βγαζει το μνμ 'Δυστυχως Αρχικη εχει σταματησει' .Εκανα επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων και λειτουργουσε κανονικα....ομως οταν εκανα επαναφορα αντιγραφου ασφαλειας ξανα τα ιδια......HELP PLS....:O

Η αλήθεια είναι ότι το παρατήρησα μετά από μια κατά λάθος ενίσχυση μνήμης του clean master..Έκανα απεγκατάσταση του cm Αλλά τπτ....(Ευχαριστώ για το ενδιαφερον)

Γιατί μπλέκεστε με αυτές τις μαλ****. Όλα αυτά για λίγο μπαταρία παραπάνω?? Έλεος βρε παιδιά, έλεος. Τι θέλει και αυτός ο dori επιτέλους με αυτά τα bumed και τα boom. Ένας kernel που έχει περάσει από χίλια κύματα και ακόμα μια τρύπα στο νερό. Καθίστε στα αυγά σας, πηγαίνετε σε δοκιμασμένες λύσεις και απολαύστε αυτή τη κινηταρα. Ορίστε, ο φίλος τρέχει τώρα.
HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7

Η αναβάθμιση έγινε από με kit Kat....

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά το λειτουργικό σύστημα είναι τόσο περίεργο και ζωντανό που άλλαξα την θέση του εικονιδίου (κάτω δεξιά) και τελικά δουλεύει...χαχα.....

Γιατί μπλέκεστε με αυτές τις μαλ****. Όλα αυτά για λίγο μπαταρία παραπάνω?? Έλεος βρε παιδιά, έλεος. Τι θέλει και αυτός ο dori επιτέλους με αυτά τα bumed και τα boom. Ένας kernel που έχει περάσει από χίλια κύματα και ακόμα μια τρύπα στο νερό. Καθίστε στα αυγά σας, πηγαίνετε σε δοκιμασμένες λύσεις και απολαύστε αυτή τη κινηταρα. Ορίστε, ο φίλος τρέχει τώρα.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου androidaddict, εδώ και 15 μέρες έχω πετάξει το kernel dori (και της ανούσιες αναβαθμίσεις του) από την ζωή μου, και έχω την Rom CloudyStock G2 2.5 με το δικό του kernel, και έχω από 48 έως 52 ώρες μπαταρία, με την χρίσει που κάνω εγώ.....!!!! Τι και αν είχα 58 ώρες, με dori αλλά με κοληματακια που ένιωθα ώρες - ώρες βαριά την συσκευή,.....;)

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Δεν μιλαμε για ωρες αλλα για μερα και πανω αναλογα τη συντηριτικοτητα της χρησης και μιλαω εκ πειρας γιατι ο κερνελ του cloudy στη 2.1 (πληροφοριακα εχει ondemand governor) ηταν πραγματι πολυ καλος και γιαυτο εκατσα πανω απο 10 μερες σε αυτον για να βγαλω ασφαλη συμπερασματα. Οσο για τον Ντορι (αν και τα εχουμε ξαναγραψει) εχουμε και λεμε:

α) Ο dev τον αναπτυσσει πανω στον stock και οχι σε τυπου ported η aosp, συνεπως η ευθυνη ειναι δικη μας

β) Πολλες φορες αδικα κατηγορειται γιατι αποδεικνυεται οτι εφταιγε η ρομ ή καποιο ελαττωματικο καλωδιο φορτισης (αν δεν κανω λαθος το <<νεο θυμα>> υποψιαζεται οτι ειναι μαλλον θεμα hardware)

γ) Οποιος εχει το παραμικρο προβλημα μπορει να στειλει το log του κερνελ στο Dori και αυτος με τη σειρα του ειναι απο τους λιγους που απανταει την ιδια μερα και μαλιστα απανταει με ειλικρινεια αν φταιει αυτος ή όχι. Η LG δεν νομιζω να κανει το ιδιο

δ) Ο κωδικας του ειναι ανοικτος (παλι ειναι απο τους λιγους που το κανει) και ο καθενας που ξερει προγραμματισμο σε περιβαλλον Linux μπορει να ασκησει κριτικη ή να τον αντιγραψει!!!

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει με το προβλημα μου?

Lineage os 15.1

Νίκος...

Εγγύηση έχεις?

Αφου φιλε μου εχω περασμενη custom rom δεν ισχυει η εγγυηση

Lineage os 15.1

Νίκος...

Σωστό κι' αυτό...

Αλλά αν δεν μπορεί να ξεκινήσει... τότε μάλλον θα πάει στο service και ότι γίνει...

Σωστό κι' αυτό...

Αλλά αν δεν μπορεί να ξεκινήσει... τότε μάλλον θα πάει στο service και ότι γίνει...

Εχεις καμια ιδεα για το ποσο θα μου κοστισει?

Lineage os 15.1

Νίκος...

Όχι φίλε , πως να ξέρω άλλωστε...

Σωστα.

Θα παρω αμα ειναι στο μαγαζι απο το οποιο το πηρα τηλεφωνο για να τα κανονισω.

Lineage os 15.1

Νίκος...

Τουμπανε, σιγουρα δεν ανοιγει, ετσι;

Εχεις πατησει για ωρα το power button;

Το εχεις στη φορτιση αρκετη ωρα;

Αν ναι τοτε υπαρχει σοβαρο προβλημα και θα χρειαστεις service.

Οσο για την custom ROM, δεν μπορουν να το καταλαβουν αφου το κινητο δεν ανοιγει και μαλλον θα σου βαλουν νεα πλακετα ή jtag οποτε θα σβηστουν ολα.

Εσυ θα το πας στην Procordia και θα πεις οτι το βραδυ ητανε κομπλε και το πρωι παπαλα χωρις να το εχεις πειραξει ποτε.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σωστα.

Θα παρω αμα ειναι στο μαγαζι απο το οποιο το πηρα τηλεφωνο για να τα κανονισω.

Πατα κρατημένο volume up και σύνδεσε το στο pc για να μπει σε download mode.

Τουμπανε, σιγουρα δεν ανοιγει, ετσι;

Εχεις πατησει για ωρα το power button;

Το εχεις στη φορτιση αρκετη ωρα;

Αν ναι τοτε υπαρχει σοβαρο προβλημα και θα χρειαστεις service.

Οσο για την custom ROM, δεν μπορουν να το καταλαβουν αφου το κινητο δεν ανοιγει και μαλλον θα σου βαλουν νεα πλακετα ή jtag οποτε θα σβηστουν ολα.

Εσυ θα το πας στην Procordia και θα πεις οτι το βραδυ ητανε κομπλε και το πρωι παπαλα χωρις να το εχεις πειραξει ποτε.

Το power button που λες το δοκιμασα αρκετες φορες αλλα δεν ανοιγει το κινητο. Το ειχα στην φορτιση 1 ωρα και μετα το εβγαλα γιατι δεν ειδα καποιο αποτελεσμα. Αμα το στειλω στο μαγαζι απο το οποιο το πηρα δεν θα το στειλουν αυτοι? Αμα οχι πως θα το στειλω εγω στην procordia?

Μακαρι φιλε tupac να μην το καταλαβουν οπως λες και να μου το φτιαξουν τσαμπε! Θα τους πω οτι εχω εγγυηση ενοειται.Εχω και την αποδειξη. Τον περασμενο Αυγουστο το χτυπησα το κινητακι.

Πατα κρατημένο volume up και σύνδεσε το στο pc για να μπει σε download mode.

Το εκανα και αυτο αλλα δεν μπαινει σε download mode.

Γενικα οτι και να κανω με τα πληκτρα δεν βλεπω καμια ανταποκριση.

άστο κανα 2ωρο στη φόρτιση απο μπρίζα καταρχήν.

Θα το βαλω για κανα 2ωρο να δω μηπως....

Lineage os 15.1

Νίκος...

Δεν μιλαμε για ωρες αλλα για μερα και πανω αναλογα τη συντηριτικοτητα της χρησης και μιλαω εκ πειρας γιατι ο κερνελ του cloudy στη 2.1 (πληροφοριακα εχει ondemand governor) ηταν πραγματι πολυ καλος και γιαυτο εκατσα πανω απο 10 μερες σε αυτον για να βγαλω ασφαλη συμπερασματα. Οσο για τον Ντορι (αν και τα εχουμε ξαναγραψει) εχουμε και λεμε:

α) Ο dev τον αναπτυσσει πανω στον stock και οχι σε τυπου ported η aosp, συνεπως η ευθυνη ειναι δικη μας

β) Πολλες φορες αδικα κατηγορειται γιατι αποδεικνυεται οτι εφταιγε η ρομ ή καποιο ελαττωματικο καλωδιο φορτισης (αν δεν κανω λαθος το <<νεο θυμα>> υποψιαζεται οτι ειναι μαλλον θεμα hardware)

γ) Οποιος εχει το παραμικρο προβλημα μπορει να στειλει το log του κερνελ στο Dori και αυτος με τη σειρα του ειναι απο τους λιγους που απανταει την ιδια μερα και μαλιστα απανταει με ειλικρινεια αν φταιει αυτος ή όχι. Η LG δεν νομιζω να κανει το ιδιο

δ) Ο κωδικας του ειναι ανοικτος (παλι ειναι απο τους λιγους που το κανει) και ο καθενας που ξερει προγραμματισμο σε περιβαλλον Linux μπορει να ασκησει κριτικη ή να τον αντιγραψει!!!

Δεν λέω ότι ο Dev δεν ασχολείται (και τιμή μας κιόλας) αλλά βρε παιδί μου, πως να το πω, δεν βλέπεις σε τι αναστάτωση μας μπλέκει? Δεν μιλώ εκ του ασφαλούς, έχω υπάρξει και εγώ "δοκιμαστής" του. Αλλά δεν είδα σπουδαία πράγματα. Για 15 λεπτά καλύτερης αυτονομίας? Κέρδιζα λίγο χρόνο στη μπαταρία, αλλά ζούσα συνέχεια με τον φόβο εάν θα μου κλείσει το κινητό με SOD ή μήπως βγάλει καμία νέα αναβάθμιση και χάσω τις εξελίξεις. Ασε το άλλο, με κάθε αναβάθμιση παρακαλουσα να μου ανοίξει το κινητό και να μην το έχω brickαρει με τα τόσα που ακούω. Και τώρα συν των άλλων έχουμε και τα bumped. Ενας απλός kernel είναι που έχει υποστή κακοποίηση και τίποτε άλλο. Και τελικός, έχει αποδειχτεί και επικίνδυνος όπως έχει καταντήσει. Ποιος θα πληρώσει τώρα την βλάβη του φίλου? Θα μου πεις, δικιά του η ευθύνη. Δεν έχει όμως ευθύνη και ο Dori που βγάζει tweaks στο κοινό τα οποία και ο ίδιος γνωρίζει ότι είναι σε πειραματικό στάδιο και δουλεύουν μόνο 50-50?

Δεν κάνω επίθεση έτσι? Μην παρεξηγηθουμε ;) Κουβέντα φιλική. Συμπονω μόνο τον φίλο τώρα με το hard brick και τα έχω πάρει

HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7

Παιδια συγχωρεστε με αλλα ειναι πολλες οι σελιδες και δεν μπορω να τις ψαξω ολες...θα ηθελα την προταση σας ειμαι σε cloudystock 2.5 με stock kernel και σκεφτομουν για cloudyg3 2.1 η σε lamhoang. Η σε καποια αλλη που θα προτεινατε εσεις.

Φυσικα ξερουν οι περισσότεροι οτι πρώτα βαζω την καμερα μετα το smoothness κ μετα ολα τα αλλα.