kakopaidi Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν οσοι εχουν βαλει την cloudyg3 2.1 πιστευουν οτι αξιζει τον κοπο να την βαλει καποιος.... εχω την cloudyg3 2.0 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και η αληθεια ειναι πως βαριεμαι να ξαναφτιαξω το κινητο οπως το εχω τωρα αν φλασαρω παλι, εκτος αν φλασαρω και χρησιμοποιησω backup που εχω κρατησει αλλα δεν το εχω ξανακανει κ φοβαμαι μηπως δημιουργηθει καποιο θεμα... η γνωμη σας? Παράθεση ... : Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση : ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Και σε μένα το έκανε αλλά κάτι τέτοια τα προσπερνάω με απάθεια χεχε. Με g3tweaksbox μπορείς να επιλέξεις να μην εμφανίζονται καθόλου οι ονομασίες των εφαρμογών αν σου κάνει για λύση. Tην ξανα περασα παλι απο την αρχη να δω τι θα κανει...:worry: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν οσοι εχουν βαλει την cloudyg3 2.1 πιστευουν οτι αξιζει τον κοπο να την βαλει καποιος.... εχω την cloudyg3 2.0 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και η αληθεια ειναι πως βαριεμαι να ξαναφτιαξω το κινητο οπως το εχω τωρα αν φλασαρω παλι, εκτος αν φλασαρω και χρησιμοποιησω backup που εχω κρατησει αλλα δεν το εχω ξανακανει κ φοβαμαι μηπως δημιουργηθει καποιο θεμα... η γνωμη σας? φίλε μου μη ρωτάς τέτοια πράγματα, αν αξίζει ή όχι η μετάβαση σε νέα έκδοση rom, μαλώνουν κάποια παιδιά εδώ:p Πρέπει να βρεις χρόνο να κάτσεις να ασχοληθείς, να φλασάρεις νέα έκδοση για να έχεις δική σου άποψη περί τούτου και όχι να πάρεις βοήθεια του κοινού. Μερικοί κάθονται και αραδιάζουν ολόκληρα κατεβατά για το αν πρέπει να ρωτάμε ή όχι εντυπώσεις - το τονίζω- από μια νέα rom (λες και δεν ξέρουμε να διαβάζουμε το changelog στο xda) και δεν μπορούν να γράψουν 3 γραμμές για τις δικές τους απόψεις, 2 λεπτά υπόθεση. Τέλος πάντων, υπάρχουν και άτομα που έχουν γράψει τις δικές τους εντυπώσεις απο την νέα cloudy, σε αυτές βασίστηκα κ εγώ και δεν φλασάρω (δεν αξίζει προσωπικά). Αν θες μπορώ να σου γράψω τις δικές μου απόψεις για την sotmax που την έχω 2 εβδομάδες, έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικούς kernel και έχω καταλήξει που κ σε τι αναλυτικότητα :)... δεν μαλώνω έγώ Φιλικά πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν οσοι εχουν βαλει την cloudyg3 2.1 πιστευουν οτι αξιζει τον κοπο να την βαλει καποιος.... εχω την cloudyg3 2.0 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και η αληθεια ειναι πως βαριεμαι να ξαναφτιαξω το κινητο οπως το εχω τωρα αν φλασαρω παλι, εκτος αν φλασαρω και χρησιμοποιησω backup που εχω κρατησει αλλα δεν το εχω ξανακανει κ φοβαμαι μηπως δημιουργηθει καποιο θεμα... η γνωμη σας? Δεν εχει να προσφερει κατι σημαντικο οποτε μεινε ως εχει αν βαριεσαι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Συμφωνω με τον προλαλησαντα και για αυτο αλλωστε διαφερει μονο κατα 0.1 σε σχεση με τη παλια .Με το T-Action κανεις λιγο φιγουρα (αν και με βολεψε σε κατι sms και στο music). Δε ξερω με ποια εφαρμογη εχεις κανει backup, εγω χρησιμοποιησα το Easybackup γιατι σου κανει backup τα παντα σχεδον από τα sms μεχρι τις εφαρμογες και μου πηρε κανα διωρο Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Με αυτό το Easybackup μπορούμε να κάνουμε restore σε καινούρια ρομ? Με άλλα λόγια αν θέλω να περάσω διαφορετική ρομ από αυτή που έχω τώρα και κάνω restore μέσω αυτού του προγράμματος θα περαστούν όλες οι εφαρμογές ή θα κολλήσει το σύμπαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) Λοιπον παιδες μιας και μιλαμε για εντυπωσεις για την 2.1 να σας πω και τις δικες μου αν και την εχω μονο 2-3 μερες.σε γενικες γραμμες δεν εχει διαφορες με την 2.0.εχει προστεθεί η λειτουργια t-action προσωπικα την χρησιμοποιω. Αυτο που μου εχει κανει ευχαριστη εντυπωση ειναι οτι με την δευτερη κιολας φορτιση βλεπω τεραστια βελτιωση στην μπαταρια σε σχεση με την 2.0.σημαντικο οτι ο 8.8.2 εχει καταει καλυτερα απο τον 8.8. αν και λεω παλι οτι ειναι νωρις για συμπερασματα. Και για να μην μαλωνουν καποιοι δεν ειναι τιποτα ενα φλασαρισμα πανω απο μιση ωρα δεν παιρνει.ενα απλο backup και ξαναστηνετε το τηλεφωνο αμεσως.εγω εκανα backup με της lg,του τηλεφωνου δηλαδη Edited November 13, 2014 by kommatias_3 Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakopaidi Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 backup εχω απο το twrp κ ελεγα να φλασαρω την 2.1 κ μετα να περασω απο το backup μονο τα data... dirty flash ειναι κ αυτο αλλα οκ.. το t-action τι ειναι? τι κανει? Παράθεση ... : Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση : ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Και για τους τολμηρούς που θέλουν να ξεφύγουν από τις συννεφιασμένες rom... CM12 unofficial http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/d802-cyanogenmod-12-0-unofficial-t2938539 :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Παιδιά έβαλα την cloudy και σώθηκα με το σήμα.θα το παρακολουθήσω 2 τρεις μέρες να δω πως θα πάει.πάντως μέχρι τώρα καλά.!!!!θέματα πού μπορώ να βρω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 @argyris επειδη εχω και εγω την sotmax εδω και ενα μηνα κοντα, σε ποιον kernel εχεις καταληξει και γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Παιδια προσεξτε με τις συγκρισεις μεταξυ των ROM που κυκλοφορουν. Θελω να πω πως τεραστιο ρολο παιζει και ο kernel οποτε οι συγκρισεις πρεπει να γινονται με τον ιδιο kernel. Πχ το ''βλεπω καλυτερη μπαταρια με την α' ROM σε σχεση με τη β΄ ROM'' δε στεκει απολυτα αν η πρωτη ROM ηταν με αλλον kernel απ'οτι η δευτερη ROM. Οπως και το ''αυτη εχει περισσοτερο lag απο αυτη''. Μπορει να οφειλεται στην αλλαγη kernel δηλαδη. Πιστευω οτι καποιο μερος των διαφορετικων αποψεων για καποια συγκεκριμενη ROM απο τα παιδια του φορουμ οφειλεται σε αυτο. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) @argyris επειδη εχω και εγω την sotmax εδω και ενα μηνα κοντα, σε ποιον kernel εχεις καταληξει και γιατι? Τελικά κατέληξα στον μαμiσιο γιατί είχα την καλύτερη μπαταρία, σχεδόν 4 ώρες οθόνη και κανένα κόλλημα, με τον bruce χειρότερα και με dori πάντα καλύτερα από άποψη μπαταρίας αλλά με sod και έτσι δεν ασχολήθηκα Edited November 13, 2014 by argiris77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Tην ξανα περασα παλι απο την αρχη να δω τι θα κανει...:worry: Παλι τα ιδια...Τα γραμματα των εφαρμογων μαυρα στη οθονη...Τι στο καλο επαθε ξαφνικα;Υπαρχει αλλος τροπος να τα κανω ασπρα;Η να περασω αλλη rom.Μου σπασανε τα νευρα σημερα... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Παιδιά έβαλα την cloudy και σώθηκα με το σήμα.θα το παρακολουθήσω 2 τρεις μέρες να δω πως θα πάει.πάντως μέχρι τώρα καλά.!!!!θέματα πού μπορώ να βρω??? Αν εχεις την cloudyG3, ο φιλος vag74, πριν λιγες σελιδες ειχε δωσει link με θεματα: http://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=5684#downloads Δουλευουν ομως μεσα απ' το G3 TweaksBox (module του xposed). Κανεις εγκατασταση το apk και τα αλλαζεις μεσω του G3 TweaksBox! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ξανά πίσω σε cloudy g3 2.1 στο back up που είχα πάρει βρήκα λύση και ήταν εύκολη στα δυο θεματακια που είχα με αποθηκευτικό χώρο και πληκτρολόγιο φλασαροντας από πάνω ξανά την rom και κάνοντας μετά wipe cache,dalvik.παρόλο που είχα κάνει full wipe δεν είχε κατσει καλά.Διάβασα αρκετά θετικά σχόλια στο xda για καλή μπαταρία και ταχύτητα μετά την δεύτερη φόρτιση και είπα να δοκιμάσω και μου βγήκε σε καλό μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλα εισαι αν εισαι λιγη ωρα μετα τη φορτιση. Αν εχουν περασει πανω απο 6 ωρες απο τοτε που το φορτισες θα επρεπε να εχεις κατω απο 5% awake time. Πατα το συμβολο πανω δεξια ωστε να σου δειξει τα cpu wakelocks να δεις αν υπαρχει κατι μεμπτο και ποιος ευθυνεται γι'αυτο. Ειχαν περασει πολυ περισσοτερες απο 6 ωρες και ακομα ειχα 5 %. Τελος παντων. Τωρα γυρισα σε stok kitkat γιατι την πεθυμησα!! ;) Σκεφτομαι να κατσω μεχρι να βγει το android 5.0 για το κινητο μας. Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Με αυτό το Easybackup μπορούμε να κάνουμε restore σε καινούρια ρομ? Με άλλα λόγια αν θέλω να περάσω διαφορετική ρομ από αυτή που έχω τώρα και κάνω restore μέσω αυτού του προγράμματος θα περαστούν όλες οι εφαρμογές ή θα κολλήσει το σύμπαν? sms, logs, επαφες τα σωνει ειτε σε cloud ειτε sdcard, τις εφαρμογες υποχεωτικα σε sdcard λογω μεγεθους. Εχει το καλο οτι κατα την επαναφορα της εφαρμογης αν υπαρξει ασυμβατοτητα κανει εγκατασταση μονο του apk και οχι των δεδομενων της Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους!! Μετά από αρκετή σκέψη και βλέποντας τα περισσότερα παιδιά τι είπαν προς το παρόν θα μείνω με την G3 2.0 με dori 8.7 για τον λόγο ότι μου έχει κάτσει πολύ καλά!!!Άριστα θα έλεγα..πριν λίγο το έβαλα να φορτηση στο 5% Μου έβγαλε με μέτρια χρήση (όχι πολύ βαριά) με 3-4 ώρες σύνολο wifi , 1.30 ώρα 1 ταινία, 1+20 min τηλέφωνα και κανα τέταρτο βίντεο και φώτο αλλά χωρίς καθόλου παιχνίδια μου έβγαλε 52+ ώρες μπαταρίας με 8+ ώρες οθόνης...!!! :D Είμαι εκτός σπιτιού τώρα αργότερα θα βάλω και τα εν λόγο πειστήρια screenshots !!! Οπότε για ποιόν λόγο να αλλάξω τώρα..??Αργότερα βλέπουμε!!! ;) ;) Γεια οσους θελουν να δουν τα screenshot μου εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5754684#post5754684 Edited November 13, 2014 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) ξερω πως δεν ειναι το καταλληλο νημα εδω (εσεις ομως ασχολειστε περισσοτερo + οτι σας εμπιστευομαι με κλειστα ματια) για να το ρωτησω αλλα σκεφτομουν την πιθανη (αλλα μικρη) εκδοχη να παω σε g3 (οχι rom :p). Εχει ακουστει οτι διορθωθηκαν αρκετα προβληματα αλλα και παλι εχω τους ενδοιασμους μου. Στον τομεα της καμερας τα θεωρω πανω κατω ιδια μιας και φορανε τον ιδιο ακριβως αισθητηρα, απλα σαν θετικο εχει το ois+ και το laser focus+dual led. Εχει κανεις εικονα η αποψη? Edited November 13, 2014 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 ξερω πως δεν ειναι το καταλληλο νημα εδω (εσεις ομως ασχολειστε περισσοτερo + οτι σας εμπιστευομαι με κλειστα ματια) για να το ρωτησω αλλα σκεφτομουν την πιθανη (αλλα μικρη) εκδοχη να παω σε g3 (οχι rom :p). Εχει ακουστει οτι διορθωθηκαν αρκετα προβληματα αλλα και παλι εχω τους ενδοιασμους μου. Στον τομεα της καμερας τα θεωρω πανω κατω ιδια μιας και φορανε τον ιδιο ακριβως αισθητηρα, απλα σαν θετικο εχει το ois+ και το laser focus+dual led. Εχει κανεις εικονα η αποψη? Γιώργο αν δεν ήταν το οικονομικό, εγώ θα την έκανα την αλλαγή. για μένα είναι καλύτερο. και λίγο το μέγεθος με χαλάει αλλά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 ξερω πως δεν ειναι το καταλληλο νημα εδω (εσεις ομως ασχολειστε περισσοτερo + οτι σας εμπιστευομαι με κλειστα ματια) για να το ρωτησω αλλα σκεφτομουν την πιθανη (αλλα μικρη) εκδοχη να παω σε g3 (οχι rom :p). Εχει ακουστει οτι διορθωθηκαν αρκετα προβληματα αλλα και παλι εχω τους ενδοιασμους μου. Στον τομεα της καμερας τα θεωρω πανω κατω ιδια μιας και φορανε τον ιδιο ακριβως αισθητηρα, απλα σαν θετικο εχει το ois+ και το laser focus+dual led. Εχει κανεις εικονα η αποψη? Εγώ εχθές μίλαγα με φίλο συμφορουμίτη που το έχει @pafimal και το τηλέφωνο αυτή τη στιγμή πετάει και είναι value for money! Τέλος οι υπερθερμανσεις και τα όποια μικροπροβλήματα. Εγώ προσωπικά αν είχα την δυνατότητα θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Αν εχεις την cloudyG3, ο φιλος vag74, πριν λιγες σελιδες ειχε δωσει link με θεματα: http://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=5684#downloads Δουλευουν ομως μεσα απ' το G3 TweaksBox (module του xposed). Κανεις εγκατασταση το apk και τα αλλαζεις μεσω του G3 TweaksBox! Φίλε μου μιας και είμαι άσχετος στο κομμάτι όσον αφορά το xposed Και το Tweaksbox μπορείς να παραθέσεις link Για το xposed Και το Tweaksboχ ;;; Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Vanas & pandrits σας ευχαριστω για την βοηθεια. Παρολα αυτα πριν λιγο κοιταγα συγκριτικα για καποια πραγματα που με ενδιαφερουν πολυ. Καμερα, οθονη, αυτονομια. Το g3 με δελεαζει λογω sdcard, μεγαλυτερης οθονης, laser focus και δυνατοτερου ηχειου. Στην καμερα ομολογω οτι δεν με τρελαινει μιας και αποδιδει αλλες φορες καλυτερα αλλες τα ιδια αλλα συνηθως χειροτερα απο αυτη του g2. (και στο δικο μου συγκριτικο το ιδιο εγινε). Επισης το επομενο ειναι η οθονη, επειδη ολη μερα ειμαι στο δρομο και το κινητο το χρησιμοποιω κυριως σε εξωτερικο χωρο, εχει χειροτερο white level & contrast ratio απο το g2, το οποιο ειναι ηδη χαμηλο λογω των οθονων τους που αντανακλουν πολυ. http://www.gsmarena.com/lg_g3-review-1086p3.php Σε σχεση με το s4 που ειχα παντα μου φαινοταν το g2 πιο κακο σε ηλιο λογω χαμηλοτερου contrast και ηταν.Πριν δωσω το s4 τα εβαλα διπλα διπλα και το καταλαβα. Να παω σε χειροτερη οθονη σε φωτεινοτητα στον ηλιο απο αυτη του g2? Με τιποτα. Στο θεμα αυτονομιας ειναι παλι πισω απο το g2 και ειναι λογικο λογω οθονης qhd. Μετα απο αυτα δεν με βλεπω για μεταβαση τελικα μιας και ειναι παρε-δωσε η κατασταση...Δυστυχως. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Παιδιά πάντως η Lollipop φυσάει.. Χάρμα οφθαλμών!! Δυστυχώς έγινε μια παρεξήγηση και κλείσανε το thread αλλά μερικοί προλάβαμε και την κατεβάσαμε :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts