vag74 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Eγω παιδια παλι με optimus G3 v1.4 απο χθες που την εβαλα δεν εχω προβλημα...Μια χαρα ειναι. Γιώργο τη ελεύθερη μνήμη ram σου αφήνει η oprimus διάβασα παράπονα στο xda; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 φιλε μου θα συμφωνησω απόλυτα μαζι σου για αυτα που λες!!!οοο ειχα ενα sod με dorimanx και για αυτο εφυγα στο bruce (stok δηλαδη!!!και με την ανύπαρκτη υποστήριξη :lol::lol:) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βαγγελη εσυ με sotmax εισαι ευχαριστημένος?? και φυσικα δεν μπορει να κανει μαγικα ο dori ειναι ενα σορο συσκευες ετσι!!!! ΣΩΣΤΟΣ. Ο Dori επισημα δεν υποστηριζει τις ported G3 roms αλλα επειδη μια μεγαλη πλειοψηφια ειμαστε ετσι εχει βρει το μπελα του. Απο την αλλη προσπαθει και κανει οτι μπορει..... Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 φιλε μου θα συμφωνησω απόλυτα μαζι σου για αυτα που λες!!!οοο ειχα ενα sod με dorimanx και για αυτο εφυγα στο bruce (stok δηλαδη!!!και με την ανύπαρκτη υποστήριξη :lol::lol:) Δεν είμαι υπερ κανενός. Ούτε θέλω ντε και καλά να βγάζει κάποιος update. Δεν είναι υποχρεωμένος! Φυσικά και πολλά μπράβο και ευχαριστώ στον dori για όλο αυτό το support. Εγώ δεν διαφωνώ στην επιλογή ενός εκ των 2-3-4 κερνελ αλλά στον λόγο που φεύγεις. Δεν γίνεται επειδή είχες ένα BSOD να λες το έβγαλα. Είναι σαν να λες, τον έβαλα και το πρώτο 2ωρο-3ωρο δεν είχα καλή μπαταρία και τον έβγαλα. Εκεί είναι η διαφωνία μου - συμβουλή μου αν θες. Γιατί οι περισσότεροι από εμάς ούτε καν dump file και log δεν κοιτάμε ή δίνουμε σε κάποιον που γνωρίζει να τα κοιτάξει για να δούμε το error. Άρα με ένα SOD δεν ξέρεις καν αν έφταιγε ο dori(που να είναι πιθανό). Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Γιώργο τη ελεύθερη μνήμη ram σου αφήνει η oprimus διάβασα παράπονα στο xda; Εαν δε κανω λαθος λεει 478MB Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Εαν δε κανω λαθος λεει 478MB Έχεις πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες;ίσως την δοκιμάσω απο σήμερα το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Δεν είμαι υπερ κανενός. Ούτε θέλω ντε και καλά να βγάζει κάποιος update. Δεν είναι υποχρεωμένος! Φυσικά και πολλά μπράβο και ευχαριστώ στον dori για όλο αυτό το support. Εγώ δεν διαφωνώ στην επιλογή ενός εκ των 2-3-4 κερνελ αλλά στον λόγο που φεύγεις. Δεν γίνεται επειδή είχες ένα BSOD να λες το έβγαλα. Είναι σαν να λες, τον έβαλα και το πρώτο 2ωρο-3ωρο δεν είχα καλή μπαταρία και τον έβγαλα. Εκεί είναι η διαφωνία μου - συμβουλή μου αν θες. Γιατί οι περισσότεροι από εμάς ούτε καν dump file και log δεν κοιτάμε ή δίνουμε σε κάποιον που γνωρίζει να τα κοιτάξει για να δούμε το error. Άρα με ένα SOD δεν ξέρεις καν αν έφταιγε ο dori(που να είναι πιθανό). Σ'εμένα προσωπικά δεν ήταν ένα bsod, μετά την επανεκκίνηση πάλι bsod. Το πρώτο από τότε που έχω τη συσκευή. Η μόνη αλλαγή ότι φλάσαρα τον kernel. Δε χρειάζεται να είσαι Σέρλοκ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 (edited) Έχεις πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες;ίσως την δοκιμάσω απο σήμερα το βράδυ. Βαγγελη εχω εγκαταστησει 29 εφαρμογες,βαλε την να πεις κ εσυ την γνωμη σου σαν ποιο ειδικος. Edited October 24, 2014 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 (edited) και με την 8.5 είχα σήμερα το πρώτο sod, οπότε αφήνω τον dorimanx προς το παρόν μέχρι να φτιάξει την βλακεία αυτή και βλέπουμε Sotmax τώρα, cloudy g3 πριν, και στις δύο είχα sod και με τους προηγούμενους kernel, με τους στοκ kernel ποτέ μα ποτέ δεν είχα sod, ούτε με bruce , χρησιμοποιώ το τηλέφωνο και για επαγγελματική χρήση και δεν μπορώ να παίζω με kernel που δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητα μου, οπότε φυσικά γυρνώ στην σταθερή λύση και δεν περιμένω μήπως και δεν ξαναεχω sod. Edited October 24, 2014 by argiris77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Λοιπόν..... έβαλα CloudyStock_2.5 με Kernel-bruce2728-D802-v0.41 έβαλα CloudyG3_2.0 με Kernel-bruce2728-D802-v0.41 με Kernel-Dorimanx-V8.1, με Kernel-Dorimanx-V8.3 ,με Kernel-Dorimanx-V8.5.........Μετά απο των ενθουσιασμό των πρώτο ημερών μετά ερχόταν, σε όλες μα όλες τα παραπάνω προβλήματα κατά καιρούς. Οπότε γύρισα εδώ και τρεις μέρες στην μαμά LG France D80220D. και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι με το Slow motion...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Λοιπόν..... έβαλα CloudyStock_2.5 με Kernel-bruce2728-D802-v0.41 έβαλα CloudyG3_2.0 με Kernel-bruce2728-D802-v0.41 με Kernel-Dorimanx-V8.1, με Kernel-Dorimanx-V8.3 ,με Kernel-Dorimanx-V8.5.........Μετά απο των ενθουσιασμό των πρώτο ημερών μετά ερχόταν, σε όλες μα όλες τα παραπάνω προβλήματα κατά καιρούς. Οπότε γύρισα εδώ και τρεις μέρες στην μαμά LG France D80220D. και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι με το Slow motion...! και καλα εκανες φιλε :p , το ρουταρισες η το αφησες ετσι? επισης παιδια υπαρχει καποια λιστα με το τι μπορουμε να πεταξουμε με το titanium με ασφαλεια? (ποια .apk) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 (edited) Εγω Μαριε ημουν για καποιες ημερες με την 20g. Πιο smooth απο την D, μια χαρα μπαταρία, οχι βεβαια στα επιπεδα dori kernel, αλλα γυρισα σε cloudyg3 λογω κάμερας κυριως αλλα και ui. Στο θεμα smoothness ομως η νεα stock δεν εχει να ζηλεψει τιποτα. Μπορει να ηταν και placebo αλλα κομπιασματα σε settings, επαφες κτλ δεν υπηρξαν. Με στοκ κερνελ αυτα. Μπαταρια βεβαια δυσκολα περναγα τις 5 30 ωρες sot. Edited October 24, 2014 by Nizl84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Εγω Μαριε ημουν για καποιες ημερες με την 20g. Πιο smooth απο την D, μια χαρα μπαταρία, οχι βεβαια στα επιπεδα dori kernel, αλλα γυρισα σε cloudyg3 λογω κάμερας κυριως αλλα και ui. Στο θεμα smoothness ομως η νεα stock δεν εχει να ζηλεψει τιποτα. Μπορει να ηταν και placebo αλλα κομπιασματα σε settings, επαφες κτλ δεν υπηρξαν. Με στοκ κερνελ αυτα. Μπαταρια βεβαια δυσκολα περναγα τις 5 30 ωρες sot. Τα ίδια έχω προσέξει και εγώ.....προτιμώ να φορτίζω (που όλοι φορτίζουν) κάθε βράδυ και να έχω ένα τηλ. χωρείς προβλήματα και οχι να κοιτώ το δέντρο (βλέπε μπαταρία) και χάνω το δάσος...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Τα ίδια έχω προσέξει και εγώ.....προτιμώ να φορτίζω (που όλοι φορτίζουν) κάθε βράδυ και να έχω ένα τηλ. χωρείς προβλήματα και οχι να κοιτώ το δέντρο (βλέπε μπαταρία) και χάνω το δάσος...;) Μαριε προτιμάς τις 5,5h sot σε 24h από τις 7h σε 48h,αν δεν είναι αυτή βασική διαφορά που όλοι σε όλα τα forum Παγκόσμια ασχολούνται με την μπαταρία ποιά είναι;Επίσης επειδή είσαι stock θέλω να μου πεις αν έχει διορθωθεί το θέμα με την καθυστέρηση της οθόνης στις εισερχόμενες κλήσεις.Τώρα για τις διαφορές τα + και - custom και stock rom δεν είμαι και ο πιο ειδικός(είχα stock rom μόνο για 1 ημέρα) αλλά τουλάχιστον στο g2 πιστεύω ότι είναι υπέρ των custom rom με διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Μαριε αν θες κατι σε stock αλλα με τα προταιρηματα του root+camera δοκιμασε την sotmax + stock kernel. 3 μερες που την εχω πανω δεν με βλεπω να γυριζω πισω ειναι εξαιρετικη σε ολα. απο την αλλη αν προτιμας να μεινεις ετσι, ρουταρε φλασαρε τον xdabbeb και περνα xcam. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γειά σε όλους.Ας πω και γω τις τελευταίες εμπειρίες μου με CloudyG3 2.0 και dori. Το προβλημα που ειχα αναφέρει ξανά με τον απαράδεκτο και προβληματικο ήχο οταν τραβουσα βίντεο,λυθηκε εγκαθιστώντας την εφαρμογη xcam ξαθως και την εφαρμογη xcam lg settings μεσω της οποίας απενεργοποίησα την επιλογη audio noise gate. Βεβαια λειτουργει μονο με την xcam που 'ναι ιδια με την stock του g2,αλλα δεν με χαλαει,εχει αλλα θετικα,και η ποιότητα ειναι ιδια με την κάμερα της cloudy g3. Η μονη πα..ριά πλεον που εχω ειναι πως με ολους τους dorimanx που δοκίμασα, 8.4, 8.5, 8.5.2, το ξυπνητήρι το πρωι χτυπάει αρκετά μετα την προκαθορισμενη ωρα. Δηλ το βάζω 8, και θα χτυπήσει 8.30.Το κινητό δείχνει δηλ 8.30,το ξυπνητήρι 8,και χτυπάει. Τι κουφό τωρα ειναι αυτο. Και αργησα την πρωτη φορα στη δουλειά απο αυτη τη μαλ..ια. Και αντε μετά πες σαν δικαιολογία οτι αργησες γιατι εβαλες τον dorimanx kernel. :lol::lol: φαντασου ε? Φιλε μου θα μου επιτρεψεις να σου πω οπως και σε ολους εδω, οτι η xcam ΔΕΝ ειναι τα ιδια με την cloudyg3 αλλα με τα settings καλυτερη. Αν πας στις φωτο για g2 θα δεις την αναλυση που εχω κανει καθως και συγκριτικα δειγματα. H xcam υπερτερει σε συμπιεση,ρυθμισεις,ποιοτητα,modes και υστερει σε ευκολια και burst shots (τραβαει 20 αντι 99 της cloudy). Επισης δεν ειχα δοκιμασει να απενεργοποιησω το Noise gate να δω τι κανει ολο το λεω και το ξεχναω. εχει διαφορα? Βαρελι τελος :lol::) Edited October 25, 2014 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos997 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Και τα δυο δουλεύουν τέλεια σε μένα....!!! Κάτι δεν κάθισε σωστά κατά την εγκατάσταση ...!;) Συμβουλή: Να την ξανά περάσεις http://s6.postimg.org/j89988m9d/Picture0001.png upload image online Την ξαναπερασα τη rom και κακια τυχη το quickremote αρνειται πεισματικα να δουλεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 O cloudyfa εβγαλε την πρωτη του ρομ για g3 Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Μαριε αν θες κατι σε stock αλλα με τα προταιρηματα του root+camera δοκιμασε την sotmax + stock kernel. 3 μερες που την εχω πανω δεν με βλεπω να γυριζω πισω ειναι εξαιρετικη σε ολα. απο την αλλη αν προτιμας να μεινεις ετσι, ρουταρε φλασαρε τον xdabbeb και περνα xcam. συμφωνώ και επαυξάνω, sotmac + stock kernel σταθερή αξία:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Παιδια καμια καλη aosp rom σαν του νεχυς 5 και κανενα καλο κερνελ για αυτη υπαρχει?με ενδιαφερει σταθεροτητα και μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Στο S4 ήταν καλή η liquidsmooth με αρκετή παραμετροποίηση. Η οποία ήταν ανενεργή αλλά είδα έβγαλε new build στις 10/10. Επίσης για εδώ έχω ακούσει slimkat. Εγώ πάντως δοκίμασα CM milestones, mahdi και CM 11S από OnePlus One και καμία δεν με έπεισε. Άντε να έφτανα τις 4,5 ώρες οθόνης και αυτό με αρκετή δυσκολία. Εγώ γενικώς είμαι φαν της AOSP και στοκ android εμπειρίας και περιμένω τα πρώτα builds με lollipop όπου σύμφωνα με google θα υπάρχει βελτίωση στην μπαταρία +30%(Στο nexus 5 την είδαν όντως αυτή την βελτίωση) Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Ειμαι με cloudyg3 αλλα σκεφτομαι να περασω σε αοσπ γιατι με εχουν κουρασει λιγο ολα αυτα τα φλασαρισματα.ξερεις απο που μπορω να τη βρω την slimkat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Στο S4 ήταν καλή η liquidsmooth με αρκετή παραμετροποίηση. Η οποία ήταν ανενεργή αλλά είδα έβγαλε new build στις 10/10. Επίσης για εδώ έχω ακούσει slimkat. Εγώ πάντως δοκίμασα CM milestones, mahdi και CM 11S από OnePlus One και καμία δεν με έπεισε. Άντε να έφτανα τις 4,5 ώρες οθόνης και αυτό με αρκετή δυσκολία. Εγώ γενικώς είμαι φαν της AOSP και στοκ android εμπειρίας και περιμένω τα πρώτα builds με lollipop όπου σύμφωνα με google θα υπάρχει βελτίωση στην μπαταρία +30%(Στο nexus 5 την είδαν όντως αυτή την βελτίωση) Για aosp με πολύ καλή μπαταρία slimkat (ψάξε αυτή με βάση jb για μέγιστη μπαταρία) ή vanir στην οποία ο dev προσπαθεί να μεταφέρει κάθε νέα έκδοση του dorimanx. Και οι δύο περνάνε άνετα τις 6 ώρες οθόνη με μέτρια χρήση (browsing και λίγες κλήσεις, Όχι gaming). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Για aosp με πολύ καλή μπαταρία slimkat (ψάξε αυτή με βάση jb για μέγιστη μπαταρία) ή vanir στην οποία ο dev προσπαθεί να μεταφέρει κάθε νέα έκδοση του dorimanx. Και οι δύο περνάνε άνετα τις 6 ώρες οθόνη με μέτρια χρήση (browsing και λίγες κλήσεις, Όχι gaming). http://www.slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/998-d802 απο αυτες εδω πια να κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Ειμαι με cloudyg3 αλλα σκεφτομαι να περασω σε αοσπ γιατι με εχουν κουρασει λιγο ολα αυτα τα φλασαρισματα.ξερεις απο που μπορω να τη βρω την slimkat? Slimkat: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2608271 Δες και vanir, το ίδιο γρήγορη αλλά πιο πολλά καλούδια, έχει και themes, σε αντίθεση με την slim Vanir: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2494756 Για πιο γρήγορα θα μπορούσες Google-->xda lg g2 slimkat... ;) http://www.slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/998-d802 απο αυτες εδω πια να κατεβασω? Εγώ είχα βάλει την 8.6.1 και ήταν βασισμένη σε jb έπρεπε δηλ να φλασαρεις jb baseband πριν φλασαρεις τη rom. H 8.8 δεν ξέρω αν συνεχίζει να είναι σε jb, ψαξτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Για aosp με πολύ καλή μπαταρία slimkat (ψάξε αυτή με βάση jb για μέγιστη μπαταρία) ή vanir στην οποία ο dev προσπαθεί να μεταφέρει κάθε νέα έκδοση του dorimanx. Και οι δύο περνάνε άνετα τις 6 ώρες οθόνη με μέτρια χρήση (browsing και λίγες κλήσεις, Όχι gaming). Καλά για jelly bean χαίρω πολύ. Εάν θέλω κιτ κατ τι γίνεται? Γενικώς έχω αποφασίσει να περιμένω τις lollipop. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Κερνελ για aosp Rom δεν βλέπω πολλούς διαθέσιμους, ισχύει; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts