Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με μια προχειρη ματια οι νυχτερινες δοκιμες που εκανα με αφησαν εκπληκτο απο το ποσο καλα αποδιδει η καμερα....!! πλησιαζει πολυ τα επιπεδα του lumia 925 που ειχα (με S4 δεν υπαρχει επαφη). Ειχατε ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Μου κανει τρομερη εντυπωση το ποσο καλα ανταποκρινεται στις διαφορετικες συνθηκες φωτισμου το auto. Και οπως ειπε και ο Μαριος ειναι λιτη χωρις πολλα modes.

Μου λειπει βεβαια το night mode γιατι σε μερικες εχει θορυβο. Θα ανεβασω μερικα δειγματα να μου πειτε την γνωμη σας στο νημα με τις φωτο του g2.

(υπαρχει τροπος να εχουμε και την καμερα της μαμα rom σαν 2o application?)

Μπορούμε να έχουμε συγκριτικό??? Όσοι έχουν και τις 2 επιλογές κάμερας από το μανίσιο G2 και το τροποποιημένο από G3 να δούμε σύγκριση στις ίδιες photo??? Να δούμε κ εμείς επιτέλους τις διαφορές που λέτε ότι είναι μεγάλες.. ;)

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εδω εισαι φιλε μου:

https://www.dropbox.com/s/4wtgsexdzg0hya5/G2_Camera_G3_Rom.zip?n=255750283

Εγω εχω και τις δυο, ωρες-ωρες δεν ξερω ποια να διαλεξω :lol:

Εχουν τα θετικα και αρνητικα τους η καθε μια....... εσυ που ασχολησε περισσοτερο θα μας πεις ;)

Φλασαρεις μεσω recovery!

Αυτο ειναι του cloudy2.0 η καμερα; ΑΝ δεν ειναι κυκλοφορει να τη βαλουν και αλλοι;

SONY MOBILE

Εδω εισαι φιλε μου:

https://www.dropbox.com/s/4wtgsexdzg0hya5/G2_Camera_G3_Rom.zip?n=255750283

Εγω εχω και τις δυο, ωρες-ωρες δεν ξερω ποια να διαλεξω :lol:

Εχουν τα θετικα και αρνητικα τους η καθε μια....... εσυ που ασχολησε περισσοτερο θα μας πεις ;)

Φλασαρεις μεσω recovery!

Για να μαν γίνει κανένα λάθος αυτό είναι για να έχουμε και τις δυο κάμερες ή αντικαθιστά την καμε4ρα της g3 rom με αυτη του g2;

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις εχεις στο greenifly και τη xposed?

Όλα τικαρισμένα!

ΠΟΙΟ κατεβάζω.....:wacko: τι θέλει να πει ο ποιητής (έλεγξε το md5 να είναι σωστό)

http://s6.postimg.org/ir9cdtwhd/Picture0002.png

screenshot tool

Τι εννοείς ποιο? Το τελευταίο. Το ποιο από τα 2 εννοείται εξαρτάται από τον τρόπο που θες να το φλασάρεις. Το ένα είναι απλώς το image σε περίπτωση που θες να το περάσεις με adb/fastboot mode με εντολές μέσω terminal/command promt από PC(fastboot flash recovery recovery.img) ή κάποια εφαρμογή και το zip είναι για μέσω recovery.

Google Pixel 9 Pro XL

Για να μαν γίνει κανένα λάθος αυτό είναι για να έχουμε και τις δυο κάμερες ή αντικαθιστά την καμε4ρα της g3 rom με αυτη του g2;

Ιδια ερωτηση εχω και εγω. Προφανως Δεν αντικαθιστα κατι αλλα βγαζει 2ο εικονιδιο σαν 2η καμερα (λογικα).

Μαριε σαφως και ειναι θεμα λογισμικου. Οχι μονο αλλα παιζει τραγικο ρολο. Αν θες μπορεις να δεις στους τεχνολογικους διαξιφισμους το θεμα g2 vs s4 για την καμερα που ειχα φτιαξει πριν καιρο. Εκει θα καταλαβεις πολλα.

Οσο για την camera του g3 δεν το εχω στα χερια μου να καταλαβω για να σου πω. Αλλα αν εχει τα ιδια οπτικα, αν εξαιρεσεις το Laser focus το οποιο βοηθαει μονο στο νεταρισμα και τα 2πλα Led, δεν θα εχουν καμια απολυτως διαφορα στις φωτο ποσο μαλλον στο video. Το g3 φοραει τον snap 801 που ουσιαστικα ειναι ενας overclocked 800 με καλυτερη αρχιτεκτονικη. Δεν σας εκανε εντυπωση το ποσο καλα εκατσε η εργοστασιακη rom του g3 στο g2? Για μενα το g3 δεν ειναι διαφορετικο τηλεφωνο ειναι απλα ενα upgraded g2.

Ενα θα σου πω για να καταλαβεις. Το g2 οταν το ειχα πρωτοπαρει (αλλες 2 φορες και τωρα η 3η) ειχε πανω την 4.2.2. Με την μαμα καμερα τραβαγε ε οτι τραβαγε. Εβαζα ενα προγραμματακι το mx camera. Ρυθμιζα το quality στο 100% και η διαφορα ηταν αισθητα καλυτερη!!! (βεβαια και το μεγεθος του αρχειου).

Οταν η φωτο τραβηχτει απο το κινητο περναει απο ενα processing. Η καθε εταιρια εχει το δικο της. Αυτο συνεπαγεται καλυτερες αλλα και χειροτερες φωτο. Τωρα το g2 γιατι εκανε αηδιες με το focus ειναι πολυ απλο. Δεν μπορουσε να υπολογιζει σωστα και γρηγορα το exposure με αποτελεσμα να αργει να νεταρει σε διαφορετικες συνθηκες φωτισμου. Γιαυτο και η διαφορα που βλεπετε ειναι μεγαλη σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου. Σε ημερησιες δεν πιστευω να εχει διαφορα αλλα θα πρεπει να το δω.

Οσο για αυτο που ζητατε σαφως και θα γινει συγκριτικο απλα θελω στα χερια μου περισσοτερο υλικο. Δεν καταφερα να εχω το υλικο που θελω πριν περασω την cloudy γιαυτο θελω 2 καμερες μια στοκ και μια cloudyg3. Αλλα δεν ξερω αν εχουν αλλαξει και οι drivers της καμερας οποτε ειναι ανουσια συγκριση. Θα δειξει...!

@titarasaudi σε ευχαριστω πολυ για το αρχειο!!!

Παιδιά για να μην μπερδευόμαστε, είναι σαν να έχεις δύο διαφορετικές εφαρμογές φωτογραφίας. Δεν αντικαθιστά η μία την άλλη και δεν επηρεάζει η μια την άλλη. Θα την βλέπετε με το ίδιο εικονίδιο λίγο πιο ανοιχτόχρωμο το ένα από το άλλο.

Γιώργο δεν σε έγραψα αλλά δεν έχω προλάβει να ανοίξω πισι για να δω τις φώτο σου.[ATTACH]50886[/ATTACH]

Εσυ πιο πολυ πουλας μουρη με τα εικονιδια μου φαινεται....:lol::lol::lol: Περα απο την πλακα πολυ ομορφα!! για πε για πε....

@Pandrits οποτε θες εννοειται!! :)

Παιδια κατι παιζεται εδω....περασα την καμερα που προτεινε ο titaras, εμφανιζει φυσικα και τoυ g3+g2 αλλα μεσα στα μενου εμφανιζει πλεον magic focus+uhd video rec κτλ. οτι δηλαδη εχει η καμερα τωρα με την rom του cloudy.

Οι επιδοσεις ειναι πολυ παρομοιες δεν μπορω να δω διαφορα!! Μηπως δεν παιζει ρολο το application της καμερας αλλα οι drivers? μηπως αυτη η rom ερχεται με διαφορετικους drivers γιαυτο και αποδιδει καλυτερα και με το παλιο software camera g2??

Δουλευει και slowmotion η μονη διαφορα μεταξυ των 2 apps ειναι οτι η g3 τραβαει συνεχεια burst shots ενω η παλια εχει μεχρι 20.

edit: μετα απο σκληροπυρηνικο test κατεληξα οτι τα 2 camera apps τραβανε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ πραγματα. Δεν υπερεχει κανενα σε σχεση με το αλλο.

ξαναedit: Οι καμερες τραβανε τα ιδια ακριβως και σε φωτεινο επιπεδο και σε σκοτεινο. Δεν εχουν καμια μα καμια διαφορα στην λεπτομερεια. Η μονη διαφορα που εχω δει ειναι οτι στο παλιο software της lg, η καμερα στο aiauto αλλαζει λιγο την θερμοκρασια. Θεωρω οτι η καλυτερη overall ειναι η καινουργια του g3 για τον μοναδικο λογο οτι κυμαινεται αναμεσα σε aiauto και auto. Για να ειμαι ειλικρινης παντα με μπερδευε το aiauto απο το auto μιας και ειχα αναμεικτα αποτελεσματα. Οποτε σε app camera καταληγω σε g3. Στον τομεα του video recording εχουμε μια διαφορα!

Ηd1080p 60 fps εχει χαμηλοτερο bitrate (20000) εναντι 30000 που ειχε το παλιο.! Αυτο συνεπαγεται σε (λογικα) χαμηλοτερη ποιοτητα εικονας αλλα πιο σταθερο fps kai μικροτερο ογκο αρχειων. Π.χ. ενα video 40 δευτερολεπτων με την παλια καμερα 142mb με την καινουργια 98.2mb.

Edited by demon2411

Παιδια κατι παιζεται εδω....περασα την καμερα που προτεινε ο titaras, εμφανιζει φυσικα και τoυ g3+g2 αλλα μεσα στα μενου εμφανιζει πλεον magic focus+uhd video rec κτλ. οτι δηλαδη εχει η καμερα τωρα με την rom του cloudy.

Οι επιδοσεις ειναι πολυ παρομοιες δεν μπορω να δω διαφορα!! Μηπως δεν παιζει ρολο το application της καμερας αλλα οι drivers? μηπως αυτη η rom ερχεται με διαφορετικους drivers γιαυτο και αποδιδει καλυτερα και με το παλιο software camera g2??

Δουλευει και slowmotion η μονη διαφορα μεταξυ των 2 apps ειναι οτι η g3 τραβαει συνεχεια burst shots ενω η παλια εχει μεχρι 20.

edit: μετα απο σκληροπυρηνικο test κατεληξα οτι τα 2 camera apps τραβανε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ πραγματα. Δεν υπερεχει κανενα σε σχεση με το αλλο.

ξαναedit: Οι καμερες τραβανε τα ιδια ακριβως και σε φωτεινο επιπεδο και σε σκοτεινο. Δεν εχουν καμια μα καμια διαφορα στην λεπτομερεια. Η μονη διαφορα που εχω δει ειναι οτι στο παλιο software της lg, η καμερα στο aiauto αλλαζει λιγο την θερμοκρασια. Θεωρω οτι η καλυτερη overall ειναι η καινουργια του g3 για τον μοναδικο λογο οτι κυμαινεται αναμεσα σε aiauto και auto. Για να ειμαι ειλικρινης παντα με μπερδευε το aiauto απο το auto μιας και ειχα αναμεικτα αποτελεσματα. Οποτε σε app camera καταληγω σε g3. Στον τομεα του video recording εχουμε μια διαφορα!

Ηd1080p 60 fps εχει χαμηλοτερο bitrate (20000) εναντι 30000 που ειχε το παλιο.! Αυτο συνεπαγεται σε (λογικα) χαμηλοτερη ποιοτητα εικονας αλλα πιο σταθερο fps kai μικροτερο ογκο αρχειων. Π.χ. ενα video 40 δευτερολεπτων με την παλια καμερα 142mb με την καινουργια 98.2mb.

Μπραβο φιλε μου για τις αναλυσεις!

Δουλευω καιρο και τις 2 καμερες και δεν εχω καταληξει ποια ειναι καλυτερη, γι' αυτο τις κραταω και τις 2 :lol: χωρις βεβαια να ασχολουμαι και πολυ με "τεχνικα" θεματα!

Απλα στο βιντεο σε χαμηλο φωτισμο συνηθως χρησιμοποιω του G2, για το λογο οτι αν χρειαστεις φλας, για επιπλεον φως, μπορεις να το αναψεις και να το σβησεις και κατα τη διαρκεια της βιντεοσκοπησης, ενω στου G3 οχι. Στην καμερα του G3 πρεπει να εχεις προνοησει να το ενεργοποιησεις πριν αρχισεις το βιντεο. Εκτος και αν δεν το βρηκα εγω!

φιλε μου demon μαμα καμερα του g2 δεν εχει magic focus!!!!!!οποτε δεν ειναι μαμα καμερα αλλα θα ειναι του xdabbeb μοντακι απο το lg gro 2!! που εχει το magic focus!!!!

βαλε το πιο καινουργιο μοντακι του xdabbeb και κανε εκει τα κολπα σου!!!εγω δεν εχω καταλαβει διαφορα αναμεσα σε αυτα τα δυο απλα προτιμώ το μοντακι του xdabbeb λογο του βιντεο!!εδω ειναι https://www.androidfilehost.com/?fid=23622183712472353 κατεβασε το και κανε το απλα εγκατασταση και παντα να ελέγχεται το md5 του αρχειου να ειναι ιδιο για να μην υπαρχουν προβληματα !!!;)

Το έγραψα λίγο παραπάνω...!!!;)

Μετά από αρκετές λείψεις με την camera (photo) G2 & G3 πιστεύω ''ατράνταχτα'' πως η camera είναι θέμα λογισμικού...!!! δεν εξηγείτε αλλιώς πως η camera του G2 που είχα απογοητευτεί με την Stock & την CloudyStock_2.5 Πλέον με την Rom CloudyG3 2,0 έχει φτάσει τα επίπεδα (μπορεί και καλύτερα λόγο των πoλλών tips) της G3....!!!!! Ακόμα και το Focus του video (το αγκάθι της G2) βελτιώθηκε αισθητά...!!!:w00t:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

φιλε μου demon μαμα καμερα του g2 δεν εχει magic focus!!!!!!οποτε δεν ειναι μαμα καμερα αλλα θα ειναι του xdabbeb μοντακι απο το lg gro 2!! που εχει το magic focus!!!!

βαλε το πιο καινουργιο μοντακι του xdabbeb και κανε εκει τα κολπα σου!!!εγω δεν εχω καταλαβει διαφορα αναμεσα σε αυτα τα δυο απλα προτιμώ το μοντακι του xdabbeb λογο του βιντεο!!εδω ειναι https://www.androidfilehost.com/?fid=23622183712472353 κατεβασε το και κανε το απλα εγκατασταση και παντα να ελέγχεται το md5 του αρχειου να ειναι ιδιο για να μην υπαρχουν προβληματα !!!;)

Φιλε Μανθο αυτο ακριβως γραφω. Απο την στιγμη που περασαμε την cloudy ΔΕΝ υφισταται η παλια καμερα του g2. Απλα εβαλα πανω στην cloudy την μαμα καμερα g2 που μου εδωσε ο titarasaudi.

Αυτο σημαινει οτι δεν μπορω να κανω συγκρισεις δυστυχως. Θα πρεπει να τραβηξω φωτο με την μαμα ρομ και μετα αφου φλασαρω cloudy ξανα φωτο. ΑΛΛΑ....αυτο δεν ειναι εφικτο 1ον γιατι βαριεμαι :lol: και δευτερον γιατι μου εχει γινει μαθημα....Συγκριτικες φωτο ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ την ιδια ωρα στο ιδιο σημειο. Ποτε διαφορετικα.

Οποτε ο Marios τσαμπα παιδευεται...απλα συγκρινει 2 ιδιες καμερες.

Με το mod του xddabed με το βιντεο που μου εδωσες, τι παιζει?

edit: την xcam την εχω δουλεψει απο xda αλλα γραφει οτι κανει ΜΟΝΟ για την stock rom του g2

*This is ONLY for stock or stock-based firmware (the version of Android that LG provides)." Eκτος αν...επειδη βασιζεται στην μαμα ρομ του g3 μας κανει.

Αρα για να το δοκιμασω θα πρεπει να βγαλω απο μεσα την καμερα του g2...Πως θα γινει αυτο?

Edited by demon2411

Φιλε Μανθο αυτο ακριβως γραφω. Απο την στιγμη που περασαμε την cloudy ΔΕΝ υφισταται η παλια καμερα του g2. Απλα εβαλα πανω στην cloudy την μαμα καμερα g2 που μου εδωσε ο titarasaudi.

Αυτο σημαινει οτι δεν μπορω να κανω συγκρισεις δυστυχως. Θα πρεπει να τραβηξω φωτο με την μαμα ρομ και μετα αφου φλασαρω cloudy ξανα φωτο. ΑΛΛΑ....αυτο δεν ειναι εφικτο 1ον γιατι βαριεμαι :lol: και δευτερον γιατι μου εχει γινει μαθημα....Συγκριτικες φωτο ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ την ιδια ωρα στο ιδιο σημειο. Ποτε διαφορετικα.

Οποτε ο Marios τσαμπα παιδευεται...απλα συγκρινει 2 ιδιες καμερες.

Με το mod του xddabed με το βιντεο που μου εδωσες, τι παιζει?

edit: την xcam την εχω δουλεψει απο xda αλλα γραφει οτι κανει ΜΟΝΟ για την stock rom του g2

*This is ONLY for stock or stock-based firmware (the version of Android that LG provides)." Eκτος αν...επειδη βασιζεται στην μαμα ρομ του g3 μας κανει.

Αρα για να το δοκιμασω θα πρεπει να βγαλω απο μεσα την καμερα του g2...Πως θα γινει αυτο?

φιλε μου την εχω εγω την καμερα του xdabbeb και δουλευει αψογα !!!απλα το κατεβαζεις και το κανεις εγκατασταση τιποτα αλλο μιας και ο cloudy εχει ενσωματώσει τα Advanced Driver For G3-based roms του xdabbeb και ειχε πει οτι το χρησιμοποιήσουμε ανετα!!!!

και για σενα που εισαι ψαγμενος εχει βγαλει και app στο play store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bellabytes.xcamlgsettings με διαφορες ρυθμισεις!!!!

εγω καταλαβα οτι ειπες η καμερα που σου εδωσε ο titarasaudi ειχε magic focus και για αυτο και σου ειπα οτι δεν ειναι μαμα καμερα αφου εχει magic focus!!!!:p

φιλε μου την εχω εγω την καμερα του xdabbeb και δουλευει αψογα !!!απλα το κατεβαζεις και το κανεις εγκατασταση τιποτα αλλο μιας και ο cloudy εχει ενσωματώσει τα Advanced Driver For G3-based roms του xdabbeb και ειχε πει οτι το χρησιμοποιήσουμε ανετα!!!!

και για σενα που εισαι ψαγμενος εχει βγαλει και app στο play store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bellabytes.xcamlgsettings με διαφορες ρυθμισεις!!!!

εγω καταλαβα οτι ειπες η καμερα που σου εδωσε ο titarasaudi ειχε magic focus και για αυτο και σου ειπα οτι δεν ειναι μαμα καμερα αφου εχει magic focus!!!!:p

Βασικα μολις μου απαντησες στο ερωτημα μου στο τι χρησιμοποιει ο cloudy. :) Καλως θα το δοκιμασω σιγουρα κατεβαζω απο το λινκ που μου εδωσες την καμερα? Επισης τωρα που εχω μεσα αυτη του titara πως θα την βγαλω για να βαλω την δικη σου? Μαλλον με βλεπω για reset....

Δηλαδη η καμερα αυτη που μου δινεις ειναι διαφορετικη απο αυτη που ερχεται με του cloudy?

Οσο για τα Settings.....Με εφτιαξες ασχημα...Τα ειχα δει και παλιοτερα και δεν θυμομουν που!!! :lol::happy: Σε ευχαριστω πολυ

Eπισης λεει οτι αν εχεις rooted device προτεινει αυτη την εκδοση

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974

Πισω απο ολα αυτα θα φτιαχτει ενα συκριτικο με δειγματα ετσι ωστε να βοηθηθουμε ολοι μας αλλα και αυτοι που παιρνουν για πρωτη φορα το g2, να αποκτησουν την καλυτερη δυνατη καμερα που μπορει να εχει το κινητο.

Edited by demon2411

Βασικα μολις μου απαντησες στο ερωτημα μου στο τι χρησιμοποιει ο cloudy. :) Καλως θα το δοκιμασω σιγουρα κατεβαζω απο το λινκ που μου εδωσες την καμερα? Επισης τωρα που εχω μεσα αυτη του titara πως θα την βγαλω για να βαλω την δικη σου? Μαλλον με βλεπω για reset....

Οποτε παω σε νεο συγκριτικο? Δηλαδη η καμερα αυτη που μου δινεις ειναι διαφορετικη απο αυτη που ερχεται με του cloudy?

Οσο για τα Settings.....Με εφτιαξες ασχημα...Τα ειχα δει και παλιοτερα και δεν θυμομουν που!!! :lol::happy: Σε ευχαριστω πολυ

Πισω απο ολα αυτα θα φτιαχτει ενα συκριτικο με δειγματα ετσι ωστε να βοηθηθουμε ολοι μας αλλα και αυτοι που παιρνουν για πρωτη φορα το g2, να αποκτησουν την καλυτερη δυνατη καμερα που μπορει να εχει το κινητο.

Πιστευω φιλε μου οτι μπορεις να κανεις εγκατασταση την Xcam (apk ειναι) χωρις να χρειαζεται να βγαλεις αυτη που σου εδωσα εγω!

Αλλα και παλι αν θελεις να τη βγαλεις μπορεις απλα να την κανεις απεγκατασταση.

Απλα επειδη τη "βλεπει" σαν εφαρμογη συστηματος θα την απεγκατεστησεις με καποια εφαρμογη που μπορει να κανει απεγκατασταση σε εφαρμογες συστηματος (π.χ. titanium backup, clean master κ.τ.λ.) ετσι κι αλλιως εισαι root!

Πιστευω φιλε μου οτι μπορεις να κανεις εγκατασταση την Xcam (apk ειναι) χωρις να χρειαζεται να βγαλεις αυτη που σου εδωσα εγω!

Αλλα και παλι αν θελεις να τη βγαλεις μπορεις απλα να την κανεις απεγκατασταση.

Απλα επειδη τη "βλεπει" σαν εφαρμογη συστηματος θα την απεγκατεστησεις με καποια εφαρμογη που μπορει να κανει απεγκατασταση σε εφαρμογες συστηματος (π.χ. titanium backup, clean master κ.τ.λ.) ετσι κι αλλιως εισαι root!

Nαι εχεις δικιο. Βεβαια αν αφησω και την δικη σου θα βγαλει 3ο εικονιδιο? δεν θα μπερδευτουν πιστευεις?

Εχω καταληξει πλεον οτι η δικη σου και του cloudy ειναι τα ιδια οπως ειπα και πιο πριν. Τωρα μου μενει να τσεκαρω την xcam και του cloudy.

Nαι εχεις δικιο. Βεβαια αν αφησω και την δικη σου θα βγαλει 3ο εικονιδιο? δεν θα μπερδευτουν πιστευεις?

Εχω καταληξει πλεον οτι η δικη σου και του cloudy ειναι τα ιδια οπως ειπα και πιο πριν. Τωρα μου μενει να τσεκαρω την xcam και του cloudy.

Φανταζομαι ναι, θα βγαλει και τριτο εικονιδιο :)

Παλαιοτερα ειχα δοκιμασει και 'γω την Xcam (στις πρωτες ομως εκδοσεις της) και δε με ειχε ενθουσιασει, σε καποια βιαστικά τεστ που ειχα κανει!

Απο τοτε βεβαια εβγαλε και νεες εκδοσεις...... φανταζομαι βελτιωμενες!

Οταν τις τεσταρεις θα μαθουμε τα αποτελεσματα ;)

Δηλαδη η καμερα αυτη που μου δινεις ειναι διαφορετικη απο αυτη που ερχεται με του cloudy?

ναι φιλε μου ειναι διαφορετικη καμερα!!!σου απαντησε ο titarasaudi κανε την απεγκατασταση με titanium backup manager!!!

οσο για rooted device μπορεις να βαλεις και αυτην που λες νομιζω οτι απλα εχει και το magic focus!!δεν τα εχω ψαξει και τοσο να σου πω αλλα αφου εχουμε τον ειδικό τωρα!!!!(εσυ!!) θα μας πες καλυτερα απο ολους μας!!!!:D:Dπαντως απο οτι ειδες εχει μεγαλη διαφορα αποα στοκ καμερα!!!

Ναι ο ειδικος....:lol::lol::lol:

Λοιπον εχουμε update! Εβαλα την xcam advanced. (5.1.2).

Διαφορα στις φωτο βλεπω (αναγκαστικα νυχτερινες και εσωτερικου χωρου προς το παρον αυριο εχει πρωινες) μια απειροελαχιστη υπερ της xcam αλλα και παλι απειροελαχιστη. Ουσιαστικα αποδιδουν το ιδιο.

Αυριο θα κανω macro, hdr, dof test, colour test, detail test και θα σας πω μαζι με δειγματα τι παιζει.

Μεχρι στιγμης εχω βγαλει 2 πορισματα.

1) η cloudy stock cam αποδιδει τα ιδια με την camera του titarasaudi δηλαδη lg g2 modded for g3rom.

2) ΠΡΟΣΟΧΗ. Στο video recording εχουμε διαφορα.! Οπως ειπα και το μεσημερι (παντα τα settings 1080p 60fps-δεν εχω δοκιμασει τα υπολοιπα προς το παρον) σε ολες τις συνθηκες φωτισμου η cloudy stock τραβαει με 20000mbps, ενω και η xcam και η stock lg g2 modded τραβανε με 30000kbps. Αυτο σημαινει καλυτερη ποιοτητα αρα και μεγαλυτερα αρχεια σε μεγεθος. ΟΧΙ ομως στην προκειμενη περιπτωση.

Στην παρουσα φαση δοκιμασμενα σε low light, full light, sun light η διαφορα στην λεπτομερεια-αναλυση ειναι μηδαμινη. Υπαρχει ομως μια μεγαλη διαφορα γιαυτο και το αναφερω. Το frame rate και το ποσο συνεχομενο και ομαλο ειναι.

1) Η xcam + lg g2 modded ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ενω η cam cloudy ειναι νερο. Tην ωρα που βλεπεις ενα ομαλο video βλεπεις κατι σπασιματακια (fps drops) ενω στην cloudy ειναι συνεχομενα ομαλο.!!! + οτι εχεις μεγαλυτερα αρχεια σε μεγεθος χωρις νοημα.

2) Η xcam+lg g2 modded στις αποτομες εναλλαγες φωτισμου "την ακουει" κανοντας σπασιματα και πτωσεις ελαφρες αλλα τις κανει.

Η cloudy cam δεν καταλαβαινει τιποτα απολυτως. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ.

Επισης κλεινοντας με το κεφαλαιο video recording 1080p 60fps καταληγω φυσικα σε cloudy cam και μου κανει τρομερη εντυπωση το ποσο καλα δουλευει πλεον η καμερα. Η ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ VIDEO RECORDING ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ S4 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ LUMIA 920-925 ΠΟΥ ΕΙΧΑ. Εχει ναι μεν επιθετικο noise reduction στο video αλλα ΔΕΝ εχει χιονια-θορυβο, ΔΕΝ εχει αλλοιωσεις στον χρωματισμο-θερμοκρασια χρωματος, ΔΕΝ χανει το focus. Για τα κυβικα της καμερας και για τον αισθητηρα της σε σχεση με τον ανταγωνισμο το μονο που εχω να πω ειναι ενα ΜΠΡΑΒΟ.

Mονο μελανο σημειο ειναι με την cloudy αυτο που ανεφερε και ο φιλος παραπανω οτι δεν μπορεις να ανοιγοκλεισεις τον φακο την διαρκεια της εγγραφης.

Προχωραω στα υπολοιπα τεστ και στο τελος θα κανω μια συνοψη για να μην σας κουραζω με σκορπια posts.

Και ναι Μανθο εχει τεραστια διαφορα απο την στοκ καμερα. ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

edit: αγορασα το xcam settings. Πειραματιζομαι να δω τι θα βγει.

Update: εχω ενδιαφεροντα αποτελεσματα...! το συνεχιζω το θεμα στις φωτο ισως ειναι πιο σωστα εκει. Εχετε να μου προτεινετε καποιον host για να ανεβασω τις φωτο να δειχνουν μια νορμαλ αναλυση? αλλιως θα τα βαλω σε dropbox

Edited by demon2411

Να ρωτησω κατι παιδια? Ειμαι σε Cloudyg3 1.3 και θελω να βαλω cloudyg3 2.0 με dorimaxx. Η διαδικασια ειναι η εξης?

Full Wipe (Dalvik, Cache, System & Data)

Flash dorimaxx baseband

Install the CloudyG3

Choose your variant in Aroma

?

Να ρωτησω κατι παιδια? Ειμαι σε Cloudyg3 1.3 και θελω να βαλω cloudyg3 2.0 με dorimaxx. Η διαδικασια ειναι η εξης?

Flash dorimaxx baseband

Install the CloudyG3

?

Full Wipe (Dalvik, Cache, System & Data) για την cloudyg3 2.0 & Full Wipe (Dalvik, Cache) για την dorimaxx ........έχεις αργήσει να έρθεις στην cloudyg3 2.0....:lol:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Flash dorimaxx baseband

Install the CloudyG3

?

Αφου μπεις στο recovery, κανεις ολα τα wipe's, δηλαδη Full Wipe (Dalvik, Cache, System & Data). Εννοειται πως εχει ηδη κατεβασει και εχεις τη rom (CloudyG3) στην μνημη σου ή σε usb (αν το υπoστηριζει η recovery σου).

Πατες install zip και φλασαρεις πρωτα τη rom!

Το βημα που γραφει για baseband το παραβλεπεις, καθοτι με kit kat και εχεις ηδη το baseband που χρειαζεται.

Αφου τελειωσει η εγκατασταση της rom (προσοχη στη διαδηκασια εγκαταστασης να διαλεξεις το σωστο μοντελο π.χ. D802) ή φλασαρεις κατευθειαν και τον kernel dorimanx αν τον εχεις στη μνημη (zip αρχειο) πριν κανεις reboot. Ή αλλιως κανεις reboot, ανοιγει το κινητο και καποια στιγμη οποτε θες μπαινεις recovery και φλασαρεις το αρχειο του kernel!!

Edited by Titarasaudi

Αργησα παιδακια και με βαλατε στα αιματα με τις κουβεντες σας. Αν και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την cloudyg3 1.3

Παίδες καλημέρα, έβαλα την cloudy g3 v2 και έχω μερικές απορίες.

Ποιο θεωρείτε καλύτερο sms app για αυτήν τη rom? Με αυτό που έχει η cloudy δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος, θεωρώ της στοκ g2 καλύτερο.

Όταν αλλάζουμε rom υπάρχει τρόπος να κάνουμε backup τις ρυθμίσεις και το περιεχόμενο (contacts, sms, bookmarks, photos, ρυθμίσεις, apps) έτσι ώστε να μην χρειάζεται να στήνουμε απ'την αρχή το τηλέφωνο κάθε φορά?

Πως αφαιρούμε το QSlide στην cloudy στο drop down menu, αυτό που βγαίνει αν τραβήξεις με το δάχτυλό σου απ'το πάνω μέρος της οθόνης προς τα κάτω?

Το home button μπορούμε να το κάνουμε να κάνει κάποια άλλη λειτουργία αν το κρατήσουμε παρατεταμένα? Τώρα σε βάζει στην σελίδα του google...

Επίσης χωρίς να έχω τίποτα ανοιχτό μου τρώει 1.12Gb μνήμη, είναι φυσιολογικό αυτό?

Και κάτι τελευταίο, είμαι με dori 8.1 αλλά δεν έχω πειράξει τίποτα στο STweaks, πιστεύεται ότι είναι χαζό να βάζω custom kernel χωρίς να τον "πειράζω"?

Αυτά (για τώρα) και συγνώμη για τις πολλές και νουμπάδικες ερωτήσεις μου...

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια!

Υ.Γ: Στο θέμα των φωτογραφιών τώρα, το focus είναι πολύ γρηγορότερο σε σχέση με του stock g2 αλλά πάλι οι φωτογραφίες σε αρκετά χαμηλό φωτισμό είναι το ίδιο απογοητευτικές...